182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez hatalmas :) -
Lokker #158543 Webbernek küldenie kéne Ricciardonak egy képet "Üdv a klubban!" felirattal. :D -
Ez a kis Max? :) -
-
Köszönjük.
Alapjában véve tényleg jobb versenyző Hamilton..ösztönösebb, valamivel gyorsabb nála, de tény és való, hogy elfüstölt alatta többször is az autó. Fogadni mernék arra, hogy ha a szöszi alatt is elfüstöl párszor, azt Lajos kíméletlenül ki fogja használni...Ez a csapat utasítás..tényleg felesleges. Akármennyire is jó a Ferrari meg a Red Bull, egy hibátlan versenyen a merci bucira veri őket, esélye nincs egyiknek se...öldököljék csak egymást Hamiltonék, legyen tánc..ki nem szarja le, úgyis ők nyerik meg a vbt idén is, és valószínűleg jövőre is..ha csak a Renault végre összerak egy jó motort a Red Bullnak, akkor talán lehet valami. Ez a Ferrari el van veszve szvsz. Szar lehet, hogy begyöpösödött vezér kijön, és azt hiszi, hogy ha elkezd fenyegetőzni, azonnal jobbak lesznek...
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2016.05.15. 19:32:26 -
Mármint Hamiltonnak sok volt a gondja az autóval. -
IXEMGabeo #158538 lofaszt jobb el vagy te tevedve...iden egyelore Rosberg huzott be 4 futamot...en nem partolom ezt, hogy az egyik pilotat visszafokozzuk...mindegyik csapat ezt csinalja leginkabb burkoltan...egyebkent is a Merci futamon meg mindig verhetetlen...tarsolyukban van meg 1-2 fejlesztes...siman behuzzak az evet nincs miert felniuk eppen ezert kell hagyni a 2 versenyzot, hogy kuzdjenek egymassal...
egyebkent is a kisse megrekedt motivacio hianyos Mr Celeb iden egyelore nem erdemel vb cimet... -
-
IXEMGabeo #158536 Itt is van...By Anthony Davidson -
IXEMGabeo #158535 marhaja elveszi a labarol a gazt a fuvon meguszhattak volna a balesetet:DDD
legalabb nem a Mercedes nyert...gratula Verstappennek talan megiscsak jo dontes volt kicserelni ot...Kvjatot ennek ellenere "tonkretettek" jo par futamra...nem volt o sokkal rosszabb Ricnel ezt valtig allitom
viszont tetszik ez az elemzes -
-
„Jól rajtoltam, de Nico szélárnyékot fogott és megelőzött az egyes kanyarnál. A hármasba érkezve hibát vétett, rossz motormódba kapcsolt Kímélő módba váltott azon a ponton, ami azt jelentette, hogy 180 lóerőt veszített. Utolértem őt, és láttam, hogy nem a versenyíven van, de csak egy kicsit mozdult el jobbra, a rés baloldalon sokkal kisebb volt, ezért választottam a jobboldalt. Versenyzőként ha tizenhét kilométer/órával gyorsabb vagy, természetes, hogy bemész a résbe. Már mellette volt a szárnyam és az első kerekem, de el kellett kerülnöm az ütközést” – magyarázta Hamilton.
Toto Wolff kicsit pontosított. „Lewis a csapatmegbeszélésen bocsánatot kért. Azt mondta, bocsánat, hogy cserbenhagytunk benneteket” – mondta az osztrák. Ebből pedig az derül ki, nem Rosberggel szemben vállalta magára a felelősséget, csupán a csapattól kért elnézést.
„Azt mondta, megérti, hogy ilyen nehéz a csapatnak, amikor ilyesmi történik. Az ő részéről ez nem volt egy túl optimista próbálkozás, inkább úgy érezte, meg kell próbálnia, mert Nico rossz motormódban van, amit a hátsó lámpáján is láthatott. Lewis tudta, hogy lassulni fog. Megpróbálta, Nico zárta az ajtót, és ez is érthető” – mondta diplomatikusan a csapatvezető. -
Hasselhoff72 #158532 Aham persze csak mellette volt egy autó:)))) Plusz olvasgatni kellene mit is csinált Rosberg amitől ennyi tempot vesztett, de gondolta nem baj hát felkenem a falra:DDD -
https://www.instagram.com/p/BFboss4oNR7/ -
1 irányváltás megvolt, és folyamatosan húzta ugyan abban a szögben a kormányt a pálya széle felé...semmi rosszat nem csinált Rosie. 1 kormánymozdulat volt, amit még azelőtt csinált, hogy Hamilton mellé ment volna. Ezért max Lajost lehetne megbüntetni. Megfontolt és okos döntés. -
Nico Rosberg megerősítette, rossz motormódban volt autója.
„Nem, nem vonta el a figyelmemet, pontosan átláttam a helyzetet, láttam, hogy Lewis közelít, ezért zártam az ívet, ahogy versenyzőként szokás. Nagyon egyértelmű volt, hogy nem fogok helyet hagyni belül, és nagyon meglepett, hogy mégis bebújt a résbe. A bírák viszont úgy döntöttek, versenybaleset volt. Pfff… El kell fogadnunk az ítéletet” – fogalmazott a bajnoki éllovas a Sky Sportsnak a döntés után.
-
ja értem, kösz!
-
Most nézem csak hatan értek célba. :O
-
greenkawa #158526 Első Ferraris győzelme volt itt és nem is akár milyen. Körönként csak 3mp-et vert a mezőnyre :) -
Futam közben egyébként emlegették Schumit, hogy első győzelme ugyanígy Barcelonában volt, de ő Spa-ban nyert először. Máshogy értették, vagy elnézték a dolgot? -
-
ez mekkora ötlet :D -
alagút kell, ott felszalad a falra és a túloldalt meg lejön...a kissrácoknak is bejönne, sárga-fekete csíkok a kanyarokban és sok neon.. -
Így hogy mondod, igazad van :)
ki is kerülte, csak pont jobb felé tudta már ott meg fű volt :) -
Az a gubanc, hogy ő tudta hogy mi történik, míg Hamilton nem. Rosberg tudta hogy rossz állásban van a motorvezérlése és szrban van, Hamilton meg annyit tudott hogy jön Rosberg-re, aztán hirtelen túl nagy a sebességkülönbség, és elfogy a pálya.
..szal ha én tudom hogy műszaki problémám van, vagy meglassultam, és kiszámíthatatlan a mozgásom akkor nem rántom be a másik elé az autót, csak hogy ne legyen helye megelőzni.
Ennyi, mert a másik nem tudja, és le lehet reagálni egy kiszámíthatatlan mozgást is, pl. kikerülöd. De ha berántják eléd az autót akkor az hülye döntés a másik részéről. -
aHOZ KÉPEST ÉN MÁR NEM LÁTTAM MERT TÖRÖLTÉK :dd -
-
Ilyen helyzetben a bolcsesseg, foleg ennyi gondolkodasi ido alatt, a legtobbszor masodik vagy harmadik helyre szorul:D
Ennyi erovel Hamilton is lehetett volna bolcsebb, fekpedal az o autojaban is van:)
Szamomra a legfontosabb, hogy kiestek, igy volt ertelme masnak is kemenyebben tolni, kockaztatni (taktika) es lett a vegere egy izgalmasabb futam (persze, hogy mi lett volna amugy, azt nem tudhatom, de a statisztika alapjan nem sok jo.
Nah, kisutott a nap, ennyit erol, ez nem si erdemel tobbet;P -
a lámpavillogást mondta, de az nem rémlik, hogy a kormányon a motorbeállító gombot elemezgették volna -
greenkawa #158515 Aha értem. És attól,hogy lassabb már el kell engedni? Sőt sztem rögtön félre kellett volna állni,hagy haladjon tovább az a szegény ember.Csak nem értem Max miért nem hagyta,hogy megelőzzék a Ferrarik.... -
a közvetítésben Kiss Norbi is mondta ezt. -
lehet, de akkor sem tartom bölcs dolognak. látszott hogy Hamilton nagyon érkezik, pillanatok alatt történt, tehát azon filózgatni hogy első tengely-hátsó tengely...vagy a szárny melyik darabja hol volt sok értelme szerintem sincs. De a tempókülönbség az ott volt, és betenni a másik elé az autót az minimum necces és elég bizonytalan.
...ha meg át kellett kapcsolnia a motort, akkor meg tudta is hogy lassabb, és így is berántotta a pálya szélére Hamilton elé....ezt meg már inkább annak tudom be hogy nem volt 100%-ban a helyzetre koncentrált, mert megzavarta az átkapcsolás és az emberi helyzetfelismerésnek is kell idő.
így most nem mondom hogy unfair volt, de azt mondom hogy nem volt bölcs dolog.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.15. 17:48:33 -
Es amiota szabadon lehet nyito kepet feltolteni a YT-ra, ezeknek meg az atveres is jobban megy: jo minosegu kep, aztan valami allo, ultra gagyi, Youtube-rol telefonnal kamerazott, 8. generacios fostalicska video:D -
Ez az idiota Youtube video gyujtogetos ember a mozis hulyesegevel (tudom, igy kicsi a lehetosege hogy torli a FIA) annyira gagyi. -
wow, miket észre nem vesznek -
greenkawa #158509 Hát igen! Ez csak egy olyan álláspont,hogy ki számodra a kedvezményezett. -
Ez a legtisztabb, nem erdemes beleszolni, dontsek el hazon belul.
Persze, bele lehet magyarazni, es meg logikus is lenne barmelyikuk hibaja, de ilyenkor ez a legjobb dontes. -
Hamilton szerint is rosz motorbeállításon volt Rosberg. -
hát igen, ez meg a másik...így meg berántani a másik elé nem volt egy fényes ötlet..talán korrekt sem, de egy lassú kocsit betenni egy tempóval rád eső elé....nem sok jóval kecsegtet -