FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozzá kell tenni, hogy Ham is sérült padló lemezzel ment… És egy olyannal, aminek még nem találta meg a Merci a megfelelő beállításokat. Tehát hiába új fejlesztés, de még nem adja azt, amit várnak/vártak tőle.
Világrekord született. Végre megbüntették Ver-t a g*ciségeiért! Ilyen már nem is tudom, hogy mikor volt! Aztán sírt is a feje. 😄 Nem ehhez van szokva.
Hamilton mentes futam volt.Csak 4 évet kellett várni rá.A többi mákos szar köcsög pilótárol nincs kis regény.Mindegy ezvan.Nem lehet mindenki olyan jó mint a mostani himihumi bajnok v bajnok jelöltek.

JÖVŐRE SE KELL FOGLALKOZNI A HAMILTONNAL.Csak szólok

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Stockbauernek üzenem, hogy a kedvenckeje örüljön hogy Russell előtt végzett...sérült első szárny és Miami futamon használt padlolemezzel alig bírt vele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ferrari és Sainz ma megérdemelte...Leclerc így is úgy is 3. Lett volna Norris nagyot mentett....Verstappennek ez most kijárt , de a 20 sec túlzás volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem értem, hogy miért kell mindig olyan igazságtalan döntést hozni, amivel Vernek kedveznek. A bírok személye, versenyről versenyre változik. Lehet, hogy ilyenkor mindig Ver szimpatizáns bírók vannak? Akik igazságtalan döntést hoznak, hogy a kedvencük győzzön? Vagy tényleg bunda van a háttérben? 2021 óta folyamatosan ez van. Ver, ha geci mással, ne büntessük őt. Kitolja Norrist a pályáról, Norris ezért a pályán kívül kénytelen előzni, Norris kap büntetést? Rajtnál tett kiterelésért sem szabad Vert megbüntetni? Viszont, ha például George kiszorított mást a pályáról, akkor őt meg kell büntetni? Csak Vert nem???? Hogyan van ez?
Vicc és bunda az egész, ez nem mák volt. F1 gagyi sportág és az is marad!
De egy rohadt mákos Verstappen...sztem mindketten elhagyták a pályát

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Magával vihetné még Bottast, Hulkenberget, Magnussent, Cukit ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mcmoha

lac coo
Az a fő baj ,hogy mára már megint nem lehet közelről követni az autókat... mikor bejöttek a groundeffectes autók ,azért emlékszem mentek egymás seggében rendesen...Sőt az egyik fő célkitűzése ez volt a szabálymódosításoknak !
Így soha az életben nem lesz autóverseny megint ebből ...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
állítólag a Mclaren ajánlotta fel, hogy módosítanak a szárnyon, és ezt így többé nem használják

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

repvez
Ez az FIA és az ö szabályrendszere már elég értelmetlen. Most a Mclaren hátso szárnyával is mi az , hogy szabályos, de azért ne használja ?
Ez kb olyan mintha azt mondanák, hogy a gázpedál szabályos állás közben, de menet közbe ne nyomja annyira a pilota bizonyos helyeken, mert elönyt jelent másokkal szemben ha gyorsabban megy.

Vagy olyan szabályokat ekll hozni amit pontosan mérni is tudnak mind statikus mind dinamikus állapotban avgy pedig hagyják a csapatokat ugy használni a dolgaikat ahogy a jelenlegi szabáéloyknak megfelel. ÉS annak a caapatnak akinek ez nem tetszik tessék azt mondani, hogy szabályos az auto, ha zavarja , hogy gyorsabb a másik autoja akkor találjon ki ö is egy olyan rendszert ami ezt ellensulyozza és szabályos is.

Ez a lényege az F1nek, hoyg mindig uj dolgokat fejleszteni elmenni a határokig, bár ez mostanába a sok sporolással nem igaz, de régen ez volt, addig hajtottak mindent mig szét nem ment és nem buntették érte a csapatot, mert elromlott valami a kocsin és cseérlni kellett.
Baromi jó az első 3 pilóta.Norris Max Ham. Egy tized közöttük.Megváltozott a véleményem Max-ról.Baromi jó ő is.

#182066 Versenyen a MC meg a Redbull harcol majd.24-ben kevés a Merci

Mitől támadt fel hirtelen a Red Bull és a Merci? Ment az altatás? Ehhez képest a Ferrari jól elszúrta Leclercnek. Saint es Perez magától betlizett

Mark Webber úgy véli, hogy ha Perez inkább felelős a balesetért, mint Sainz. Megjegyzi, hogy eddig is Perezé volt idén a legmagasabb szervíz költség, ami most még gyarapodott.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sainz: A pilóták nagyon hasonló szinten vannak. Az győz, aki a legjobb autóval rendelkezik.

lac coo
Vazzeg..Mégegszer elmondja Dani, hogy micsoda izgalmak vannak a pályán, lerugom a TV-t ... 😄DD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

VerébG FB

Lawrence Stroll megütötte a főnyereményt: Adrian Newey az Aston Martinnál folytatja jövő tavasztól, technikai ügyvezető partner titulusban!

Ahogy az várható volt, marad Angliában, és a Honda 2026-os érkezésével abszolút top csapatot varázsolhat az Astonból. Egy fecske ugyan nem csinál nyarat, de ha a jó irányba vezeti a gárdát, az már önmagában sem kis fegyvertény, megnézve a zöldek jelenlegi helyzetét.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2024.09.13. 15:05:41

Passz.Biztos sokat segít a csapatnak(Aston) mert nagyon vissza estek.Az a pletyi hogy hívják az Astonhoz Verstappent hááát .... 😊

desigo
Meddig szól bele a RedBull műszaki dolgaiba és mikortól az Astonéba?

"Az idei az első szezon a Forma-1 történetében, amelyen négy különböző konstruktőrnek is van legalább három győzelme és két rajtelsősége."
mcmoha

Nocomment

HA NYER IDÉN A HARCSASZÁJÚ ULTRAGÁZ HA NEM AZ IS UKTRAGÁZ 😊))))))))))))))))))))))))

RatBaG
szelektív memória rulz... 😄D
hogy ríttak, mekkora színészkedés ment, brühühü fáj a hátam, még meg is görnyedek, nézzétek!

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
mondjuk az mindig vicces mikor Verstappen sír, hogy nem hagynak neki egy autónyi helyet ! 😄DDDD

Köcsög Hamilton sír állandóan

TE POCOKFEJŰ VERÉBGÉ.Most behalkúltál a Max rinyánál. Te részrehajló nyomorult.Amikor a Hamiltonék egy szezont végig delfineztek mégse sirtak.Ez a szarköcsög holland meg tiszta rinyapina lett. Szerethető ja
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2024.09.03. 20:06:44

Nagyon kevés a Verstappen fan hsz.Nagy a csend.Tényleg csak a Hamilton ekézés miatt jártak ide?

https://www.origo.hu/sport/f1/2024/09/forma-1-olasz-nagydij-red-bull-max-verstappen-kritika?utm_medium=Social&utm_campaign=origosport&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawFCUmNleHRuA2FlbQIxMQABHeED9DDPuS1_ji4QKWS7iexUjTUsbvTNbjNJ-P9bMxtXJXZpzAqLn1IDZQ_aem_3Gyt52pJRvKLM3c0bis7zA#Echobox=1725255778

Lelkes rajongó
Béla Lukács
Tehát eddig sem ő volt a kiváló, hanem az autó, amivel bárki olyan eredményes lehetne mint ő volt. A fagyi visszanyal, lehet őrjöngeni keverék ! ( a fatert is vidd magaddal )

desigo
Hamilton is szépen növeli a pontja számát.Már több is van neki mint Max pontjainak a fele...
lac coo
Hát mondjuk autóverseny nem igen volt ,maximum Piastri előzését nevezném annak ! 😊

Ma megvolt a jó verseny.A csicska harcsaszájú meg 6ik 😊)

Szép volt Lec