182095
  • RatBaG #156799
    http://www.telesport.hu/2015/11/03/hamilton-szerint-austin-ota-a-mercedes-feltunoen-kedves-rosberghez/
  • Stockbauer33 #156798
  • Master91
    Helyette a 2. helyen úgy viselkedik mint egy duzzogó óvódás. Semleges volt nekem Hamilton de az utóbbi időbe már nagyon ellenszenves :s

Született képessége segítette az 1. vb címért mikor már Massát ünnepeltük ? (nem kell kivesézni ezt a kérdést ,persze ahhoz kellett neki is tenni hogy úgy alakuljanak a pontok de na )
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.03. 14:30:59
  • Stockbauer33 #156796
    http://www.f1vilag.hu/hirek/hamilton-en-nem-tettem-piszkos-dolgokat-schumacher
  • Laceee
    Miután kiesett, könnyen meghozták az ítéletet...
  • G_ArchAngel #156794
    ne etesd a foteltrollt...
  • mcmoha
  • b-type
    ha betudja hozni, hozza be, egy lényeg húzódjon le az ideális ívről. Nem tudom milyen szabály vonatkozik a versenyzésre képtelen, sérült autókra fehér vonalak keretei ügyében, de kétlem hogy szigorúak lennének, adott esetben nem is tud ideálisan kanyarodni, meg az sem jobb ha otthagyja a gumi felét a pályán, vagy a gumi által szétvert elemek darabjait.
    Az absz. sz@rhoz képest előnyt szerzett, de ez pálya és helyzetfüggő....van olyan pálya mint Spa, ahol absz. szpás egy kört menni, és vannak rövidebb pályák mint ez, illetve van ahol nincs (Monaco) és van ahol van erre lehetőség (pl. itt)
  • Laceee
    De már nem jött mögötte senki..., igen előnyt szerzet, ahhoz képest, ha a pályán ment volna, Ezért is hiányzik a sóderágy, ott ment volna így.
  • HTS s3rg1nh00
    mert az ugye sokkal biztonságosabb,ha jön mögötte 15 autó versenytempóban ő meg épp 200-al lassabban a pályán megy előttük.genius
  • repvez
    Gondolj már bele defektel még igy is lassabban ment át a sikánon mintha defekt nélkül a pályán, hol szerzett elönyt? örülhetett hogy nem kapott körhátrányt.
    Az meg ha utána pontot szerez az nem abból eredt volna, hogy levágta a pályát hanem mert gyors volt.
    Mégha előnye is származott volna belöle akkor is a 2 levágással mennyi elönye lett volna 3-4mp? ez a boxban simán elment neki pluszba
  • Pitti
    Ilyet soha senki nem óv meg, Ezerszer történt már, hogy sérült autóval árkon bokron evickélnek vissza a boxba. Milyen előnyt szerzett itt? ...Ne már...Ne essünk már át a ló másik oldalára.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.03. 10:35:41
  • Laceee
    Levágta a pályát többször szándékosan, még csak meg sem próbálta bevenni a kanyarokat, ha pontszerző helyen ért volna be, biztos, hogy a többi csapat megóvta volna, jogosan...
  • [HUN]FaTaL
    Jah, hatalmas előnyt szerzet defekttel...
  • bakkerman

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.03. 09:19:40
  • nearo
    ??? defektje volt ott, örült, hogy körbe tudott menni valahogy...
  • Firerock

1:14-től

Ezért nem adtak büntetést,pedig nyilvánvalóan előnyt szerzett ezzel...
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.11.03. 01:17:49
  • kjhun
    AlonZorro videó.

Mi, volt ez, bújtatott reklám??
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.02. 18:56:22
  • DasIsFuck
    Valahonan le lehet tölteni a teljes futamot vagy visszanézni online?
    Privátba küldjetek már linket ha tudtok:)
  • bakkerman
    Majd beul a helyere vagy a Verlájn gyerek vagy Verstappen,attol fuggoen hogy Kimi helyere kire mozdul ra a Ferka
  • Stockbauer33 #156778
    http://automotorcenter.hu/autos-hirek/forma-1-hirek-massa-rosbergnek-tavoznia-kellene
  • b-type
    Ez van, ez egy nagyon sajnálatos helyzet, neki kevésbé, a szurkolóknak annál inkább.
    Nagy pofon amikor valakit 15 évig nézel, szurkolsz neki jóban-rosszban, aztán kikerül...nálam is megvolt. Viszont van még sok minden más, az ilyen versenyzők azt csinálnak amit akarnak, világbajnokként és nagy hírértékű névvel.
  • Master91
    Sajnos igen.
  • G_ArchAngel #156775
    Durva, de Kiminek es Jensonnak lejart az ideje. Jovo ev es nyugdij. Alonsonak 2 ev max. Ebben a mezonyben ok mar oregek, tulsagosan is berozsdasodtak, nem megy nekik ez ujkori F1.
  • b-type
    Nincs már jelenléte. Ez egy nagyon fontos dolog, sok összetevője van. pl Verstappen-nek annk ellenére megvan már hogy idén kezdett. Alonso-nak is megvan, neki volt az egyik legerősebb, csak most a McLaren-Honda technikája miatt, már nem feltételeznek róla vehemenciát.
    Hamilton-Vettel szintn komoly jelenlétük van.
    Kimi-nek is volt, a Lotus-nál még megvolt.....már nincs, talán csak a legkisebbeknél, de már a középmezőnyben sincs, nem hogy az élen.
    Egy évet hosszabbítottak vele+ egy opciós évet, ami azt jelenti hogy jövőre vagy bitang módon bizonyít, de nem kicsit, mert kb. Verstappen-t kellene megszereznie a Ferrari-nak (és a Mercedes-nek is), azaz valami nagyon nagyot kell mutasson, vagy a jövő évvel leáldozott szvsz.
  • paj01
    Kimi már nagyon várhatja a szezon végét. Teljesen széthullott. Már nem csak lassú de amikben eddig mester volt, vagyis a kerék-kerék elleni csatákban, azt is elbassza. Korábban mindig érezte miliméterre, hol van a másik pont annyit tartott rá amennyit lehetett ha előzött vagy ha előzték. Rossz már nézni a vergődését, remélem jövőre összeszedi magát mert ez így kezd ciki lenni.
  • G_ArchAngel #156772
    Nekem az tetszik, hogy a Kimi fanok es haterek meg mindig nem hagytak abban, annak ellenere, hogy vegleges dontes szuletett es a ket pilota is lezarta a tortenetet.
    Nem lehetne ezen tovabblepni? Legyunk mar kicsit ertelmesebbek, mint Weber Gabor...
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.11.02. 12:03:07
  • oneal1
  • benőmenő
    Itt Bottas már egyértelműen Kimi mellett volt egy szoros meccselésben, míg Szocsiban Raikkönen baromi távolról vetődött be, amikor Bottas már kanyarodott az ívén.
    Én is bírom Raikkönent, de ebben két esetben egyértelműen ő hibázott.
  • Count Adyn
    Az a baj előző versenyen Kimi túl látványosan kamikaze módjára szállt bele, ez azért nem ugyanaz a szitu volt, egyikük se akart engedni, bottas ugy volt vele hogy ott még el kell férjen, Kimi meg ugy volt vele hogy ő leszarja mivan ő elfordul:D
  • b-type
    De mit nem értesz? múltkor Kimi bevetődött két autó távolságból, most meg Bottas mellément (mellément érted, nem nekiment az első kerekével a másik hátsókerekének) a balos fékjén kivülről, egymás mellett mentek a következő jobbos kanyarig, ahol Bottas már bent volt.
    Nagyon egyszerű, ha a támadó autó első tengelye elhagyva a másik autó hátsó tengelyét, akkor mellette van, és innen beszélünk ajtó becsukásról.
    Amikor meg a hátsó kugligolyó módjára két autóból beesik a legmélyebb fékjével és csak odajut hogy első kerékkel eltalálja a másik hátsó kerekét, akkor beszélünk baleset okozásról.
  • AnuluWork #156767
    Bottas: "Akárki lett volna ott, ugyanezt próbáltam volna meg, mert egy jó lehetőséget láttam meg, és normális esetben, egy ilyen helyzetben van hely két autó számára, különösen, ha a kívül lévő autó vezetője tudja, hogy van egy másik is belül." :D

Hányinger az egész.
  • b-type
    De ő a maga módján csinálja. :) ...ne akarjatok már mindent mindig jobban csinálni, ..ő csinálta, nem te, vagy én. :)
    Tényleg igaza volt asszem FPéternek, a karakter akkor is az ha nem tetszik. ..nem kell besimítani a szürkeségbe.
  • RatBaG #156765
    :DDD
    https://streamable.com/ond0
  • HTS s3rg1nh00
    Merci trollok :D
    MERCEDES AMG F1 ‏@MercedesAMGF1 58m58 minutes ago

"Here you go Nico - 10kg of victory spaghetti, as ordered..."
    "Confetti! I said confetti!!"
  • oneal1
    pontosan, ahogy szokták egymással, odamegy és átkarolja, megveregeti a vállát, mint máskor mindig
  • Peppus
    Engem is zavarni szokott, hogy ilyenkor úgy viselkedik, mint egy duzzogó, sértődött kisgyerek. Attól lesz valaki különleges, ha ezeket a helyzeteket is lekezeli normálisan. Persze idegesítő, szar dolog, de legyen már picit lazább basszus. Nem a sapkát kell odabaszni a másiknak, hanem ilyenkor mutassa meg milyen fasza gyerek.
    Vettelben is azt gyűlöltem, hogy győzelem esetén a rikácsoló hangjával túlzásokba esik, amikor meg nem jönnek össsze a dolgok besértődik, és megmutatja az igazi arcát..
    Amúgy most Hamilton egész jól viselte ezt a második helyet, de hát már világbajnok basszus. Én most is ugráltam volna a dobogón :D
    És átöleltem volna Rosberget :D Mert hát mit ér ezzel a győzelemmel... És minden futamon szétfüstölném a gumit.. Mi a francnak vigyázzak az autóra??? Áhh nem is értem..
  • Lokker
    Ha Rosberg nem megy oda kezet fogni vele akkor Hamilton magától nem fog neki gratulálni.
  • Totti5
    Ölelgetni és puszilgatni kellett volna neki?