182273
  • bakkerman
    Amugy Lajos annyira nyomatta ezt a 3-as szamot egesz evben meg emlegette hogy a nagy peldakepe (Senna) is ennyit nyert,es neki ez a nagy alma hogy beerje ot...meg az is lehet hogy lejar a szerzodese es visszavonul. Elegge epitgeti o mar a karrierje utani eletet
  • Totti5
    Lewis Hamilton

Moments like these are rare yet powerful beyond measure. The journey is not over yet but the happiness I feel today could light up a city. What a dream it is to wake up as a 3x F1 World Champion. I am but a small link in a big chain of great people who have helped me along the way. I want to take this moment to thank them. #TeamLH, there is nothing we cannot do, reach, or conquer. We do it together. Dream big, people. It's time to go out and get it smile emoticon #LOVE MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington

• bakkerman
    +1 nekem jobban bejott mint a tavalyi,hiaba dolt el hamar a VB cim. Verstappen jelenlete sokat dobott azert jopar futamon
  • Count Adyn
    törölték:( pedig epic jelenet volt :D
  • Totti5

• benőmenő
    Nem csak kikerülős előzések, taktikai csaták, tehetséges újoncok, kiélezett helyzetek, ahol kijöttek a csapat (Hami Monaco), vagy az egyéni (elég csak annyit írnom, hogy Raikkönen és Rosberg) hibák.
    Nem azt mondom, hogy nem lehet már hova fokozni az izgalmakat, de ez akkor is egy jó évként fog megmaradni nekem.
  • Totti5
    Mik voltak a jó évek? amúgy idén nem ez volt az első eseménydús futam. Szép előzések csaták meg kb mindig vannak a középmezőnyben, ott kiegyenlített a dolog.
  • Botond #156648
    Nincs viszonyítási alapod, mivel a jó évekről lemaradtál, mert még meg se voltál, amikor azok mentek, és azért hiszed azt, hogy ez a rém uncsi idei év akárcsak közepesnek is nevezhető. Az év legeseménydúsabb futama után mondjuk tényleg más színben látni az azt megelőző vergődést, de sajnos objektíven azt kell látni, hogy lejtőn van ez az egész jó ideje, mint a magyar foci. :D
  • benőmenő
    Te mi a fenét néztél?
    Az idei futamok teljesen korrektek voltak. Persze volt, amelyiken nem pisiltem össze magam, de átlag egész eseménydúsak és még lesz 3 futam.
    Az igaz, hogy idén Haminak annyira sikerült minden, hogy a pontok nem lettek szorosak. Nem reality show ez.
  • adam46
    Rendbe kéne már tenni ezt a Forma 1-et, mert siralmas még nézni is. Ez az év is olyan izgalmas volt. Húúú...
  • Totti5

• mcmoha
  • kifli
    De ennek ellenére senki egy másodpercig sem gondoltam hogy lenne esélye idén. Időmérőn 6-8 tizedeket vagy többet kaptak. Futamon beleszólni alig volt esélyük. Ha a Ferrari gyenge volt egy futamon 3 csapat verte el, ha a Mercedes gyengélkedet akkor másodikak lettek
  • Totti5
    "Az a baj, hogy nincs más csapat aki meg tudná szorítani őket ..."

Halkan jegyezzük meg hogy Hamilton mögött Vettel a 2. a pontversenyben.
  • AnuluWork #156641
    "Rosberg:

Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "

Ez mondjuk jogos.

Ha Kimi csinálja uezt, már a keresztre lenne feszítve.
  • AnuluWork #156640
    Hagyjátok már ezeket a belemagyarázásokat! Hamilton idén mindenből jól jött ki, Rosberg pedig képes volt a megnyerteket mind elqurni.

Tavaly pár ponton múlt.

Ki tudja, hogy jövőre mi lesz. Mindkettő gyors, csak Rosbergre idén jobban rájárt a rúd szerencse dolgában. Hibázni mindketten sokat hibáztak, csak Hamilton mindig jól kijött belőle, Rosberg pedig nem.

Az a baj, hogy nincs más csapat aki meg tudná szorítani őket ...

A sapkásban semmi extra nem volt, nem éreztem szándékosnak. 1xűen odadobta neki, egy fajta fel a fejjel haver hozzáállással, csak ahogy Rosberg visszadobta, mert úgy érezte, hogy neki most ez nem jött be, kiderült, hogy Hamilton hülyeséget csinált.

Tavaly roppant sportszerű volt Rosberg, pedig kevesebben múlt. Nem kell belemagyarázni ebbe semmit. Abban a pillanatban még azon filózott, hogy ismét elment a vébé, erre jött a sapka.
  • RatBaG #156639
    ezen azért nagyon röhögtem. sok mindent láttam már a f1ben, de ez új volt! :DDD

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.26. 01:26:12
  • HTS s3rg1nh00
    de az a legszebb,hogy aztán értetlenkedve néz: "óvónéni,Nico megdobott a sapkával!"
    és Paddy Lowe ezt be is szopja kegyetlenül...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.26. 01:16:14
  • Master91
    +1
  • Stockbauer33 #156636
  • oneal1
    nagyon gáz ez az ember....ha minden jól megy akkor előadja a nagy barátot, de ha akár 1 dolog sem úgy alakul akkor már megy a bunkózás.

az a sapka odahajítás meg olyan volt kb mintha bele is rúgott volna Rosbergbe egyet...

Félre értés ne essék, jó pilóta én nem a képességeit vitatom, de olyan szinten embertelen egy undorító viselkedése van, hogy az kiábrándító(még is csak egy sportról beszélünk és itt ez a lényeg! ez nem egy sportember).
  • Totti5
    Rosberg:

"„Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 23:25:47
  • szabii98
  • lac coo
    Naná, újabb VB cím, te is tudod, hogy a csapat VB-t senki nem számolja,senkit nem érdekel .
  • Totti5

• greenkawa
    Nincs itt összeesküvés! Csak tények.
    Az is tény viszont,hogy ez a Rosberg nem azaz ember,aki tavaly SPA előtt volt.Az meg hogy milyen szerződése van,azt mi sosem tudjuk meg.Persze nem azt mondom,ez nem Hamilton éve volt és nem lenne megérdemelt,de hogy ezen a futamon Rozsi jobb volt,az tuti.
  • szabii98
    Egyébként ha már itt az összeesküvés elméleteket pedzegetjük, Toto Wolff eléggé boldog lett amikor Hami megelőzte Rosberget
  • Totti5
    Ha nem lett volna köze akkor nem nyerte volna meg.
  • repvez
    Ja és mindjárt jön hogy a szerencsét Börninek hivják.

Amugy ha te lennél ilyen felfokozott hangulatban, nekiállsz gondolkodni, hogy bármilyen kis mozdulatot vagy tetted kit hogy érint érzelmileg?
    Vagy csak elég pár részeget megnézni, lehet hogy normális a fószer ,de ha iszik akkor beleköt mindenkiben, de ezt ő nem igy éli meg sztem.
    (nem én vagyok mert nem iszok alkoholt)
  • greenkawa
    így igaz! És akik még mindig nem tudnak olvasni a sorok között (Pl istencsászár) Hamiltonnak ma semmi köze nem volt ehhez a versenyhez,egyszerűen az összes SC beküldése az Ő kezére játszott,mind Vettel,mind Rosbergel szemben.
  • Totti5
    Milyen szerencse?
  • oneal1
    ma minden az ő kezére játszott több alkalommal is
  • HTS s3rg1nh00
    azért aki azt gondolja,hogy Hamilton ezt nem 1000%-ig direkt csinálta az egyszerűen naiv."második vagy köcsög,vedd tudomásul",Rosberg azért dobta vissza mert tudja ezt.
    /me Rosberg szurkoló
  • greenkawa
    Nem az a baj,hogy nem érted! hanem,hogy megpróbálsz okosnak látszani :P
    De a "gyengébbek kedvéért" az égiekre gondoltam és arra, mennyire Hamilton kezére játszott most is,a szerencse.
  • repvez
    NEm tudom, miért Hamit ekézitek, sztem abban a helyzetben Ti is ugyan igy csináltatok volna, hogy minél elöbb menjen ki a dijátadóra és kereste a sapit, most abban semmit nem kell belelátni, hogy a 2.számu sapkát dobta oda neki hisz 2. lett Rózsi.Ez akkor lett volna geciség ha 3. lett volna rosberg és a 2. számut dobja neki oda. Akkor azt mondom , hogy szemét dolog Hamitól,de igy csak anyni volt az egész, hogy kiosztotta , hogy minél elöbb haladjanak , ezért is ment oda a fószerhez, hogy mire várunk.

Most mit kellett volna csinálnia szerintetek, letérdelnie Rózsi elé és tálcán átnyujtani neki a sapkát? Ha ennyire szarul esett neki , hogy most nyerte meg a VB-t akkor miért nem engedte el Vettelt? Mexicoban sem lett volna másképp a helyzet csak ott még mondjuk egy 5. hely is elég lett volna már Haminak. akkor nem mindegy.
    Meg mi az hogy megnyerte neki a VB-+t? Nem ezen a pár ponton mult a VB többször kellett volna nyernie és akkor most Ő lenne az első,de nem igy lett törödjön bele
  • lac coo
    Azt hogy vették ki a kezéből a győzelmet?

Valami jedi lovag, a nézőtéren elbújva kirántotta alóla az autót? :)
  • greenkawa
    Mert talán azért duzzogott,mivel úgy érezhette,megint kivettek a kezéből egy futamgyőzelmet...
  • szabii98
    Rosbergen látszódott már a futam elején is, meg a többi versenyen is, hogy egyszerűen nincs benne az a geciség, az a maximalizmus ami Hamiltonban. Nem istenítem őt, mert nem kedvelem, de hogy ez az ő éve volt, és senki nem vehette el tőle, az tutifix. Rosberg sajnos eléggé érzelgős lélek, és ez nagyon megfog látszani a hangulatán. Rettenetesen túlstresszelte ezt, míg Hamit a hozzáállása is segítette az előnyéhez.
  • lac coo
    A pálya ugyanaz volt, Rózsi majdnem kiesett úgy eldobta, Hami nem .. ezek miatt is egyik most vb, másik meg második ! ,)
  • Master91
    Csapat autói közt is van eltérés, más nem is de a beállításokban biztos.