182273
  • RatBaG #159110
    tegnap este volt egy kis eső a le mans-on :)
    https://gfycat.com/TallSpicyGrayreefshark
  • Totti5
  • Jeffjohnson
    Hátha éppen ezért lesz izgalmas, mert azt várjuk, hogy szar lesz.

Egyébként 2 DRS zóna lesz ha minden igaz.
  • Pluskast
    Kb, mert ha ott beüt a gebasz, akkor tuti nem fér el ott már senki. Amúgy mondjátok azt, hogy pesszimista vagyok, de nekem úgy tűnik, hogy a célegyenest kivéve nem nagyon van olyan pontja a pályának ahol elfér két autó majd egymás mellett, ha meg van is egyenes szakasz az meg mintha túl rövid lenne ahhoz, hogy be lehessen vinni egy előzési manővert.
  • Big Boss Hu
    Bástya előtti pár kanyartól medicarból nézve hihetetlenül szűk (1:20tól), az a minibukótér is érdekes mielőtt rákanyarodnának. Ha ott valaki beleáll a falba instant piros zászló?
    Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.17. 00:32:27
  • Botond #159105
    Első képhez megnéztem az interjút is. Megkérdezte a riporter Sainzot, hogy év végén melyikük lesz a tabellán előbb a spanyolok közül, ő válaszolt vmi diplomatikusat, mire Alonso bemondta, hogy persze hogy ő, két versenyt kihagyott így is egyenlő pontjuk van. :) Aztán kezet fogtak. :)
    Stockbauernek meg köszi a sirályos videót, óriási! :D
  • Totti5
    Hamilton sosem titkolta, nem rajong a modern F1-es pályákért, az Európai Nagydíj előtt pedig azt is egyértelművé tette, egyelőre a bakui sem tetszik neki, igaz, a szimulátorban mindössze 8 kört teljesített, hiszen a felkészülés ezen formáját sem kedveli. Mivel szokásához híven kihagyta a csütörtöki pályabejárást, a helyszínen kiemelte, komolyabb véleményt csak pénteken formál majd a pályáról, azt viszont továbbra is tartja, hogy az eddigiek alapján nem lopta be magát a szívébe.

„Majd holnap meglátom” – felelte, amikor az első benyomásokról faggatták. „A szimulátorban könnyűnek tűnt, de a szimulátor nem túl jó. Alapvetően olyan, mint egy rossz számítógépes játék; nem mond túl sokat a pályáról. Még nem vezettem, szóval nem tudom megmondani, milyen. Nem tudom, hogy rázós-e, vagy sima. Nem tudom, kemény-e fékezéskor, és azt sem, milyenek a rázókövek. Semmit sem tudok róla. Csak a vonalvezetést ismerem, szóval azt legalább tudom, merre kell mennem. Holnap az első körök után már tudni fogom, nehéz-e vagy sem” – tette hozzá.

„Mindenkinek más a hozzáállása. Arra gondoltam, hogy este biciklivel körbemegyek rajta, amit lehet meg is teszek, de tetszik a gondolat, hogy holnap próbálom ki először. Izgatott vagyok emiatt. A Forma–Renault-tól kezdve a harmadik-negyedik F1-es évemig bejártam a pályákat, de ennek semmi köze sincs a hétvégi teljesítményhez”

„2010 óta nem járom be a pályákat, mert ettől semmi sem változik. Ha körbesétálsz, vagy motorozol a pályán, akkor látod a rázóköveket, de ezek teljesen mások a versenyautóban ülve. Mások ezzel is foglalkoznak, én nem. Holnap körbemegyek a pályán, ilyenkor pedig az ember fényképeket készít a memóriájával és igyekszik folyamatosan tanulni a körök alatt”

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 21:17:04
  • Stockbauer33 #159103
    http://mcsatorna.hu/f1/tilke-szerint-nem-veszelyes-a-bakui-palya-1774218
  • [HUN]FaTaL
    Mert a Duna külföldön is fogható (pl. műholdon) és ott nem adhatják a Forma 1-et, mert nincs rá joguk.
  • Totti5

• Totti5
    "Ha olyan ütemben törik az autókat versenyzői, mint eddig, Bakuban akár bajba is kerülhet a Renault. Tartalékváz nélkül vágnak neki az Európa Nagydíjnak! Újabb nagyobb baleset esetén pedig kénytelenek lesznek kihagyni a versenyt."
  • Jeffjohnson
    Még mindig dögunalom ez a pálya. Mindenesetre lesz egy pár VSC-s szakasza a versenynek.
  • RatBaG #159098
  • np
    Online tudtam nézni én is, csak azt nem értem a duna a forma 1 alatt a tv adást miért kódolja le.
    Utoljára szerkesztette: np, 2016.06.16. 13:35:31
  • nearo
    őőő én a kanadait tudtam online nézni, legalábbis az időmérőt biztosan
  • np
    Fasza megint a dunán lesz, akkor ismét kódolva lesz a forma1 alatt.
    Pedig az elején azt írja, hogy csak a határon túli nézőknek kódolják akkor nálunk miért? Vas megyében lakok.
  • Totti5
  • bakkerman
    vannak elég jó fasza széles részei a pályának de ez a kanyar szerintem szedni fogja az áldozatait bőven...
  • simonl #159092
    Lesz itt baj.....
  • Stockbauer33 #159091
  • benőmenő
    Komoly. Viszont ez csak egy kanyar (a legszűkebb a szezonban), viszont ha lejjebb görgetsz Totti posztjában vannak széles részek, szóval el fognak férni azért.
    Megint más kérdés, hogy ha ott odacsapják a várfalnak, ne adj Isten esőben többen is, akkor mekkora szórakozás lesz a piros zászló miatt álló verseny.
  • Pluskast
    Ez most komoly? Nem elég egy idényben egy darab monacoi pálya? Itt még egy autó is alig fér el, hogy lesz itt előzés?
  • sorler
    Azok a kerékvetők elég pontatlanul vannak illesztve.
  • benőmenő
  • Totti5

• Totti5

• Stockbauer33 #159084
  • nearo
    hmm, érdekes statisztika
  • Stockbauer33 #159082
    jaj az a sok monster :DD
  • b-type
    Rosberg nem él azzal a 'fegyverrel' amivel Hamilton, azaz hogy gokartos koruk óta egymás ellen versenyeznek,...Rosberg tudhatta volna, ahogy én is, és a nézők javarésze, hgoy Hamilton nem fogja hagyni a belső ívet, jobban ismeri mint bárki ebből a szempontból....Hamilton él ezzel a fegyverrel, Rosbeg viszont még talán egyszer sem fordította Hamilton ellen, nem csapdázza be..semmi.
    Se Alonso, se Vettel nem volt kíméletes a csapattársával ha a bajnokságért mentek, ahogy Webber erős volt, Vettel máris törte lefele, Alonso detto...de ég lehetne visszamenni az időben.
    Nem tudom Monaco-ban mit hitt, Hamilton felkenődik a falra, vagy csak keveset hoz rajta....de akár megkérik rá akár nem, amikor az első világbajnoki címéért kűzd, akkor nem lehet ennyire 'kegyes'...pláne Hamilton-nal. 2 futam és már csak 9 pont a hátrány...a 40valamennyiből..
    Néha érthetetlen kicsit.
  • bakkerman
    +1 mindenbe igazad van,én annyival egésziteném ki hogy a tegnapi egy tipikus rajtbaleset volt,vagyis inkább rajtkoccanás. Vannak Lewisnak hülyeségei,badass dolgai de a tegnapi tényleg nem volt szerintem se szándékos,és főleg nem szabálytalan. Peches volt a német,ennyi. Ahogy peches volt az első futamokon Lajos...nagyon hosszú a szezon tényleg,de az tény hogy Rosbergnek fejben kell változnia mert nincs benne az a fajta hit,eltökéltség,MINDENÁRON győzni akarás ami megvan a britben
  • Totti5
    Őrület milyen koncentráció és stabilitás kell ezen a szinten. Láthattuk már Hamiltont, Vettelt is elveszni a susnyásba, aztán máskor pedig olyan óramű pontosak hogy döbbenet. Egy kis baki és oda a verseny, láthattuk tegnap Rosberg esetében, 1 kanyar tönrkevágta az egészet. Vettel is össze vissza hibázott a fontos körökben. Hamilton meg most dózerolt, meg Max is miközben Ric hibázgatott ( pedig 2 hete még Max törte sorra össze az autót ). Ezredeken múlik 1-1 jó szereplés, ha az a 60 ezred szombaton Rosbergnek megy, akkor lehet teljesen máshogy alakul minden. Rosberg nagyon jól megy, nagyon gyors még mindig vezet. Hamilton kijönni látszik a technikai gödörből, de rettentő hosszú még az év. Két balul elsült futam alapján Rosberget nem szabad leírni.
  • nearo
    nem, csak random nyomogatom a gombokat:O
  • greenkawa
    Te legalább érted mit akartál ezzel mondani?
  • nearo
    vettel: nem vagyok nagy híve az ujjal mutogatásnak
    napersze :D
  • Stockbauer33 #159075
    http://mcsatorna.hu/f1/a-ferrari-beismerte-a-strategiai-vereseget-1773535
  • Stockbauer33 #159074
    " Ha Nico ott visszajön és beleáll face to face a csatába "

https://vimeo.com/97912592

Kicsit agyon van magyarázva ez az egész.NEM?!!!
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.13. 01:19:01
  • HTS s3rg1nh00
    Rosberg nem tudja a saját célját a csapaté elé helyezni,ezért nem lesz belőle bajnok.Verstappennel ellentétben.
  • Totti5
    "De amúgy meg mi az, hogy rászól a csapat, hogy engedje el Hamilton aki gyorsabb, hiszen ő vezeti a pontversenyt......."

Mivel elment mellette időben a Mercedes megnyerte a futamot. Csapat pedig futamot akar nyerni, mindegy hogy melyik pilóta. Max nem ment a győzelemért.
  • SzocsA
    Ez az, ez olyan mint a szekálás a suliban, ha hagyja magát az ember akkor folyton megcsinálják. Hamilton már tudja, hogy Rosberg úgyis elfogja rántani ha csak egy picit is felé mozdul...
    Nem is értem miért vágta ott le az ívet, megoldhatta volna jobban is, hiszen a belső ívben volt vagy lett volna, én simán otthagytam volna a kocsit vagy úgy hogy még elférjek a belső íven...

Amúgy még nincs meg a szerződése a mercivel még kell nyalni Rosbergnek...

De amúgy meg mi az, hogy rászól a csapat, hogy engedje el Hamilton aki gyorsabb, hiszen ő vezeti a pontversenyt.......
    Nézzétek meg Verstappent.....
    Erélyesebbnek, akaratosabbnak kéne lennie Rosbegnek....... Mert így nem lesz belőle vb....