182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
„Nyilvánvaló, hogy a bajt én okoztam” – ismerte el Kvjat. „Természetesen nem túl jó érzés, de időnként megesik az ilyen az első körben. Talán ez volt a legpocsékabb első köröm pályafutásom során, de tanulni fogok belőle. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki érintett volt ebben. Legközelebb már minden rendben lesz” -
"Az elso se nagy dolog pedig"
Belement? bele. Ki a hibás? aki hátul jön. Lehetett volna úgy csinálni h nem rakja seggbe? persze, sokaknak sikerült. Rajt van, ahol nincs normális kanyarvétel, hanem igazodni kell a darálóhoz.
Elszúrta, ráadásul kétszer tette meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.01. 17:17:44 -
Az elso se nagy dolog pedig, elegge beallt a mezony ,szivta ezt mar be meg Shumi is, varatlan dolog mikor normalis kanyarsebessegre lovod be a fektavot, de joval lassabb elotted a mezony . Ilyenkor mar nem lehet mit csinalni, imadkozni higy valahigy csak megallsz. Ez nem a korut, meg kresz, hogy barmi van a hatso a hibas :)
A masodik meg ennel is durvabb mert iven tortent nagy temponal. Nem vedem egyiket sem mert leszarom mindkettot, de ez ilyen verseny, egyedul Vettel vinnyogasat nem ertem .....Vagyis ertem, rinyalni lehet , de ez van ha fejre all akkor is :))) -
Izé mármint azzal a defektes autóval ami akkor kapott defektet mikor elsőnek telibeverte?:D Eléggé védhetetlen dolog 100m en belül kétszer seggberakni valakit:) -
Defektes autoval balettozott a palyan , az ive kellos kozepen, telibevertek, nem nagy feladvany .... -
greenkawa #158175 Hát akkor nézegesd még egy kicsit,de ezúttal próbáld meg nyitott szemmel!
igaz tudom nálad az se jelent sokat :P -
Nezegettem en ezt a Vettel balesetet, szerintem siman versenybalaeset. Elsonel Kvyat picit becsuszott van ilyen, masodiknal meg Vettel ugy beallt a palya kozepen , hogy ember nem kerulte volna el az utkozest..... -
Nem, de ma tényleg. 1994-ben pont ezen a napon halt meg. -
Minden hetvegen?:D -
Sennát gyászolja. -
no para, majd dobálunk be pár képet róla a következő futamig és megint minden oké lesz -
Vettel már tudja, hogy kár volt beszóni a muszkának.
-
Ez a Hamilton mennyire szabalmas...
Elismerem terneszetesen a teljesitmenyt mielotr kapom a fujjogast, de ezt mar rossz nezni. Sportemberhez meltatlan -
pr3cious #158167 Nem az a felháborító hogy Hamilton úgy megy át Alonson mint kés a vajon, hanem hogy a második leggyorsabb csapatnak sincs beleszólása a végeredménybe. Unalmas. -
ilyen nincs -
Na elment az oreg mostmar talan csak 2 ember fog beszelni... -
SzocsA #158164 Nasr levágta a kanyart 5másodperces büntetés, hamilton levágta a kanyart és nem úgy jött vissza a bójánál, csak megrovás, a jó kurva édes anyába.... -
pr3cious #158163 kicsit káosz volt az tény de azt se hiszem hogy a vendégszereplésért Bergert kéne oltogatni... -
Az a baj, hogy aki érti az angolt az nem hallja a tolmácstól, aki meg nem érti az angolt az meg összefüggéstelen szöveget fog hallani (bár nagyon jól csinálja a Dénes, van amiről ő is lemarad). -
Bezsel egyszerre vagy negy ember, tok jo. Amugy meg leszarom Bergert , nulla amit mond.blabla az egesz. -
pr3cious #158160 Nem tudom mi a fene bajotok van azzal hogy egy tapasztalt futamgyőztes pilóta kommentálja le a futamot? Nem hogy örülnétek a megtiszteltetésnek! Beindul a rage ha hallotok egy kis idegen nyelvet is? -
Vettel megkerdezte hornert hogy ti most szopattok? :D -
Eredeti nyelv + live timing okos kütyün kombót tudom ajánlani, mert ez a közvetítés most pusztulat. -
Háűt ez vicc, lekapcsoltam afrnacba, a halál nem kíváncsi Bergerre ....nem is láttma még ilyent ... -
https://streamable.com/s7t2
https://streamable.com/azte
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.01. 14:37:48 -
Ferenc4 #158155 Vettel kiesett, itt már előzgetés nem lesz! egy újabb unalmas verseny.. -
nincs valami medium ahol live el tudnám őket küldeni a kurvaanyjukba ! ? :) -
SzocsA #158153 most ez így fog menni 53 körön keresztül? Azt a rohadt kurva anyát ennek az egész szarnak. Megint elment két hét úgy hogy nem nyert,.,,, -
egészen bírnám ezt a közvetítést, de marhára zavar a szinkrontolmács... -
Most mi az isten ez a hangzavar az M4-en, a tökömet se érdekli Berger meg a gyökér ordibáló tolmács ! :) Beszél mindenki egyszerre ... -
SzocsA #158150
Most a redbullokat lökte ki Vettel, nem hiszem el, hogy mindenkinek nekimegy.
-
Masakari #158149 68 milliárd spammes fos oldal van,kösz de inkább kihagyom a vírusba bele nyúlás esélyét -
Kvyat most megerdemelne egy fekete zaszlot... -
Hasselhoff72 #158147 Juj:))) na most anyazhat jogosan -
Hasselhoff72 #158146 Google -
Masakari #158145 streamet még mindig megköszönném... -
Hasselhoff72 #158144 Kimi az ujra inditasnal fagyizott?:)) -
Hihetetlen. Tök szimpatikus a csapat, mióta Alonso elment és Arrivabene jött(no offense)
Elég gyakran, főleg tavaly ők baszták el a futamokat, most máson megy el mindig... nagyon egy szerencsétlen csapat:( -
Hasselhoff72 #158142 Aa tenyleg sokkal jobb ez az aszfaltozott bukoter:)) semmi visszatarto ereje nincs ott kozlekednek 600-al repulnek oldalrol be a mezonybe.... Tragikus..