FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
2. Március 15. után nem lesz kiírva, hogy "HD".
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Az,hogy törölgetném a posztokat nem sokat érne.Büntetőpontot pedig nem tudok adni.
Ha igen +1 😉
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.03.04. 22:26:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mint, ahogy a korábbi hírekben olvasható volt, a közmédia bővíti a csatornái számát és hoztak egy olyan törvényt is közben, hogy az összes köztv-s csatornát HD-ben(!) kell eljuttatni a nézőkhöz. Ez, a kábeles digitális (DVB-C) platformon nem okoz nagyon gondot, mivel van sávszél bőven (sok-sok Mhz-nyi), legfeljebb beáldoznak 1-2 analógban továbbított tv-csatornát. Műholdas platformon (DVB-S/S2) már, nem annyira van hely, bár jelenleg az M3 kivételével (ezen, csak ősleleti SD-s műsor megy) az összes többi HD-ben megy, de elérhetőek SD-ben is, viszont ezek megszűnnek 2015. jún 30.-a után. (EUTELSAT 9A műhold) Itt, legfeljebb faragnak a sávszélen és beteszik az újat (M4 Sport, majd 2015. júl 1.-től, ha minden igaz, itt lesz az F1!! ekkortól, addig a Dunán.) Hogy, az M6 felkerül-e műholdra az jó kérdés. Az M5 elvileg, csak BP környékén lesz vehető, ha minden igaz, az UHF34-es, és nem a 43-as csatornán, ez utóbbi frekin (a korábbi pletykák erről írtak, mivel itt ment az M3D és a meg nem valósult M4K tesztadása is itt lett volna, míg a lentebbi cikk a másikról ír, így lőttek majd, a B-WN-mux esetleges vételének), majd Szfvár-ról az E-mux lesz. És, akkor a földi platformról (DVB-T) még nem is szóltam, itt eléggé bajos a helyzet a sávszél-szűke miatt. Hogy, hogyan fogják megoldani, hogy az összes csati HD-ban menjen, az jó kérdés, vagy 720P-ben lesznek, netán 1-2 csati átkerül a másik 4 mux valamelyikébe, az jó kérdés. Leginkább, az MTVA/AH feje főhet emiatt, ha be akarják tartani a törvényt.
Hogy, mi lesz a közeljövőben, erről, eme cikkben írnak: A közmédia jelenlegi és új csatornáinak ingyenes elérhetőségéről
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.03.04. 22:30:14
Most ne beszéljünk a mostani F1-ről meg turbó motorokról, de tavaly jött be ez a technika, és már idén ilyet csináltak belőle, ez felfoghatatlan.
4-5 év múlva mi lesz? Meg mit fognak kapni majd évek múlva az utcai autók ebből.... szeretek ilyesmiről beszélgetni meg belegondolni , mindig is szerettem az elektromos hajtást.
"...arról beszélt, hogy idén sikerült tökélyre fejleszteniük az elektronikus fékrendszerüket, emellett pedig a Mercedes rendkívül hatékony ERS-éből is sokat profitálhatnak majd. Bottas szerint ez utóbbi lehet a legnagyobb fegyver a Mercedes-erőforrást használó istállók kezében. „Az ERS ereje gyakorlatilag már sosem csökken le. Az energiáját a teljes kör alatt képesek vagyunk használni. Ezt lehet látni a zöld lámpákon is: szinte sosem váltanak pirosra. Ez tehát sokat hozhat a köridő terén, de legfőképpen a versenyen” – nyilatkozta a Williams reménysége.
Bottas mindezzel arra utalt, hogy a tavalyi évvel ellentétben ezúttal gyakorlatilag mindvégig rendelkezésükre állnak az elektromotor pluszlóerői. Mindez azáltal válik lehetségessé, hogy miközben a kinetikusenergia-visszanyerő rendszer (MGU-K) teljesítményét 2 megajoule-ban korlátolják, addig a hőenergia-visszanyerő rendszer (MGU-H) korlátlanul termeli az energiát. Ez utóbbit kétszeresen is hasznosíthatják: egyfelől feltölthetik vele az elemeket, másfelől többletenergiát termelhetnek vele az MGU-K számára, hogy az folyton a versenyző rendelkezésére bocsáthassa azt. A Mercedes részben már 2014-ben is ennek köszönhette lóerőfölényét riválisaival szemben, s úgy tűnik, ezen a területen képesek voltak még feljebb emelni a lécet. "
forrás
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Figyelem!! A köztv márc. 15.-ei átalakulása érinti a Forma1-es futamok közvetítését!!
Vetítik:
DUNA TELEVÍZIÓ: Péntek (Március 13.) 23:30 (Felvételről)
Szombat (Március 14.) 6:45 (élő)
Szombat (Március 14.) 16:10 (ism.)
Vasárnap (Március 15.) 5:30 (élő)
Vasárnap (Március 15.) 13:25 (ism.)
M2: Szombat (Március 14.) 22:25 HD
Vasárnap (Március 15.) 22:35 HD
2003 óta egyetlen futam sem telt el Alonso részvétele nélkül, leszámítva persze a 2005-ös USA Nagydíj gumibotrányát, ám több mint tíz év után most először nem lesz ott a spanyol egy versenyhétvégén.
Helyére a McLaren tesztpilótája, Kevin Magnussen ugrik be, aki tavaly eddigi egyetlen dobogóját Melbourne-ben szerezte, most azonban nehéz dolga lesz, ha meg akarja ezt ismételni, már csak azért is, mert eddig mindössze 39 kört tudott futni a csapat problémás új autójával. A dán a következőket írta:
„Sajnálatosak a körülmények, de így is izgatott vagyok, hogy versenyezhetek Melbourne-ben. Már alig várom!” Magnussen üzenetére Alonso is reagált: „Sok szerencsét a versenyen, haver!” Erre pedig a dán így felelt: „Kösz, haver. Örömmel hallom, hogy jól érzed magad
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet hogy beteg volt azért, lehet a szél azért... lehet technikai hiba is, vagy akármi más.
Ha más van úgy is ki fog derülni egyszer...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.03. 18:18:34
"Az agyrázkódás további kezelésének alapja néhány napos ágynyugalom (lehetőleg kórházi megfigyelés alatt), amit még hetekig tartó pihenés követ."
"Az agyrázkódás 3–4 héten belül gyógyul"
Gondolom pontot úgyse szereznek, így meg olyan mindegy, hogy ki ül az autóban és biztos ami biztos alapon inkább otthonról nézi
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.03.03. 17:28:25
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.03. 17:01:53
Nem túl korrekt ez a titkolózás...
Post-concussion syndrome is a complex disorder in which various symptoms — such as headaches and dizziness — last for weeks and sometimes months after the injury that caused the concussion.
akár hónapokig is előjöhet ien szédüléses fejfájásos tünet, ami elég ciki egy verseny közben. Reméljük a legjobbakat és hogy csak óvatosságból kell kihagynia...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Itt valami biztos, hogy volt ami miatt titkolóznak.Meg ha igaz, hogy azt sem tudta melyik csapatnál van meg ki is valójában.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.03. 13:35:49
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"