182096
  • RatBaG #158004
    https://streamable.com/p5n3

https://streamable.com/5idw
  • Totti5
    Sérült autóval mezőnybe mit csináljon?
  • benőmenő
    Nem mondom, hogy megmondtam, ...de én megmondtam. #157949
  • AnuluWork #158001
    Nem kitenni akarom, csak olyan, mintha nem ugyanúgy törődnének vele, mint "Rosenberg"-gel (Szujó), és mivel láttunk már ilyet máshol is, Hamilton sem az a beállok a sorba fajta, más okát nem látom arra, hogy mi ez a bénázás idén, holott a sebességéből nem vesztett semmit, ez időmérőn látszik. De versenyen?
  • SzocsA
    figyeld meg, hogy a következő futamon is ki kell cserélni valamit a kocsiján aztán megint az utolsó helyről indulhat majd.
  • Totti5
    S azért mert az elmúlt 2 év, a Mercedes! aktuális világbajnoka elmúlt 3 versenye közel nem volt optimális, máris ki kell tenni?
  • AnuluWork #157998
    Tegnap nyertem meg az ötöst. Nézd meg az indexen.
  • AnuluWork #157997
    Szerintem meg van helyére az ember. Nem tudnám máshogy jellemezni ami idén történik vele meccs közben.
  • b-type
    sztem...találgatva(!), ha Vetel nem löki ki Kimi-t, akkor Kvyat eltolta volna Raikkonen-t...mert valóban megvillant a lehetőség, de egy kicsit lelkes tempót vitt bele Kvyat és túl is sodort ...kb. belesodórt volna Kimi-be...csak Vettel gyorsabb volt :D
    Nem biztos, de sztem sok volt a tempója Kvyat-nak azon a szűk íven, ki kellett engedni, Kimi meg valóban szűkíteni próbálta a hibája után....sztem 80% az ütközés lehetősége.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.04.17. 10:08:43
  • Jeffjohnson
    Ezt így 3 futam után kijelenteni.....gz. Jöhetnek utána a lottószámok is. Hány futam is van még hátra?

Nyilván otthagyja majd azt a csapatot, ami sanszosan jövőre is a legerősebb lesz...
  • SzocsA
    Vettel szerintem későn látta meg, hogy beesik mellé és megrántotta a kormány ezzel megcsúszott és nekiment Kiminek.
    De ha nem csúszik meg és ottmarad akkor meg két oldalról zártak volna rá, összementek volna ahogy kanyarodnak mert nem fért volna el őtt 3 autó.
  • Count Adyn
    Német rtl en egész verseny alatta Dani "Madman" Kvyat nak hivták röhögve:D
  • Totti5
    Kirúgják?
  • AnuluWork #157991
    Szerintem nem rezeg. Hamilton idényét nézve, szerintem jövőre nem marad a Mercedesnél ...
  • Totti5
    Kvyat nagy arc, több ilyen futam kellene, sőt mindig így kellene mennie, akkor nem rezegne a léc alatta.
  • Totti5
    Azt tudja amit bentről érzett. Megnézi a lassításokat és megérti mi történt.
  • AnuluWork #157988
    Ráadásul ugyanúgy megcsinálta mással is menet közben, de róla esett le több kolonc ...
  • b-type
    Kvyat viszont laza :D
    ..sztem sincs igaza, de tény hogy ő nem látta kivülről
  • Papa01 #157986
    Vettel-nak nem volt igaza... :((
  • desigo
    Vettel,hogy lázadozik.
    ehh
  • SzocsA
    Mind a kettő beragadt eléggé elrontották az utolsó két futam rajtjait. Pedig az első futamon hogy indultak.
  • AnuluWork #157981
    Persze, ha Vettelnek a szárny csinál egy defektet, és tök utolsó lesz, akkor majd pislognak egyet a Ferrarinál, hogy mennyire okosak voltak már megint ...
  • AnuluWork #157980
    "Véletlenül" behozták Kimit, nehogy már Vettel kerékcseréje miatt beszoruljon Vettel elé. Rábasztak egy verseny végéig gumit, és ezzel már Kimi sem fog Vettelre veszélyes lenni. Remek. Idióták ...
  • AnuluWork #157979
    De ez anno 2007-ben jött be utoljára. Sőt, akkor sem, mert akkor nem kivételeztek Kimivel.
  • AnuluWork #157978
    Mással is megcsinálja a kockoct. Teljesen be van zsongva. Ráadásul értelmetlen, mert a kerékcserével vissza fog esni nagyon ...
  • b-type
    ..ha direkt csinálná sem lehetne belekötni...egyértelműen Vettel az akivel eredményeket lehet elérni, a saját versenyzőjükkel nyilván nem fognak kicseszni, pláne hogy Kimi semmilyen veszélyt nem jelent Vettel-re.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.04.17. 08:29:49
  • szabii98
    Ezt most annyira nem lehet rájuk róni, ez azért mégiscsak az egyik legdurvább rajt az évben az egyik legkeményebb kanyarral, de biztos voltam benne , hogyha valaki elrontja az a ferrari lesz
  • AnuluWork #157975
    Érdekes, de mindig akkor van hasonló, ha Kimi Vettel elől indul. Elqurja Kimi "saját maga" a rajtját (múltkor és Monzában). Kimi vezet Vettel előtt a VBn, így van nyomás, értem én, de azért nem minden áron kellene ennyire agresszívan menni. És Monaco még sehol ...
  • szabii98
    hát ezt én nem hiszem el :D:D:Dd ezt a ferrari direkt csinálja
    nekik drukkolnék, de így nem lehet basszameg
  • Hasselhoff72
    Ez most komoly hogy kihoztak a mezony végére megint Hamiltont?? Nem tudtak elobbre felérni a SC alatt?
    Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.04.17. 08:15:47
  • Hasselhoff72
    Koszonjuk fettel...
  • AnuluWork #157971
    Pedig azonnal védeni kezdte magát a kis farok. Senna effektus, Japán. RM!
  • AnuluWork #157970
    Vettelt tanítsa már meg valaki úgy vezetni, hogy a csapattársba sosem megyünk bele! Qurva unalmas már amit csinál. Egoizmus felsőfokon. Meg kell nyerni a versenyt az első kanyarban ... SzL!
  • desigo
    Kimi mennyire szerencsétlen már...
  • Stockbauer33 #157968
    http://www.williamsf1.com/racing/happybirthdayfw
  • bakkerman
    Lauda komoly :D
  • Master91
    Teli az asszem a zsír új szett, az üres az már használt/kopott szett.
  • nearo
    mi a különbség a guminál a teli meg az üres között?
  • Jim Morrison
    kimi nevet
  • Totti5