182096
  • mcmoha
    Dagobert bácsi motorhome-ja Barcelonában.

• mcmoha
    Salvador Dali meg forog a sírjában.
  • Stockbauer33 #158323
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddig a legjobb banner :D
  • Pluskast
    Így van! Ez pedig nem feltétlenül az ő hibája. Szerintem sokkal jobb főnök mint az elődje volt és, ha a Ferrari tulaja egy kicsit is a realitásokat nézné, akkor rájönne, hogy a merci idén is bajnok lesz. Ez van és ez nem a csapatfőnök hibája.
  • SzocsA
    De ezt nem értem, ha leváltják a főnököt akkor, hogy fog attól futamot nyerni a ferka? Attól még ugyanannyi a lemaradása a mercivel szemben.
    Meg még nem is tudtak menni normális futamot.
    Ezért akar nyerni spanyolban a ferka mert, ha nem megy Arrivabelne.
  • RatBaG #158320
    hami interjú:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLW5qT4HIAd1bjCJi9FzIWKT9eINQGS0hk
  • Jeffjohnson
    Kicsit el vannak szállva az olaszok. Spanyolba max, akkor nyernek, ha mindkét Merci kiesik. Egyébként én bírom Arrivabenet jópofa fickó, szeretik is mindig mutogatni a kamerák, kell a shownak. A Ferrari egyértelműen második erő és ebben az évben ez nem is fog változni, akkor sem ha kirúgnak mindenkit. Mindazonáltal Allison és Costa erős páros lenne de kizárt, hogy a Merci csakúgy átengedné.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.12. 10:22:55
  • Stockbauer33 #158318
    http://mcsatorna.hu/f1/maris-lecserelheti-arrivabenet-a-ferrari-1767956
  • benőmenő
    Bakuban nem aprózzák el az aszfaltozást. Utána meg ezt mind fel is szedik?

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.11. 20:07:13
  • Stockbauer33 #158316
    https://www.instagram.com/p/BFOUgOMjsAx/

jaja képmutató majom vagy mutatóujj
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.11. 01:44:14
  • Pluskast
    Így jobban elolvasva igazad (igazatok) lehet. Általánosságban az F1 szerelőkre írta. Igaz.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.05.10. 11:31:35
  • Jeffjohnson
    Éppen ezért baromág az, amikor jön az egyszeri fórumozó és kijelenti, hogy kérem szépen itt csalnak, hogy a másik legyen vb.
  • HTS s3rg1nh00
    nem írta,hogy ezzel a csapattal nyert 3 címet,csak hogy neki annyi van.nincs ebben semmi hiba.
  • Totti5
    Talán mindenkire értette, hisz a kemény munkájuk nélkül nem lenne VB ( s lehet h jöttek át szerelők a Mekitől vele ). A szerelő, mérnök egyik csapatnál sem azért van hogy bárkit is hátráltasson, éjjel nappal dolgoznak az autón hogy az tökéletes legyen, csodákra képesek egy éjszaka alatt is pl ha lerombolja valaki a vasat. Minden csapatnál a legjobbak legjobbjai vannak, akik ezeket az űrtechnikákat összerakják.
  • Pluskast
    Ez szép és sportszerű kiállás volt tőle! Az üzenetben egy aprócska baki van, mert ugye ezzel a csapattal kétszeres és nem háromszoros világbajnok lett :) De tényleg szép gesztus
  • RatBaG #158310
    stewart-haas-working-to-make-grosjean-s-nascar-debut-happen
  • mcmoha
  • RatBaG #158308
  • mcmoha
  • b-type
    sztem kényszerváltás,..legalábbis ez fogalmazódott meg bennem mikor meghallottam (csak melóban van netem) a hírt, más nem indokolná logika szerint.
    Valszeg a Ferrari bekínálta Verstappen-t, és hogy ne veszítsék el meg kellett lépni a cserét. Esetleg Verstappen keményített be...ez is elképzelhető, Hamilton is így került a McLaren-be...ha nem ültetik F1-s autóba elszerződik...a McLaren még pihentette volna egy évig tesztpilótaként.
    valamelyik verzió a leginkább elképzelhető szerintem, vagy bekínálta valamelyik nagycsapat egy jó szerződéssel Verstappen-t, vagy Verstappen maga generálta a helyzetet. ...tök mindegy, mert én is inkább Verstappen-t tartanám meg mint Kvyat-t.
  • repvez
    nem csak hami filmezik, jó a hangulat
  • benőmenő
    #icecold #savage
  • Stockbauer33 #158303
    http://mcsatorna.hu/f1/ecclestone-meg-kiselejtezheti-a-jovo-evi-motorszabalyokat-1766532

alonso :)))

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.07. 08:55:57
  • Jeffjohnson
    Én nagyon meglepődtem, hogy átült. Hiszen a FI rá volt szabva.
  • IXEMGabeo
    az egy kisse mas eset, mert a szezon vegehez kozeledve egy teljesen mas alapokkal rendelkezo autot kellett megszoknia...Force Indiaval pedig igen is nagy teljesitmeny volt, amit muvelt azon a futamon...Monzaban is dobogora allhatott volna, ha nem ul at a Ferrariba, hanem ott marad a FI-nal...itt meg az elejen vagyunk kisse a dolgoknak...Fisichella egyebkent se volt tul sokkal gyengebb versenyzo, mint Raikkonen hisz csodakat muvelt a Benetonnal...jo versenyzo volt, aki tobbet erdemelt volna...bar valoban a Renault csapatnal a sok muszaki hiba a kegyvesztettseg Alonso elleneben se hajtottak a malmara a vizet...Renaulton kivul sosem ult elautoban...
  • Totti5
    Lewis Hamilton · 1 hr ·

Dear All,

I want you to know how grateful I am for all of your support. I'd like to ask that you please trust in my team, as I do. This is my family. These guys have been the greatest, hardest working people for me, and that is why I am now 3x World Champion. Please don't put any more thought into my team doing anything unjust towards me, and understand that it would be in no ones best interest for that to be the case. We've had the best 3 years together, and whilst it's not going to plan right now, all will unfold in its own time. I trust these guys 1000% and my mechanics are incredible, the best in the business. I respect them so please do the same. They are the guys that are going to make winning this championship possible.

Thank you once again.

#Love #TeamLH MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington

Ennyi
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 18:49:10
  • nearo
    Na, azért Fisco sose volt egy olyan hű de kiemelkedő pilóta...

Abban az évben pl amikor a Ferrarihoz került, az a belgiumi második hely volt az egyetlen pontszerzése, azt megelőző évében szintén nem szerzett pontot FI-vel. 2009-ben kellett az olaszoknak valaki, és beültettek egy olaszt mer mér ne.
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.06. 18:23:59
  • AnuluWork #158298
    Vagy Verstappen. A RB azért vsz trükkösebb ótó, mint a TR.
  • HTS s3rg1nh00
    utána Fisichella alig talált körbe a pályán :)
    99% hogy Kvyat ettől összeomlik,és akkor majd Marko mutogathat,mondván ők megmondták mennyire nem tudta kezelni a nyomást.
  • AnuluWork #158296
    Emlékeztek arra, amikor Fisco beült abba a Ferrariba a Force Indiából, amivel Kimi előtte nyert, míg a FIval meg Fisco 2. lett? :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.06. 15:56:09
  • pr3cious
    És a csapatváltásnál itt egy kicsit többről van szó, teljes mentális megsemmisítésről amit ha az orosz túl él biztosan tud valamit. Minden esetre legalább lesz izgalom a következő versenyen.
  • Totti5
    Orosznak nem kell fejlődnie, sem bizonyítania semmit, legalább is nem az RBnél, mert onnan megy, csak nem év végén hanem most vissza a nevelőcsapatba.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 11:37:54
  • pr3cious
    Igen, üzlet ami árt a sportnak, árt a szurkolóknak meg úgy igazából mindenkinek és még az is elképzelhető hogy saját maguknak is. Saját tapasztalatból is tudom hogy ezaféle lemondás rohadtul nem segít semmilyen téren, sőt, de remélem azért hogy Kyvat megmutatja nekik. Továbbra is tartom hogy elképesztően unszimpatikus ez a mindenen és mindenkin keresztül magatartás a problémákat megoldani kéne nem gerjeszteni, pl mclaren már 3dik éve szívnak de azon vannak hogyan fejlődhetnek. Nem én vagyok szerintem az egyetlen aki úgy látja hogy ez egy méltatlanul nagy büntetés. Azt hiszem 2012-ben Grosjean is kapott egy versenytől való eltiltást és határozottan fejlődött tőle de ez??? ez mi? ahogy Minardi is fogalmazott: SZÉGYEN!.
  • Totti5
    Ez üzlet, munkahely. Csak is azt alkalmazzák aki érdekükben áll. Innentől kezdve h a néző milyen nyáltengert költ mellé teljesen lényegtelen, tök ugyan olyan alkalmazott mindenki egy F1es csapatban mint egy gyárban. Teljesen nyilvánvaló hogy Kvyat nem azért került oda mert VB címért akartak menni vele, 2. számú pilótának Ric mellé. Sajnos betett mindkettőjüknek a Rönó gyenge szereplése és az egész csapatnak. Mi az hogy nem megy? Kvyat csak csaptot vált, nem marad ülés nélkül... az is nyilvánvaló h a tavalyi év után és az idei teljesítmény alapján Max volt az első számú esélyes az RB ülésére és nem Ric helyére... kicsit előre lett hozva, világbajnoki tétje nincs a dolognak idén, lehet kísérletezni építeni a jövő évi nyerő csapatot. Mint ahogy motor terén is az az érdek, hogy a legjobbat kapja ( vegye! ), ezért kellett a sok harc a gyenge Rönóval és láss csodát jobb lett a helyzet...
  • pr3cious
    A jogos büntetés szerintem egy versenytől való felfüggesztés lett volna.
  • pr3cious

Szerintem meg a Forma1 történetének, bocsánat a kifejezésért legtahóbb, legaljasabb csapata bontakozik ki előttünk.
    Hogy miért? Látszólag nekik a siker érdekében semmi sem szent: Sorra nyerik a versenyeket egy mindent verő autóval, de amikor nem megy úgy ahogy szeretnék kivonulással fenyegetőznek és kritizálják azt a motort amivel világbajnokok lettek. Amikor valami egyszerűen nem úgy megy ahogy ők elképzelték kihátrálnak, nem érdemlik meg az aktuális erőforrást. Most már ott tartunk hogy versenyzők karrierje sem szent nekik. Az a dolguk hogy a versenyzők mögött álljanak, nem értem miért írattak alá Danyiil-el egy újabb szerződést ha így eldobják év közben? És ha nem megy az autó a versenyzőnek nincs hova mennie! Ez egy övön aluli húzás volt ami Kvjat golyóit célozza meg, azt sugallva, hogy mindig is a másik srácra vártunk te meg elmehetsz innen. Ez amit ők csinálnak már nagyon távol áll az egészséges versenyzéstől.
  • Totti5
    Mármint miről? újonc csapat akik arra mennek h tanulják az évet VS világbajnok csapat akik arra mennek hogy a legjobb pilótákat neveljék ki. És megvan az a pilóta. Nincs túl sok összevetni való a kettő közt.
  • IXEMGabeo
    na tessek...

igen es pontosan errol beszelunk...
  • IXEMGabeo
    ja es a kepen mar az RB12-es van...anno nalam az RB 11 volt kiteve...

• IXEMGabeo
    decemberben jartam en is itt...kar, hogy nem "munkaugyben"