182095
  • RatBaG #156436
  • maffioso
    Ne legyél már fogykos plz. Megérkeznek baromi nagy tempóról, nézi az érintési pontot, maximum 1 pillanatra belenéz a tükörbe, Kimi még kilóméterekre, nézi tovább az érintést és utána a kigyorsítást. Te talán balra nézel meg egyenesen, ha jobbra kanyarodsz?
  • lac coo
    Kanyarban szokas a csucspont fele igyekezni, vagyis befele ...:)))
    Ezen kar agyalni, amator kezdo dolog megprobalni a lehetetlent ...
  • AnuluWork #156433
    Azt mondta nem látta. Ezért baromság a büntetés. Megj. Monacoban ugyanezért Perezt nem büntették.
  • RatBaG #156432
    https://instagram.com/p/83g8daHLcZ/
  • Stockbauer33 #156431
  • Stockbauer33 #156430
  • Stockbauer33 #156429
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • kifli
    Kimi kereke onnan blokkolt, hogy látta hogy Bottas elindult befele és így nem fér el. Onnantól pedig még szép hogy egyenesen elkezdett csúszni.
  • Totti5
    +

Lewis Hamilton
    6 hrs ·
    Anything is possible. ‪#‎TBT‬ ‪#‎GodIsTheGreatest‬ ‪#‎TeamLH‬ MERCEDES AMG PETRONAS
  • Stockbauer33 #156426
  • bboyatty
    Pontosan, nem fog előre nézni ha az út jobbra fordul. Láthatta, hogy közeledik Kimi de ő sem gondolta, hogy kamikáze módra veti be magát, szerintem jogos a büntetés, pódiumtól szabadította meg Bottast.

De kár is ezen vitatkozni, már megtörtént és nem lehet rajta változtatni.
  • bardocz
    Benéz a kanyarba inkább...legalábbis szerintem.
  • Totti5
    S ha valaki belenéz a tükörbe akkor félre kell állni? amúgy ebben a kanyarba hova kell állni? ki a porosívre? ki az a hüye aki így tesz? még ha jós is lett volna Bottas...

• AnuluWork #156422
    Ne idegesíts már! Mit nézzek meg megint? Hogy Bottas feje végig a tükröt nézi, vagy mit akarsz már megint? Nézd meg uezt szemből. Még hogy nem látta, ...
  • Totti5
    Nézd meg megint.

• AnuluWork #156420
    Bottas belső kamerás felvételén látszik, hogy mást se csinál, mint néz jobbra a tükörbe a kanyar előtt, alatt és után. Még hogy nem látta!? :D

Itt Kimi volt a hunyó, vsz az utolsó lehetőségeinek egyike volt, de Bottas is benne volt.
  • Stockbauer33 #156419
    A nem számítottrára írtam.A Kimi mint egy ék rakta oda magát.Kimi hibázott
  • Totti5
    És akkor már Kiminek nem is kell felépíteni az előzést?
  • bardocz
    Ilyen távolságból senki se számít ilyen nevetséges kifékezésre.
  • Stockbauer33 #156416
    " Bottas nem számított a támadásra mert egyértelműen messze volt Kimi, "

4-5 kör alatt fél másodperceket faragott körönként a baleset előtt.Hogy hogy nemszámitott rá?

Kb 3x szól6ak a fülére h jön a Kimi
  • Totti5
    Az hát. Bár nem nehéz abból következtetni mint amit látott mindenki, hisz volt belső kamera. Kimi fékez, blokkol, tekeri a kormányt de az autó nyíl egyenesen csúszik előre. Vannak tippeim hol állt volna meg, ha nincs ott Bottas ütközőnek.
  • G_ArchAngel #156414
    "Ha 2 méterrel arrébb ment volna Bottas akkor is belcsúszik"

Te ilyen TV-jós vagy?
  • AnuluWork #156413
    Aha. Raikkonen és Perez Monacora emlékszel? Perezt nem büntették meg ...

• Totti5
    Az nem harc, hogy belerohan a másikba. Bottast dobogóról lőtte ki Kimi, úgy hogy blokkoló kerékkel, egynesen csapódott!!!!! bele. Ha 2 méterrel arrébb ment volna Bottas akkor is belcsúszik... annyira nem volt semmi köze a kanyarhoz. Azt a kanyart ott nem lehet bevenni, ilyen sebességgel meg lehetetlen, ha vannak ott mások is.

Bünti azért járt ilyen keményen, mert dobogót vett el Bottastól. Ezen a szinten ilyen nem fér bele, sehogy sem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.15. 18:09:44
  • lac coo
    Es milyen rest latott ott a cikkiro ??? :)))
    Mondjuk nekem az is uj, hogy az elol , jo iven, jo tempoban halado pilota is hibas kicsit ,mert miert nem figyelt arra, hogy a hatso esetleg elkaszalja ...:)

Jol nezunk mar ki :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.15. 18:07:14
  • G_ArchAngel #156410
    Szerintem 2/3 Kimi, 1/3 Bottas, ha nem is lehetett egy legyintessel elintezni, hogy versenybaleset, a 30sec + buntetopontok csak arra jok, hogy a vegen senki ne merjen harcolni a palyan. Ilyet akkor kell adni, amikor latszik, hogy agyatlanul, szandekosan ment neki. Jo, hogy nem kapott Raikkonen fekete zaszlot.

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.10.15. 18:02:30
  • b-type
    Ez így kiemelve nem igazságos. Bottas nem számított a támadásra mert egyértelműen messze volt Kimi, mint ahogy az eset őt is igazolta teljes mértékben, Kimi első kereke Bottas hátsó kerekét találta el.
    Ahogy írta nincs olyan szabály hogy bármilyen messziről nem lehet támadást indítani, ez így van, és ezzel fel is mentettük Maldonado-t amikor felborította asszem Gutiérrez-t.
    Sok jó dolgot írt, pl amikor Kimi megelőzte a lendületét vesztett Bottas-t akkor sem bírt íven maradni, ezért is támadta és vette vissza a hleyet Bottas akkor. Most meg annyira mélyet próbált fékezni hogy a legjobb fékezésévekl is csak Bottas hátsó kerekéig jutott.
    sz@r próbálkozás volt, ahogy Bottas fogalmazott, kb. az a helyénvaló Finn hidegvért beleszámolva..
  • Master91
    Elvesztette-e a fonalat Räikkönen? - Szocsi Görbe Tükör

"Én nem adtam volna büntetést érte – ahhoz Räikkönen manővere nem volt elég felelőtlen. Még éppen belefért, és nemcsak neki kell okulnia belőle, hanem valószínűleg Bottasnak is érdemes levonnia a tanulságot, hogy ahol ő nem lát rést, más még láthat, ezért jobban teszi, ha a biztonság kedvéért újra belenéz a visszapillantó tükörbe. Főleg az utolsó körben."

Egyetértek.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.15. 15:06:01
  • Jeffjohnson
    Link
    Lehet mégis megoldódik a RB motorproblémája. Meglátjuk mi lesz ebből.
  • RatBaG #156406
    :DDDD
    meghitt-pillanat-a-lelaton-vlagyimir-kisegiti-bernie-t
  • Norbi1990
    Legjobb arc a pilóták közül, ez egyértelmű :D
  • zzeN
    lol
  • Stockbauer33 #156403
    Jó képek
  • Master91
    atya ég hogy hasonlít arra a csajra akinek udvarolok :O neki azért nőiesebb az arca, de bakter
  • Totti5
    Darya Klishina
  • repvez
    ki volt ez a szőke holgyemény?
  • Totti5

• Totti5
    Az ismétlés az előtte ÉLŐ adásoktól függ. Jövőbe nem látnak, h pontosan mi mikor, mennyi esetleg csúszás. Az ÉLŐ meg mindig pontosan akkor van amikor....
  • kjhun
    Ja, eléggé összevissza adott az M4. Röhej. Míg, a Dunán ismétlésekkor is "majdnem" pontosak voltak.

Az, időmérő ismétlése is 21:15 helyett 22 órakor volt. Míg, a futam, a szokott idő helyett 1 órával előbb, az ismétlés a bannerban látható 20 óra helyett késsőbb volt. Az, EPG-n 21:25-t(!) írtak ki, míg a TXT-en 20:25 szerepelt! (Az, utóbbi sokkal megbízhatóbb, mint a flancos elektronikus műsorújság.) De, valójában ~20:45-20:50 körül kezdhették az ismétlést, 21:25-kor már a 8-9 kör körül járt már a futam, a második SC és a baleset előtt ~2 perccel, vagyis 21:10 tájékán lehetett a rajt. A stúdiós részt ami a futam után volt, azt le se adták, bezzeg a xar reklámokat nem vágták ki.