181236
  • Magnum PI
    Szerintem csak annyi a lényeg, hogy mikor a Mercinek állt zászló akkor annyira túltolták, hogy náluk mennyire megy no blame kúltura, hogy most amikor már úgy reagálnak mint ahogy az indokolt mindenki az orruk alá dörgöli. Szerintem ez is jól van.
  • RatBaG #181034
  • nearo
    oh well...
  • lac coo
    ez hogy jön ide? :DDDD
  • Nohab
  • b-type
    Na ezért kellene meghallgatni az egész adást. Nem panaszkodott....a tények nem egyenlőek azzal hogy kattintást még mindig Hamilton-l lehet elérni, pedig már nem világbajnok sőt messze van attól hogy unalomba fullassza a versenyeket...
    Továbbra is a csapategységről beszél, és továbbra is dicséri a csapatát, viszont a nem megfelelő döntésekért felelősséget kell vállalni. Nem rejtegette a véleményét hogy nem szerette a tavalyi autót, és ellenezte is a koncepció továbbvitelét. A mérnökök hittek a lehetőségben és most nagyon úgy néz ki hogy tévedtek.
    ...
    és hogy mennyire nem egyedi, csak lófax kattintást lehet vele elérni,...pedig kétszeres világbajnok, Verstappen szavai pont nemrégen jött szembe:
    "A címvédő dühösen, káromkodással vette tudomásul csapata számolási hibáját, és utólag sem bánja kifakadását. „Kedvelem a kritikus hozzáállást. Amikor én elcseszem, a csapat is jelzi, hogy hibáztam, és szerintem ennek fordítva is így kell működnie – mondta a helyszínen lévő újságíróknak. – Így tereljük egymást a megfelelő irányba, mert tökéletesek akarunk lenni, nem pusztán jók. Tökéletesek akarunk lenni."A tévedés egy szoros bajnoki küzdelemben súlyos következményekkel járt volna, de így, hogy a második vb-címe küszöbén áll, nem vesztett nagyon sokat. Megkérdezték tőle, megmondta-e a véleményét a csapatnak a baki után, amire tömör választ adott."

• lac coo
    Nem az a baj, hogy valaki ennyire dominál, az a baj, hogy senkine kesélye nincs utána menni, mert nincs rá se keret, se szélcsatorna idő se semmi . Bakker +0,7 -es köröket kért a mérnök Verstappentől.... Még apontokért se nagyon kel lidén izgulni, az tavaly is látszott már, hogy semmiről nem szól egy F1 futam mint vonatozásról, spórolásról, néha drs el kikerüli kegymást ....

mondjuk nekem így is jó, remekül szundítok a versenyeken :) Ha meg autóverseny kell akkor meg nézek F3-at :D

• Sippie
    én nem teljesen értem, tavaly a szezon végére lehagyta a Ferrarit a merci. Mi a gond akkor? Hogy nem az első legjobb autó? Ja oké, Hamilton helyében lépnék is, ekkora pofátlanságot azért na... így várják el tőle, hogy vezessen. Szörnyű
  • Sippie
    szörnyű, hogy már év elején látjuk, hogy sima lesz a VB... reméljük a FIA lép valamit... ne legyen már egy csapat ennyire domináns. Mint mondjuk a merci volt 7 éven keresztül. De mindegy, azért reméljük most gyorsan lépnek valamit, mert ez így nem jó :)

Ugyanakkor jó látni, hogy a McLaren és a Williams újra azonos pozíciókért harcol. Kár, hogy az az utolsó hely.
  • repvez
    most épp ezt linkeltem be amugy mindegyik még a külföldi szaklapok is lehozták ezt, hogy hamilton panszkodta, hogy nem hallhgattak rá , hogy nem jó az autó.
    Ehhez amugy nagy tudás kell, bárki anélkül is megmondta volna, hogy egyáltalán beült volna, Azt, hogy elmondja, hogy milyen kocsit szeretne attól még nem változik meg a fizika és nem lehet tesztelés nélküöl csak ugy a semmibol egyik naprol a másikra superkocsit csinálni
  • lac coo
    amúgy kíváncsi vagyok mit lé pa FIAm, teljesen világos, hogy e za vb cím így év elején már eldőlt.... Fejleszteni nagyon senki nem tud se pénz rá se lehetőség se teszt se semmi...
    ez így jó akkor ? :D
  • lac coo
    Jaajj... ez az oldal a legőrültségebbeket képes írni némi olvasóért cserébe ... sokszor a hajam égnek áll már a címtől is ! :DDD
  • b-type
    ..vagy inkább végig kell hallgatni az adást és nem klikkvadász cikkekre reagálni..
  • repvez
    Lajos megint okosabb mindenkinél
    Biztos azért van sok mérnök mert ök nem tudják , hogy mit csinálnak és biztos direkt nem csinálják azt amit a Lajos mond nekik. De ha lajoska anynira tudja, hogy mit kell csinálni és hogy kell a kocsinak kinézni akkor miért nem azzal foglalkozik és megy be a gyárba ahelyett, hogy a politikát és a Propagandával foglalkozik ?
    Érdekes, most hogy nem megy a szekér már egyből a felelöst keresi és mindenki más a hibés csak ö nem, 8 éven keresztül meg ment a egy csapat vagyunk én csak tettem a dolgom mantra.
  • PLaci #181021
  • RatBaG #181020
  • AnuluWork #181019
  • PLaci #181018
  • PLaci #181017
  • PLaci #181016
  • RatBaG #181015
  • nearo
    never champion give up charles...? :D
  • Stockbauer33 #181013
    STROLL is jól ment

• Szabi #181012
  • Szabi #181011
    :DDDDD
  • RatBaG #181010
    for the record.

• lac coo
    Hát mert a lassú szakaszokban ért utol mindenkit .... amúgy a hosszúkban erőből szerintem nagyon gyenge volt ... no majd kiderül :) Legalább volt durván 1 perc autóverseny is :D
  • Magnum PI
    Ehhez képest Alonso szépen előzgetett. Lehet mégsem alaptalan a dicséret.

Az Aston meg ezzel a konstrukcióval jó eséllyel a pályák 70%-án dobogóért harcolhatnak.
  • lac coo
    az a vicc, hogy egy másodperccel gyorsab bautóval se lehet előzni.
    Alonso-Aston . mindneki nyalja ma alo seggét, szerintem csináltak egy brutál lezsorító erős autót elég gyenge végsebeséggel ... Összességében gyors pályákon csúnyán elvérzik ha így marad .
  • repvez
    Sajnos igen. ÉS még mindig bosszantoak azok az indokolatlan belenyulások a versenybe.
    LEc kiállásakor is miért kellett a VSC? belso oldalán az egyenesnek egy megnyitásnál a palánktol védve miért kellett, simán visszatolták volna sárha zászlo alatt is.

Aztán az elso körökben 2 körig ott volt a szárny darab a plya szélén, lett volna 1,5 perc mire a mezöny vissza ér és nem lehetett beszaladni 10m-t a pályabironak ,hogy elvigye?

A Mclaren nem tudom, hogy mit csinált mert ha fejlesztett a kocsit és igy lettek lassabbak mint tavaly akkor ahhoz tényleg nagy tudás kell.
    Ha viszont tényleg fejlödtek ,de a többiek meg ennyivel jobbak lettek akkor meg azért kellene elgondolkodni .
    Pedig már kezdtem bizakodni, hogy idén már jobb eredményt érnek el, hiszen tavaly is volt már pár dobogós helyezésuk és 1-2-be is voltak. és innen a mezöny végére esni azért nagy csalodás.

Persze ez még csak egy verseny, de akkor is.

Ja és a buntetések, jó lenne ha végre lenne már külön csapat és versenyzo bunti is. Occon esetében nem tudom, hogy melyik volt, de azért többször egymás után ugyan azért ne adjank már buntetést.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2023.03.05. 18:35:02
  • lac coo
    Maradtunk ahol tavaly, dogunalmas vonazozas...
  • RatBaG #181004
  • lac coo
    sok változás nincs tavalyhoz képest. Valszeg az Astont legyűri a Merci versenytempóban, azt maradunk ahol voltunk :)
  • bakkerman
    Hulknel ez eleg eros nyitas azert! Nem neztem eloben,MAG-nal valami technikai malör volt vagy csak siman igy elverte az “ujonc”? :D Holnap szoritok erte hatha elcsipne egy pontot :)
  • mcmoha
  • mcmoha
  • lac coo
    No ,Stroll vb lesz ? :DDD
  • mcmoha
  • sure
    A kanyarokra gyúrnak!
  • mcmoha