182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #181951 -
#181950 -
#181949 perez minden évben ugyanazt csinálja. az év első harmadában kb hozza a minimum elvárhatót, aztán ahogy megkapja a szerződéshosszabbítást, összeomlik... -
#181948 Amúgy rajttal a kettes előtt Hamilton simán második volt, csak Max leeloztena palya vagas utan ... Neki nem kellett visszadnia pozíciót! -
#181947 Cseppet sem vagyok biuztos, hogy bárki jobb lenne abban a totálisan Verstappenre szabott autóban. azért kicsit gondolkodjunk már, ennyire nem felejet el senki vezetni napok alatt mint ahol most van Perez ....Ilyen nincs. Alonso se lett béna, senki nem hisztériázik, hogy azinnal rúgják ki, pedig szart se ér .... -
#181946 Norris csak játszotta? Végig tudta, hogy elengedi Piastrit, az utolsó kanyarban tervezte
https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2024/07/21/norris-csak-jatszotta-vegig-tudta-hogy-elengedi-piastrit-az-utolso-kanyarban-tervezte -
Stockbauer33 #181945 Az beszédes volt a futam utáni beszélgetésnél megpenditette a Kis Norbi hogy a futam alatt egy spanyol újságíró közvetitő mondta h a RB sumákolt vmivel amire rájöttek és kiszedették a RB-ból a nagybuktát elkerülve.Állitólag ezért a vissza esés.Most ismétlik a M4-en a futamot remélem bejátszák a Kis Norbit is utánna
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2024.07.21. 20:57:11 -
#181944 jelentsék már be, hogy perezt kirúgták, már nem tudok várni ááh! -
#181943 Hamilton megint fellökte Verstappent ! :D -
Stockbauer33 #181942 -
#181941 Amúgy miért a csapatra keni mindenki Norrist bunkósáságt??
Már a legeslő boxnál megmondták, hogy mi a szitu, vissza kell majd engedni.Sőt az alap felállás az, hogy bizol a versenyzőidben, hogy korrektül fognak viselkedni ebben a helyzetben. Ha nem bízol benne, eleve ki se hoznák Norrist elsőnek, és akkor soha nem kerül első helyre .
Hogy vágül Hamilton nem volt veszélyes azt így utólag könnyű belátni :D szerintem nem vétet nagyot a cspat. De én többet nem bíznék Norrisban ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.21. 17:21:07 -
#181940 Eddig szimpi volt Norris... de egy gyoker . Ennyi. -
#181939 Na meg az lenne szep kiutne egymast a ket mclaren ! :))))mondjuk akkor nincs sertodotseg ...:) -
Stockbauer33 #181938 Vissza kérdezzek én is a Verstapenre?Emlékszel még a MADMAX CRASHMAX nevekre? LOL -
#181937 Koszontom ujra Crashstappent kozottunk. Versenyezni kell sehol nincs:) -
#181936 Nem ertem Norrist..... Mar a boxkiallasnal elmondtak Norrsinak, hogy vissza kell majd adni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.21. 16:36:42 -
#181935 No mar jona verstappen felszopas..... :) -
#181934 No kit fog kiutni ma Verstappen ? :) -
#181933 -
#181932 -
#181931 -
#181930 -
#181929 -
#181928 -
-
Stockbauer33 #181926 -
Stockbauer33 #181925 -
Stockbauer33 #181924 -
#181923 És , hogy egy kicsit a témánál is maadjak, nekem egy kicsit összedobotnak tunik igy ez a film, mikor 1 vagy 2 futamra voltak kint forgatni , de ugy tervezték, ogy a 2023as szezonban még sok helyre elmennek forgatni versenyhétvégéken.
De a szilverstoni versenyen kivül nem igen volt nagy hirverés , hogy máshol is megjelentek vola. Közbeszolt a forgatoköny irók strájkja és azt mondták, hogy leálltak a forgatással. Csak arrol volt hir, hogy Hamilton is még több lovét beletett és, hogy a legdrágább film lesz. Azóta hallani sem lehetett arrol, hogy folytatták volna vagy visszatértek volna a pályákra forgatni, és most meg hirtelen már premier dátumot és elözetest is kiadtak rola.
Ez nekem annyit tesz, hogy változtattak a forgatókönyvvön és csak azokat a felvételeket fogják használni amiket azon a 2 futamon felvettek a többi az CGI lesz és ezért lett drága. ÉS emiatt nem is lesz majd olyan realisztikus .Egy szokásos Holywooki mese lesz csak belöle.
-
#181922 "Rommá keresi magát a RB-ál és mégis ugynézki mint egy kisiskolás.Mint egy hatodik osztályos azerbajdzsáni kisiskolás.200 ft-os poló + 2000 ft-os rövidnadrág.A csúcs F1 piloták gyöngye egy sárkánycenteres kinai szürkelidérc.Igen felnézek egy ilyen él sportolóra(nem).Más top sportoló megy londonba a Harrods-ba és 1 v 2 tucat méretre szabott öltönyöket varrat magának mint a Ronaldo meg a David Beckham.Egy igazi szürke kisegér MVnulla teljesitményel.Hát ezért."
Biztos jobb mint aki ugy oltözik mint egy drag queen vagy egy identitás zavaros aki nem tudja, hogy mit vegyen fel legyen az hideg meleg alkalmi vagy laza, neki sikerül olyat felvenni ami pont oda nem valo.
Remélem lejött hogy ez Lajoska.
Miért kellene MAx-nak egyedi öltönyökbe megjeleni meg másnak leni mint ami? nincs még 30éves, hogy öltözködjön fel? lando norrisnál miért nem probléma , hogy ugyan ugy oltözködik avgy épp Alonsonál, tök átlagos mindenki álltal megvehető vagy legalább is hordható ruházatban járkálnak, de neked inkább jobban tetszene, ha Lajoska izlésficamos gönceit kéne követnie a rajongoknak? -
#181921 celebet imádnak, arra meg ez jellemző
a hozzászólások tartalmai folyamatosan bizonyítják -
Stockbauer33 #181920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom.Csak költői volt mint a hollandnak szurkolásom is :D Azért beszédesek ezek a semmiből megjavulások a RB-nál.40 kör után kapcsoljabe az utánégetőt.Az idei VB MV-é.Ennyi.Ham meg nemfelejtettel versenyezni
Azért szeretik sokan mert egy szarember.Azért ütötték lovaggá mert a sport teljesítménye nulla.Azért megy bulizni top szinészekkel top sportolokkal mert mindenki utálja.
Ellenben a szopotgombócéjjelibagolyfejü Max igazi társasági ember.Jófej korrekt.(kb olyantompa mintha a Lipotról engedték vna ki) és ezt meglátta hálivud.Most figyelj.Hollandiába a sörök országába.
Leirom mégegyszer.
Hollandiába a sörök országába felkérték egy 30-40 mp-es szerepre egy alkoholmentes sör reklámba.Vigyorog a reklámba mint a tejbetök és ennyi.Hozzá illő szerepet kapot.Az autósport csucsán versenyez.A forma1 felett nincs már semmi ott már koppan a fej.Rommá keresi magát a RB-ál és mégis ugynézki mint egy kisiskolás.Mint egy hatodik osztályos azerbajdzsáni kisiskolás.200 ft-os poló + 2000 ft-os rövidnadrág.A csúcs F1 piloták gyöngye egy sárkánycenteres kinai szürkelidérc.Igen felnézek egy ilyen él sportolóra(nem).Más top sportoló megy londonba a Harrods-ba és 1 v 2 tucat méretre szabott öltönyöket varrat magának mint a Ronaldo meg a David Beckham.Egy igazi szürke kisegér MVnulla teljesitményel.Hát ezért.
ittvan.Nézdmeg magad #181890
-
#181919 Verseny végén már melegebb volt az aszfalt, kisütött a nap, megjött a tempó az RB-re ...Bár azt nem értem ,hogy lehet keménnyel jobbat menni mint lággyal, hacsak nem spóroltak a tempóval a lágyasok, ne forrjon fel a gumi két kör alatt.... -
#181918 hideg volt... szerintem. aztán majd kiderül a továbbiakban .... -
IXEMGabeo #181917 Ti meg hogy birtok ilyen felszínes, kamugep embert szeretni mint Hamilton? -
IXEMGabeo #181916 Mit csinált a Mercedes hogy hirtelen atugrottak 3 csapatot? Futamok óta élmezőnyben vannak megint... Azért Lali is mázlista nem kicsit pont akkor nyer mikor Russell kiesik...év elején sehol se volt -
Stockbauer33 #181915 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csicska hollandnak drukkoltam :DDD aki a végén a hulladék szar RB-al a legszarabb gumival über időket ment.BEVESZI EZT VKI?HOGY SZAR A RB?Az évszázad szégyene ez a csapat.Tokkal vonóval
Ja majd el felejtettem.Szépvolt F1 King :))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2024.07.07. 21:52:07 -
#181914 -
#181913 -
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2024.07.06. 14:51:02