182096
  • Master91
    köszi, teljes lett a napom
  • Totti5

• Master91
    inkább ezek a viták mint a celeb Hamilton bulvár képei
  • [HUN]FaTaL
    Az egészről Wehrlein tehet.
  • RatBaG #158041
    végre egy értelmes vélemény, ami mögé teljes vállszélességgel oda tudok állni!
  • lac coo
    Bakker te melyik futamot nézed ? :)
  • HTS s3rg1nh00
    milyen visszatérés?a pályát nem hagyta el,lecsúszott az ívről de ezért senkit nem fognak megbüntetni...
  • nearo
    szerintem Hamilton hibája volt
  • lac coo
    AZT MÁR KORÁBBAN ÍRTAM, AZÉRT A VISSZATÉRÉSÉRT EGY JÓ NAGY BÜNTI MEGJÁRT VOLNA kIMINEK ,AZ FULL AMATŐR VOLT .
  • HTS s3rg1nh00
    azért Kimi nem hülye,tudta hogy lesznek mellette,csak arra nem számított (és nem is láthatta Vetteltől),hogy jön a Red Bull is.szerencsétlen körülmények sorozata,csak Vettel kiakadását nem nagyon értem,bár A főnök előtt szerintem mindegyikünk ideges lett volna ilyen helyzetben :)
  • AnuluWork #158035
    Jójójó ...

• repvez
    Ahogy láttam kimi inditotta el a lavinát, ö fékezett eggyet ezzel kisodródott, a fürtöt látva Vettel is kezdett kifelé huzódni, hátha van valami bennt, ekkor bejött kvyat vissza nem tudott már menni teljesen a belső ivre, de ha ott marad még mindig jó, de ahogy a képen is látni, Kimi valamiért teljesen be akart menni a belső ivre , mintha nem látta volna, hogy Vettel már mellette van,Kvyatot meg még nem látta. Igy bevágott Vettel elé aki nem tudott mit tenni .
    Meg merem azt is kockáztatni, ha Vettel belefékez akkor még igy is belemegy Kimi kvyatba, akkora lendülettel akart belülre menni.

Ha kimi a külső iven marad ahova lesordódott akkor mindenki megússza.

ÉS kimi a kicsúszása után is ugyan ezt a másik elé bevágódással tért vissza a pályára arra kényszeritve a Saubert, hogy nekimenjen Hamiltonnak.

Ki lehet kocskázni a videot és szépen látszik minden, hogy Kiminél bomlik meg a folyamat. ahogy iták is 0:12-nél érdemes nézni, VEttel és Kvyat is tartja a poziciót és csak Kimi mozog befee lezárva mingegyikük elött az utat.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.04.18. 19:39:39
  • mcmoha
    Szerintem Vettel kúrta el.
  • Szabi #158032
    Vettel nem Vette l a gázt, ezért történt a baleset.. :DDD
  • Count Adyn
    Hát épp a nagyfőnök előtt lekoccolni a csapattársat nyilván elég gáz, énse lennék nyugodt :D
  • Hasselhoff72
    Kvyat hibátlanul csinálta!! És ahogy mondta egyből ez verseny.. De gondolom Vettel is hümmögött amikor vissza nézte:))
    De inkább azért volt agybajos hogy a full szerencsétlen Kimit oda baszta:D
  • lac coo
    elő hát semki ,extra, de Vettel felháborodása abszolut értelmetlen. Igazából nem is értem miért ment annyira kívülra, a Williams-et akarta kivül tartani ?
  • Jeffjohnson
    Kimi egy kicsit hamar próbált visszafelé jönni. Ha több helyet hagy, akkor mindenki megússza. Persze nem láthatta azt, hogy 3-an fordulnak az egész elég gyorsan történt. Versenybaleset, nem kell itt bűnbakot keresni, ez előfordul.
  • nearo
    Szerintem nem csattant volna bele Kimibe... mire elkezdett kifelé sodródni, a Ferrari előtt lett volna, Kimi látta volna, és kívül marad. Még a pályáról se vezette volna ki én úgy látom.
  • lac coo
    Sőt jobban megnézve kimi is ráhúzta bár biztos nem szándékosan ....Űaz ttui volt vagy fél méter hely még Vettelnek ott Kvyat még szűken fordult ....Kvyatnak nagy taps, két ferkás meg így járt :)
  • lac coo
    A francokat ! 0:12-nél állítsd meg simán elment volna Kimi mellett is, a közelében nem volt ......Nem nagy dolog, versenybaleset, de szerintem Vettel hozta ezt össze :)) ezen a belsőkamerás felvételen tök egyértelmű . Vettel lecsúszott, Kvyat beugrott, Kimi közben meg már húzta befelé az ívre, nem tudott hová menni Vettel ....Igaz Kvyat is sodródott kifelé, de Kimi előtt lett volna, szépen kivezeti :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.18. 18:18:47
  • Stockbauer33 #158023
  • Count Adyn
    Nézd meg még egy párszor sztem:D Ha nincs ott Vettel aki elpattintja a a másik ferkát akkor belecsattan Kimibe simán mert folyamat kifele sodródik a kanyarba. Azon lehet vitázni hogy bátor vagy vakmerő volt e de azért ne a nagymama tegye már el a lekvárt:) Sima versenybaleset a rajtnál szvsz.
  • repvez
    Egyáltalán nem volt necces kvyat beugrása akkora helyet hagyott , hogy még egy autó is befért volna
    Ezt a két ferka hozta össze
  • RatBaG #158020
  • mcmoha
  • Hasselhoff72
    Jópofa srác ez a Grosjean:)))

• Master91
    Inkább szerintem Riccardo leszakadt gumi darabjai voltak veszélyesebbek a hosszú egyenes végén, nem éreztem erősnek az SC-t
  • Totti5
    Grosjean

„Ez volt a lehető legrosszabb születésnap” – nyilatkozta a 30. életévét ma betöltő francia pilóta a Canal Plusnak. „Ez az idióta Ericsson nekem jött az első kanyarban és összetörte az első vezetőszárnyam. Semmit sem látott, és semmit sem értett. Azt hiszem, jobban ki kellene nyitnia a szemeit” – tette hozzá haragosan.
  • Totti5

• Totti5
    Az régen volt. Most nem szaladnak be. Azt h mennyi törmelék volt a pályán és hol a versenyigazgató jobban tudja mint otthon a fotelből a néző.
  • Count Adyn
    Hjah az érdekes volt énis furcsálltam, biztos segiteni akartak kicsit lajosnak:)
  • bakkerman
    En inkabb azon akadtam ki,hogy 1-2 leszakadt szarny miatt 3 kibaszott koron at korozott bent a szeftikar. Regen hol volt ilyen?? Lengettek a sargat,nem jott semmi,puff beszaladt valaki az elemert,es szevasz.
  • lac coo
    Eleg baj ez, hogy egyszeru rajtbaleset a legerdekesebb momentum :))
  • nearo
    sima rajtbaleset, bárkit ki lehet hozni belőle hibásnak is és ártatlannak is...
  • AnuluWork #158009
    Persze. Vettel ráhúzza balra Kimi felé a kormányt, és Kimi a hibás. :)

"MAx anynit tehetett volna ha elöbb fékez és elengedi kimit"

Ennyi. De mivel le volt maradva a VBn, és ő az első számú, faszul nézett volna ki, ha visszavesz. Így második lett, de Kimi kapott egy balfakk taktikát, és cseszhette is a versenyét.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.17. 15:23:07
  • repvez
    Ahogy végigkockáztam Vette l kamerájábol az esetet abbol nekem Kimi jön ki hibásnak. Vettel , látta, hogy jön a redbull kicsit szélesitett, de Kimi meg ráfékezett és emiatt kijebb csúszott, de sokkal kisebb iven akarta bevenni a kanyart utánna és eléfordult fettelnek, Ő meg már nem tudott menni sehova addigra.
    MAx anynit tehetett volna ha elöbb fékez és elengedi kimit is jobban.Bár ahogy kimi jött befelé még akár a redbullba is belement volna az ütközés nélkül is..Mintha nem nézte volna ,hogy jobbról jönnének e mellette.
  • lac coo
    Szerintem elfértek volna, de valszeg Kimi joban fordult volna a lassú balosra ...
    Hamilton onboardjából meg érdekes ahogy Kimi visszajött a pályára ....
  • lac coo
    Vettelnek szerintem nincs igaza, olyan helyet hagyott, hogy naná, hogy bement mellé Kvyat ...
    Kiminek meg kijárna egy bünti ahogy visszatért a pályára bele a tömegbe ...
  • Stockbauer33 #158005