182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
SzocsA #159155 Átnevezhetnétek a fórumot Hamilton fan klubbra.....
A Mercedes engedélyt kért Hamilton elfékezett gumijának kicserélésére
De akkor a többieknek is lehetne, mivel biztos van olyan aki elfékezte a gumiját az első 10 közül.....
Nem néztem az időmérőt.... egyszer nem nézem és hamilton máris bénázik. legközelebb is ezt teszem....
-
simonl #159154 Ez már tényleg gáz, kezdünk buzulni Srácok?
Mi a f@szom lesz a következő szivárványos hello kitty -s banner?? -
Komolyan tegyük már spoilerba most már Hamilton bulvár fotóit, ez már túlzás de erősen -
Laceee #159152 
-
raptor22 #159151 Ő fényképezte, majd....
-
Laceee #159150 Otthagyta a Dzsásztin Bíbőr? -
Lewis Hamilton Facebook Mentions Good night, Baku...
-
Látszatra a Marci áttételezése rövidebb mint több más csapaté. Gyorsan felnyomják 8sba mindig és kipörgetik. Szóval még Hamiltont is lehet hogy túráztatni fogják az egyenesben, aztán ha nem lesz holnapra az összhang, ott a féktáv... -
Ez nem biztos...olyan hosszú az egyenes, hogy sztem le fog szabályozni Hamilton motorja DRS mögött, mint egyszer régen Monza-ban még a McLaren-s időkben, nagyon nagyot húz(hatna) a szélárnyék, de nem forog annyit, és ha úgy jön ki simán visszatámadható a Mercedes.
leforog és szevasz...de ez csak tipp...majd meglátjuk -
Nem az a lényeg, hanem hogy mire ( ha ), Hamilton fel tud zárkózni, fényévekre lesz Rosberg, így csata nem várható, bár itt is nagy az SC esélye. -
Lokker #159145 Futam felénél már a mezőny felét lekörözik. :) Jah és Hamilton kiállás nélkül is végigcsinálná akkora gumimágus lett. -
Az a baj, hogy olyan hosszú az egyenes hogy mindegy, hogy honnan meg hogyan rajtolnak a mercik. DRS nélkül is elmennek mindenki mellett pár kör alatt, de a rajt utáni első kanyar érdekes lesz -
fütyültek is a nézők rendesen. -
Lömánba amúgy 1 órán át volt bent az SC és nem engedték el a rajtot, amíg nem kezdett el száradni a pálya. -
-
ezen felröhögtem :D
"Boxutca:
Rosberg a pole-ban, Hamilton csak sokadik "próbálkozásra" tudta összetörni autóját..." -
Lokker #159139 Hamilton oktatott. :)
Vettel második sorban is olyan mintha az elsőből indulna a jó rajtjai miatt. Remélem itt is olyan parádésat rajtol. Perez és Hulk, kár mindketteükért de szerintem alkotni fognak itt. A Ric és Vet idő meg vicces. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.18. 16:11:51 -
Ricciardo és Vettel ezredre azonos körrel.
-
Ez jó volt, legalább látszik hogy nem robotok és az autó nem magától megy.
Egyenesben jókat előzhet majd Hamilton, Max jó lesz ez, nézőnek így izgalmasabb. Rosberg meg megnyeri, ha nem hibázik. -
LAJOS! XD
Ha holnap is ilyen ügyesen fog vezetni, nem lesz a dobogó közelében sem... -
Lebowski #159135 L'oreal -
Hamilton este most leírhatja 100x a büntifüzetbe, hogy pályabejárás. :D
Perez!
Kár, hogy büntit fog kapni a váltó miatt.
-
Ezen a palyan a darálóból indulni uhh... -
Hamilton durvan nem erzi ezt a palyat -
Mr nemjárombeapályát rossz fele ment:DDDSAD -
Stockbauer33 #159130 Button -
-
Gábor Wéber
·
Néhány versenyzői vélemény a bakui pályáról. Nekem kifejezetten tetszik, jó ez a fajta keveredés a gyors-lassú-gyors ritmussal, meg a derékszögű kanyarok könnyen elmérhető féktávjaival. A város meg kifejezetten jól néz ki.
A tegnapi legmagasabb végsebeség 355 km/óra volt (Williams), a célegyenes mintha a végtelenbe tartana. Mára néhány feleslegesnek tűnő kerékvetőtől megszabadulnak, a GP2-es futamnak köszönhetően pedig tovább gumizódnak az ívek, így minden szempontból nőni fog a tempó.
Időmérő 15.00-tól a Dunán!
What they say about… Baku City Circuit -
-
Pirelli confirms agreement with FIA until end of 2019 -
Stockbauer33 #159125 remélem kb ennyire szakértette meg seb a pályát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
https://streamable.com/7q2s -
nem érdemes kommenteket olvasni sztem, a neten ahogy a világban rengeteg a problémás megnyilvánulás, legyen az alap hülye, vagy ellenérzéseitől befolyásolt normális...az eredménye sztem uaz, nincs normális beszélgetés.
Két topik amit látogatok, egyébként meg inkább munkatársak, és barátok, topikba egy másik formája van az információcserének, véleménycserének, ráérős, elemezgetős..
-
Az nem baj, kétlem hogy a Williams beleszólna, viszont ez a két Hami kör már csak azért is szép amiért tegnap mi mocskot és moslékot kapott mert azt nyilatkozta hogy a pályabejárás neki nem játszik ( ergó ebből az jött le a fészbuk boxutca népének hogy beképzelt ). Itt a válasz, ennyit ér. -
Haryanto bekeményített. Jót tesz neki a böjt.
-
Stockbauer33 #159120
-
Bottas-ra lágyabb gumin vertek rá -
SzocsA #159118 JA látszik, hogy mennyire érte utol a ferka a mercit megvan a két másodperc.....
Hehehe persze!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.17. 17:11:11 -
IXEMGabeo #159117 mi akar ez lenni?
ne mond h filmsztar lesz a csokigolyobol?:D -
Hamilton egyelőre oktatást tart.