FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A dolgok hátterében a rekordalacsony hockenheimi nézőszám is állhat, de eközben az osztrák Kleine Zeitung állítása szerint a Hungaroringen is 30 százalékkal kevesebb jegy fogyott a korábbiakhoz képest.
Az egyik módosító ötlet a túraautósoknál már használt ballasztsúlyok bevezetése lehet, vagyis a jól teljesítő versenyzők kocsiját nehezebbé tennék, hogy kiegyenlítsék a különbségeket. Ez viszont akár nagyobb vitát is kiválthatna, mint az idei év utolsó futamára bevezetett dupla pontozás.
Hogy ebben a folyamatban mi lehet majd Flavio Briatore pontos feladatköre, az egyelőre nem ismert."
A medve nem játék.
Amúgy szerintem magasan az év legjobb futama volt, végig néztem és nem unatkoztam! Viszont ezek az életképtelen interjúk a pilótákkal meg Bernie Ecclestone-nal, az már nekem volt kínos. 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
respect to the man in the ice cream van
Az esös verseny mindig izgalmas,többen is ki csúszhatnak,akár az élről is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy meg Hamilton van olyan erős, hogy innen is meg fogja fordítani, legalább is én benne bízom, mert neki szorítok.