182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
pr3cious #158488 +1 de mondom nem írom le. Nem értem Laudát, ja német, így már értem. -
#158487 sztem balfék dolog volt berántani Hamilton elé, akár mi is volt, túl közel volt már, jó vége nem lehetett.
Nálam Rosberg-é az eset, de végül is tök mindegy...nem volt egy nagy előzgetős futam, de nagy csata volt a fejekben, sajnos Ricciardo beáldozódott ahogy Wéber Gabi mondta...lehet hogy a Red Bull lehallgat valamit, mert nagyon elé tudtak vágni a Ferrari-nak minden alkalommal
Verstappen meg szép volt -
#158485 Világ szégyene lenne kb abból a pilótából csinálni másodikat deklaráltan aki majd 2x annyi ponttal vezeti a vb-t:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 16:35:32 -
pr3cious #158484 Azon a taktikán amin Max volt Ricciardo győzött volna, már amikor meghallottam hogy eltérő taktikán lesznek éreztem hogy Verstappennel akarnak futamot nyerni, és tessék... -
SzocsA #158483 Az M4 stúdióban azt mondták, hogy a szárnynak az első kerék vonalában kell lennie akkor van mellette.... most nem tudom, hogy ebből mi igaz.
De Rosberg baromira belassult, Lewis meg nagyon hamar megérkezett rá és hiába húzta jobbra a kocsi, Hami már mellé beesett és összementek. -
#158482 Szerintem most lesz az a dolog, hogy Nico masodik pilota lesz, ha eszuk van mostmar nem engedik ezt tovabb. -
#158481 Ugye mennyivel családiasabb a hangulat ha a két merciből aprófát csinálnak az elején. -
#158480 Szerintem egyik sem vagy mindketten :)
Olyan gyorsan megvolt a baj, hogy nem lehetett mit csinalni.Sokkal gyorsabb volt Hamilton valamiert, azt hutte hagy helyet Nico, az nem hagyott mert vegulis miert is hagyna, Hamilton elrantotta aztan ennyi :) -
#158479 Akkor villog ha tölt a rendszer, szóval olyankor csak a belsőégésű motor teljesítménye használható. Talán azért esett rá Hamilton olyan gyorsan Britnyre. -
#158478 Mindketten hibáztak. Szabályok szerint Hamilton már mellette volt(az első szárny a hátsó kerékkel egyvonalban van), így már nem húzhatta volna Rosberg jobban oldalra. Szerintem. -
#158477 Motorero az keves a Redbullban, de meg mindig hihetetlen konstrukcio, barmi van mindig negykerekkel tapad mint az allat . -
#158476 Huh, ez egy nagyon jó futam volt! :) -
-
#158474 De tenyleg, mikor bekerult F1-be gyerekkenkt, aztan par embert a leglehetetlenebb helyen leelozott, milyen siras volt, hogy nem valo ide :)))) -
#158473 milyen blama lett volna ha nincs Holland himnusz kéznél :) sok éven keresztül csak a német meg olasz himnusz volt.
Kiskoromban azt hittem csak azt kell ilyenkor lejátszani :) -
#158472 Ez a Max egy idegrendszer nelkuli droid:) Ilyen autokhoz, ilyen ember kell.
Az lett volna meg erdekes, ha Kvyat kiuti Ricardot, aztan visszafokozzak Redbull Soapbox versneyzonek :D. -
#158471 Hát nehéz megmondani, egy hajszálnyival talán tényleg jobb RB... de ugye 1-2 helyen Max és Kimi gumijaiban kb ugyanannyi kör volt, Kimi nem tudott előzni, 3-4 helyen Vettel és Ricc között viszont elég nagy volt a különbség (8-10 körre tippelnék, de nem számoltam pontosan), ennek megfelelően Ricc jobban ráesett a Ferrarira, talán ha nincs a defekt meg is előzi, de necces...
Szerk.: egyébként érdekes amit a stúdióban a srác mond (nem jut eszembe a neve, bocs), hogy Rosbergnek villogott a lámpája.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.15. 16:10:52 -
#158470 az a sok nyugger Verstappen mellett a dobogón :) -
#158469 Orulok Max gyozelmenek, megerdemli, talan a legszemtelenebb pilota a mezonyben, iszonyat ravaszul tud elozni es vedekezni. Bravo.
Hamilton meg, hat en ebben sem lattam semmi uldozendot, tette amit tennie kellett, Nico is . -
#158468 Hát ennyi volt, kell ennél több érv?
-
Lokker #158467 Vettel kivédekezte + defekt, de akkor is erősebbnek éreztem a RB-t egy kicsivel mint a Ferrarit -
pr3cious #158466 +Ric nem értem mi lett vele... -
Hasselhoff72 #158465 Sok össze tevője volt a történetnek, ettől függetlenül be kellett hoznia ás Kimi rajta volt végig szóval szép volt, ennyi. -
#158464 csak szerencséje volt, mert a 2 merci kiütötte egymást :DD -
#158463 Mosmtár érti mindenki miért nyomatják ennyire ezt a gyereket ugye?:) -
Lokker #158462 azért vettel is elég jól védekezett, ferrari meg valamit nagyon csúnyán benézett erre a versenyhétvégére, verstappen győzelem szép volt, merci vicces volt -
#158461 Verstappen -
#158460 10 év 10 különböző győztes ! -
Hasselhoff72 #158459 -
#158458 LOL :DD
szegény Ricc:( -
#158457 beszarok! -
Lokker #158456 ferka lépett egy merészet és egyelőre úgy tűnik bejön... -
SzocsA #158455 xd Fél órája csak őket mutatják. Verstappen megérdemli a győzelmet.
A többi futamon meg nicns szükség a mercire :D -
pr3cious #158454 Ricciardo hibázott vagy a taktikáját rontották el? -
#158453 ha most ricciardo kiüti vettelt, vajon a következő versenyen már sainz is követi verstappent? :D -
SzocsA #158452 Áh nem lehet előzni, pedig volt mikor gyorsan utolérté egymást de nem tudnak elmenni.... -
#158451 Max megnyeri :D -
#158450 Sainz család cuki (-: -
#158449 Igy legalább valami versenyszeruség is van:) -
#158448 Vettel wtf?