FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az #F1-es szponzor Total elnöke, Christophe de Margerie ma reggel életét vesztette, a repülője a moszkvai reptéren egy hókotróval ütközött.
This is how an Axial Piston Engine works
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
respect to the man in the ice cream van
Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.19. 12:08:19
http://gaborszantai.co.uk/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
matekozz egy kicsit. se egyenesben sem kanyarban nem jelentene gondot simán körbeautózni egy f1-essel bármilyen másik utcai autót. nem beszélve az aerodinamikai előnyökről.
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.10.18. 18:54:54
respect to the man in the ice cream van
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Dies auch deswegen, weil Alonso mit seinem neuen Dreijahresvertrag mit kolportierten 105 Mio Euro
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Top Gear
0:59.0 – Renault R24 Formula One car (Wet)
1:03.8 – Lotus T125
1:08.5 – Pagani Zonda R
1:08.6 – Aston Martin DBR9
1:10.6 – Caparo T1
1:10.7 – Ferrari FXX (Driven by Michael Schumacher on slick tyres)
01:13.8 Pagani Huayra
01:14.3 BAC Mono
01:15.1 Ariel Atom V8 500 (moist)
Spa-Franchorchamps
F1 2012 pole 1.47.573 - Jenson Button (McLaren)
WEC P1 Pole 1.59.961 (#1 Audi R18 e-quattro)
"Nulla tenaci invia est via"
Sztem a motorral nincs semmi baj, a hangja tényleg elég lófsz, de a teljesítményben és a lehetőségekben nagyon erős .
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valahol a kettő között lehet a a mai valós érték.
Ha Suzukát nézem,az idei 1.32-es pole-t,2001-ben tudták és utána,minden évben 1-1 mp javultak.
Ezért mondom,hogy a mai F1-ek tempóját valahol 1997-2001 között kell keresni.
Nem véletlenül linkeltem a 90' évek végéről,mert a mostani autók,kb olyan időket tudnak....
Alonso ment a LaFerrari-val 1:20-t, A 2008-s F3-s bajnok Bortolotti ment a 2008-s F1 Ferrari-val 0:59.1-t.
Fiorano-t talán HunrRing-l igazságos összevetni, a 2008-s F1 itt 3 másodpercet vert az idei F1-re (bár azért ott már 3 éves motorkonstrukció volt a 2.4-s V8, ez a turbó meg idei).
Tehát szvsz Fiorano-ban sacc/kb ~ 15-17 másodpercet kapna ez a LaFerrari egy idei F1-s autótól..attól függ Mercedes-t nézem vagy az idei Ferrari-t <#idiota>#idiota> 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.10.15. 21:42:41
Per Aspera Ad Inferi.

<#idiota>#idiota>