182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #179785 Alonso: Majd akkor távozok, ha valaki jobb lesz nálam -
Mentolospogacsa #179784 Nézzél akkor röplabdát, rohadt unalmas már a siránkozásod. -
#179783 Nekem tetszett, szokás szerint jót szundikáltam a verseny alatt.... :D -
#179782 nem volt még Lacoo, hogy elmondja, hogy most Russel milyen szerencse sorozatnak köszönhetően végzett 10 hellyel előrébb mint a világverő? :D -
Stockbauer33 #179781 Pont ma gondolkoztam rajta h mennyire elfelejtették Buttont Villeneuvet Montoyat.De az igazi kis szürke egér Nick Heidfeld volt.
Szinvonal alatti volt ma Veréb Gabi meg a Kicsi Norbi
Vissza Palikot -
#179780 -
#179779 amugy csak most néztem meg jobban a bannert és elég vicces, hogy Hamilton a háttérből figyel és int, hogy na én léptem skacok :P :D
Ehhez már nincs közöm -
#179778 ez csak elöször érdekes :) A második alkalmat már nem is mutatták :)
Így szezon elején még sokat foglalkoznak vele , de az év második felére majd mindenki megszokja h középmezőnyben csatázik és nem is lesz nagyon téma ... Csak annyira mint a többi VB a középmezőnyben. -
Stockbauer33 #179777 Idén ez elúszott nekik.Viszont jó volt látni hogy egy ilyen bonyolult futamon és utána is mennyien kedvelik a 7x vb-t :D
Konkrétan a komplett média rákattant Ham-ra
Fénybe lesz idén Ham.
-
Mentolospogacsa #179776 Azért az a Max vs. Ham +77.596s kiírás nagyon genyó volt a rendezőtől, haha. -
IXEMGabeo #179775 Tsunodat szidtam de ma jól versenyzett... Ha ilyen konstans marad akkor az F1ben a helye -
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2022.04.24. 17:46:30 -
IXEMGabeo #179773 Hamilton pedig legközelebb már kívülről fújni fogja a Taurisok hátsó kinezetet -
IXEMGabeo #179772 Leclerc erőltette de legalább visszahozta 6. Helyre ez nem kimondottan a Ferrari hétvégéje volt egyébként sem volt tiszta körülmények bármi lehet még a szezonban. Red Bullosok tökéletes hétvégét zártak. Alonso nagyon peches, Mick Schumi leggyengebb hétvégéje volt úgy tűnik nem kezeli jól a nyomást...Sainz is peches Volt, Ricciardo elrontotta a versenyét ha az nincs tuti Mclaren 3-4 lehetett volna. Hozta Norris tempóját tiszta pályán. -
#179771 Mémfronton jó a termés.
-
#179770 Nem tudom ez nekem is sántít, hogy az elsőszámú pilótával teszteltetjük le a dolgokat. Pláne a múltkori befürdés után sokkal több értelme lenne annak hogy az első számú pilóta megy az ismertebb autóval ahogy tud és gyűjtöget pontokat. A második számú meg tesztel mindaddig még valamire nem éreznek annyira rá akkor meg átviszik az elsőszámúnak is a fejlesztést. Ha a világbajnokságban minél előrébb akarnának végezni akkor ez lenne a logikus hozzáállás. -
#179769 -
#179768 Iden konnyen megeshet a Mercinel a Red Bull 2014-es szezonja ,ahol Ric bucira verte frissen beulve az autoba Vettelt -
Mentolospogacsa #179767 És Toto bocsánatot kér a Szőrtől a rossz autó miatt, lol. Russell hányadik is lett? -
#179766 A világbajnokság állása:
-
#179765 -
#179764 Na a higgadt Lecrerc :O -
#179763 Reméltem, hogy mutatják a fejét, amikor Verstappen utoléri a Sirt. Micsoda előzés volt! Szerintem módosítsák a szabályokat, az nem lehet, hogy a 7x VB még pontot se kapjon! -
Stockbauer33 #179762 Jó futam.13 kör Hamiltonnal Szeretik az olaszok is a bajnokot :D
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.04.24. 16:07:27 -
-
Stockbauer33 #179760 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://m4sport.hu/elo/mtv4live/#
https://onlinestream.live/tv
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.04.24. 15:28:49 -
#179759 van valakinek egy online linkje amivel lehetne külföldrül nézni a futamot? amit eddig használtam az most nem müködik, pedig pénteken még jó volt az idömérön . -
Mentolospogacsa #179758 Norbinak pattogás fétise van, rohadt unalmas már hogy minden egyenesben megállapítja ugyanazt. -
#179757 -
#179756 Mikor ennyire nem sérül az autó szerintem jobban járnánk azzal ha két pályamunkás befutna azt segítene kitolni a kocsit azt 4 kör helyett csak 1 et vesztenénk el meg a sóderágyas versenyzővel szemben is fair lenne pláne ha önhibályán kívül kerül oda. Bár az is igaz hogy nehezebb lenne erre szabályt írni az viszont tiszta és egyszerű hogy ha saját erődből ki tudsz jönni akkor gyere ki ha nem akkor így jártál. -
#179755 Szegény csapatok ! Sok a költség , meg nehéz beállítani az autót :)
Nem tudom mit néztél , de a pénteki sorrendhez képest totál más lett a rajtrács :) A versenyállat Bottas például megmutatta h idén még ő is tud előzni .Alonso ellen pl nagyon szép volt amit csinált (mindketten nyitott DRS-sel mentek) 1pontért ment a csata és ezek a versenyzők csak lehajolnak az 1 pontért is. Ahogy az élen is lehajolnak a +1 pontért és a "jobb " rajthelyért... -
#179754 Ez a sprint nem jó , legalább is ahogy most van semmi képp.
A rendes verseny alatt sem igazán tudnak versenyezni és elözgetni egymással akkor a rövidebb távon meg még ugy sem.
igy meg, hogy az idö mérő le lett degradálva , hogy a sprint poziciokat meghatározza, De mivel nem negyon változik a helyzet igy a Qvali poziciok maradnak a futamra is. csak azt kockáztatják , hogy összetörik a versenyre az autót és még kevesebb idejuk marad összerakni.
A költség sapka miatt meg betettek egy potenciális veszélyhezetet ami miatt plusz alkatrészeket kelljen a csapatoknak felhasználni az amugy is szukos keretből, és ez megint a kicsi csapatoknak számit, mert a közép és a hátso rész van nagyobb veszélynek kitéve egy esetleges balesetre.
Az meg, hgoy péntek az elso szabadedzés után már parkfarmé van megint csak a csapatok helyzetét neheziti , hogy megfelelo beállitást találjanak a kocsihoz, vagy csak, hogy a fejesztéseket leteszteljék.
ÉS jövöre már 6 sprintet akarnak.
-
IXEMGabeo #179753 Erre nem vennék merget -
#179752 hmm, esőfutam lesz? vajon elengedik őket rendesen? -
#179751 Nekem is tetszik amit látok, persze mindenkinek nem lehet megfelelni de ott van a kezekbe a távirányító, oldjátok meg. -
Stockbauer33 #179750 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam idén a Moto2 Moto3 MotoGp lett az izgalom faktor. A tegnapi petting futam meg Qva nagy ez a fos sprintfutam
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.04.24. 12:36:29 -
Stockbauer33 #179749 -
IXEMGabeo #179748 Leclerc, Verstappen, Norris korunk 3 legtehetsegesebb versenyzői Russell is hamarosan csatlakozik hozzajuk -
#179747 Se O1G, se Hamilton. Rögtön minden fájdalmas. Szomorú. :D -
#179746 Köszönjük szépen de azért nézhetjük? Rajtad kívül mindenkinek tetszik, lehet az lenne a megoldás hogy te nem nézed mi meg igen.