182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Tök felesleges ezen izélni hogy direkt volt nem az volt, megbántsa, idegesítse stb. Arról ne feledkezzünk el hogy ezek az emberek igen sok pénzt keresnek ezzel a tevékenységgel. Profik. Ezért vannak ott. Nem azért hogy hisztizzen mint egy óvodás, akitől elvették a lapátját. Duzzoghat nyugodtan, azért lett második mert elcseszte. Ő és nem más. Arról nem is beszélve hogy az embernek legyen stílusa. Főleg ha veszít. Álljon ott mosolyogva és nyilatkozza azt hogy most ugyan nem jött össze de jövőre elkeni a száját. -
(tegnap)
:) -
Stockbauer33 #156693 Bernie Ecclestonen ma 85 éves
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.29. 11:38:58 -
paj01 #156692 Valóban az volt. Nesze, ennyit érsz:D Nem baj csinálja is hátha felkúrja már eléggé ahhoz Rosberg agyát, hogy igazi vérremenő küzdelmeket lássunk. Nekünk az a jó, ha elszabadul a pokol kettejük között akkor van show meg dráma. Hátha megtanulta Rosberg hogy legközelebb ha ilyen van el kell engedni Vettelt. A jófiúk sosem nyernek. -
-
Stockbauer33 #156690
-
Stockbauer33 #156689 Igen igazad van.Csak ne lássunk bele mást mint ami.A motogp miatt is most elég paprikás a helyzet itt ott -
szimpla pszichológiai hadviselés,ezért is írtam,hogy az emberek jó részének kicsinyes dolognak tűnik a sapkadobálás is,viszont mentálisan akármilyen apró elbizonytalanodás tizedeket,apró hibákat hozhat amin elmehet egy első hely mint most Rosbergnél is.Hamilton,Vettel és Alonso megtette volna,mint ahogy anno Senna vagy Schumacher.mi múlt volna rajta ha csak egy héttel később ünnepel Hamilton?semmi,de jövőre ha egy előzésnél beugrik neki mennyire minden hájjal megkent csapattársa van,megremeghet a keze. -
Stockbauer33 #156687 Versenyzéssel nyerje meg.Nem?!Mi az h megérdemelne?Meg a rikárdó is megérdemelne
http://www.f1vilag.hu/hirek/mclaren-megakadalyozzuk-red-bull-honda-hazassagot
a német ölébe ejti.Azért furcsa hogy a franko dobálásra odareagál vagyis visszanéz.Ha ez telibe a némethez hozzádobás lett vna ráseszart vna hogy hozzávágja.De vissza nézett Hami hogy repült vissza.Frusztrált mert nemjött neki össze.
#156685 " Rosberg betarthatott volna hogy elengedi Vettelt,de azt sem tette,innen végképp nincs visszaút számára. " ???????????? és utánna elgáncsolja majd a büfébe?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.28. 21:47:53 -
Szerintem megalázó volt az a sapkadobás... Flegmán odab*szta, hogy nesze bazdmeg, ez jár neked... Hiába vagyok Hamilton drukker, most egy darabig remélem más lesz a bajnok. (Vettel kivételével bárki lehet) Komolyan kezdem sajnálni Rosberget :) Ha megint Merci fölény lesz jövőre, Rosberg megérdemelne egy vb címet. -
pedig de,ezt csak a versenyzői elmével születettek értik.pontosan az volt a lényege,hogy nesze te örök második.Rosberg betarthatott volna hogy elengedi Vettelt,de azt sem tette,innen végképp nincs visszaút számára. -
Ha már Mexikó és F1 ... :)
-
sapkadobálás
Hát én ebben nem látok semmi extrát Hami részéről. Ha épp Vettel ül ott, akkor neki dobja, de az atyaúristennek is ugyanúgy odapasszolja. Egyszerűen kezébe vette mindhárom sapkát, megnézte az alsót, Rosbergé, odaadta neki, megnézte a felsőt, Vettelé, odaadta neki, a középső meg az övé. Sztem pont nem az járt a fejében, hogy most meg kell aláznia Rosbit. Rosberg meg ebből csak annyit érzékelt, hogy hirtelen az ölébehullik egy sapka, ránéz, látja hogy 2nd, pont rátett még egy lapáttal a hangulatára, és hirtelen felinduálsában visszadobta. -
qva nagy. Van benne Kimi is, igaz csak mint kamera..de azért jókat korrigál. De Max és Vettel..
jó nézni
http://videa.hu/videok/sport/kimi-raikkonen-austin-race-onboard-f1-2015-f15-t-zTZHvgWj9wwf5Wbk
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.28. 05:05:36 -
http://www.motorsport.com/f1/news/ferrari-we-are-an-f1-team-not-a-circus-act/ -
és a 2.3ik helyen ? Persze valakinek dominálni kell, ha bajnok akar lenni ,csak az nem mindegy, hogy az utánna következő az mindig ugyan azok és csak azért mert ugy az a kocsi .
ÉS az évkonyvek azt nem fogják vissza adni, hogy ahhoz a 12 gyözelemhez milyen versenyeken ért oda, hogy csak éppen, hogy behaladt a második elött vagy már a 4. re is körhátrányt vert.
Nem azzal van a gond, hogy Hamilton mindent megnyert, hanem , hogy még a futamok elött boritékolható, hogy 1-2 be a mercik jönnek be. -
Rátenyereltem 1991
Senna és Mansell megnyert 16ból 12őt.
1992
Mansell megnyert 9et.
1993
Prost és Senna megnyert 12őt.
Tovább nem nézem, de biztos volt ami sokkal változatosabb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.27. 20:14:48 -
Pont a hami-rosberg páros hozta ki a legjobban ezt.
-
pont azóta kezd unalomba fullandni a verseny
A 90s években sokkal több volt a váratlan meglepetés szerü gyözelem és több pilóta váltotta egymást a podiumon .
Most a 22 pilótából mennyi 4-5? -
Kimi pl. -
Elmúlt 10 évből mikor nyert olyan aki alatt nem a legjobb vas volt? prototípus sorozatnál mindig így van, minden szériában. -
Ebből is látszik, hogy a mostani autók egyáltalán nem hozzák ki azt , hogy ki a legjobb pilóta a mezőnybe.Mindenki azt mondja, hogy Alonso a legjobb, de a mostani autóval még a Menort is alig tudja megelőzni.
Mig a jelenlegi mercibe mondjuk Merhi is a dobogóért harcolna.
Tehát az autók között nagyon nagy különbségek vannak a pilóták között nincs akkora.
Régen ez forditva volt, mig nem kellett sporolni meg telemetria alapján menni. -
Rosbreg hányszor is baszta el a nyerő labdáit idén?
Ez az eggyik, de az időmérőkön sem véletlenül kapott ki szinte folyamatosan.
Rosberg csak azért lehet ott ahol van, mert egy Merciben ül, egyébként nem nevezném egy élpilótának, legalábbis nem vettel,hamilton,alonso kategóriába.
-
-
Vettel: 236
Kimi :123
Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.10.27. 07:38:21 -
Stockbauer33 #156670 http://www.f1vilag.hu/hirek/rosberg-beszelt-%E2%80%9Esapkas-esetrol%E2%80%9D -
régen nem voltak uncsi futamok? profilod alapján 24 vagy, szóval az atomizgalmas schumacher érában nőttél fel te is -
-
Tudtommal a KERS még van, csak átalakult és másképpen használják plusz motorerő formájában. Bírom, hogy ha van éppen egy kicsit is izgalmas futam, akkor egyből jön, hogy hát de izgalmas ez a Forma 1, mit néztél Te tegnap? Az előző futamok pedig már felejtősek. Meg azért tegyük hozzá, hogy ehhez a jobb versenyhez kellett az eső is bőségesen. -
Stockbauer33 #156666 Ez azért így erős.Bőven van olyan jó és még többen is tudnák a Hami teljesítményét Mercedes technikával (Alonso,Vettel stb).Volt idén megált technika vagy nem befejezett verseny(nem emlékszel?).Amikor egy szaros kerékcserén elmegy egy dobogós hely akkor miről beszélünk?Jól látja Totti.Most Hami-nak jött ki jobban -
Rosberg Hamilton kezébe adta a VB címet és a győzelmet. Hát ezen sírni nem fognak... -
Lokker #156664 Szokott így vigyorogni más csapatfőnök is mikor hibázik a pilótája?
Biztos jó nekik de nekem ezzel negatív képet festenek a csapatról. -
Én arra tippelnék, hogy így épségben 1-2-be ment a 2 autójuk és tutira az ő pilótájuk zsákolja be idén az egyéni vb-t. Ez így nekik elég jó nem? -
Nem kell azt kommentálni, és nem is lényeges. -
Lokker #156661 Lauda lenyilatkozta már miért vigyorogtak mikor Rosberg hibázott? -
Ööö, te az utóbbi 8 évben max 1-1 futamot láthattál, ha egyáltalán.
Hami, bár nem a kedvencem, de 2007 óta nyilván való, hogy gyors pilóta. Az idei év meg pont azért tetszett, mert volt több futam, ahol nem sínautózás ment, hanem kemény verseny előzésekkel. -
Hány futamot néztél meg idén? konkrétan láttad a tegnapit?
Már nincs KERS...
Vettel egyátalán nem tűnt el, sőt idén az egyetlen pilóta aki ott lohol a Mercik mögött, között folyamatosan és lecsapja a nyerő labdákat.
-
Ha neked a sínautózós, előzés mentes, túlnyomóan 100%-osan kiszámítható futamok jelentik az izgalmat, arra nem is tudom mit mondhatnék. Most mindenki Hamiltont isteníti, húúú, igen, már évekkel ezelőtt megmondtuk, mekkora tehetség és tessék, igazunk lett, látjátok? Wow, éppen jó autó van a segge alatt, még talán lesz egy jó éve, aztán ő is eltűnik, mint Alonso, Vettel. bár egy-egy jó kocsival, ők is simán behúzzák a vb-t. Ezért kell tiltani a teszteket, fagyasztani a motorfejlesztéseket, buziskodni a v6-os motorokkal, meg a DRS-el, KERS-el, egyen gumiszállítóval, hogy ilyen izgalmas éveket láthassunk. -
Rosberg egész egyszerűen nem Hamilton kaliber.
De ők ülnek a kb verhetetlen technikában.
-
Nemhiszem hogy képes lenne otthagyni amig van esélye nyerni, olyan ez mint a drog egy bajnoknak :)