182095
  • DasIsFuck
    Pont a hami-rosberg páros hozta ki a legjobban ezt.
  • repvez
    pont azóta kezd unalomba fullandni a verseny
    A 90s években sokkal több volt a váratlan meglepetés szerü gyözelem és több pilóta váltotta egymást a podiumon .
    Most a 22 pilótából mennyi 4-5?
  • Botond #156676
    Kimi pl.
  • Totti5
    Elmúlt 10 évből mikor nyert olyan aki alatt nem a legjobb vas volt? prototípus sorozatnál mindig így van, minden szériában.
  • repvez
    Ebből is látszik, hogy a mostani autók egyáltalán nem hozzák ki azt , hogy ki a legjobb pilóta a mezőnybe.Mindenki azt mondja, hogy Alonso a legjobb, de a mostani autóval még a Menort is alig tudja megelőzni.
    Mig a jelenlegi mercibe mondjuk Merhi is a dobogóért harcolna.
    Tehát az autók között nagyon nagy különbségek vannak a pilóták között nincs akkora.
    Régen ez forditva volt, mig nem kellett sporolni meg telemetria alapján menni.
  • DasIsFuck
    Rosbreg hányszor is baszta el a nyerő labdáit idén?
    Ez az eggyik, de az időmérőkön sem véletlenül kapott ki szinte folyamatosan.

Rosberg csak azért lehet ott ahol van, mert egy Merciben ül, egyébként nem nevezném egy élpilótának, legalábbis nem vettel,hamilton,alonso kategóriába.

• zzeN
  • CommanDos

Vettel: 236
    Kimi :123
    Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.10.27. 07:38:21
  • Stockbauer33 #156670
    http://www.f1vilag.hu/hirek/rosberg-beszelt-%E2%80%9Esapkas-esetrol%E2%80%9D
  • nearo
    régen nem voltak uncsi futamok? profilod alapján 24 vagy, szóval az atomizgalmas schumacher érában nőttél fel te is
  • RatBaG #156668
  • adam46
    Tudtommal a KERS még van, csak átalakult és másképpen használják plusz motorerő formájában. Bírom, hogy ha van éppen egy kicsit is izgalmas futam, akkor egyből jön, hogy hát de izgalmas ez a Forma 1, mit néztél Te tegnap? Az előző futamok pedig már felejtősek. Meg azért tegyük hozzá, hogy ehhez a jobb versenyhez kellett az eső is bőségesen.
  • Stockbauer33 #156666
    Ez azért így erős.Bőven van olyan jó és még többen is tudnák a Hami teljesítményét Mercedes technikával (Alonso,Vettel stb).Volt idén megált technika vagy nem befejezett verseny(nem emlékszel?).Amikor egy szaros kerékcserén elmegy egy dobogós hely akkor miről beszélünk?Jól látja Totti.Most Hami-nak jött ki jobban
  • Totti5
    Rosberg Hamilton kezébe adta a VB címet és a győzelmet. Hát ezen sírni nem fognak...
  • Lokker
    Szokott így vigyorogni más csapatfőnök is mikor hibázik a pilótája?

Biztos jó nekik de nekem ezzel negatív képet festenek a csapatról.
  • benőmenő
    Én arra tippelnék, hogy így épségben 1-2-be ment a 2 autójuk és tutira az ő pilótájuk zsákolja be idén az egyéni vb-t. Ez így nekik elég jó nem?
  • Totti5
    Nem kell azt kommentálni, és nem is lényeges.
  • Lokker
    Lauda lenyilatkozta már miért vigyorogtak mikor Rosberg hibázott?
  • benőmenő
    Ööö, te az utóbbi 8 évben max 1-1 futamot láthattál, ha egyáltalán.
    Hami, bár nem a kedvencem, de 2007 óta nyilván való, hogy gyors pilóta. Az idei év meg pont azért tetszett, mert volt több futam, ahol nem sínautózás ment, hanem kemény verseny előzésekkel.
  • Totti5
    Hány futamot néztél meg idén? konkrétan láttad a tegnapit?

Már nincs KERS...

Vettel egyátalán nem tűnt el, sőt idén az egyetlen pilóta aki ott lohol a Mercik mögött, között folyamatosan és lecsapja a nyerő labdákat.
  • adam46
    Ha neked a sínautózós, előzés mentes, túlnyomóan 100%-osan kiszámítható futamok jelentik az izgalmat, arra nem is tudom mit mondhatnék. Most mindenki Hamiltont isteníti, húúú, igen, már évekkel ezelőtt megmondtuk, mekkora tehetség és tessék, igazunk lett, látjátok? Wow, éppen jó autó van a segge alatt, még talán lesz egy jó éve, aztán ő is eltűnik, mint Alonso, Vettel. bár egy-egy jó kocsival, ők is simán behúzzák a vb-t. Ezért kell tiltani a teszteket, fagyasztani a motorfejlesztéseket, buziskodni a v6-os motorokkal, meg a DRS-el, KERS-el, egyen gumiszállítóval, hogy ilyen izgalmas éveket láthassunk.
  • DasIsFuck
    Rosberg egész egyszerűen nem Hamilton kaliber.
    De ők ülnek a kb verhetetlen technikában.

• Count Adyn
    Nemhiszem hogy képes lenne otthagyni amig van esélye nyerni, olyan ez mint a drog egy bajnoknak :)
  • bakkerman
    Amugy Lajos annyira nyomatta ezt a 3-as szamot egesz evben meg emlegette hogy a nagy peldakepe (Senna) is ennyit nyert,es neki ez a nagy alma hogy beerje ot...meg az is lehet hogy lejar a szerzodese es visszavonul. Elegge epitgeti o mar a karrierje utani eletet
  • Totti5
    Lewis Hamilton

Moments like these are rare yet powerful beyond measure. The journey is not over yet but the happiness I feel today could light up a city. What a dream it is to wake up as a 3x F1 World Champion. I am but a small link in a big chain of great people who have helped me along the way. I want to take this moment to thank them. #TeamLH, there is nothing we cannot do, reach, or conquer. We do it together. Dream big, people. It's time to go out and get it smile emoticon #LOVE MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington

• bakkerman
    +1 nekem jobban bejott mint a tavalyi,hiaba dolt el hamar a VB cim. Verstappen jelenlete sokat dobott azert jopar futamon
  • Count Adyn
    törölték:( pedig epic jelenet volt :D
  • Totti5

• benőmenő
    Nem csak kikerülős előzések, taktikai csaták, tehetséges újoncok, kiélezett helyzetek, ahol kijöttek a csapat (Hami Monaco), vagy az egyéni (elég csak annyit írnom, hogy Raikkönen és Rosberg) hibák.
    Nem azt mondom, hogy nem lehet már hova fokozni az izgalmakat, de ez akkor is egy jó évként fog megmaradni nekem.
  • Totti5
    Mik voltak a jó évek? amúgy idén nem ez volt az első eseménydús futam. Szép előzések csaták meg kb mindig vannak a középmezőnyben, ott kiegyenlített a dolog.
  • Botond #156648
    Nincs viszonyítási alapod, mivel a jó évekről lemaradtál, mert még meg se voltál, amikor azok mentek, és azért hiszed azt, hogy ez a rém uncsi idei év akárcsak közepesnek is nevezhető. Az év legeseménydúsabb futama után mondjuk tényleg más színben látni az azt megelőző vergődést, de sajnos objektíven azt kell látni, hogy lejtőn van ez az egész jó ideje, mint a magyar foci. :D
  • benőmenő
    Te mi a fenét néztél?
    Az idei futamok teljesen korrektek voltak. Persze volt, amelyiken nem pisiltem össze magam, de átlag egész eseménydúsak és még lesz 3 futam.
    Az igaz, hogy idén Haminak annyira sikerült minden, hogy a pontok nem lettek szorosak. Nem reality show ez.
  • adam46
    Rendbe kéne már tenni ezt a Forma 1-et, mert siralmas még nézni is. Ez az év is olyan izgalmas volt. Húúú...
  • Totti5

• mcmoha
  • kifli
    De ennek ellenére senki egy másodpercig sem gondoltam hogy lenne esélye idén. Időmérőn 6-8 tizedeket vagy többet kaptak. Futamon beleszólni alig volt esélyük. Ha a Ferrari gyenge volt egy futamon 3 csapat verte el, ha a Mercedes gyengélkedet akkor másodikak lettek
  • Totti5
    "Az a baj, hogy nincs más csapat aki meg tudná szorítani őket ..."

Halkan jegyezzük meg hogy Hamilton mögött Vettel a 2. a pontversenyben.
  • AnuluWork #156641
    "Rosberg:

Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "

Ez mondjuk jogos.

Ha Kimi csinálja uezt, már a keresztre lenne feszítve.
  • AnuluWork #156640
    Hagyjátok már ezeket a belemagyarázásokat! Hamilton idén mindenből jól jött ki, Rosberg pedig képes volt a megnyerteket mind elqurni.

Tavaly pár ponton múlt.

Ki tudja, hogy jövőre mi lesz. Mindkettő gyors, csak Rosbergre idén jobban rájárt a rúd szerencse dolgában. Hibázni mindketten sokat hibáztak, csak Hamilton mindig jól kijött belőle, Rosberg pedig nem.

Az a baj, hogy nincs más csapat aki meg tudná szorítani őket ...

A sapkásban semmi extra nem volt, nem éreztem szándékosnak. 1xűen odadobta neki, egy fajta fel a fejjel haver hozzáállással, csak ahogy Rosberg visszadobta, mert úgy érezte, hogy neki most ez nem jött be, kiderült, hogy Hamilton hülyeséget csinált.

Tavaly roppant sportszerű volt Rosberg, pedig kevesebben múlt. Nem kell belemagyarázni ebbe semmit. Abban a pillanatban még azon filózott, hogy ismét elment a vébé, erre jött a sapka.
  • RatBaG #156639
    ezen azért nagyon röhögtem. sok mindent láttam már a f1ben, de ez új volt! :DDD

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.26. 01:26:12