182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #158974
http://www.m4sport.hu/2016/06/06/meghozza-e-az-attorest-kanada-a-ferrari-szamara/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.07. 01:47:28 -
#158973 Nekem is a Nascar tetszik a legjobban, talán ott számít legtöbbet a szerelők kerékcsere képessége. -
#158972 Formula E. Miéééééért? :D -
#158971 Nascar kerékcsere -
#158970 Májusból 1-2 kép. 30 mérföld tekerés hegyekben, reggel 7kor testedzés tengerparton, trénerével edzés stb...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.06. 18:54:05 -
#158969 szerintem a nascar a legdurvább. egyébként milyen kis szánalmas aerodinamikája van a formula E autónak, meg az a gumi is... -
#158968 -
#158967 Igen a dunan lesz mondta Szujo a legutobbi futam vegen -
#158966 A kanadai futamot mikor adja az M4? vagy valahol olvastam, hogy a EB miatt a duna közvetiti majd?
-
#158965 +1,amugy Lajosnak ház/lakás se kéne,amennyit tényleg mozgásban van meg utazgat össze-vissza -
#158964 Nagyot nem mentett rajta, lévén fejreállította, megpörgette és azzal a lendülettel repült tovább a betonfal fogta meg. Megsérült, de szerencséje volt. -
IXEMGabeo #158963 Alonsot is a kavicsagy mentette meg Ausztraliaban...nagyot bukott -
IXEMGabeo #158962 ennyi erovel kimesz az utcara es fejedre esik egy tegla hiaba van ott figyelmezteto jelzes az ut szelen, hogy epitesi terulet...barmi megtortenhet... -
#158961 -
#158960 Kell, és ugyan úgy nyomja, mint bárki más csak állandóan mozgásban van és minden szabadidőt kihasznál. -
#158959 Pedig azt is csinálja, ha nézed az FB oldalát rendre tesz ki fotókat az edzésekről is. -
#158958 persze hogy a technika 80% az ember meg 20, de hogy így él az nem azt jelenti, hogy nem edz, egyszerűen tudni kell kiengedni is, méghozzá legalább annyira fontos mint az edzés, hogy mikor és hogy enged ki, hogy pihen.
keress bármely más fiatal sportolót, fizikai sportról is lehet szó és keress róluk is lesz party fotó. nekem michael phelps jutott eszembe, mellé írom, hogy party és ott is megvannak a fotók. nem kell ezt sajnálni tőlük. -
#158957 vagy az,hogy neki nem kell annyit törődnie vele mert egy istenverte tehetség... -
#158956 Azt gondolnám,hogy egy világbajnok F1 pilóta folyamatosan edz,gyakorol stb nem pedig pózol,bulizik meg bohóckodik.
Látszik,hogy csak a technika számít túlnyomó részben. -
#158955 Ott ha beton van akkor meghal simán. Ez nagyon rossz példa -
#158954 Először ez, másrészt itt általában autós/forma autós kontextusban van szó az aszfaltozott vs. kavicságyas bukótérről.
Az tény, ha a moci elfekszik, azon többet lassíthat a sóder, míg egy autóval azért legtöbbször a kerekeken érkeznek meg, amit fékeznek. Ugye Alonso-t Melbourne-ben pont a sóderágy pörgette fel elég durván. -
Stockbauer33 #158953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.05. 15:32:03 -
Stockbauer33 #158952 beszédes a banner :D -
#158951 A mai Forma 1 uralkodója
(flame ON)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#158950 Bocsi -
#158949 most mit személyeskedsz? -
#158948 Azért a MotoGP egy időzített bomba, bármikor bekövetkezhet sajnos egy ilyen eset. 300-al tépnek, semmi védelem nélkül.
Más: Mostanában ennyire divat a személyeskedésnek titulálni, minden egy kis apró mondatot? Hihetetlen, hogy a fórumokon ha már bármi megjegyzést tesz valaki valakire, akkor az egyből személyeskedésnek veszik. Gusztustalan komolyan. -
#158947 Lewis Hamilton's Road to #44! -
#158946 jó hát, ha nem lenne az én biztos nem nézném. -
#158945 A felvételt látva nekem is az a véleményem, hogy ha ott kavicságy van megussza. :( -
#158944 Oké, akkor legyen így, csináljátok, én megyek a modikhoz ha nem sikerül a személyeskedés nélkül kizárólag a témáról beszélni. Most hagyom, meglássuk mi jön össze, rajtatok múlik. -
Hasselhoff72 #158943 Győzködni nem akarom mert teljesen felesleges, csak néha próbálom szembesíteni a való világgal:) -
Hasselhoff72 #158942 Én is kérdeztem téged pár napja hogy lettel megint HG elfelejtettél válaszolni:) Hatalmas könnyek közt lemondtál róla le is került a házigazda a fejlécből, aztán egyszer csak vissza kerültél oda:) Na ez hogy van? Általában semmi gond nem szokott itt lenni mert kb halott a topic:) Aztán elkezdesz törölgetni csak úgy:) -
#158941 Sajnos ezt már nem tudjuk meg, viszont növelni lehet és kell is mindig a biztonságot ha adottak rá a körülmények. Épített pályán mindig van rá lehetőség.
Versenyzői szempontból biztos nagy fun a sóderba kiesés, aztán vagy visszaszenvedi magát vagy nem. Ha nem akkor biztonsági autó, mentés, egy pilótával kevesebb. Nézőként meg nem jó, ha kevesebb az autó a pályán. -
#158940 Felesleges győzködni, ő ezt a "puha" F1-et szereti, ahol a pilótahibákat semmi sem bünteti, veszít fél másodpercet aztán csókolom. Milyen "jó" is ez.... -
#158939 Oké, akkor itt fejezzük be, mert személyeskedés az megy. Mint mondtam ha nem tetszik irány a modi. -
#158938 Vagy ha sóderágy lett volna ott,akkor TALÁN vissza lassítja annyira a srácot,hogy nem csúszik bele a falba gyakorlatilag ugyanolyan tempóval amilyennel a kanyarhoz ért -
Hasselhoff72 #158937 Mi köze a nagyobb bukótérnek az aszfaltozott vagy kavicságyhoz? Ha elolvastad volna a cikket leírta pl hogy fontos a biztonság stb. stb.
Ha ott aszfaltozott bukótér van mi történik? Most húzz elő valami teljesen más témát hogy neked igazad legyen:DDD -
#158936 Pénteken hunyt el a pályán egy MotoGP pilóta. A versenyzők már évekkel ezelőtt kérték hogy legyen nagyobb azon a részen a bukótér, mert veszélyes, ha ott valaki kicsúszik, de nem lett... -
Hasselhoff72 #158935 Remélem ő nem fotelwarrior?:)