FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Monisha Kaltenbornt beidézték a bíróság megsértésének gyanúja miatt, mert a holland versenyző ügyvédei szerint a csapat az ítéletet figyelmen kívül hagyva semmit nem tett, hogy autóba ültethesse Van der Gardét.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
FP 1 eredmények:

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

AnuluWork
Már előre félek mennyi vakolat esik majd le a Várbazárról, ha eddig is hullott. És még a Redbullék is jönnek repkedni nyáron. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mcmoha

AnuluWork

bakkerman
Az biztos,nem is tudom mi volt az indoka annak a festesnek,talan valami "ovd a foldet" bullshit nem? 😄 mezony vegen kullogtak 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

benőmenő
Istenem mekkora szar volt azaz autó! 😄
Szabi
😄

"Nulla tenaci invia est via"

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Szia, király lett......nekem nem tudnál egy jó kis "idei Ferrari" témájú SG logót (nick képet) szerkeszteni ? 😊
Rád bíznám....
és ha óbudán jársz egymagad vagy a családdal meghívlak egy jó ebédre.....a többit privát😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bardocz
"így minél jobban nyomják neki, annál jobban tölti vissza az akksikat"

És mivel a hatásfok mindkét irányba 1 alatti, így minél jobban nyomják neki, annál gyorsabban fog merülni.
Count Adyn
Még Clarksont is majdnem megtéritette a Top Gearben, elég brutál gép az, nem egy prius😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

benőmenő
1. Hibrid, tehát kicsivel tovább tud körözni, mint ameddig a benzin kitart.
2. Van benne többek között fékenergia-visszanyelő rendszer, így minél jobban nyomják neki, annál jobban tölti vissza az akksikat.
3. "But green technology is not the only technological highlights in both the BMW i8 and the Formula E race cars. Both of them have turned to another new electric technology to ensure the car’s battery remains topped-up at all times – wireless charging. The Qualcomm Halo wireless charging allows the car to be parked over a resonant magnetic induction pad on the ground and commence charging without the need of any cables of any sort." - Állandóan töltik vezeték mentesen, amikor épp nincs rá szükség.
desigo
Hány tempós kört tud megtenni ? <#buck>
Botond
Berger?
Totti5
F1es SC is frissült

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnuluWork
Nem tudom, hogy én vagyok-e csak így vele, vagy más is, de nekem cseszik megnyitni itt az sgn. Másolással előjön, de így nem az igazi.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
australian gp-ről van szó, nem az albert parkról, szóval stimmel.

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Apró hiba: az 1991-es GP Adelaidban volt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
<#eljen>

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.10. 10:18:14

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
én nem akarok HG lenni, csak szeretek piszkálódni a fejlécekben 😄

Köszike 😄

Legyél te akkor a HG Szabi 😉 +1

mcmoha

Szabi
beírtam átláthatóbban a fejlécbe is 😊

allock
bitang

#hhwnd

mcmoha

bakkerman
átsiklottam felette <#beka3> de fasza!

Komoly az a porosz sisak! :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Totti5
😊

mcmoha
Le van zsírozva a szezon. <#vigyor>

BooMiller
"És hogy mi lesz nyártól, az M4 Sport indulását követően? Leegyszerűsödnek a dolgok: igyekszünk MINDENT ÉLŐBEN közvetíteni, tehát az összes szabadedzést és az összes betétfutamot!"

bakkerman
Kár,hogy nem adják le teljesen élőben a gp2-es,meg gp3-as futamokat,de jobb mint a semmi hogy legalább összefoglalókat tudnak majd adni. Kifejezetten jó döntés a köztévé részéről.

Jeffjohnson
Ha jól tudom Amerikában a helyi adók akkor adhatják az NFL meccset ha az telt házas. Annyira nem nagy hülyeség, bár magyar szinten ez nem hiszem, hogy működne.

benőmenő
Nem fognak, mert valamelyik nagyokos kijelentette, hogy azért járnak kevesen meccsre, mert túl sokat közvetít(!) a tv. <#idiota>
Jól hangzik, aztán majd meglátjuk hányszor fognak valami hazai foci meccset, a gp2 futamok helyett közvetíteni.....

hungary27
<#eljen>
Szabi
<#worship>

benőmenő
Zsír.
Reméljük a boxutca online-t végre nem a silverlight-os rettenettel fogják streamelni, mert az olyan szinten volt gáz, hogy inkább visszanéztem későb tube-ról.
A betétfutamok közvetítése is üdvözlendő újítás lesz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.03.07. 15:20:44
Totti5
Csupa csupa jó hír!

Kedves szurkolók!

Néhány nap múlva megkezdődik a 2015-ös idény a Forma-1-ben. Biztosak vagyunk abban, hogy Ti is legalább annyira várjátok, mint mi...!
A közmédia átalakításának következményeként a Forma-1-es közvetítések is a nemzeti főadóra, a Dunára kerülnek. A második szabadedzéseket továbbra is péntek éjszakánként sugározzuk felvételről, de immáron tehát nem az m2-n, hanem a Dunán. A csevegős formát megtartjuk, igyekszünk idén is a lehető legtöbb kérdésre válaszolni.

A szombati kvalifikációkat és a vasárnapi futamokat élőben adjuk a Dunán, majd éjszakánként megismételjük a Petőfi TV-n (tehát a szombati időmérő edzést is!).

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Forma-1-es betétfutamok közvetítési jogait is megszereztük. A vasárnapi F1-es versenyek éjszakai, Petőfi TV-s ismétlését követően egy félórás összefoglalót adunk a GP2, GP3 és Porsche Supercup futamairól.

A csatornaváltás nem jelenti azt, hogy az előző évekhez képest más csapat készítené a műsorokat és közvetítéseket, azokat továbbra is a közmédia rutinos, összeszokott F1-es stábja állítja elő.

Két változás azért van: Michelisz Norbi, Kiss Pál Tomi és Kiss Norbi mellé állandó szakértőként csatlakozik a technikai sportok világát jól ismerő gyorsasági motoros világbajnok, Talmácsi Gábor, illetve az utazó riporteri szerepben Bobák Robi váltótársaként bemutatkozik Ujvári Máté, ők ketten felváltva utaznak majd a helyszínekre. Az új csapattagokat fogadjátok szeretettel!

Megújul a Boxutca Online is, erről hamarosan további információkkal szolgálunk.
És hogy mi lesz nyártól, az M4 Sport indulását követően? Leegyszerűsödnek a dolgok: igyekszünk MINDENT ÉLŐBEN közvetíteni, tehát az összes szabadedzést és az összes betétfutamot!

Öveket bekapcsolni, jó szórakozást a 2015-ös idényhez!

Szujó Zoltán
kommentátor, főszerkesztő

kifli
Gábor Wéber
23 órája ·
Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, de önmagában is kegyetlen sztori: Alonso fejben 20 évvel korábbra került a baleset után, amikor magához tért, gokartosként írta le magát, aki F1-es versenyző szeretne lenni. Mondjuk gyorsan valóra vált a kérése, sőt, mindjárt kapott mellé 2 vb címet, meg egy kiforratlan Hondát is😊

CIKK

Pár napja mondjuk olyan hír volt, hogy azthiszi még ferrari pilóta, azóta még pár év kieshetett?
BooMiller
Reméljük, szerintem ez a három csapat harcolni fog de az 1-2 az fix..