FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
respect to the man in the ice cream van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De a tempója nagyon jó, Kvyat minimálisan verte csak el, jövőre érdekes lesz nézni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert ugye a mclarennek mint külön csapatnak nagyobb joga lenne megkapni a historicalt mint a mercinek aki csak mint motorszállitó volt jelen nagyon sokáig és nem teljes csapatként.
A marrussiának ez alapján még ez arra sem elég hogy elutazzanak a helyszinekre, mig másoknak még a fejlesztésre is jut belőle.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.07. 19:26:40
amúgy a Ferrari mire kap 90 milliót? Mert ők a Ferrari? Vagy miért?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.07. 19:19:02
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zseniális fotó: egy farmer épp tehenét feji, miközben Graham Hill elszáguld a háttérben. Van tippetek, mikor készülhetett az alábbi fénykép?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jenson Button drops biggest hint yet that he is leaving McLaren and Formula 1
2009 World Champ thought to be considering WEC move with Porsche; Fernando Alonso set to be appointed Kevin Magnussen's team-mate
😞
A CVC nehéz ügy, mert Bernie 100 évre eladta az F1 jogait.
Pedig onnan kellene sokkal többet elvenni, de míg Bernie-nél ez nagy nehezen minden tárgyalásnál sikerült egy kicsit, most szinte lehetetlen lesz...ezért van arról szó hogy a nagycsapatok mondjanak le a kiscsapatok javára a maguk nagyobb szeletéből.
..persze, de ez még mindig kevés, valójában a CVC-től kellene még legalább 10%-t visszaszerezni.
Sokkal nagyobb lenne a mozgástér, mert az sem jó ha elszáll mindent mert akkor az lesz ami a Rally-ban. Kiscsapatok, vagy legalább a lehetőségük pedig kell.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
jah aprópénz lol😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ahogy gyulám meghunyászkodva adagolja paliknak a defekt tényét... hánynom kell. ezt tényleg csak röhögni érdemes megnézni.
Per Aspera Ad Inferi.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Sebastian Vettel @Sebas_Vettel 9 órával ezelőtt
Good luck to @alo_oficial in @McLarenF1 😉