182095
  • HTS s3rg1nh00
    én MSC fan vagyok,de azért ne felejtsük el hogy ezek a motorok nem csak 305 km-t kell bírjanak,hanem minimum 4000-et...2006-ban csoda volt a célbaérés is azzal a tempóval (leggyorsabb kör a tankolás utáni körben,are you fuckin' kiddin' me?)
  • Master91
    Vagy 2006os futamot hogy a piszkos eszközös Sumi miket művelt
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.15. 18:56:12
  • RelakS
    Hamilton: nem lehet előzni...

Szerintem nézze vissza a versenyt videóról, és tanuljon
  • SzocsA
    Nézzétek meg még a fotózásnál sem akart mellé állni, hogy átfogja a vállát, hanem beállította maga mellé a csapat mérnökét.
  • SzocsA
    Egymásra sem néznek!!!
  • SzocsA
    Most hogyhogy Rosberg nyer? Eddig nem engedtek neki míg Hami vb nem lesz?
  • Stockbauer33 #156873
  • simonl #156872
    Nem fogja megdönteni rekordját, szerintem te szokjad. Van még max. 2 jó éve.
    És továbbra sem a versenyzői kvalitásait kérdőjelezem meg, hanem a stílusát. Hisztis kis hülye gyerek, talán ezért azonosulnak vele olyan sokan.
  • gabi89
    Az persze...megnézem én azt ha ő 8x világbajnok lesz, és ezzel megdönti Schumi rekordját. Számolj kérlek utána, ha most 30 éves (lassan 31) meddig is kellene top formában versenyezni-e!? Legjobb esetben is 35 éves korában még VB-t kellene nyernie, de akkor is csak úgy van meg ha következő években is mindig ő nyer.

Még mielőtt védenéd (megint), nem mondtam rá semmi rosszat. Tehetséges pilóta és kétségtelen, hogy nem a legyek hordták össze neki a VB címeket. Mondjuk az arca ettől még hatalmas, csak rá kell nézni. (média ide vagy oda...)
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.11.15. 01:49:35
  • Lokker
    a Holdas a legjobb. :D
  • Stockbauer33 #156869
  • madmanic
    Button hogy is lett VB? A verhetetlen BRAWN GP vel..? Ja, ő a saját profizmusának köszönheti, nem a technikának...

• madmanic
    a jelenlegi mezőnyből ő az egyetlen aki képes megdönteni MS minden rekordját. Szvsz meg is fogja. Szokjad.
  • oneal1
    Hamilton nak most még a fotózkodás sem fért bele? :D
  • mcmoha
  • Botond #156864
    Ha jövőre összeáll a talicska, akkor akkora barátok lesznek, mint most Rosberg meg Hamilton. :)
  • Totti5
    McLaren

Thanks for the support, guys. We'll be back up here one day soon.

#BelieveInMcLarenHonda

• zzeN
  • nearo
    Q3 elején amikor tippelgettek hogy ki lesz az ötödik én Rait mondtam volna :D éreztem, hogy valaki be fog férni
  • AnuluWork #156860
    Ha szarul tervezték meg az autót, és nem jó a hűtés, akkor így járnak minden motorral. Mivel esélyük sincs max. a 101. helyre, így ez az év kuka. Jövőre pedig ügyelnek majd a részletekre. Hogy a sebesség meg lesz-e? Fakk se tudja ...
  • maffioso
    Hát azért az nem úgy van ám, hogy annyit fejlesztek, amennyiszer elfingom magam. Van x zseton, be kell osztani. Ha elfossa magát a motor, akkor meg ugyanazt a fejlesztést tehetik be.
  • mcmoha
    "It was a result of heavy partying and not much rest for 10 days," Hamilton said of the crash and his health.
  • Count Adyn
    Mondjuk attól még hullafáradtan és másnaposan "beauldni" a volán mögött szintén eléggé felelőtlenség, szerencsére csak anyagi kárt okozott az meg mindegy kb neki:)
  • Totti5
    Semmit nem csinálnak már, gyenge a motor, gyenge a McLaren. 2015ös gép rossz, nincs is értelme ezzel bérmit is csinálniuk. Túl kell élni az évet, a háttérben meg már réges rég 2016ot készítik elő.
  • Totti5
    Negatív volt az alkholora szóval ezen túl is lehet lépni, mert nem jött be.
  • repvez
    Én azt nem értem, hogy a hondánál mi a fenét csinálnak?Mert azt még meg lehet érteni, hogy nem tudnak olyan gyors motort késziteni első évben, de azt hogy 11 motor után sem tudják megoldani a megbizhatóságot, hogy legalább ha nem is olyan erős a motor mint a mercié,de legalább végig birja és lehessen kiismerni a gyengéit a motornak hosszu távon is, nem 10 körön .

HA ugy nézzük ebben az évben annyit fejleszthettek volna mint az összes gyártó összesen , szinte minden versenyre uj fejlesztésű motort ha a 11 es számot nézzük, tehát minden hibára már meg kellett volna találni a megoldást.
  • desigo
    "Nem voltam jól a láz miatt"

aha persze véletlenül sem a piálás,bulizás,arcoskodás miatt dobta el a verdát
  • Totti5
    Ricciardo a fejlesztett Rönó erőforrásról:

"A pozitívum az, hogy egész nap működött"
  • Totti5

• lac coo
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Totti5
    Lewis Hamilton in São Paulo, Brazil.
    5 mins ·
    Just for you, Brazil!! A tribute to the greatest

• Totti5
    Erről ennyit.

A háromszoros világbajnok Instagramján most azonban újabb részletet árult el késlekedése hátteréről: kiderült, hogy egy monacói autóbaleset is közrejátszott késésében. „Nem voltam jól a láz miatt, de volt egy közúti balesetem is hétfő este Monacóban” – írta Hamilton. „Nem tartozik sokakra, de vannak emberek, akik ismerik a helyzetemet, ezért próbálnak hasznot húzni belőle. Semmi gond. Senki nem sérült meg, ez a legfontosabb. De az autó nyilvánvalóan megsérült, nagyon enyhén ütköztem neki egy álló járműnek. Beszéltem a csapatommal és az orvosommal, és közösen úgy döntöttünk, a legjobb az lesz számomra, ha egy nap késéssel indulok, és addig pihenek.”

„Most már jobban vagyok, jelenleg épp a brazíliai gép fedélzetén vagyok. De azért informállak benneteket, mert úgy éreztem, magyarázattal tartozom a lépéseinkért. Olykor hibázunk, de a legfontosabb, hogy tanuljunk ezekből és javítsunk. Már alig várom a brazil hétvégét!” – zárta sorait a címvédő.
  • repvez
  • HTS s3rg1nh00
    "Ő is elismerte, mindez sokkal inkább egy tervező álmodozása, és nem a mérnöki szempontok kerültek előtérbe."

magyarul használhatatlan szar
  • AnuluWork #156843
    Fel se állt onnan. :)
  • bardocz
    Ez egy vicc, na ebből tényleg nem lehet kiszállni, ha borul. Volt egy koncepció,a minél csak keret van, abból még egyszerűbb is, mint most, mert más szögben áll a kocsi, de ez használhatatlan :D
  • bakkerman
    Button??? Komolyan ő beszél?? Egy hatalmas cheat car-ba ült bele 2009-ben,amit már túlzással 1 éve építettek,és olyan megoldásai voltak az autónak amit a mai napig vitatnak. És ha akkor Barrichello-t jelölik ki elsőszámúnak,akkor most ő 1x VB,és nem Gomb. Szóval ő (is) csöndben maradhat nyugodtan.
  • Hasselhoff72
    Csipem Buttont DE mert ő bizony azért lett VB mert annyira ügyes:DDDD