182273
  • Totti5
    Ahogy kiment a pályáról ( mármint ütköztek ) onnan nem jön vissza. Hideg gumi, hideg pálya, piszok. Bárhogy esik vissza a pályára 8an kikerülik vagy baleset lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    egyáltalán nem mindegy,a csapattársa most röhög a markában hogy megint kitessékelte és senki nem csapott érte a körmére.Ha Nico ott visszajön és beleáll face to face a csatába,Lewis legközelebb kétszer meggondolja mennyire fordítja el a kormányt,persze ráfogja hogy hideg a gumi de nézzünk a bullshit mögé,hányszor kellett Rosbergnek ilyen után kapaszkodni?hányszor büntették a pengeélen táncoló Hamiltont?nincs mese,meg kell végre mutatni neki milyen fából faragták,bár 2 VB cím és az utóbbi 2 futam után már bőven késő...
  • Totti5
    Milyen lenne?

„Sebastian nagyszerű rajtot fogott, az enyém egészen jó volt, Lewisé pedig nagyon gyenge. Barcelonában kívülre mentem Lewis ellen, és jól működött. Most ugyanezt tettem, de nagyon kemény manőverrel reagált” – panaszkodott Rosberg a Sky Sportsnak. „Összeértünk, én letértem a pályáról – ennyi történt. Nem működött, és nagyon lehangolt vagyok jelenleg, de ilyen a versenyzés, az én dolgom pedig az, hogy legközelebb elöl legyek a párharcok után.”
  • Totti5
    Mindegy hogy jön vissza, sok pozíciót veszít. Úgy jött vissza ahogy a leggyorsabb volt, szabályos és veszélytelen.
  • HTS s3rg1nh00
    meg a fal a videó legelején?

más:ha én Rosberg lettem volna az első kanyarban,nincs az a kurva élet hogy nem jövök vissza a füvön keresztül Lewis mellé.tökkelütött ez a szerencsétlen,nem is érdemli meg hogy VB legyen Hamilton mellett...folyamatosan csak enged és enged,hol a csapatnak hol a csapattársának...menjen inkább haza babázni meg kutyázni,mert ezt nézni is rossz.neki szurkolok/szurkoltam,de minősíthetetlen...
  • SzocsA
    Mi lett vele?
    Elkapta a gumi a fejét vagy a kerék, meg még egy csomó alkatrész......
  • benőmenő
    Fúbazz...
  • Stockbauer33 #159063
    Legyen igazad

Simán lelép a pedálról Rosberg és 3.

• Totti5
    Nem kell a fejvédő.

• simonl #159061
    Egyenesen?????
  • Botond #159060
    Egyenesen tovább, Vettél után. Ehelyett jobbra ment, csak ott már volt egy autó és azt így meglökte.
  • Totti5
    Hideg volt, nem volt tapadás, egyszerűen nem tudott Hamilton ( se ) íven elfordulni. Rosberg rosszkor rossz helyen. Nem volt semmi.
  • Stockbauer33 #159058
    PH-ról loptam.Hovakellett vna menni Haminak?

• simonl #159057
    Milyen hiszti lenne most ha Rosberg csapja ki Őt a rajtnál......
  • Stockbauer33 #159056
  • Peppus
    Rosberg agybeteg volt az egész futamon. Nem is csodálkozom, hogy elbaszta. Hamilton leszorította az első kanyarban. És utána még pillangózik, meg játssza az eszét. Utálom az ilyet. Húzza meg magát, ha elbassza a másik versenyét.
  • Lokker
    Frissebb gumikon meg lett volna a féktáv, ugyan azt alkalmazta mint Rai ellen de itt már kevés volt hozzá a gumi
  • Totti5
    Nincs. Dupla. Falu. Felni. Nincs.
  • Totti5
    Max volt az egyetlen aki levédte a DRSt... zseniális, kétszer is. Így megszopatni Rosberget, hogy aztán ekkora hiba.
  • Stockbauer33 #159051

• Botond #159050
    Nem a falak száma a szabálytalan, hanem az ezzel elért guminyomás. Akár három fala is lehetne, ha ettől még szabályos intervallumban marad a guminyomás.
  • Lokker
    Mondjuk a pirelli is szembe köpte magát mert elvileg erre az évre olyan gumik lettek rendelve amikkel nem lehetne 1 kiállásos taktika. :D
  • simonl #159048
    És szabályos a dupla falu felni? Kérdezem naivan.
  • SzocsA
    mert használják az a dupla falu felnit amivel letudják csökkenteni a nyomást ezáltal megnő a gumi élettartalma. Érdekes hogy vettel frissebb gumikon csúszkált hamilton meg nem.....
  • Lokker
    Vettel a végén hibázott sokat, annyira határon autózott hogy a gumi már kevés volt
  • desigo
    Hamilton gumijai,hogy bírtak ennyi kört?
    Max komolyat ment ma is,szépen védekezett a végén.
    Bottas dobogó,szép munka !
    Ferrari csapat nem taktikázott jól vagy Vettel hibázott sokat ma? Végig azt gondoltam,hogy ma meglesz a győzelem Vettelnek.
    Mclaren no comment.
  • simonl #159044
    Persze.....45 kör lágyon.....ezen a pályán......
    Egyszerűen fogalmazok: szemét csaló banda.
  • bakkerman
    Halistennek nem lett igazam :D HAMMER TIME !!
  • Lokker
    kabaré ez a pirelli, ennyi erővel végig is lehetett volna menni lágyon...
  • SzocsA
    Beérte álmában megint elbaszták......
  • Stockbauer33 #159040

Bottas

Redbull
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.12. 21:36:10
  • bakkerman
    Befogja erni de max 1-2 korrel a vege elott akkor is 7-8 tizedre.
  • SzocsA
    nagyon úgy néz ki hogy végigmegy..... ferkának kellett volna ultralágyat visszatenni és még egyszer jönni így nem fogja utolérni....
  • Lokker
    nem fog Hamilton 45 kört menni lágyon, bebaszna...
  • SzocsA
    A ferkának jó ez a korai stratégia? Nem hiszem....
  • bakkerman
    A hideg szerintem inkabb a Mercinek kene hogy jo legyen Vettel nem tudom mit talalt most hogy ennyire megy az autoja
  • SzocsA
    ugye nem csak a hideg miatt megy ilyen jól Vettel?!?!?!?!!?
  • bakkerman
    Enis azt neztem de full tiszta volt,a Mercik nem nagyon erzik a rajtokat az uj kuplungszabaly ota foleg Lajos kuszkodik
  • oneal1
    Lajoska megint ügyes volt....gratula neki
  • Botond #159031
    Nincs visszajátszás, elindult hamarabb?

/szerk: nem, Hamilton simán bealudt
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.06.12. 20:09:28