182096
  • pr3cious
    +1 de mondom nem írom le. Nem értem Laudát, ja német, így már értem.
  • b-type
    sztem balfék dolog volt berántani Hamilton elé, akár mi is volt, túl közel volt már, jó vége nem lehetett.
    Nálam Rosberg-é az eset, de végül is tök mindegy...nem volt egy nagy előzgetős futam, de nagy csata volt a fejekben, sajnos Ricciardo beáldozódott ahogy Wéber Gabi mondta...lehet hogy a Red Bull lehallgat valamit, mert nagyon elé tudtak vágni a Ferrari-nak minden alkalommal
    Verstappen meg szép volt
  • Count Adyn
    Világ szégyene lenne kb abból a pilótából csinálni másodikat deklaráltan aki majd 2x annyi ponttal vezeti a vb-t:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 16:35:32
  • pr3cious
    Azon a taktikán amin Max volt Ricciardo győzött volna, már amikor meghallottam hogy eltérő taktikán lesznek éreztem hogy Verstappennel akarnak futamot nyerni, és tessék...
  • SzocsA
    Az M4 stúdióban azt mondták, hogy a szárnynak az első kerék vonalában kell lennie akkor van mellette.... most nem tudom, hogy ebből mi igaz.
    De Rosberg baromira belassult, Lewis meg nagyon hamar megérkezett rá és hiába húzta jobbra a kocsi, Hami már mellé beesett és összementek.
  • lac coo
    Szerintem most lesz az a dolog, hogy Nico masodik pilota lesz, ha eszuk van mostmar nem engedik ezt tovabb.
  • mcmoha
    Ugye mennyivel családiasabb a hangulat ha a két merciből aprófát csinálnak az elején.
  • lac coo
    Szerintem egyik sem vagy mindketten :)
    Olyan gyorsan megvolt a baj, hogy nem lehetett mit csinalni.Sokkal gyorsabb volt Hamilton valamiert, azt hutte hagy helyet Nico, az nem hagyott mert vegulis miert is hagyna, Hamilton elrantotta aztan ennyi :)
  • mcmoha
    Akkor villog ha tölt a rendszer, szóval olyankor csak a belsőégésű motor teljesítménye használható. Talán azért esett rá Hamilton olyan gyorsan Britnyre.
  • passatgt
    Mindketten hibáztak. Szabályok szerint Hamilton már mellette volt(az első szárny a hátsó kerékkel egyvonalban van), így már nem húzhatta volna Rosberg jobban oldalra. Szerintem.
  • lac coo
    Motorero az keves a Redbullban, de meg mindig hihetetlen konstrukcio, barmi van mindig negykerekkel tapad mint az allat .
  • Papa01 #158476
    Huh, ez egy nagyon jó futam volt! :)
  • Totti5

• lac coo
    De tenyleg, mikor bekerult F1-be gyerekkenkt, aztan par embert a leglehetetlenebb helyen leelozott, milyen siras volt, hogy nem valo ide :))))
  • repvez
    milyen blama lett volna ha nincs Holland himnusz kéznél :) sok éven keresztül csak a német meg olasz himnusz volt.
    Kiskoromban azt hittem csak azt kell ilyenkor lejátszani :)
  • Alexease
    Ez a Max egy idegrendszer nelkuli droid:) Ilyen autokhoz, ilyen ember kell.
    Az lett volna meg erdekes, ha Kvyat kiuti Ricardot, aztan visszafokozzak Redbull Soapbox versneyzonek :D.
  • nearo
    Hát nehéz megmondani, egy hajszálnyival talán tényleg jobb RB... de ugye 1-2 helyen Max és Kimi gumijaiban kb ugyanannyi kör volt, Kimi nem tudott előzni, 3-4 helyen Vettel és Ricc között viszont elég nagy volt a különbség (8-10 körre tippelnék, de nem számoltam pontosan), ennek megfelelően Ricc jobban ráesett a Ferrarira, talán ha nincs a defekt meg is előzi, de necces...

Szerk.: egyébként érdekes amit a stúdióban a srác mond (nem jut eszembe a neve, bocs), hogy Rosbergnek villogott a lámpája.
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.15. 16:10:52
  • Dietrich
    az a sok nyugger Verstappen mellett a dobogón :)
  • lac coo
    Orulok Max gyozelmenek, megerdemli, talan a legszemtelenebb pilota a mezonyben, iszonyat ravaszul tud elozni es vedekezni. Bravo.
    Hamilton meg, hat en ebben sem lattam semmi uldozendot, tette amit tennie kellett, Nico is .
  • Totti5
    Hát ennyi volt, kell ennél több érv?
  • Lokker
    Vettel kivédekezte + defekt, de akkor is erősebbnek éreztem a RB-t egy kicsivel mint a Ferrarit
  • pr3cious
    +Ric nem értem mi lett vele...
  • Hasselhoff72
    Sok össze tevője volt a történetnek, ettől függetlenül be kellett hoznia ás Kimi rajta volt végig szóval szép volt, ennyi.
  • Krisztiam #158464
    csak szerencséje volt, mert a 2 merci kiütötte egymást :DD
  • Count Adyn
    Mosmtár érti mindenki miért nyomatják ennyire ezt a gyereket ugye?:)
  • Lokker
    azért vettel is elég jól védekezett, ferrari meg valamit nagyon csúnyán benézett erre a versenyhétvégére, verstappen győzelem szép volt, merci vicces volt
  • [HUN]FaTaL
    Verstappen
  • Christian88
    10 év 10 különböző győztes !
  • Hasselhoff72
  • nearo
    LOL :DD
    szegény Ricc:(
  • Master91
    beszarok!
  • Lokker
    ferka lépett egy merészet és egyelőre úgy tűnik bejön...
  • SzocsA
    xd Fél órája csak őket mutatják. Verstappen megérdemli a győzelmet.
    A többi futamon meg nicns szükség a mercire :D
  • pr3cious
    Ricciardo hibázott vagy a taktikáját rontották el?
  • RatBaG #158453
    ha most ricciardo kiüti vettelt, vajon a következő versenyen már sainz is követi verstappent? :D
  • SzocsA
    Áh nem lehet előzni, pedig volt mikor gyorsan utolérté egymást de nem tudnak elmenni....
  • Krisztiam #158451
    Max megnyeri :D
  • nearo
    Sainz család cuki (-:
  • Count Adyn
    Igy legalább valami versenyszeruség is van:)
  • nearo
    Vettel wtf?