182095
  • Stockbauer33 #156476
    https://www.facebook.com/redbullracing/videos/961278727251950/

• Stockbauer33 #156475
  • Lebowski
    álló vs repülőrajt...
  • Stockbauer33 #156473
    :DDDDD ez elég gáz :)))))))))))))))))))))
  • bakkerman
    Ey yo muthafucka
  • Stockbauer33 #156471

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.20. 08:54:55
  • LaszloLedzenyi

• Stockbauer33 #156469
  • RatBaG #156468
  • Stockbauer33 #156467
  • Totti5
    Hamilton zongorás képe még sem volt kamu.

Jól nyomja.

Videó.
  • mcmoha
  • Master91
    Felidézzük a Mexikói Nagydíj előéletét.
  • Stockbauer33 #156463
    http://www.stylemagazin.hu/hir/A-legjobb-Raikkonen-aranykopesek/11689/erdekessegek/stylenews/
  • bakkerman
    Mekkora kep :DDDD 20 ev mulva az F1-es torikonyvben a kep cime "A pillanat,amikor ket finn osszeveszett a vodkan" :D
  • Totti5

Gábor Wéber
    5 hrs ·

Az FIA és a motorgyártók megállapodtak a motorfejlesztés befagyasztási szabályok enyhítéséről, így jövőre is lehet évközben dolgozni a hibrid erőforrásokon.

Mindezt ráadásul ugyanúgy 32 zsetonnyi tétellel tehetik a tervezett 25-tel ellentétben, ami nagyobb mozgásteret enged a lemaradásban lévőknek jövőre eredetileg befagyasztott területeken (alsó/felső forgattyúház, vezérműtengely hajtás, a főtengely bizonyos részei, a pneumatikus szelepvezérlő rendszer és a segédberendezések hajtása).

Kikerül a szabályzatból az azonos évi motorok megkötése is, aminek a kiskapuját idén zárták be, tehát jövőre szabályosan használhatók az idei motorspecifikációk is. A tervezet véglegesítése decemberre várható.
  • Stockbauer33 #156460
    " - Szása! Csinálj egy képet rólam, amikor Kimi kilöki Bottas!"

• ShaiHulud
    haters gonna hate kar belejuk a betu
  • Totti5
    Nyilván nézi hisz mögötte jött. Abban a helyzetben Bottasnak egy dolga volt, a lehető legjobb íven fordulni és kigyorsítani, hogy Kiminek ne legyen esélye. Arra számítani, hogy 2 autó távolságból a hátsó tengelyre rárepül valaki a semmiből, ahhoz jóstehetség kell nem tükör.
  • Totti5
    Azzal nekem nincs bajom ha oldaldobozon támaszkodik, összeérnek. Belefér addig amíg nem sérül meg valamelyik autó úgy hogy abbl hátrány keletkezik. Azzal sincs bajom, ha valaki vetődik a jobb gumikon, meg lehet csinálni. Sőt azzal sem ha elméri és elrontja a kanyart.

De azt nem tudom díjazni hogy olyan helyzetbe megy bele amiből eleve semmi jó nem sül ki. Ez a kanyar olyan ahol ott nem igen lehet, csak akkor ha mellette vagy fékezéskor, de itt ugye erről szó nem volt és ez volt a gond.
  • b-type
    Nincs ket egyforma helyzet, alapbol nem is tudtak volna buntetni hiszen 3 korrel kesobb Perez kiesett fekhiba miatt.
  • bardocz
    Perez akkor nem hátulról szállt bele, hanem az első kereke már egyvonalban volt Kimi hátsó tengelyével. Nagyon nem ugyan az.
  • AnuluWork #156454
    Perezt Monacoban hasonlóért nem büntették. Innen induljunk ki. Kimi is hasonlóan reagált akkor, mint Bottas most. Ennek ellenére Kimi is tudta, hogy Perez meg fogja próbálni, hisz már próbálgatta korábban, sőt, előzött is ua versenyen, és Bottas is vágta, hogy Kimi jönni fog, hisz pár kanyar volt a végéig. Na ebből azt kommunikálni, hogy "nem látta", meg "nem számított rá", roppant nagy baromság. Kimi volt a hunyó, de Bottas is benne volt ugyanúgy, ahogy a monacoiban Kimi. Mindkettő a "na gyökér, itt nem mész el" elven volt, és ugyan nem mentek el, de mind Kimi, mind Bottas baszhatta a pozicióját.
  • b-type
    Nem, nem ezt allitom,...amikor olvastam Farkas Peter cikket bennem ez merult fel, azok akik buntettek telemetriat neztek, meghallgattak mindket erintettet, es ayok alapjan rotak ki ay adhato legszigorubb buntetest,...F. Peter ezzel szemben mondta sima versenybalesetnek.
    Illetve meg ami felmerult, le is irtam, hogy az elgondolasaval felmentette egyben Maldonado-t is mikor az feloklelte a Sauber-s versenyot a Pit-bol kihajtva, az elso fektavon..
    ...es amennyire mi fotelszakertok vagyunk, ugy F. Peter is az. Nyilvan nagy elemzo, es komoly ismeretekkel rendelkezik...de ez megszerezheto a mi esetunkben is.
  • nearo
    hát én nem tudom mennyit látnak a pilóták ezekben a picsafüst kis tükrökben, de simán el tudom képzelni, hogy max annyit érzékelt bottas, hogy a féktáv elején kimi még két autóval mögötte van, aztán hirtelen a kanyacsúcspontban megjelent az oldalában
    lehet rosszul fogalmazott, lehet a fordítás rossz, valószínűleg tudta, hogy kimi mögötte van, de akárhogy nézte a tükröt, simán elképzelhetőnek tartom, hogy fékezés közben abban a másodpercben amikor épp ki akar szakadni az agya a plexin a lassulástól, már pont elkerülte a figyelmét, hogy a ferrari rövidebbet akar fékezni, már csak azért is, mert a fékezés előtt még annyival mögötte volt a másik autó, hogy elképzelhetetlenne tartotta azt
  • AnuluWork #156451
    Te se legyél. Nézd meg azt a kameraállást ami a sisakot mutatja szemből és azonnal vágni fogod, hogy VÉGIG a tükröt nézi ...

... aztán meg levág egy olyan dumát, hogy ő nem látta és nem is gondolta volna? :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.16. 15:40:47
  • nearo
    ilyen optimizmussal én max need for speedben szoktam beugrani a kanyarba :)
  • G_ArchAngel #156449
    Értem, tehát innentől és a múltba visszatekintve a versenybíróság csak és kizárólag jól döntött. Az eddigi itteni szócsaták vagy akár versenyzői nyilatkozatok, legyen szó anno Alonsoról, Hamiltonról vagy akár Schumacherről csak felesleges szájtépések voltak, mert ők nem láthatták jól az esetet, amiben részt vettek. Mindig, mindenben a versenybíróság döntött helyesen.

A kommentedet majd felhozom screenshotként, amikor itt valaki megpróbálja megkérdőjelezni a versenybizottság határozatát a jövőben.

• b-type
    érdekes egyébként, Farkas Péter is 'fotelszakértő' :)
    Wéber aki viszont nem egy évadot leversenyzett, egyből mondta, hogy ha ebből nem lesz büntetés, akkor szét kell tépni a szabálykönyvet....kb. ezekkel a szavakkal.
    ..és persze akik átnézték a telemetriát, meghallgatták a két versenyzőt és a legszigorúbb büntetést adták, azok sem csak úgy véleményeztek...gondolom volt alapja.
  • G_ArchAngel #156447
    Ha sikerül neki, akkor tökös legény, így kell csinálni szöveget toljátok.

Kétszínűség lvl99
  • Totti5
    Voltak a futamon szép előzések, rontások. Lehetett ezt jól is csinálni...
  • Totti5
    Miért kellett volna a féktávot megkezdeni Bottasnak a poros íven, amikor az ideális íven ment mögötte jócskán lemaradva Kimi ( csak azért mert Kimi vetődött ( amit előre nem látott Bottas sem ), és hogy valahogy megtudjon állni ( nem igen tudott volna ) ).

• Botond #156444
    Kimi csúszott ki a kanyarból, nem én, szóval ha ajánlani akarod vkinek, akkor majd amikor legközelebb írod az ájlávjakimi kommented instára az alkesz srácnak, akkor neki vesd fel ezt az opciót is. :)
  • G_ArchAngel #156443
    Neked ez való, meg a többi rinyagépnek - lehet csapkodni, ha kisiklik a kicsikocsi - mert az nem SZOKÁS!!! :DDD

• Botond #156442
    Bottas elkövette azt a hibát, amit te is, hogy komoly F1 versenyzőnek hitte Kimit, nem pedig egy mezei bowling játékosnak. Hát igen, ez bizony alaphiba volt részéről. Legközelebb majd maldonadoi szintre kalibrálja be, és időben félreugrik előle. :)
  • G_ArchAngel #156441
    Kar, hogy korabban leirtam, hogy Kimi hibaja volt nagyreszt - szoval vergodhetsz, ha ahhoz van kedved - de mint Farkas Peter is emlitette, Bottas is naiv volt. Mert olyan nincs versenyhelyzetben, hogy "szokas" valamit csinalni. Pont az improvizalt helyzetek miatt van izgalom. Ha mindenki kiszamithato lenne, akkor nagyanyam is rajtolhatna kerekes szatyorral.

• Master91
    Elfékezte magát, lol
  • Botond #156439
    De szerencsére itt van Kimifannr1, aki mindig mindenben a pártját fogja, így aztán egyensúly van az erőben. Kimi elfékezte magát és beleszállt Bottasba mint egy darab kő, ha a külső íven fordult volna Bottas akkor is beleáll az oldalába, annyira elnézte a féktávot a jégember. :o Nem csak te öregszel, hanem ő is. :)
  • G_ArchAngel #156438
    "Szoktak"

Ja, de jó is lenne, ha mindenki sínautózna ismét...

Megint kijött a fotelszaGerétőkön a "ha van rajta sapka, ha nincs", őt kell verni.
  • kifli
    Így van, ezért nem is szoktak kanyar belső íven előzni...