182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#158447 Elaludt? Wat?
-
#158446 Szegény Rózsi és Lajos, ezért már megérte megnézni a rajtot. :D -
SzocsA #158445 Hát Rosberg elaludt.... versenybaleset, nem engedett egyik sem, ez lett a következménye...
Amúgy miért villog az a piros led lámpa a kocsik hátulján? de csak néha valamikor. -
Hasselhoff72 #158444 Ennyi, és mintha rémlene valami régebbi hasonló eset... -
#158442 Azt nem is mondtam hogy bárki szabálytalan lett volna:) Ahogy én láttam Rosberg már elkezdte szűkíteni befele, aztán Lajos megpróbálta betenni oda
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 14:43:17 -
#158441 -
Hasselhoff72 #158440 Ha igy rábassza az ajtót akkor benne van hogy kiütik őt is.. Rosbergnek jó ha kiesnek.. -
SzocsA #158439 Hamilton nem tud veszíteni, kíváncsi leszek a nyilatkozatokra. Megint nem láthatjuk csatában a mercit és a ferkát. Ilyen lesz az egész évad?
Azért fura, hogy úgy ráesett Rosbergre Hamilton, de Lewis is ott mit várt, hogy simán elfogja engedni? Tudhatta volna, hogy oda kihúzza Rosberg a kocsiját.
Vettel, hogy előzte meg a 3. helyen lévő torro rossot? Hogy cikázott balra jobbra, várta, hogy melyik oldalra, húzza ki a kocsit és elmenjen jobbról mellette.... -
#158438 Nem mondom hogy teljesen de nemcsak szerintem hanem Lauda szerint is :) -
Hasselhoff72 #158437 Mindkettőt hibásnak tartom, ott kellett volna egy autónyi helyet hagynia. -
#158436 persze, simán lehetett volna agresszívabb, ehelyett tárva-nyitva hagyta a külső ívet, egy olyan kanyarban, ahol gyakran előznek kívülről. -
#158435 kamerát abba a kamionba !!! -
Hasselhoff72 #158434 Ennyi erővel Hamilton is kibaszhatta volna a rajtnál Rosberget:) -
#158433 Nna, Sainz viszont nem hagyott helyet Kiminek -
#158432 rosberg védekezése nagyon kemény volt, határeset, de szabályos.
hamiltonnak fékezni kellett volna, vagy irányt váltani, bár elég necces lett volna. a füvet választotta, itt az eredménye. -
#158431 Na de örüljünk, hogy végre olyasmit látunk amit még sosem. Redbull 1-2, meg talán 1-2-3 egy tororossoval. :o Remek! :D -
#158430 :)) -
#158429 ja, de ha az első tengely a füvön éri be a hátsó tengelyt, akkor mi van? -
#158428 Igazából meglep, hogy csak 2 év után akadtak úgy össze, hogy mindketten kiestek:D -
#158427 Lehet irányt váltani, de nem így. Kb 20-30 centire voltak egymástól mikor elvitte jobbra a kormányt. Szerintem ez Roseberg hibája, ha valakit hibáztatni kell. Nem hogy egy autónyit, de semennyit sem hagyott Roseberg. -
SzocsA #158426 Úgy mint Vettelnél, hogy az első körben akarta eldönteni a futamot......
Most nyer Verstappen..... -
#158425 Igen. És éljen a kavicságy! :)
Max innen már behúzza! :) -
#158424 első tengely a hátsó tengely,..egy autó helyet kell hagyni -
Hasselhoff72 #158423 Tehát szerinted ez teljesen Hamilton hibája volt?:DDD -
#158422 akkor ennyit a rekordról... -
#158421 Amúgy szerintem Max megnyeri :) -
#158420 Szép volt lajos:_DDASD -
Stockbauer33 #158419 az igen -
#158418 lol
na mostantól nagy lesz a barátság -
#158417 :DDDDD na itt a Ferrari esélye -
SzocsA #158416 Naaaaa háháháh :D
Majdnem össze jött ez a kiütés csak egymást ütötte ki a merci...
Na most nyerhet a ferka :D Ha a redbullt letudják nyomni.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 14:06:21 -
SzocsA #158415 Totti5
Hát Alsonso eseténél is meg ennél is hasztalan volt, sőt még talán ártott is a kavicságy. De itt meg mind a négy felfüggesztés eltört és a hasán csúszott végig a kocsi. A kerék meg a kavicságyban lévő pattanáskor szakadt el és ment tovább.
Az a durva, hogy aki ráhúzta a kocsit vagy leszorította és emiatt nekiment annak a kocsinak nem lett semmi baja és befejezte a futamot. Igaz a SC mögött értek be...
Totti5
Ez a két tized nem olyan nagy különbség elég agy aprócska hiba, később gyorsítasz ki, egy két kanyarban és már meg is van az a két tized ahogy írtad.
nearo
Lehet benne valami.
Mindjárt kezdődik, de nem lesz valami akkora futam, De jó lenne ha már lenne valami ott elől ha a redbullok megtudnák szorongatni a merciket vagy akár a ferka is és egy jó kis csata alakulna ki az első három csapat között a dobogóért.
De ez csak álom, GP 2es futamon is mentek egymás mögött vagy 8an vonatban, jött a célegyenes mindenki nyitotta a szárnyat de senki nem tudott előzni vagy csak egy két emberke.
-
#158414 Ott volt a védelem, nem is szakad le amikor a felfüg már törött. Kavicságyon pattogás van nagy sebességnél, ezért jobb az aszfalt, ott nem emelkedik el.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 13:13:19 -
SzocsA #158413 Ez meg a ma délelőtti GP2es futamon volt. Be is vitték a kórházba mert eléggé fájlalta valamijét.
Le is szakadt a kerék, azt nem tudom, hogy ugyanúgy rögzíteni kell a kerekeket mint az F1ben?
De a kavicságy is elég érdekesen viselkedett, kacsázott rajta az autó és szinte alig tompított valamit, elég nagy sebességgel csapódott a gumifalba.
-
#158412 "Az első és a második szektormérő pont a gyors 3-as és a 9-es kanyar utáni hosszabb egyenesekben következnek, így az ott elért csúcssebességek árulkodnak a kanyaron átvitt tempóról is. Hamilton az első szektor végén mért 290,4 km/órás sebességével szemben
Rosberg 286,6-ra gyorsult csak, míg a második szektormérő pontnál több mint 11 km/órával(!) verte a németet: 294,8 kontra 283,6 km/ó. Ez bizony komoly sebességtöbbletet jelent a 9-es kanyarban."
Rosberg kicsit belehibázott a körbe, van ilyen. -
#158411 Tényleg, lehet Arrivabene így védi az állását :D -
#158410 Nem Rosberg állítja az autót, nem is lenne erre ideje.
...és nem is Hamilton -
SzocsA #158409 Azért ez is érdekes.
Jó mondjuk megemlítette, hogy Rosberg beállításait használták, csak burkoltan....
„A célunk minden évben az, hogy mindig megszerezzük a pole-t, minden lehetőséget megragadjunk, amikor legyőzhetjük a csapattársunkat a kvalifikáción, mert így nyerhetünk versenyeket.
Aztán:
„Az időmérő alapvetően arról szól, hogy minden területen javulj, mindent helyre tégy, élj az összes rendelkezésedre álló eszközzel, és a lehető leggyorsabban felépíts valamit a pénteki tapasztalatokra. Sajnos nekem viszont nem voltak meg a pénteki alapok.”
Azért az eléggé frusztráló tud lenni, hogy tudsz egy kis előnyt kicsikarni a csapattárssal szemben, mert jól beállítod a kocsit és erre lenyúlják ezt az előnyt.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 12:56:19 -
SzocsA #158408 Khm fordított esetben hányszor volt ilyen?
Mindegy a lényeg a lényeg, hogy a két redbull a ferka előtt van és most nem őket fogják megtorpedózni, hanem a két mercit, kiesik a merci meg a redbull és a ferka megnyeri a futamot... -
#158407 Nagyon kicsi a különbség jeleneg kettejük közt. Én annak örülnék ha egyik se adna a másiknak ma 10 mpt ( de ha Hamilton megteszi annak örülni fogok ) , hanem szoros csata lenne.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 12:32:25