182096
  • mcmoha
  • SzocsA
    Sőt szerintem Vettel másodjára direkt fékezett le előtte, hogy belemenjen és legyen jogos a kifakadása, hogy hisztizhessen egy sort.
    Úgyis érezte, hogy szar a kocsija.
  • SzocsA

Ha a belső íven megy akkor a kanyar végén miért van a külső ív közelében?
    Ha Kimi nem jön befelé Vettel marad a helyén akkor Kvyat belecsúszik az ívről Vettelbe.

Itt meg nem a seggébe volt simán volt közte legalább egy autónyi távolság.
    Amúgy meg hátul is pont ugyanez történt nézzétek csak meg.. Vettel azért nem forgott meg először mert Ricciardo megfogta..
    Kíváncsi leszek a következő futam rajtjára tuti lesz valami!
  • Peppus
    Kvyat hazai versenye volt.. Bizonyítani akart, rengeteg rajongó, biztos izgult is szerencsétlen.. Ez lett belőle.. Sajnos továbbra is képes a komoly hibákra.. Legalább történt valami a futamon, a Ferrari idén is egy kalap sz*r. VB esélyei nincsenek, szóval nem történt tragédia.
  • lac coo
    Elszurta, elszurta ....
    Nem elso nem utolso. En mo djuk azt mo dom, higy tipikus az a szitu volt, higy fektavon jon ra az ember, hogy vazzeg ezek mekkorat fekeztek :)
    Kihozni semmit nem akarok, legfeljebb azt, hogy korant sem akkora mumus most Kvyat mint mondjak sokan. Ha ez hatul tortenik, mint ahogy hatul durvabb is tortent, senki nem foglalkozna vele.....
  • Totti5
    Én nem tudom mit akarsz kihozni ebből az egészből, nagyon nem is érdekel, mert nem látom értelmét. Neked tök mindegy, engem bosszant h kitették a versenyből Vettelt, meg talán mást is. Igen jobb lett volna ha szépen felméri a féktávot és nem megy bele, az a normális. Elszúrta nagyon ( csapattársa versenyét is ), legközelebb majd figyel.
  • lac coo
    De nem erted...nyilvan jobb ha nem esik ki, mert lett volna talan elol valami csata, de kiesett....
    Nem volt meg nem lesz autoversenyzo aki neha ne csinalna galibat.....
    Jo, hat mondjuk a Zsotikank, de o szepen vegigkocokott azt jovan....:)
  • lac coo
    :)
    Nyilvan elszurja a versenyt ha torik az auto...
    Attol meg vannak balestetek. Elmerte a fektavot...na es . Mas megcsuszik, kiforog, otszaz meterrol eloz ...ezert autoverseny. Vagy mi legyen szepen libasorban ...? :)
  • Totti5
    Nekem nem hiányzik ha nincs, jobban érdekelt volna h Vettel milyen versenyt fut, de hát kinek mi.
  • lac coo
    Autoversenyben mi a termeszetes ? :)
    Ne legyen baleset ? Ne szivassatok mar ....
  • Totti5
    „Sajnos a versenyünket teljesen elcseszte az első kanyar” – nyilatkozta keserűen Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke. „Dani szerintem rosszul mérte fel a féktávot, nekiment Sebnek, aki pedig ezzel Danielnek. Ekkor mindkét első szárnyunknak annyi volt, az autóink komolyan megsérültek, és ennek eredményeként nem szereztünk pontot egyik autóval sem. És nyilván Sebastian versenyét is elszúrtuk.”

Nem kell komplikálni, csapatvezetők és pilóták is ugyan azt mondták.
  • Totti5
    Beleállt a falba, 1 kört nem tett meg. Nehogy már ez természetes legyen...
  • Totti5
    A "kis" koccanás konkrétan a két Redbullt is taccsra vágta.
  • lac coo
    Jo, Vettel a multkorit se birta, pedig ott aztan koze nem volt Kvyat nek hozza :)
    O ilyen hisztis fajta . Nekem meg ennyi belefer, rajtaln seggenpuszilni valakit nehogy mar a vilagvege legyen ...A masodiknal meg olyan szinten volt lassu Vettel, higy ne tovanb, lassithatott volna Kvyat de nem latta, meglepte, masra figyelt stb....azert ez tud meglepo lenni ha hirtelen elotted van valaki gyokketto tempoval......
    Vagyis nekem mi dketto sima versenybaleset. Vettel tolta neki defektesen ahigy tzdta , meg Kvyat is . Ennyi. Az persze mi dig szomoru ha valaki kiesik de hat ez van ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.01. 19:04:08
  • Master91
    igen mind a kettő lökése test-test elleni harc volt
  • bakkerman
    Azert az mar tenyleg az F1, es a VERSENYZES legalja,ha most mindenki Kvyatot kezdi el basztatni. Tenyleg egyszerubb lenne mindenkinek ha valamelyik autos jatek modjaval tolnak le a szezonokat,akkor biztos nem torne a vas. Persze megertem Vettel kifakadasat,de ez versenybaleset volt. Az hogy ketszer egymas utan ugyanaz rakta telibe az mar a nagy pech kategoria,de nem tobb. Ha valaki nem birja a test a test elleni harcot akkor ott a rally. Vagy mehet a turaautoba,ott ez a kis koccanas annyit jelentett volna hogy lekopik a fenyezes a hatuljan...
  • Norbi1990
  • Count Adyn
    a Cyka Kvyat kifejezés is jön felfele azóta:D
  • Szabi #158187
  • lac coo
    Mi degy , nalam ez belefer, ha egy csaj reszegen meztelenul flangal a buliban, ne csodakozzon...meg aki defektel izmozik a tomegben az se :))

Az elso eset nalam sima verseny baleset....Van ilyen vagy szaz darab evente, most sem ez volt az egyetlen, azert ne fujjuk mar fel.
  • Totti5
    Ki beszélt szándékosságról?
  • SzocsA
    Váratlan dolog? első kanyar 20 autó van a kanyarban, váratlan dolog? Tudod mi a váratlan dolog, ha buliban megbaszok egy csajt és pár hónap múlva valahogy megtalál és bejelenti, hogy terhes, na az váratlan dolog!!!
  • nearo
    eszerint kapott 10 másodpercet, szóval a versenybírák is úgy látták
  • lac coo
    Ez ilyen rendor duma, jo yogy nem azt mondjuk, hogy nem az uviszonyoknak megfelelo sebesseggel kozlekedett . :)
    Versenyeznek, semmi szandekossagot vagy benasagot nem lattam Kvyatnal....Meg ha jol tudom a versenybirak sem .....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.01. 17:25:29
  • mcmoha
  • mcmoha
    „Nyilvánvaló, hogy a bajt én okoztam” – ismerte el Kvjat. „Természetesen nem túl jó érzés, de időnként megesik az ilyen az első körben. Talán ez volt a legpocsékabb első köröm pályafutásom során, de tanulni fogok belőle. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki érintett volt ebben. Legközelebb már minden rendben lesz”
  • Totti5
    "Az elso se nagy dolog pedig"

Belement? bele. Ki a hibás? aki hátul jön. Lehetett volna úgy csinálni h nem rakja seggbe? persze, sokaknak sikerült. Rajt van, ahol nincs normális kanyarvétel, hanem igazodni kell a darálóhoz.

Elszúrta, ráadásul kétszer tette meg.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.01. 17:17:44
  • lac coo
    Az elso se nagy dolog pedig, elegge beallt a mezony ,szivta ezt mar be meg Shumi is, varatlan dolog mikor normalis kanyarsebessegre lovod be a fektavot, de joval lassabb elotted a mezony . Ilyenkor mar nem lehet mit csinalni, imadkozni higy valahigy csak megallsz. Ez nem a korut, meg kresz, hogy barmi van a hatso a hibas :)
    A masodik meg ennel is durvabb mert iven tortent nagy temponal. Nem vedem egyiket sem mert leszarom mindkettot, de ez ilyen verseny, egyedul Vettel vinnyogasat nem ertem .....Vagyis ertem, rinyalni lehet , de ez van ha fejre all akkor is :)))
  • Count Adyn
    Izé mármint azzal a defektes autóval ami akkor kapott defektet mikor elsőnek telibeverte?:D Eléggé védhetetlen dolog 100m en belül kétszer seggberakni valakit:)
  • lac coo
    Defektes autoval balettozott a palyan , az ive kellos kozepen, telibevertek, nem nagy feladvany ....
  • greenkawa
    Hát akkor nézegesd még egy kicsit,de ezúttal próbáld meg nyitott szemmel!
    igaz tudom nálad az se jelent sokat :P
  • lac coo
    Nezegettem en ezt a Vettel balesetet, szerintem siman versenybalaeset. Elsonel Kvyat picit becsuszott van ilyen, masodiknal meg Vettel ugy beallt a palya kozepen , hogy ember nem kerulte volna el az utkozest.....
  • mcmoha
    Nem, de ma tényleg. 1994-ben pont ezen a napon halt meg.
  • oneal1
    Minden hetvegen?:D
  • mcmoha
    Sennát gyászolja.
  • Master91
    no para, majd dobálunk be pár képet róla a következő futamig és megint minden oké lesz
  • mcmoha
    Vettel már tudja, hogy kár volt beszóni a muszkának.
  • oneal1
    Ez a Hamilton mennyire szabalmas...

Elismerem terneszetesen a teljesitmenyt mielotr kapom a fujjogast, de ezt mar rossz nezni. Sportemberhez meltatlan
  • pr3cious
    Nem az a felháborító hogy Hamilton úgy megy át Alonson mint kés a vajon, hanem hogy a második leggyorsabb csapatnak sincs beleszólása a végeredménybe. Unalmas.
  • Master91
    ilyen nincs