FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a rajtos szénné alázást is vitathatnánk, de úgy is csak mondod a magadét megint)
és Rosbergnak legalább két vitatható megmozdulása volt
és Hamilton közel negyven pontos hátrányból hozta fel magát
és Hamilton képes volt zsinorban ötször megverni a csapattársát
és ahol az utolsó futamon Hamilton a rajtnál szénné alázta Rosberget és már ott megnyerte mind a versenyt, mind a VB-t.
ahol rosberg beragad
ahol rosberg kocsija éppen hogy megy
ahol rosberg kerék cseréje nem volt 100%os
Ez így van, de attól még Red Bull fölény volt, hogy Webber nem tudta kihasználni és attól függetlenül sem volt izgalmas.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2010-ben 4 ponttal nyert.
2012-ben 3 ponttal nyert.
2013-ban Vettel mögött nem Webber végzett, sőt az Ausztrál futamot sem tudott nyerni... Vettel fölény volt, Red Bull fölény nem igen, hisz Webbert még Alonso is megelőzte pontversenyben. 2011 szintén csak ott sikerült 1 futamot nyernie.
Nem a szél fújta össze
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezekhez képest idén fényévekkel szorosabb volt.
Tehát 2 év nagyon szoros volt, 2 meg nem.
azért a 2 merci fényévekkel a mezőny elején volt, mikor RB volt toppon akkor azért volt mikor ferrarival harcoltak, volt mikor McLarennel
itt kikkel? egymás ellen se nagyon , legalább is úgy, ahogy azt az f1be kéne
Bocs, nem Szingapúr, Bahrein, ott Hamilton és Rosberg tényleg jót csatázott az 1. helyért. Olyat kellett volna kicsit sűrűbben látni és oké lett volna
Év elején Szingapúr? Te melyik sorozatot nézted? 😄
nem pedig az, hogy melyik mercis !
ez az év sokkal unalmasabb volt, év elején jó volt Szingapúr, az nagyon tetszett, ott tényleg verseny volt az 1. helyért a 2 mercis közt
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 19:58:04
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I met God. She's black
http://gaborszantai.co.uk/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ja, és le a kalappal Rosberg előtt, amiért felment Hamiltonhoz gratulálni és végig csinálta a futamot minden nehézség és elkeserítő körülmény ellenére. Ez számára igazi kínzás lehetett. Monaco és főleg Spa óta nagyon rossz véleménnyel voltam iránta, de most már spongyát rá, az élet korrigálta az esetleges bakikat és meglátásom szerint jogtalan, igazságtalan, kevéssé sportszerű előnyszerzéseket. Nálam jövőre tiszta lappal nyit, de továbbra is Alonso és Hamilton a favorit.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 17:52:11
Egy biztos, Hamilton volt pontelőnyben ls habr tegnap elszúrta, ma lerajtolta Rosberget ( ő meg elszúrta ), s növelte a távolságot amíg nem romlott el az autója. Elég egyértelmű hogy ha nincs probléma egyik Mercivel sem a futam alatt akkor is Merci 1-2 a sorrend meg olyan mindegy lett volna, akkor is Hamilton a VB. Olvasom h Rosberg emiatt elbukta. Semmit nem bukott el, mert Hamilton volt előnyben minden téren, Ő bukta volna el, ha máshogy történik.
Az autót meg biztos alaposan átnézték, mindig megteszik, most talán még utána is ellenőrzizték 10edjére is ami nem jelenti azt hogy beindítás után vasárnap 13:35-kor a rajtrácsra felvezető körben nem kotlik meg, vagy a verseny 3. körében nem esik szét. Olyan igénybevételek, olyan teljesítmények olyan KOPÓ alkatrészek vannak hogy nincs ember a földön aki megjósolja mikor döglik be. Élettartamot saccra be lehet lőni tapasztalatok alapján, de az lehet hogy 100%os teljesítményt mutat az egyik pillanatban majd megkotlik. Ez ellen senki semmit nem tud tenni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.11.23. 16:48:14
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
..és Rosberg-nek nagy: <#eljen>#eljen> Nagyon laza dolog volt felmenni. Sajnáltam hogy elszállt a kocsija.
Nem volt egy jó futam, de eltűnt a duplapont hála az égnek
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Hami jó munkát végzett.
http://gaborszantai.co.uk/