FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt tedd hozzá!!!
tudom ,hogy fáj,akárcsak Monti esetében,mivel ők a kedvenceid..viszont én nem hazabeszélek,mert én se Alonsot se Rosberget nem csípem..
Amit én leírtam az történelem,amit meg te állítasz,azt a szíved mondja...
"tavaly merre jártál,mikor Rosberget mindig mögé sorolta a csapat. "
Ez egy alkalommal fordult elő, amikor a Merci dobogót akart látni nem kiesést...akkoriban a dobogó nem volt gyakori, asszem az volt az első.
Aztán:
" szarabb autóval Ő sem tud teljesíteni,erre ebben a mezőnyben csak Alonso és Vettel képes."
Ez hülyeség, Hamilton a McLaren-nél rendszeresen kihozta amit lehetett az év eleji sz@r autóból, most milyen jó a McLaren mi?
aztán:
"Persze ettől függetlenül,lehet neki szurkolni"
köszi.
...
Nehezebb lenne jobb versenyzőnek lenni, ha annyi technikai zűrje lenne mint Hamilton-nak, azért az sokat segít hogy gyakorlatilag csak Hamilton tudná elverni, ő meg rendszeresen hátulról rajtol, egy nagyjából megszerelt, és ilyen olyan beállított autóval.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
tavaly merre jártál,mikor Rosberget mindig mögé sorolta a csapat.
Nem vitatom,hogy alapban egy kicsit gyorsabb Hami,de nagyon hangulat ember,mentálisan gyenge és nem komplex versenyző.
de akárcsak Kimi, szarabb autóval Ő sem tud teljesíteni,erre ebben a mezőnyben csak Alonso és Vettel képes.. Lehet anyázni,de ez akkor is tény!
Persze ettől függetlenül,lehet neki szurkolni,csak nagyon szarul jön le,hogy Rosberg lenne a genyagép,mivel mint versenyző jobb mint Hami,még ha egyébként alapban gyorsabb nála...
Ezek a hamilton malőrök meg elég idegesítőek. Ne ilyenek miatt legyen már egyszereplős a VB. Vmiért én is inkább Haminak szorítok. Talán ezek a szerencsétlen esetek váltják ezt ki. Volt már ilyen, hogy egy egyébként gyors pilótát állandóan a technika hátráltatott...😊 Az ilyesmi empátiát/szimpátiát szül.
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kimi: "The plan was to go out but the team said we are fine, I questioned it a few times to be 100% sure. The end result is what we can see.
Mattiacci a Sky-nak:
Q: Why didn't Kimi go out again?
A: No comment
Ide mit lehet írni?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi szükség egymás illetve a pilóták becsmérelésére.
Hamiltonnak hihetetlen pech szériája van, elúszni látszik a vb de aztán lehet az a dupla pontos verseny most jól fog jönni neki. Ha nem esik az eső ezen a pályán nehéz lesz feljönnie.
Kiminek egyértelműen a Ferrari rontotta el az edzését, ezt nem lehet rákenni arra, hogy lassabb volt hiszen bármikor kiküldhették volna még 1 gyors körre, most aztán lesz gumi holnap dögivel. Csodás csapat...
Ha holnap Vettel nem rajtol egy jót, akkor elég unalmas verseny lesz és max csak Hamilton felkapaszkodása lesz izgalmas.
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
<#idiota>#idiota>