182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
SzocsA #157201 Gondolom itt lesz.
Nincs utca kép csak fényképek vannak.
Nem azt mondták, hogy biztonságosabbá akarják tenni a forma 1 et? Meg leaszfaltozni 3 napért az egészet, amit később felszednek, megéri?
Oda még korlátokat is kell feltenni, meg á szűkebb lesz mint Monaco.
Monacót megértem, hogy van egy ilyen pályája a forma 1 nek. szép meg jó, egyedi, egy elég is belőle, hiszen előzni nem nagyon lehet.
De ha valaki összetöri itt az autót, hogyan fogják kiemelni? stb stb...
Nem normális ez az ember. Ja és a nézőkkel mi van? Lelátókat hova építenek? -
#157200 nem macskakövön fognak menni,volt már arról is hír kb.1 hónapja hogy mekkora kihívás lesz erre ideiglenes aszfaltot rakni arra a hétvégére,talán pont Tilke magyarázta.
btw továbbra is egy rohadt nevetséges helyszínnek gondolom,gyakorlatilag a fél pálya olyan hogy valaki elnéz valamit és odacsapja,aztán a SC már nem is elég csak a piros zászló...röhej ha egyáltalán elférnek mellette...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.02.03. 23:10:51 -
SzocsA #157199 Ez most komoly? macskakövön? meg oda? tudsz utcanevet mondani? meg akarom nézni googlen. -
#157198 Ez a tavalyi Lotus, ráadásul ezt a festést csak a teszteken fogják használni utána változik. Szóval ez egy nesze semmi fogd meg jól bemutató. -
#157197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#157196 Csapatot és a festést mutatták be. Teszten lesz majd az az az autó ami számít. Ez egy akármi modell. Mondjuk azt h tavalyi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.03. 17:45:30 -
#157195 Most akkor ez mennyire a valós autó, mert azt olvastam, hogy az idei autóknak 2 vagy 3 kipufogójuk lesz és igy akarják a nagyobb hangot a motoroknak elérni.
Ezen csak ugyan azt az egyet látom mint a tavalyin. -
Laceee #157194
-
#157193 Wéber Gábor azt írja hogy ideiglenes a festés! -
#157192 meglepően jól néz ki :-)
és van hátul vuvuzela is... :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.03. 13:56:44 -
#157191 rőnyó sztrím
#157190: dehogynem, ha valaki összeszedi én bemásolom, ezen ne múljon :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.03. 13:35:09 -
#157190 A bannerra vagy alá nem leehetne a fontosabb időpontokat, tesztek , kocsi bemutatók, esetleges TV közvetitések időpontjait kiirni, hogy mindig szem elött legyen és ne lkelljen keresni? -
#157189 -
#157188 "Amikor a 918-as Porschéval beforogtunk a francba, akkor tényleg elhittem, hogy Nico Hülkenberg élvezi a mókát a jégen. Nem túl beszédes srác, de akkor röhögtünk egy nagyot."
-
#157187 -
#157186 Ez a pozíció neve, szimulátorba ülhet, de autót nem vezethet versenyhétvégén, sem hivatalos teszten ( 2016tól a szuperliszensz 18 éves kor alatt nem kapható meg ). Akinek megvan a tehetsége az hama belejön és tud jó visszajelzéseke adni, persze nem ő fogja az autót fejleszteni. Most még nem, de ettől még értékes infókat adhat a szimulátorból és megismeri a csapatot, autót. Aztán ha továbra is brillírozik az adott szériákban ( gp2, wsr a cél neki is ), majd jöhet az F1be. -
Ebből itt júniusra versenypálya, és az egyik legszűkebb F1es kanyar lesz (Baku, "Európa nagydíj") -
#157184 Csak azt mondja meg valaki egy 16 éves milyen dolgokat tud fejleszteni egy kocsin, mikor még joformán a csattogó lepkét tologatja? és mellette ott vaank olyan emberek akik évtizedek ota benne vannak a szakmában .
Egy sor olyan dolgot nem tud amit egy átlag huszonéves már megtanult.
ÉS itt nem arra gondolok hogy oké MAX is 17 volt , de megint más "csak" vezetni a kocsit vagy fejleszteni ami egy egész csapat szezonját vagy jövöjét befolyásolhatja. -
#157183 Sahara Force India Formula One Team
7 hrs ·
It's #DeadlineDay today, and we have our own signing news just hot off the press!
We are delighted to announce the signing of 16-year-old Russian Nikita Mazepin as a development driver to mark the beginning of a long-term association with the team.
The young driver will be immersed in the team as part of an extensive development programme with regular simulator sessions and attendance at various race events during the 2016 season. -
#157182 Sajnos az oldal okafogyottá vált:((: -
#157181 Már elvégezte a töréstesztet minden idei autón, ugyhogy a feladat befejeztével elmegy :) -
#157180 Pastor Maldonado hivatalos közleményben erősítette meg, nem lesz a Renault gyári versenyzője 2016-ban.
„Kedves szurkolóim! Tiszteletből írok most nektek. Mit mindenki tudja, a napokban sok pletyka kelt szárnyra a Forma–1-es jövőm kapcsán” – kezdte a versenyző. „Ma arról kell informálnom titeket, hogy nem leszek ott a rajtrácson a 2016-os Forma–1-es idény kezdetén . Köszönöm a sok támogató üzenetet, valamint az együttérzést, hogy aggódtatok a jövőm miatt. Megtisztelve érzem magam, hogy ennyire támogattatok, és büszke vagyok a teljesítményemre. Hálával tartozom Istennek, a családomnak, a szponzoraimnak, a barátaimnak, a szurkolóknak, és mindenkinek, akik segítettek az álmom valóra váltásában, vagyis hogy képviselhettem Venezuelát a motorsport csúcsán”
Az egyszeres futamgyőztes venezuelai búcsúzásképpen kiemelte, rendkívül hálás azért, hogy 23 éve tartó versenyzői pályafutása során olyan sokan támogatták őt hazájában és a nagyvilágban, s különösen büszke F1-es futamgyőzelmére. „Tizenévesen az álmaimat követtem, ismeretlen országokba mentem, elhagytam Venezuelát. Akkoriban megtapasztaltam, hogy számos dolog eltántoríthat a célom elérésétől, de mégis mindig sikerrel túljutottam ezeken. Gokartoztam, a Forma–Renault 2000-ben, a Forma–3000-ben, a WSR-ben, GP2-ben szerepeltem, utóbbi bajnoki címem feledhetetlen volt. Hozzászoktam a győzelemhez, több mint kétszáz trófeát gyűjtöttem, mindenféle méretben, színben, formában, és minden eredményem csodálatos volt, rendkívül büszke vagyok rá. A legkülönlegesebb győzelmemet a 2012-es Spanyol Nagydíjon aratott jelenti a Forma–1-ben. Külön köszönet a folyamatos támogatásért a családomnak, a szurkolóimnak a világ minden táján, és mindenekelőtt a hazámnak, melynek a himnuszát hallgathattam, a zászlaját hordozhattam a világban, az autómon, a szívemben és a dobogó tetején is.” -
Pitti #157179 +1 -
#157178 http://www.formula1.com/content/fom-website/en/video/2016/1/The_Top_10_team_radio_messages_of_2015.html -
Hasselhoff72 #157177 -
#157176 Szerintem a mostani páros az eddigi legjobb. -
#157175 De így legalább, a rossztól haladunk az egyre jobb felé. -
#157174 Amikor Palik volt az volt a baj.
Amikor Mezei volt az volt a baj.
Most már az a baj hogy Szujó van. -
Stockbauer33 #157173 Akkor ennyi.Lapozzunk
-
#157172 Bu.lshit ez is meg a Palik vissza jön is.
-
#157171 évek óta nem beszéltek egymással van egy közös üzletük is de azt se beszélik meg maga Héder mondta egy riportban -
#157170 Ez ilyen szokásos média f@szság. valami rész info van és egyből elkezdenek kombinálni és a végén azért lesz belöle valami mert felkapta az internet és sokan figyelnek rá.
Ez is a kutyát nem érdekelné a palik,de hogy Héder képbe került igy ráhuzzák, hogy Palikkal együtt mozogtak x éven keresztül csináltak egy szavazást és majd azt mondják, hogy a nézők akarják, hogy visszajöjjön közvetiteni.
Sajnos ilyen világot élünk. -
Stockbauer33 #157169 A nagy kampija a Héder igazgató lett.Visszajön sztem.
http://24.hu/media/2016/01/28/heder-barna-igazgatoi-posztot-kap-a-kozmedianal/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.31. 12:53:05 -
#157168 nem fog visszatérni -
#157167 linket linket! -
atiwrc #157166 Palik visszatér vagy mi van??? -
Stockbauer33 #157165 Nemtudom mennyivel lesz jobb ha tenyleg a Palik vezényel megint.Azért sokat kihagyott -
troy89 #157164 Sziasztok! régi f1 felvételeket keresek,a minőség nem számít,de legyen magyar nyelvű. elég nagy f1 futam időmérő és műsorok vannak gépemen,de pár még hiányzik. elég sok oldalon meglehet találni amit keres az ember,de amiket én keresek eddig sehol se találtam,régebbi gépemen fenn voltak,de azóta új van,és a fájlok elvesztek. na a lényeg,ezeket keresem,és ha bárkinek megvan valamelyik kérem jelezze,köszi! 2004 brit időmérő,2005 monaco időmérő,2005 san marino időmérő,2005 belga időmérő. -
Stockbauer33 #157163 -
#157162 Road to formula 1