FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Ezt Weber Gabi is elmondta közvetítés közben, hogy általában ez a csapat döntése.

a.carkey
Ezt az Alonso bullshitelést, b+! 😄

A medve nem játék.

bakkerman
Hihetetlen basszameg ami Lajossal történik...meg se nézem a holnapi futamot,nincs lelkierőm végignézni Rosberg újabb faszmákos győzelmét

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Peter1
F1Zone.net (@f1zone):

Kimi: "The plan was to go out but the team said we are fine, I questioned it a few times to be 100% sure. The end result is what we can see.

Mattiacci a Sky-nak:

Q: Why didn't Kimi go out again?
A: No comment

Ide mit lehet írni?

Totti5
A pilóta és a versenymérnöke dönt, ha Kimi ki akar menni akkor kimegy. Mindenki hallahatja hogy folmyamatosan kérezdik a pilótákat... ők tudják ők érzik h mi mennyi és merre, kell e menni avagy nem. Ha elbassza magára vessen, de azt hogy Kimi nincs benne a képletbe az hülyeség, és nem kell a Ferraria kenni minden, mert Alonsonak meg sikerült, pedig ő is Ferrariban van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jeffjohnson
Azt nyilatkozta a Williams, hogy a padlólemez sérülés miatt lassabb Massa? Hol van ez a nyilatkozat? Mert mintha a kommentátorok azt mondták volna, hogy kisebb sérülés volt a padlólemezen de nem cserélték. Én ebből azt gondolnám, hogy úgy ítélték meg, hogy nem sérült annyira a padlólemez, hogy cserélni kelljen és ez nem befolyásolja a sebességét.

Jeffjohnson
Épp ezt akartam írni.... Komolyan néhány ember visszavehetne már. Ha nem tudtok normális ember módjára írni akkor inkább ne tegyétek.
Semmi szükség egymás illetve a pilóták becsmérelésére.

Hamiltonnak hihetetlen pech szériája van, elúszni látszik a vb de aztán lehet az a dupla pontos verseny most jól fog jönni neki. Ha nem esik az eső ezen a pályán nehéz lesz feljönnie.

Kiminek egyértelműen a Ferrari rontotta el az edzését, ezt nem lehet rákenni arra, hogy lassabb volt hiszen bármikor kiküldhették volna még 1 gyors körre, most aztán lesz gumi holnap dögivel. Csodás csapat...

Ha holnap Vettel nem rajtol egy jót, akkor elég unalmas verseny lesz és max csak Hamilton felkapaszkodása lesz izgalmas.

Van színvonal itt....

adam46
Mondták és még utána is ott csapkodták egymás himbi-limbijét, hogy Bottas mennyivel volt gyorsabb. Sajnos mérhetetlenül ostobák.
FeikG
Ti hétvégenként egy mást szívjátok le?! <#levele>

<#worship> <#eljen>
Soha életemben nem drukkoltam Vettelnek. Finoman szólva sem bírom a csókát. De ezek után remélem, még ha irreális elvárás is, hogy Bottassal törésbe kergetik azt a kis gennyládát elől, Nekem mindegy, csak az a senkiházi másodpilóta ne érjen célba. Ami sok, az sok.
Minstrel
Mondták ezt is a q3-ban.

http://topgearhungary.blogspot.com/

adam46
Amúgy nem tudom, hogy lehet ez a két kommentátor ennyire mérhetetlenül hülye. Ott hüledeznek, hogy jaj Bottas mennyivel verte Massát, mikor lenyilatkozta a Williams, hogy Massának a sérült padló lemeze van bent, ami sokkal lassabb.
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

fél másodperc.<#szomoru1> az kemény
desigo
Merci nem kicsit erősebb a többieknél 😞
hajrá vettel,Bottas <#taps>
desigo
hajrá Bottas 😊
desigo
Az lett volna még szép ha becsúsznak oda vagy hárman...
végre izgalmas
Master91
Ajj kár a törésért mert meg néztem volna ezt az 1-2 kört 😄
😄DD Aztán jövőre is ezt fogjuk mondani, meg utána is. Tényleg csak a remény hal meg utoljára. 😊
a.carkey
Ja, jövőre Bianchival. 😊

A medve nem játék.

Hát ez van. Majd jövőre. 😄
a.carkey
Én nem tudok nekik észt adni az SG fórumról, nem is célom, de bakker, dollármilliókat költ el egy csapat egy évben, és annyi eszük sincs, hogy bebiztosítsák magukat a Q2be? Ez nem az első eset idén. Volt, hogy mindkét ferka megszopta. Kimi is egy link genya, de itt szerintem a csapat is benne van.

A medve nem játék.

V43 1105
Hozom a BUK-ot, fossál Rosberg ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a.carkey
Gyorskörén kiesés. Semmi extra. Viszont ki kellett volna menni, mert látható volt, hogy nem lesz elég.

A medve nem játék.

Szerintem inkább új szakma után nézzenek - már ha nem Kimi akart nagyon okos lenni... Bár akkor is lehetett volna több eszük a mérnököknek.
Norbi1990
Miért lett volna az ő döntése? Elég szar kört ment, a stratéga volt a pöcs.
Count Adyn
Majd 7 tized lemaradás, Alonso meg tudta oldani, azt kivételesen nem irnám fel a ferrari bűnének hogy bíznak benne hogy nem lassabb majd egy másodperccel Alonsonál...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Egy komplett csapat dolgozik mögötte.
Nemigaz,hogy nem lehet egységként munkát végezni.
vicc
a.carkey
Ha ez Kimi döntése volt, kurvára nem tudom mit képzelt. Amikor nem jött ki, már mondtam is az asszonynak, na, megint egy zseniális ferkataktika. Ha viszont a csapaté, komolyan, kezdjék a nulláról a szakmát, mert eszük évek óta semmi.

A medve nem játék.

Bizony, rohadt Ferrari, pedig eddig egész évben milyen félelmetes ellenfél volt a finn... Erre tessék, gyorsan kiütik, nehogy VB legyen. 😄
BooMiller
Mongoloid idióták dolgoznak a ferrarinal.. legalja..

Honnan tudod, hogy nem Kimi hibaja volt?

http://gaborszantai.co.uk/

6 tizeddel volt lassabb, mint Alonsó....
desigo
Legalja Ferrari kiejtette Kimit <#falbav>
néha kék a kép nálam
Más csatornán jó a közvetítés csak az m1 ilyen.

Hozzám hasolnók? 😄 Tényleg hagyjuk, veréb.
Csak pont annyit fog érni a valódi versenyzés nélkül megszerzett VB címe, mint Vettel vicc-címei. Tiszta sor. Amúgy is egy ellenszenves kis buzi figura és a mákszériája nem teszi szimpatikusabbá, ha tehet róla, ha nem. Gondolom, most magában mosolyog és ismét megkönnyebbült, nem kell harcolnia, csak betaxizni a célba és kész. Hú de értékes győzelem lesz. 😄DDD
hamilton se igazán szimtakus de inkább neki drukkolok mint annak a szöke kocos köcsögnek.olyan undormány feje van,föleg a nevetése, az meg rémiszt...
Hagyjuk...
A hozzád hasonlók miatt remelem Rosberg fölényesen nyeri az evet

Az, hogy mi a nicknevem, az szerinted milyen hatással van a sportágra? Kopp-kopp, van otthon valaki? És egyébként Alonsonak milyen szerencséje van? Hagyjuk már ezt... Rosbergnek pedig kifejezetten szerencséje van, hogy RENDSZERESEN nem kell megküzdenie Hamiltonnal. Na, ez az ő számára kimondottan hatalmas szerencse.
Totti5
Nem Rosberg tehet arról hogy Hamilton alatt hullik a kocsi, sőt neki semmi köze nincs hozzá. Könnyebb lesz így VBt nyernie, mert nincs ellenfele, de nem ő a hibás............

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Sumi is többet szívott mint Rosberg.
Fernando nickkel a szerencsét emlegetni egy picit mókás 😊)))