FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: contraste, 2014.09.01. 17:44:26
ain't got no history
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.01. 17:35:40
Es Mekivel 2-3 even belul akar VB is lehet. En meglepnem, kulonben nem lesz eselye... Vagy RedBull, "HA" Vet megy a Hondahoz.
ain't got no history
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.twitch.tv/hegii

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Végig bírna menni igen, de mivel ezt sosem tudjuk meg erről kár beszélni, teljesen más világ és autó karaktereisztika.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.29. 20:39:09
És igen is kellenek a balesetek a nézőknek látvány kell (cirkusz ha ugy tetszik) Ahoz képest, hogy 50% os motor gondot is jósoltak szinte 1-2 motor volt csak ami elfüstölt vagy kigyullatt. Nem hiszem, hogy régebben rosszabban terveztek volna, egyszerüen jobban ki volt hegyezve minden .
Most már szinte belekalkulálják, hogy ez már az 5. versenye a motornak akkor ha végigmegy akkor már örülnek.
Most sem egyszerű vezetni, az autókat, de minden csapat arra megy hogy a lehető legtöbb tapadást és legstabilabb autót érjék el. Amit te mondasz az volt év elején, azóta annyit fejlődötek hogy a nagyobb nonyomatékot hatékonyabban viszik át és ez lesz mindig, mert megy ezerrel a fejlesztés. Folyamatosan butítját az aerot, és a gumikat, hogy nehezebb legyen vezetni az autókat, de a mérnökök ez ellen harcolnak ezért folyamatosan jobbak, gyorsabbak az autók az adott éven belül.
A 17 éves Max nem azért fogja tudni elvezetni az F1es gépet mert könnyű lenne..... ilyen butaságot ne mondjunk.
Régen minden jó volt, persze. Nekem nem hiányoznak a balesetek, amikból most is van, az meg hogy valaki alatt megkotlik az autó most is van. Azt hogy nem robban fel a pályán meg nem tudom miért gond vagy miért baj és mitől lenne az jobb...
Fejlesszenek olyan motorokat meg autókat amik tul erősek minden pályához és ne lehessen ilyen könnyen kezelni öket.
Szinte minden problémát megoldana.
ÉS jobban kiadná magát a pilóták tudása bátorsága.
Mert most mivan . a merci annyira jól fekszi az utat , hogy szinte nem is kell büvészkedni az autóval, viszont egy marussiával még lassabban is müvészet jó kört menni. Viszont ha olyan lenne minden autó hogy olyan erős vagy kicsi a tapadása, hogy nem lehet padlógázzal menni vagy a kanyarokba kitörne akkor akár a leggyengébb csapat is elöl lehetne ha sokkal tehetségesebb bátrabb a pilótája.
És természetesen benne vannak a hibák is vagy hogy tulválalják magukat. Persze nem azt akarom, hogy meghalljon valaki,de régen aki a királykategóriába versenyzett az számolt ezzel a lehetőséggel is és ezért volt hirnevük
DE most például Vettelnek hiába van 4 VB cime nem lesz akkora kultusza mint az öregeknek, mert egy olyan autót vezet amit egy gyerek is el tud, lást Verstappen.
Régen a versenyek arról szoltak, hogy csatáztak a pilóták ha hibáztak összetörték az autót vagy anynira nyomták neki hogy nem birta a technika. A Nézők nem arra vágynak, hogy körözzenek az autók és a telemetria adatai miatt leállitják a kocsit, hogy ne menjen tönkre és az ujságból olvassa el, hogy miért állt ki a kedvence a versenyből.
A leg egyszerübb, hogy ezt a mostani kocsikkal is kivitelezhető , egyedül a benzin fogyasztást kell eltörölni, attól még a motor tudja teljesiteni a 100kg/orás szabályt ha mondjuk egy utcai autóba tennék,de versenyen ne kelljen leszabályozni.
Hamilton meg tolatott a start előtt,mert elkúrta 😊) 0:45-től
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Di Resta lagziján
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#idiota>#idiota>