FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyet én is tudok: <#circling> 😄
V43 1105
<#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DasIsFuck
Az lehet megfondolandó lehetne, hogy rövidebb versenytáv legyen, de cserébe 2 futam vagy egyéb módszer arra, hogy ne alakulhasson ki az unalmas vonatozás.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Köszi, megőriztem a leretkező megszólításodat. 😄DDDD Öngólod lesz ebből, érzem. Meg még egy ! 😄
S.e.m.m.i.r.e. nem mész ezzel. Majd belátod. 😊
lac coo
az utolsó körben, mikor bepróbálta Rosberg az előzést, nagyon szépen csinálta Lajos, egy leheletnyi gázelvétel, hogy bepróbálja Roseberg a külső ívet, aztán lezárta, gyönyörű volt 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kik a szar csapatok?
Marussia, Caterham, a Sauber sem nagyon virít. Ez élből hat autó, aminek távozásával felszabadulna ennyi hely. De talán mehetne a FI is, mert hát olyan nagyon azért nincsenek ott a szeren. Két évente egyszer villantanak valamit? Ne már.

Abban igazad van, hogy ebben a sportágban sosem volt olyan felállás, hogy minden csapat hasonló kvalitásokkal rendelkezett, de azért jó lenne erre törekedni, nem? Becsalogatni nagy autógyártókat a sportágba, akiknek van pénzük és tudásuk, és két-három év alatt kialakulhatna egy elit mezőny, Audival, BMW-vel, Hondával, stb. Persze, biliben lóg a kezem, de nem is állítottam, hogy az ideális állapotot meg lehet teremteni, de az ideális állapot nem ugy lesz meg, hogy bekerülnek a játékba olyan csapatok, akiknek soha nem lesz semmi esélyük semmire.

Azt is elfogadom, hogy az uj technológiáknak lehet tere, ezt nem gondoltam át nagyon, valóban. Más dolog, hogy nekem nem tetszik ez, de hát ki vagyok én, hogy megítéljem ezt. Ha a többség szereti, és szükség van rá, hát ne ezen muljon. 😄

Tényleg nem nézek más sportágat, csak a La Mans-ot meg ezt. Más nem érdekel. Én kérek elnézést.

Még mindig nem tudom, hogy a szezon közbeni tesztek kiterjesztése miért ökörség, ha nincsenek a mezőnyben tőkehiányos csapatok.

Három autós felvetés: Olyan kérdéseket teszel fel, amiket nem az én tisztem megválaszolnom, hiszen ezek csapatszintü döntéseknek kell hogy legyenek. Még mindig ott tartunk, hogy elit kategória, van pénz dögivel, ha jól tudom, már a Ferrari is feldobta ezt egyszer, tehát ők már eleve benne lennének. A RBR szatellit csapata a TR, gyakorlatilag ők most „négyautóznak”, nem? Hány autó lesz a rajtrácson? Nem tudom, de biztosan meg lehetne ezt szervezni.

Én még nem láttam jó versenyt pl, Szingapurban, de Valenciában sem nagyon. Indiában és Koreában sem. Viszont láttam jó versenyeket az évek során elhanyagolt pályákon. Miért baj neked az, ha visszahoznák ezeket a helyszíneket? Miért ragaszkodunk a derékszögekhez?

Bizony, ebben a felállásban bármelyik pályán lehet unalmas egy verseny, tiszta sor. De ha létrejönne egy ideális állapot, mármint hogy a mezőny legalább 60-70%-a valóban ütőképes autókból állna, akkor a mostaninál kevesebb unalomban lenne részünk. Tudom, ez érvényes a Tilke-pályákra is, de most komolyan, te kedveled ezeket az uj helyeket? És erre ne ugy válaszolj, hogy a személyemet veszed célba mert az nem szimpatikus hanem őszintén. Most komolyan, jók a Tilke pályák?
Totti5
Ha elengedi akkor Hamilton bukik. Neki minden pont számít és verseny volt. Amúgy összecsaptak Rosberg friss gumikon megelőzhette volna, de most sem tudta. Most magyarázza a Mercedes a rádióforgalmat, ami teljesen felesleges volt. VBért mennek, nem fog egyikük sem lassítani a saját kárukra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hát én csalódott is lettem volna, meg kb minden néző ha elengedi ....

Hamilton ha el engedi Nico Rosberget nem biztos hogy meg elözi az elsö kettőt,hisz Hamiltont se birta meg elözni.

Toto Wolff a Sky Sports kérdésére elmondta, kissé csalódott amiatt, hogy Lewis Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást a Hungaroringen.
V43 1105
Már jeleztem Shadownak, hogy nem bír magával, kérem türelmeteket a cselekvéséig.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
Fernandooo #150703 ??? 😄DD

K,Gyuri, évek óta mindenhonnan ki vagy tiltva, utálva... ide sem hiányzol bármennyi új reged is van haverjaiddal együtt ....
fórum nincs a földön ahol te normálisan tudnál viselkedni . PCars záértfórumon jó helyen vagytok, fáradj oda légy szíves, a burkolt flémkeltés, provokálás nem kell ...Köszi !

Totti5
"A szar csapatokat ki kell gazolni"

Kik a szar csapatok?

"elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét"

Mikor volt olyan elit ahol nem volt gyorsak és lassabbak?

"Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol" Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai

Ez megint a bele sem gondolunk kategória. Az F1 annyival drágább mint bármi más egy Marussia szinten is, hogy ebből a pénzből bárhol mehetne egy kiscsapat is vígan.

"-, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni"

Nyilván nem nézel más sportágot, de az energiavisszanyerés már sok helyen jelen van, ez a jelen és a jövő.

"szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni"

ezt már megbeszéltük hogy ökörség

"egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják"

Ha úgy gondolják? és ki dönti el hogy ki indít? hány autó lesz a rajtrácsony? akkinek van pénze indít, akinem nincs az nem? ha van 3 erős csapat 3 autóval, akkor a többi csapat soha az életbe még csak pontot sem fog szerezni. Ez kinek jó?

"visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész."

Mióta klasszikus pályafüggő egy jó verseny? klasszikus pályán is van unalmas verseny és új pályán is van izgalmas verseny. Van ez is meg az is. Ez megint egy olyan kijelentés ami mögött még csak egy gondolat szikrája sincs meg.

Én is azért jöttem fel, hogy lássam a futammal kapcsolatos hozzászólásokat, beírtam az épp témába vágó véleményemet, erre megjöttek a személyes sértettségüktől elvakult arcocskák és nekifogtak a személyeskedésnek. Szerencsére visszaolvasható az egész. Én kérek elnézést, hogy elfajult az ügy.
lac coo
<#eljen>

ignorald legyszives, nem kell elolvasni a kommentjeit, valaszolni pedig vegkepp felesleges

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Azt hittem az év eddigi legizgalmasabb futamát tárgyaljátok ki, de látom nem. <#sir>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
OFF.

Kérdés ki van a rács rossz oldalán , mi, vagy ti hárman négyen, vagy ketten, fene se tudja már követni az álregeteket 😄DD Mi nem vágyunk oda, majd lesz sajátunk ha eljön az ideje, akár a gumiban, nekünk mindegy 😄DD

BooMiller
😊)))))))))

Borítékolható volt ez a sablonválasz, intellektusod nulla, nem zavar? Annyira nyomod a sablont hogy azt hinné az ember, egy forumbottal társalog. Tudod, nem magamról írtam amit írtam. Rád vonatkozik. Én nem állítottam magamról, hogy értek egy technikai sportághoz, ellentétben veled, kedves tévénéző. 😄DDDD
Szerencsére sikeresen ki lettetek gyomlálva a CARS topicból, így ott már nincs udvari bolond. Nem is hiányzik. Hehe. 😊
BooMiller
Igen szépen bemutatod hogy is néz ez ki😊)

lac coo
Ennyi !<#worship><#eljen>

Tévedés Te nem tudsz beszélgetni róla, mert ehhez hiányzik a megfelelő készség. Mihez értesz te? F1-hez? 😄DDDDD Itt az SG-n? Szakadok... 😄 Az, hogy nem értesz egyet és más gondolataid vannak, tudod nem azt jelenti, hogy a másik hülye, te meg vagy a hozzáértő. Te jó ég, hogy mennyi jelentéktelen senki próbál a neten kompenzálni... 😄DDDDDD
BooMiller
Természetesen az megvan😊 udvari bolond mindenhova kell😊

BooMiller
Probléma hogy szimplán ostobaság amit beirkáltál.. egyszerűen nem lehet beszélgetni róla mert aki kicsit is ért hozzá nem ír ekkora ostobaságokat...
De folytasd nyugodtan😊

Vigyázz, nehogy hamar véget érjen egy agyvérzés okán! 😄
Uhh, de megtört a lelkem. 😄
lac coo
Mulass rajta, egyszer élünk !!!!

BooMiller
Még annyit hogy sajnos az új fórum miatt megint látom a posztjait meg a másik kettőnek is remélem mihamarabb elkészül ehez is az ignore list...

Az aztán még 12 éves forma sem, hogy nem észérvekkel válaszolok, hanem minősítgetésekkel, ahogy te behörögtél ide, ja. 😄DDD
Shep
Legegyszerűbb megoldás ha rajt előtt mindig fellocsolják a pályát, lesz verseny, izgalom, csattanások, meg ami kell 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muti egy káromkodást, amit nem vissza passzoltam valakinek, és csak tőlem származik. Látod, mennyire ostoba vagy? 😄 ól? Öcsike, örülnél te egy ilyen saját ól felének is. Előbb kapsz te agyvérzést, mint sem én önszántamból ne írjak be, ha meg lettem szólítva. 😉
BooMiller
Hozza a szokásos formáját.. 12 évesen leoltok mindenkit😄DD

Totti5
Az hogy 2-3 gyáron kívül senkinek nem lenne esélye. Szabad tesztben a Williams fényévekre kerülne a Mercitól, mert nekik közel sincs annyi pénzük fejleszteni. De tényleg, ezt ti átgondoljátok, vagy csak úgy jön a semmiből?

lac coo
Jó, hagyjátok a bolondgyereket káromkodni, majd megunja és visszamegy az óljába ....

Komoly ellenérvek, de hát kitöl mit várunk ugye. 😄
Majd én tudom hová tekerek retkes majom. 😊 Most inkább maradok, szörcsögve höröghetsz. 😄
BooMiller
Átgondolatlan, butasághalom...

lac coo
Pont hogy elhúzna .....Onnantól megint csak költségvetés kérdése minden, persze nem törvényszerű, de abban pillanatban leírhatnánk williamset, force Indiát stb ....Csak a szerencsén múlna, hogy találnak-e valamit, de arra kicsi az esély .

V43 1105
eltekerhetsz retkes álreg..

Még mindig vitaképtelen vagy azzal az értelmi készésggel, amit a teremtő vagy a természet (nem) adott meg neked. Sajnállak. 😞
Ja, te vagy a F1 Guru, aki eldönti, hogy mi ökörség, és mi nem? 😄 Jaj ne már, ez annyira tré hozzáállás és hát sok konstruktív dolog nincs benne, mint általában a zsigerből fikázásokban nem nagyon szokott lenni... Kicsit erőltesd meg magad, hátha ugy menni fog az értelmes társalgás. Try again...
adam46
Mi ökörség van a szabad tesztelésben? Az, hogy így talán nem húzna el egy-egy csapat egy egész évadra?
lac coo
Kgyuri...ennyi. No comment, foleg f1 temaban ! 😊)))

Igazad van, vigyük le a klasszikus csapatokat a Marussia szintjére, akik egyébként nincsenek F1 szinten. Tényleg ez az F1 jövője, amint az a csökkenő nézőszámokból tapasztalható. U win.
Totti5
Azt hittem nem valami ökörséget mondasz, de azt. Szabad teszt... jesszus...

lac coo
Ez egyenlo lenne a dogunalmas versenyekkel.......Az osszes uldozendo dologban pont az a lenyeg, hogy tempoban kozelebb hozzak / tartsak egymast.....

A két napos teszekre gondolsz? Mert én szabad tesztelésre egész évben akár.
Totti5
Csak halkan mondom, hogy van teszt szezon közben.