182096
  • Master91
    Elaludt? Wat?
  • adam46
    Szegény Rózsi és Lajos, ezért már megérte megnézni a rajtot. :D
  • SzocsA
    Hát Rosberg elaludt.... versenybaleset, nem engedett egyik sem, ez lett a következménye...

Amúgy miért villog az a piros led lámpa a kocsik hátulján? de csak néha valamikor.
  • Hasselhoff72
    Ennyi, és mintha rémlene valami régebbi hasonló eset...
  • Count Adyn
    Azt nem is mondtam hogy bárki szabálytalan lett volna:) Ahogy én láttam Rosberg már elkezdte szűkíteni befele, aztán Lajos megpróbálta betenni oda
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 14:43:17
  • Onikaan #158441
  • Hasselhoff72
    Ha igy rábassza az ajtót akkor benne van hogy kiütik őt is.. Rosbergnek jó ha kiesnek..
  • SzocsA
    Hamilton nem tud veszíteni, kíváncsi leszek a nyilatkozatokra. Megint nem láthatjuk csatában a mercit és a ferkát. Ilyen lesz az egész évad?
    Azért fura, hogy úgy ráesett Rosbergre Hamilton, de Lewis is ott mit várt, hogy simán elfogja engedni? Tudhatta volna, hogy oda kihúzza Rosberg a kocsiját.
    Vettel, hogy előzte meg a 3. helyen lévő torro rossot? Hogy cikázott balra jobbra, várta, hogy melyik oldalra, húzza ki a kocsit és elmenjen jobbról mellette....
  • Count Adyn
    Nem mondom hogy teljesen de nemcsak szerintem hanem Lauda szerint is :)
  • Hasselhoff72
    Mindkettőt hibásnak tartom, ott kellett volna egy autónyi helyet hagynia.
  • RatBaG #158436
    persze, simán lehetett volna agresszívabb, ehelyett tárva-nyitva hagyta a külső ívet, egy olyan kanyarban, ahol gyakran előznek kívülről.
  • Master91
    kamerát abba a kamionba !!!
  • Hasselhoff72
    Ennyi erővel Hamilton is kibaszhatta volna a rajtnál Rosberget:)
  • RelakS
    Nna, Sainz viszont nem hagyott helyet Kiminek
  • RatBaG #158432
    rosberg védekezése nagyon kemény volt, határeset, de szabályos.
    hamiltonnak fékezni kellett volna, vagy irányt váltani, bár elég necces lett volna. a füvet választotta, itt az eredménye.
  • Botond #158431
    Na de örüljünk, hogy végre olyasmit látunk amit még sosem. Redbull 1-2, meg talán 1-2-3 egy tororossoval. :o Remek! :D
  • b-type
    :))
  • RelakS
    ja, de ha az első tengely a füvön éri be a hátsó tengelyt, akkor mi van?
  • bmwcrash
    Igazából meglep, hogy csak 2 év után akadtak úgy össze, hogy mindketten kiestek:D
  • tobias88
    Lehet irányt váltani, de nem így. Kb 20-30 centire voltak egymástól mikor elvitte jobbra a kormányt. Szerintem ez Roseberg hibája, ha valakit hibáztatni kell. Nem hogy egy autónyit, de semennyit sem hagyott Roseberg.
  • SzocsA
    Úgy mint Vettelnél, hogy az első körben akarta eldönteni a futamot......

Most nyer Verstappen.....
  • Botond #158425
    Igen. És éljen a kavicságy! :)

Max innen már behúzza! :)
  • b-type
    első tengely a hátsó tengely,..egy autó helyet kell hagyni
  • Hasselhoff72
    Tehát szerinted ez teljesen Hamilton hibája volt?:DDD
  • RatBaG #158422
    akkor ennyit a rekordról...
  • nearo
    Amúgy szerintem Max megnyeri :)
  • Count Adyn
    Szép volt lajos:_DDASD
  • Stockbauer33 #158419
    az igen
  • desigo
    lol
    na mostantól nagy lesz a barátság
  • nearo
    :DDDDD na itt a Ferrari esélye
  • SzocsA
    Naaaaa háháháh :D

Majdnem össze jött ez a kiütés csak egymást ütötte ki a merci...

Na most nyerhet a ferka :D Ha a redbullt letudják nyomni.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 14:06:21
  • SzocsA
    Totti5
    Hát Alsonso eseténél is meg ennél is hasztalan volt, sőt még talán ártott is a kavicságy. De itt meg mind a négy felfüggesztés eltört és a hasán csúszott végig a kocsi. A kerék meg a kavicságyban lévő pattanáskor szakadt el és ment tovább.
    Az a durva, hogy aki ráhúzta a kocsit vagy leszorította és emiatt nekiment annak a kocsinak nem lett semmi baja és befejezte a futamot. Igaz a SC mögött értek be...

Totti5
    Ez a két tized nem olyan nagy különbség elég agy aprócska hiba, később gyorsítasz ki, egy két kanyarban és már meg is van az a két tized ahogy írtad.

nearo
    Lehet benne valami.

Mindjárt kezdődik, de nem lesz valami akkora futam, De jó lenne ha már lenne valami ott elől ha a redbullok megtudnák szorongatni a merciket vagy akár a ferka is és egy jó kis csata alakulna ki az első három csapat között a dobogóért.
    De ez csak álom, GP 2es futamon is mentek egymás mögött vagy 8an vonatban, jött a célegyenes mindenki nyitotta a szárnyat de senki nem tudott előzni vagy csak egy két emberke.
  • Totti5
    Ott volt a védelem, nem is szakad le amikor a felfüg már törött. Kavicságyon pattogás van nagy sebességnél, ezért jobb az aszfalt, ott nem emelkedik el.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 13:13:19
  • SzocsA
    Ez meg a ma délelőtti GP2es futamon volt. Be is vitték a kórházba mert eléggé fájlalta valamijét.
    Le is szakadt a kerék, azt nem tudom, hogy ugyanúgy rögzíteni kell a kerekeket mint az F1ben?
    De a kavicságy is elég érdekesen viselkedett, kacsázott rajta az autó és szinte alig tompított valamit, elég nagy sebességgel csapódott a gumifalba.

• Totti5
    "Az első és a második szektormérő pont a gyors 3-as és a 9-es kanyar utáni hosszabb egyenesekben következnek, így az ott elért csúcssebességek árulkodnak a kanyaron átvitt tempóról is. Hamilton az első szektor végén mért 290,4 km/órás sebességével szemben

Rosberg 286,6-ra gyorsult csak, míg a második szektormérő pontnál több mint 11 km/órával(!) verte a németet: 294,8 kontra 283,6 km/ó. Ez bizony komoly sebességtöbbletet jelent a 9-es kanyarban."

Rosberg kicsit belehibázott a körbe, van ilyen.
  • nearo
    Tényleg, lehet Arrivabene így védi az állását :D
  • b-type
    Nem Rosberg állítja az autót, nem is lenne erre ideje.
    ...és nem is Hamilton
  • SzocsA
    Azért ez is érdekes.
    Jó mondjuk megemlítette, hogy Rosberg beállításait használták, csak burkoltan....

„A célunk minden évben az, hogy mindig megszerezzük a pole-t, minden lehetőséget megragadjunk, amikor legyőzhetjük a csapattársunkat a kvalifikáción, mert így nyerhetünk versenyeket.

Aztán:
    „Az időmérő alapvetően arról szól, hogy minden területen javulj, mindent helyre tégy, élj az összes rendelkezésedre álló eszközzel, és a lehető leggyorsabban felépíts valamit a pénteki tapasztalatokra. Sajnos nekem viszont nem voltak meg a pénteki alapok.”

Azért az eléggé frusztráló tud lenni, hogy tudsz egy kis előnyt kicsikarni a csapattárssal szemben, mert jól beállítod a kocsit és erre lenyúlják ezt az előnyt.....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 12:56:19
  • SzocsA
    Khm fordított esetben hányszor volt ilyen?

Mindegy a lényeg a lényeg, hogy a két redbull a ferka előtt van és most nem őket fogják megtorpedózni, hanem a két mercit, kiesik a merci meg a redbull és a ferka megnyeri a futamot...
  • Totti5
    Nagyon kicsi a különbség jeleneg kettejük közt. Én annak örülnék ha egyik se adna a másiknak ma 10 mpt ( de ha Hamilton megteszi annak örülni fogok ) , hanem szoros csata lenne.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 12:32:25