182273
  • Totti5
    Semmit nem csinálnak már, gyenge a motor, gyenge a McLaren. 2015ös gép rossz, nincs is értelme ezzel bérmit is csinálniuk. Túl kell élni az évet, a háttérben meg már réges rég 2016ot készítik elő.
  • Totti5
    Negatív volt az alkholora szóval ezen túl is lehet lépni, mert nem jött be.
  • repvez
    Én azt nem értem, hogy a hondánál mi a fenét csinálnak?Mert azt még meg lehet érteni, hogy nem tudnak olyan gyors motort késziteni első évben, de azt hogy 11 motor után sem tudják megoldani a megbizhatóságot, hogy legalább ha nem is olyan erős a motor mint a mercié,de legalább végig birja és lehessen kiismerni a gyengéit a motornak hosszu távon is, nem 10 körön .

HA ugy nézzük ebben az évben annyit fejleszthettek volna mint az összes gyártó összesen , szinte minden versenyre uj fejlesztésű motort ha a 11 es számot nézzük, tehát minden hibára már meg kellett volna találni a megoldást.
  • desigo
    "Nem voltam jól a láz miatt"

aha persze véletlenül sem a piálás,bulizás,arcoskodás miatt dobta el a verdát
  • Totti5
    Ricciardo a fejlesztett Rönó erőforrásról:

"A pozitívum az, hogy egész nap működött"
  • Totti5

• lac coo
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Totti5
    Lewis Hamilton in São Paulo, Brazil.
    5 mins ·
    Just for you, Brazil!! A tribute to the greatest

• Totti5
    Erről ennyit.

A háromszoros világbajnok Instagramján most azonban újabb részletet árult el késlekedése hátteréről: kiderült, hogy egy monacói autóbaleset is közrejátszott késésében. „Nem voltam jól a láz miatt, de volt egy közúti balesetem is hétfő este Monacóban” – írta Hamilton. „Nem tartozik sokakra, de vannak emberek, akik ismerik a helyzetemet, ezért próbálnak hasznot húzni belőle. Semmi gond. Senki nem sérült meg, ez a legfontosabb. De az autó nyilvánvalóan megsérült, nagyon enyhén ütköztem neki egy álló járműnek. Beszéltem a csapatommal és az orvosommal, és közösen úgy döntöttünk, a legjobb az lesz számomra, ha egy nap késéssel indulok, és addig pihenek.”

„Most már jobban vagyok, jelenleg épp a brazíliai gép fedélzetén vagyok. De azért informállak benneteket, mert úgy éreztem, magyarázattal tartozom a lépéseinkért. Olykor hibázunk, de a legfontosabb, hogy tanuljunk ezekből és javítsunk. Már alig várom a brazil hétvégét!” – zárta sorait a címvédő.
  • repvez
  • HTS s3rg1nh00
    "Ő is elismerte, mindez sokkal inkább egy tervező álmodozása, és nem a mérnöki szempontok kerültek előtérbe."

magyarul használhatatlan szar
  • AnuluWork #156843
    Fel se állt onnan. :)
  • bardocz
    Ez egy vicc, na ebből tényleg nem lehet kiszállni, ha borul. Volt egy koncepció,a minél csak keret van, abból még egyszerűbb is, mint most, mert más szögben áll a kocsi, de ez használhatatlan :D
  • bakkerman
    Button??? Komolyan ő beszél?? Egy hatalmas cheat car-ba ült bele 2009-ben,amit már túlzással 1 éve építettek,és olyan megoldásai voltak az autónak amit a mai napig vitatnak. És ha akkor Barrichello-t jelölik ki elsőszámúnak,akkor most ő 1x VB,és nem Gomb. Szóval ő (is) csöndben maradhat nyugodtan.
  • Hasselhoff72
    Csipem Buttont DE mert ő bizony azért lett VB mert annyira ügyes:DDDD
  • Jeffjohnson
    Nem hiszem, hogy ilyen formában torzításmentes lenne.
  • AnuluWork #156838
    Jaj?
  • Master91
    "Miben arcoskodik? "

Ugyan miben...
  • Totti5
    Hivatalosan tőlük : McLaren és Brazília, pillanatok a múltból... csomó kép, a többi alant spojlerben! Nagyon hangulatos!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.11. 18:26:51
  • Totti5
  • Totti5
    Miben arcoskodik?

McLarennel lett először VB 2. évében. Első évében is az lehetett volna...

Mercedest már tudatosan választotta, és semmi tuti nem volt benne, hisz 2013 csak 4. lett. Szóval nem ült bele, hanem közös munkával sikerre vitték a köv 2 évben.
  • simonl #156833
    Nem a képességeit vitatom, a stílusát. Beleült egy kész autóba, nyomni kell ennyi a tudomány.
    Button fogalmazta meg legjobban a közelmúltban: Nem "arcoskodna" így Hamilton, ha Ő vagy Vettel ülne a másik Mercedesben.

• Totti5
    Egy cikket elolvastam erről a nagyon megaton kihagyásról. Egy szóval nem olvastam hogy ilyen elhangzott volna bármikor is. De Hamilton a beképzelt meg a köcsög :( média megint alkotott.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.11. 18:07:50
  • bakkerman
    Amit o fejlesztett az a kozepmezonybe evickelt,LH odaigazolt,masodik eveben VB lett. Es nem hiszem,hogy Rosberg lett volna az a donto faktor amitol ekkorat javult a Merci. De fikazzatok tovabb Lajost nyugodtan marciusig van ido,aztan raver elso idomeron 8 tizedet a harmadikra es mindenki csendben marad :)
  • Botond #156830
    Pedig, ha kihagyná a maradék két futamot az nagyon Laudás lenne. Igaz, Lauda a második címe után hagyta ki a két utolsó futamot (majd hagyta faképnél a csapatát). :)
  • Stockbauer33 #156829
    http://www.f1vilag.hu/hirek/hamilton-nem-hagyja-braziliai-futamot
  • repvez
    Lehet örülni , Lajos lehet nem fog versenyezni Brasiliában
  • Master91
    Szerintem semmi nem maradt abból az autóból amit még Sumi vezetett / fejlesztett....
  • simonl #156826
    Nagyképű kis t@kony, akit egy csapat tett világbajnokká.
    Shumi két csapatból csinált világbajnokot. (nem mellesleg fejlesztette azt az autót amiből most ugat mindenkinek)

• Stockbauer33 #156825
    http://hir.ma/bulvar/schumacher-rajongoit-nem-hatotta-meg-hamilton-mentegetozese/586281?utm_source=JMHe&utm_medium=JMHe&utm_campaign=JMHe
  • Stockbauer33 #156824
  • RatBaG #156823
    https://twitter.com/sebvettelnews/status/663366157169102848
  • RatBaG #156822
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #156820
  • Botond #156819
    Hűdemegrendezett, és hűdenemjópofa. :(
  • MAstudioHD
  • Dietrich
    Biztos vagyok benne, hogy nem megy át csak el van keseredve. :)