182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #156896 Lewis hatereknek:
http://www.telesport.hu/2015/11/17/elozesgondok-verstappen-vedelmebe-vette-hamiltont/
Ennyi. -
-
-
:D :D :D -
Stockbauer33 #156892 http://automotorcenter.hu/autos-hirek/forma-1-hirek-massat-kizartak-a-brazil-nagydijrol -
Szerintem Rosberg nyeri azt is, Hamilton lélekbe már bulizik/lazul stb stb szerintem. Szerintem! -
"Massát kizárták a Brazil GP-ről
Órákkal a leintés után a versenyfelügyelők közölték, hogy a 8. helyen végzett pilótát diszkvalifikálták. Az ok, hogy a rajt előtt a jobbhátsó gumi hőmérséklete a Williamsen 137 celsius fok volt, ami jelentősen több a maximálisan engedélyezett 110-nél. Az FIA pár futammal ezelőtt közölte, hogy nem lehet túlmelegíteni a paplanokkal a gumikat a start előtt, a brazil a szigorítás első áldozata. Kizárásval Grosjean lett a 8., Verstappen a 9., Maldonado a 10." -
madmanic #156889 A mercinek ( és rózsinak ) kellett az egyéni második hely.
Hami nem felejtett el vezetni, és rózsika sem tanult meg. Az elmúlt futamok másról sem szóltak, csak hogy behúzzák.
Borítékolom, hogy Hami az utolsón simán elveri Rosberget. -
nem az a gond, hogy van kedvezményezett hanem , hogy a merci, ezt probálja titkolni, mikor ennél jobban nem is lehetne észrevenni.
Minden csapatnál van egy első számú pilóta meg egy hátvéd.Van ahol ez a szezon közbe derül ki van ahol ez előre lebeszélt.
DE , hogy ezt a merci probálja tagadni az a nevetséges, és csak azért tudja büntetlenül megtenni,mert nincs másik csapat ami az 1-2-t veszélyeztetné.
Ahogy Szujóék is mondták, ha más csapat is közbeszólna akkor muszáj lenne 2 külön stratégiát is kiprobálni és igy már nem tudnák egyenlöen kezelni a pilótákat , választani kéne közülük egy favorizált ha tetszik ha nem. -
SzocsA #156887 De ez fordítva is igaz, addig míg meg nem nyerte a vbt, addig Hami volt a kedvezményezett.
Ugyan az a helyzet, mint anno a McLarennél volt, csak most a mercinél ahol Hamilton van. Véletlen? -
Ilyen madártávlatból a Hungaroring felújítása
-
ennyire voltak egyenlők
Burkolva itt az volt , hogy rozsinak kell nyerni, hogy a kis lelke meg ne sérüljön. Totoék meg kitaláltak valamit amit ugy sem tud leelenőrizni más -
azért az mennyire erős,hogy Massánál 1,2;mindenki másnál minimum 1,5 másodperccel volt gyorsabb azon a versenyen körönként?ma a Ferrari alig maradt le tempóban(legalábbis Vettel),a végén vissza is jött egy kicsit a Mercikre...ha a régi kerékvető magasságok maradnak és nem lassulnak miatta vissza,jobban lehet követni az elöl haladót (lásd 2-es kanyar) és lehet előzni,de szvsz egyértelműen hátrányára változtatták így a pályát,le a kalappal Verstappen előtt mert ismét szépet ment,de neki is csak akkor volt esélye ha jelentős előny volt zsebben (elsősorban gumi terén)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.11.15. 20:45:20 -
Mintha a merci PR csapata irta volna ezt a hszt:D
-
Két Mercedes egyforma, Rosberg nagyon jó akár Hamilton. Láttuk mi volt amikor erőltette, kinyírta a gumikat. Mivel mindenben egyenlőség van a Mercinél nehéz 1ről a kettőre jutni két egyforma autó és hasonlóan precíz, gyors pilótával. -
Lokker #156881 jah, Hamilton mögött csak Vettel és Rai nem kapott kört. bár Rai is közel volt hozzá... -
persze, erős autó volt alatta, de most Hamilton alatt se szar van -
én MSC fan vagyok,de azért ne felejtsük el hogy ezek a motorok nem csak 305 km-t kell bírjanak,hanem minimum 4000-et...2006-ban csoda volt a célbaérés is azzal a tempóval (leggyorsabb kör a tankolás utáni körben,are you fuckin' kiddin' me?) -
Vagy 2006os futamot hogy a piszkos eszközös Sumi miket művelt
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.15. 18:56:12 -
Hamilton: nem lehet előzni...
Szerintem nézze vissza a versenyt videóról, és tanuljon
-
SzocsA #156876 Nézzétek meg még a fotózásnál sem akart mellé állni, hogy átfogja a vállát, hanem beállította maga mellé a csapat mérnökét. -
SzocsA #156875 Egymásra sem néznek!!! -
SzocsA #156874 Most hogyhogy Rosberg nyer? Eddig nem engedtek neki míg Hami vb nem lesz?
-
Stockbauer33 #156873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
simonl #156872 Nem fogja megdönteni rekordját, szerintem te szokjad. Van még max. 2 jó éve.
És továbbra sem a versenyzői kvalitásait kérdőjelezem meg, hanem a stílusát. Hisztis kis hülye gyerek, talán ezért azonosulnak vele olyan sokan.
-
Az persze...megnézem én azt ha ő 8x világbajnok lesz, és ezzel megdönti Schumi rekordját. Számolj kérlek utána, ha most 30 éves (lassan 31) meddig is kellene top formában versenyezni-e!? Legjobb esetben is 35 éves korában még VB-t kellene nyernie, de akkor is csak úgy van meg ha következő években is mindig ő nyer.
Még mielőtt védenéd (megint), nem mondtam rá semmi rosszat. Tehetséges pilóta és kétségtelen, hogy nem a legyek hordták össze neki a VB címeket. Mondjuk az arca ettől még hatalmas, csak rá kell nézni. (média ide vagy oda...)
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.11.15. 01:49:35 -
Lokker #156870 a Holdas a legjobb. :D -
Stockbauer33 #156869 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
madmanic #156868 Button hogy is lett VB? A verhetetlen BRAWN GP vel..? Ja, ő a saját profizmusának köszönheti, nem a technikának...
-
madmanic #156867 a jelenlegi mezőnyből ő az egyetlen aki képes megdönteni MS minden rekordját. Szvsz meg is fogja. Szokjad. -
Hamilton nak most még a fotózkodás sem fért bele? :D -
-
Ha jövőre összeáll a talicska, akkor akkora barátok lesznek, mint most Rosberg meg Hamilton. :) -
McLaren
Thanks for the support, guys. We'll be back up here one day soon.
#BelieveInMcLarenHonda
-
-
Q3 elején amikor tippelgettek hogy ki lesz az ötödik én Rait mondtam volna :D éreztem, hogy valaki be fog férni -
Ha szarul tervezték meg az autót, és nem jó a hűtés, akkor így járnak minden motorral. Mivel esélyük sincs max. a 101. helyre, így ez az év kuka. Jövőre pedig ügyelnek majd a részletekre. Hogy a sebesség meg lesz-e? Fakk se tudja ... -
Hát azért az nem úgy van ám, hogy annyit fejlesztek, amennyiszer elfingom magam. Van x zseton, be kell osztani. Ha elfossa magát a motor, akkor meg ugyanazt a fejlesztést tehetik be. -
"It was a result of heavy partying and not much rest for 10 days," Hamilton said of the crash and his health. -
Mondjuk attól még hullafáradtan és másnaposan "beauldni" a volán mögött szintén eléggé felelőtlenség, szerencsére csak anyagi kárt okozott az meg mindegy kb neki:)