FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Most visszanézve a műsorújságba, 2010ben nem volt élő közvetítés.
2011,2012-ben a Sport1 közvetítette.
Tavaly meg elmaradt a rendezvény.
Most mintha valahol olvastam volna, vagy tesóm mondta hogy a Diginél vannak elvileg a jogok, de nem adja.
Az Eurosporton lesz majd a héten 2x fél óra róla.
Online stream elvileg lesz majd ma 16:30tól. (valószínüleg a MotorsTV streamje lesz.)
Idén végre nem stadionban lesz, hanem egy picit nagyobb épített pályán.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2014.12.13. 13:48:33
WTF?! nem igaz, hogy senki se közvetíti, fakk!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.13. 12:25:30
Per Aspera Ad Inferi.
Todtné mit keres ott? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"kit szeretnél magad mellé, egy kiöregedő bajnokot, akinek sikerült egy évben kifogni a legjobb autót, de majdnem csak ígéret maradt belőle, vagy egy feltörekvő ifjú titánt, aki ki tudja mire képes ? "
"háát.. utóbbival már jártam meg, legyen inkább az első lehetőség.."
<#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Megj. Button Hamiltonon is kifogott anno. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
respect to the man in the ice cream van

szóval a fickó egy picivel magasabb az átlagnál...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Sosem titkoltam, mennyire nagy tisztelője vagyok Ayrton Sennának, aki a kedvenc versenyzőm és példaképem a pályán, amolyan viszonyítási pont. Még emlékszem, hogy gyerekként az ő poszterei voltak a falamon, a játékautóimmal játszva pedig mindig arról álmodoztam, hogy elérem ugyanazt, amit Ayrton.
Nagy lelkesedéssel és elhivatottsággal csatlakozom ehhez a projekthez, tudva, hogy némi időre lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük a megcélzott eredményeket, de ez nem jelent problémát számomra. Az elmúlt években sok ajánlatot kaptam, egyesek igen kedvezőek voltak, különösen az érdeklődő csapatok mostani eredményeinek ismeretében. De több mint egy éve a McLaren-Honda felvette velem a kapcsolatot, és arra kért, vegyek részt ebben a partnerségben – egy olyan partnerségben, amely korábban sokáig dominált a Forma–1-ben.
Komoly tárgyalásokat folytattam a McLaren és a Honda kulcsembereivel, megnéztem lenyűgöző létesítményeiket Angliában és Japánban, és meggyőződésem, hogy minden adott egy hosszú és eredményes együttműködéshez. Én pedig megpróbálom 100 százalékosan segíteni őket.”
Per Aspera Ad Inferi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.06. 18:28:12
Enyni erővel bármikor meg lehetett volna szerezni bármilyen infót vagy akár autót is a gyárból..