FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha kapcsolati tőke kell csak szólj...
Minden tiszteletem, gratulálok, szép munka!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.21. 20:28:41
Hami meg...mindent visz a csávó 😄 egyszer visszavonul tuti lesz neki még rap lemeze is 😄DDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nagyonsz@r 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lotus F1 Team added 4 new photos.
2 mins ·
As a doyen of distinct F1 noses of late, we can’t decide what the latest Williams F1 Team reminds us of most…
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és tavaly el is verte a Williams a Lotust 😄 Esélyes hogy idén is.
A holnapi Force Indiás dologról:
"Szerdán ők leplezik le elsőként a 2015-ös autójukat, de valójában csak a festését, és még a február 1-én kezdődő teszten is a tavalyival fognak részt venni."
"Green akkor hozzátette, hogy a jerezi nyitótesztre még a Pirelli sem a 2015-ös versenygumikat viszi el."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1950-ben Monacóban mutatkozott be a száguldó cirkuszban.
6 szezonja alatt kétszer állt a dobogóra. 1954-ben egy Ferrarival a 3. helyen ért célba a Francia nagydíjon.
Robert Manzon 97 éves volt.
Nyugodjék békében!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Renault: 2009-ben
"..Christian Horner úgy érzi a Renault-val való hosszabbítás is elsősorban attól függ, hogy sikerül-e megegyezni a többi gyártóval abban, hogy a különbségeket kiegyenlítse a francia cég.
„A Renault egy remek partner. A probléma az, ami mindig is volt. A jelenlegi szabályok értelmében a motorok be vannak fagyasztva. A fagyasztással az a gond, hogy az előnyöket és a hátrányokat is konzerválod vele.” - kezdte a csapatfőnök.
„Furcsán hangozhat, hogy a motorunk hátrányairól beszélek, mikor 6 rajtelsőséget értünk el, és három győzelmet.”
Ez is mutatja, hogy a srácok nagyon jó karosszériát építettek. Fenomenális munkát végeznek egy olyan motorral, ami 20-30 lóerővel gyengébb mint a mezőny többsége.” - tette hozzá Horner.
„Miközben a karosszéria nyújtotta előnyöket élvezzük a motor egyre inkább kulcskérdés lesz. Különösen úgy, hogy az előnyöket és a hátrányokat is három-négy évre befagyasztod.”
„Nagyon örülünk annak a támogatásnak, amit a Renault-tól kapunk. Ha az egyenlőség kérdését sikerül megoldani, akkor nincs semmi ok a változtatásra.”
„Nem tudom, hogy a Mercedes egyáltalán elérhető lenne-e nekünk. A fontos dolog azonban az, hogy a gyártók üljenek össze és egyezzenek meg.” - zárta le a brit szakember.
...
Az FIA megengedte a teljesítményhiánnyal küszködő Renault-nak, hogy a tavalyi idény vége óta a fejlesztési tilalom ellenére is ráncfelvarrást végezzen a motorján, behozva a többiekhez képesti lemaradását, de a versenyigazgató Charlie Whiting hangsúlyozta, hogy ez egyszeri engedmény volt. "Mindegyik csapatnak megadtuk a lehetőséget, hogy benyújtsa azoknak a változtatásoknak listáját, amiket szeretne elvégezni a motorján az egyenlőség érdekében, mert úgy tünt, a motorok teljesítménye között van egy be nem tervezett eltérés" - utalt Whiting a motorbefagyasztás eredeti céljára, hozzátéve, hogy a Renault által elvégzett módosításokhoz az összes csapat hozzájárult. - "A Honda távozása után - mert úgy tünt, nekik a leggyengébb a motorjuk -, a gyártók megállapodtak egymással, hogy nem próbálják meg változtatásokkal kiegyenlíteni a motorjaik közötti különbségeket, de azt megengedik, hogy a Renault tegyen valamit. Én apró frissítésnek nevezném ezt. Egyszeri beavatkozás volt; nem lesz belőle rendszer. A csapatok már benyújtották a listájukat, mi rábólintottunk, de 2012 végéig nem lesz több módosítás." A Renault-nál azt mondták, azért kerültek hátrányba a vetélytársaikhoz képest, mert velük ellentétben szó szerint betartották a fejlesztési tilalmat. A Renault V8-asa becslések szerint legalább 30 lóerővel gyengébb volt a Mercedes-énél.
...
A Ferrari-nál meg azt gondolom amit írtam....megspékelve az olyan húzásokkal amit a leváltott motorfejlesztő arc nyilatkozott, hogy az aero hatás kedvéért kellett keskenyebbre-előnytelenebbre szabni a Ferrari motort.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.17. 13:48:47
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Honda éveken át szenvedett saját csapatként. Aztán eladták, és hopp, a kiforrott Mercivel nyert a Brawn.
A Merci roppant megbízhatatlan volt éveken át (1995-2007ig), közben Hakkinen remeklésével nyertek két vébét, és kész. 2007ben volt az övék a legjobb motor, de csak 2008ban tudtak vele nyerni (a saját és a McLaren hülyesége miatt). 2007ig folyamatosan fontos pillanatokban lerohadt. Mercivel a Brawn és tavaly a Merci tudott eredményes lenni.
A turbókkal kétségtelenül előnybe kerültek, de csak azért, mert elsőre eltalálták a felépítést, míg mások máshonnan közelítették meg a dolgokat. A mostani lehetőség kb. mindenkinek jó lehetőség, nem féltem egyiket sem.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.17. 11:47:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az elözö években , mi volt , egy időben az aeró fontosabb volt a motoroknál ahova csak tudtak szárnyakat tettek , kitalálták, hogy ez csúnya beszüntették akkor kitalálták, hogy a felöklelés miatt emeljenek az orkúpon, akkor meg jöttek, hogy fejbe találja a pilótát az orrkúp, tegyük lejjebb, most megint visszavitték földközelbe, hogy majd megint lehet felöklelés miatta.
Aztán a gumi méret , régen is volt nagy gumi aztán elkezték, hogy igy tul nagy a tapadás tegyünk bele 3 mély csikot , most megint eltünt és vissza akarnak térni a nagy gumira a nagyobb tapadás miatt.
Megértem, hogy minden mindennel összefügg,de akkor is gondolják végig, hogy mit akarnak nagyobb tapadású autót vagy, hogy lépésben haladjanak csak.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.01.17. 11:30:23
http://gaborszantai.co.uk/
A Mercedes mindig is qva jó motorokat gyártott ide, a McLaren-nek sok mindennel lehetett gondja és gyengesége, de a motorja az mindig frankón erős volt.
A Renault meg nem, kaptak korábban is lehetőséget hogy fejlesszenek a motorjukon..a 'biztonsági' fejlesztések nevében, de az Rb motorjának annyi volt az előnye hogy keveset evett, és ezért még be is tudták fújatni a diffúzorjukat 😊
De a Red Bull nem egyszer hangoztatta hogy nekik milyen nagy a hátrányuk motor terén.
A Ferrari-t nem szívesen húzom, de ahogy csökkentik a motorok méretét, specifikációját, úgy csinálnak egyre gyengébb motorkonstrukciókat.
Tehát sztem ami történt az annyi hogy a Mercedes jobb motorokat gyárt. ...és ez az időszak az F1 életében egy olyan időszak amikor a motor nagyon fontos.
Én úgy gondolom, hogy ha 3 évig korlát nélkül fejleszthetne mindhárom gyártó, a Mercedes, a Renault, a Ferrari...akkor is a Mercedes csinálna jobb motort.
A Honda-t nem tudni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.17. 11:28:27