FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen basszameg ami Lajossal történik...meg se nézem a holnapi futamot,nincs lelkierőm végignézni Rosberg újabb faszmákos győzelmét
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
F1Zone.net (@f1zone):
Kimi: "The plan was to go out but the team said we are fine, I questioned it a few times to be 100% sure. The end result is what we can see.
Mattiacci a Sky-nak:
Q: Why didn't Kimi go out again?
A: No comment
Kimi: "The plan was to go out but the team said we are fine, I questioned it a few times to be 100% sure. The end result is what we can see.
Mattiacci a Sky-nak:
Q: Why didn't Kimi go out again?
A: No comment
Ide mit lehet írni?
A pilóta és a versenymérnöke dönt, ha Kimi ki akar menni akkor kimegy. Mindenki hallahatja hogy folmyamatosan kérezdik a pilótákat... ők tudják ők érzik h mi mennyi és merre, kell e menni avagy nem. Ha elbassza magára vessen, de azt hogy Kimi nincs benne a képletbe az hülyeség, és nem kell a Ferraria kenni minden, mert Alonsonak meg sikerült, pedig ő is Ferrariban van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt nyilatkozta a Williams, hogy a padlólemez sérülés miatt lassabb Massa? Hol van ez a nyilatkozat? Mert mintha a kommentátorok azt mondták volna, hogy kisebb sérülés volt a padlólemezen de nem cserélték. Én ebből azt gondolnám, hogy úgy ítélték meg, hogy nem sérült annyira a padlólemez, hogy cserélni kelljen és ez nem befolyásolja a sebességét.
Épp ezt akartam írni.... Komolyan néhány ember visszavehetne már. Ha nem tudtok normális ember módjára írni akkor inkább ne tegyétek.
Semmi szükség egymás illetve a pilóták becsmérelésére.
Hamiltonnak hihetetlen pech szériája van, elúszni látszik a vb de aztán lehet az a dupla pontos verseny most jól fog jönni neki. Ha nem esik az eső ezen a pályán nehéz lesz feljönnie.
Kiminek egyértelműen a Ferrari rontotta el az edzését, ezt nem lehet rákenni arra, hogy lassabb volt hiszen bármikor kiküldhették volna még 1 gyors körre, most aztán lesz gumi holnap dögivel. Csodás csapat...
Ha holnap Vettel nem rajtol egy jót, akkor elég unalmas verseny lesz és max csak Hamilton felkapaszkodása lesz izgalmas.
Semmi szükség egymás illetve a pilóták becsmérelésére.
Hamiltonnak hihetetlen pech szériája van, elúszni látszik a vb de aztán lehet az a dupla pontos verseny most jól fog jönni neki. Ha nem esik az eső ezen a pályán nehéz lesz feljönnie.
Kiminek egyértelműen a Ferrari rontotta el az edzését, ezt nem lehet rákenni arra, hogy lassabb volt hiszen bármikor kiküldhették volna még 1 gyors körre, most aztán lesz gumi holnap dögivel. Csodás csapat...
Ha holnap Vettel nem rajtol egy jót, akkor elég unalmas verseny lesz és max csak Hamilton felkapaszkodása lesz izgalmas.
Van színvonal itt....
Mondták és még utána is ott csapkodták egymás himbi-limbijét, hogy Bottas mennyivel volt gyorsabb. Sajnos mérhetetlenül ostobák.
<#worship>#worship> <#eljen>#eljen>
Soha életemben nem drukkoltam Vettelnek. Finoman szólva sem bírom a csókát. De ezek után remélem, még ha irreális elvárás is, hogy Bottassal törésbe kergetik azt a kis gennyládát elől, Nekem mindegy, csak az a senkiházi másodpilóta ne érjen célba. Ami sok, az sok.
Amúgy nem tudom, hogy lehet ez a két kommentátor ennyire mérhetetlenül hülye. Ott hüledeznek, hogy jaj Bottas mennyivel verte Massát, mikor lenyilatkozta a Williams, hogy Massának a sérült padló lemeze van bent, ami sokkal lassabb.
fél másodperc.<#szomoru1>#szomoru1> az kemény
hajrá vettel,Bottas <#taps>#taps>
végre izgalmas
😄DD Aztán jövőre is ezt fogjuk mondani, meg utána is. Tényleg csak a remény hal meg utoljára. 😊
Hát ez van. Majd jövőre. 😄
Én nem tudok nekik észt adni az SG fórumról, nem is célom, de bakker, dollármilliókat költ el egy csapat egy évben, és annyi eszük sincs, hogy bebiztosítsák magukat a Q2be? Ez nem az első eset idén. Volt, hogy mindkét ferka megszopta. Kimi is egy link genya, de itt szerintem a csapat is benne van.
A medve nem játék.
Hozom a BUK-ot, fossál Rosberg ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gyorskörén kiesés. Semmi extra. Viszont ki kellett volna menni, mert látható volt, hogy nem lesz elég.
A medve nem játék.
Szerintem inkább új szakma után nézzenek - már ha nem Kimi akart nagyon okos lenni... Bár akkor is lehetett volna több eszük a mérnököknek.
Majd 7 tized lemaradás, Alonso meg tudta oldani, azt kivételesen nem irnám fel a ferrari bűnének hogy bíznak benne hogy nem lassabb majd egy másodperccel Alonsonál...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha ez Kimi döntése volt, kurvára nem tudom mit képzelt. Amikor nem jött ki, már mondtam is az asszonynak, na, megint egy zseniális ferkataktika. Ha viszont a csapaté, komolyan, kezdjék a nulláról a szakmát, mert eszük évek óta semmi.
A medve nem játék.
Bizony, rohadt Ferrari, pedig eddig egész évben milyen félelmetes ellenfél volt a finn... Erre tessék, gyorsan kiütik, nehogy VB legyen. 😄
Honnan tudod, hogy nem Kimi hibaja volt?
http://gaborszantai.co.uk/
6 tizeddel volt lassabb, mint Alonsó....
néha kék a kép nálam
Más csatornán jó a közvetítés csak az m1 ilyen.
Hozzám hasolnók? 😄 Tényleg hagyjuk, veréb.
Csak pont annyit fog érni a valódi versenyzés nélkül megszerzett VB címe, mint Vettel vicc-címei. Tiszta sor. Amúgy is egy ellenszenves kis buzi figura és a mákszériája nem teszi szimpatikusabbá, ha tehet róla, ha nem. Gondolom, most magában mosolyog és ismét megkönnyebbült, nem kell harcolnia, csak betaxizni a célba és kész. Hú de értékes győzelem lesz. 😄DDD
hamilton se igazán szimtakus de inkább neki drukkolok mint annak a szöke kocos köcsögnek.olyan undormány feje van,föleg a nevetése, az meg rémiszt...
Hagyjuk...
A hozzád hasonlók miatt remelem Rosberg fölényesen nyeri az evet
A hozzád hasonlók miatt remelem Rosberg fölényesen nyeri az evet
Az, hogy mi a nicknevem, az szerinted milyen hatással van a sportágra? Kopp-kopp, van otthon valaki? És egyébként Alonsonak milyen szerencséje van? Hagyjuk már ezt... Rosbergnek pedig kifejezetten szerencséje van, hogy RENDSZERESEN nem kell megküzdenie Hamiltonnal. Na, ez az ő számára kimondottan hatalmas szerencse.
Nem Rosberg tehet arról hogy Hamilton alatt hullik a kocsi, sőt neki semmi köze nincs hozzá. Könnyebb lesz így VBt nyernie, mert nincs ellenfele, de nem ő a hibás............
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fernando nickkel a szerencsét emlegetni egy picit mókás 😊)))
<#idiota>#idiota>