FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 éve, ezen a napon szerezte meg az első világbajnoki címét Fernando Alonso, s vált minden idők legfiatalabb F1-es bajnokává. (Azóta ezt a rekordot Hamilton, majd Vettel is megdöntötte.)
Kár h így elkallódik a bajnok.Ő még keményen meccselt a királyal(schumi)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.25. 19:24:04
A medve nem játék.
Én azt mondom hogy Button lehet kiesik a mezőnyből és mehet oda Alonso, hátha összejön a tuti, de ezt Alonso látja hogy megéri e oda menni, mennyire gondolják komolyan.
Vettel-Ric és Ham-Rosberg páros tökéletes, azokhoz nincs értelme hozzányúlni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vettel megegyezett a két Ferrari kirúgottal 2015re, Alonso ment volna oda, de semmis. Viszont benfentes infok szerint:
Alonso-Button/ v. Magnussen McLaren, Raikkonen-Bianchi Ferrari?
(Rai Uno, Híradó)
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
ain't got no history
Ugyanis ha azt hallod, hogy Senna, akkor gondolom te se brunora gondolsz. Vagy Prost. Vagy Hamilton! Vagy Vettel!
Ez mind vezeteknev, de mindenki egy emberre gondol amikor ezt meghallja.
Szoval your argument is invalid!
Þór vígi þessi rúnar
Nem a VV1923834854342894234 valamelyik szereplőjéről van szó. Semmi gond a címmel.
A medve nem játék.
Legalább a nevével lennének tisztában a szennylapoknál...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Én Alonso helyébe meglépném. Kell a változás beposhad már ide. Biztos kap egy rakást pénzt is. Ne feledjük, hogy a Honda még ha szar is volt az autója de a legerősebb motorjuk mindig nekik volt. Nem rosszak ebben a japánok. Mclaren meg nem sokkal szarabb most mint a ferrari. Sztem Alonso azzal az autóval is hozná ugyanezt. A show szempontjából is jobb ha Alonso vált. Lenne egy Merci, RB-Renault, Ferrari, mclaren Honda 4es jó pilótákkal.
A McLarennél pedig idén vadi új arcok jöttek. Az lett volna a csoda, ha már idén összeáll a projekt. Na már most, ha teszem azt idén Renault motorral mentek volna, még akár meg is érteném a nagy Hondavárást. De így, inkább azt mondom maradnának a Mercinél. Persze ettől még építhet jó motort a Honda, de az igazán jó megoldás az lett volna, ha már idén jönnek. A Merci ugyanis remek motort épített, nem biztos, hogy a McLaren jelenlegi helyzetében a Honda a jó megoldás, de ha van idejük még egy évet ellébecolni, hát, hajrá!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem látom hogy miért lenne jó a McLaren jövőre...
Szemelyes velemeny, de Alonso helyeben nem valtanek. Sokkal rizikosabb, mint maradni a langyosviz Ferrarinal, ahol legalabb a csapat mar kezd magara talalni, tudjak mik a hibak, de a Honda uj belepo lesz, a McLaren pedig bar nem sokkal, de gyengebb az idei Ferrarinal is.
Es itt ez az o szemetdombja, ahol o a kiskakas, mig lehet a McLarennel a masik pilotaban megtalalja sajat "Ricciardojat", amit o nem igazan viselt el mar anno Trulli vagy kesobb Hamilton szemelyeben.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.23. 15:07:18
ain't got no history
Honda-ra azt mondanám, hogy meglátjuk meglepetés lenne egy vb esélyes kocsi de csalódás lenne ha a középmezőnyben szenvednének. Ha Alonso megy akkor az neki nagy rizikó mert már nincs 4-5 jó éve hátra. Persze azt is megérteném ha menne mert az új környezet lehet komoly motivációt is jelentene. A Ferrarinál most ez a főnökváltás is ki tudja milyen eredményt hoz és eddig nem tudtak olyan nagy nevet bedobni a kalapba, ami azt sugallná, hogy jövőre erősebbek lesznek. Mostani problémájuk az energiavisszanyerő rendszer gyengesége de évek óta nincs vb nyerésére alkalmas autójuk mert 5-6. rajthelyről nehéz vb-t nyerni. Szerintem egyik évben se tudott a Ferrari több polet hozni mint a VB győztes. Semmiben sem kiemelkedőek. Legerősebb motor+ e-rendszer Mercié, legjobb aerodinamika RB-é. Ferrari semmit sem tud felmutatni mert a gumikat sem kezelik jobban mint a vetélytársak. Elég borúlátó vagyok ez ügyben de kiderül, hogy tudnak-e év végére még fejlődni.
De persze ez csak álmodozás, az idei futottak még pilóták szurkolóinak már csak ez maradt.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.09.23. 12:47:28
Többi csapatnak van már 1 év tapasztalata az erőforrásról, kocsiról, Hondának meg nem nagyon lesz.
Aztán lehet persze hogy betalálnak valamit, és kört vernek a 8. helyezettre is, ha olyan pilóták kerülnek oda akiket kedvelek akkor felőlem...csak legyen harc mindenhol.
Izgalmas versenyt vártam de megint elmaradt a Hamilton Rosberg csata, ami már kicsit idegesítő, hogy nem a pályán dől el ki a jobb. Jó lenne már egy tiszta verseny, ahol keményen harcolnak egymás ellen.
Alonso:
Pont hétvégén jelentette ki, hogy ezt az egészet csak az újságírók csinálják és marad a Ferrarinál....... meglátjuk mi lesz. Szerintem sem lesz a Ferrari vele vagy nélküle jövőre vb. mert Merci v. RB vb lesz jövőre a kérdés csak az, hogy Newey nélkül mire képes a RB de Alonsonak sem a Ferrariban sem a Mclarenben nem lesz vb nyerési esélye mert mind2 csapat nagyon le van maradva a dobogó tetejétől.
Honda:
Szerintem a Honda-nak más lesz a helyzete mert, amikor a Merci bejött egy fix "fejleszthetetlen" motorspecifikáció volt de most egy teljesen új erőforrás rendszer került a kocsikba. A Mclarenben pedig a most legerősebb motor van ezért a Honda-t még tapasztalatokkal is tudják majd segíteni. Én azt várom, hogy jól fognak szerepelni, bár ha egyből vb esélyesek lennének, akkor az nagy meglepetés lenne.
<#bohoc>#bohoc>
ain't got no history
Igy lesz, lehet bookmarkolni a kommentet.
Plusz a spanyol lapok is azt gondolják,hogy Alo jövőre már nem lesz Ferraris.
Én a Ferrariba Kimi mellé Ricciardo-Bottas-Hülkenberg hármasból szereznék meg valakit.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:35:47
Ha jövőre nem lesz komoly fejlesztés az autón akkor még így se fognak szerepelni mint idén.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.22. 20:30:45
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hülköt is meg őt is szívesen látnám a Ferrariba, főleg hogy lemondott a nagykutya is pár napja