182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
1.19 -
Prótipp: 1.17 -
Mercedes 1:21.3,már 7 tizedet adtak a tavalyi pole-nak,ebből 1:20-on belüli idő lesz!
Vettel a 3.,szoros 1,6 másodpercre Hamiltontól :D -
Én is megyek, szombaton biztosan tömegközlekedéssel. Kíváncsi vagyok mennyire fogom megbánni :D
-
Köszönöm a válaszokat :) nagyon vacilálunk még hogy mivel menjünk, kocsival félek hogy nem találunk parkolóhelyet... vagy nem tudom mennyire kultúrált a parkolás egymás hegyén hátán állnak a kocsik rábaszva az ajtot a másikra vajon :D -
Rosberg aláírt,+2 évre
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.07.22. 09:43:53 -
nekünk ha jól emlékszem a kajára nem,de innivalóra nagyon tüsszögtek és hagyhattam kint vagy 2 üveg ásványvizet mert csak 1 mehetett be...hőségriadóban, napon 45 fokban kibaszott élvezetes volt... -
M4-en most megy a Boxutca körkapcsolásokkal..lehet ez jobb lesz mint a futam...bár mondanak esőt vasárnapra... -
2003-ban voltam kinn egy cimbivel és az ingyenes busszal...hátizsákban hűtött sőr meg ásványviz, szendvics simán bevihettük..Baum miután elfüstölt, Schumi kört kapott utána ment a harc a németekkel a mogyoróbokor miatt a termésért :D
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.07.21. 19:18:34 -
-
Mik #159709 Azért ha felhívod őket a beszélgetést vedd már fel.
Kicsörög:
- Jó napot! Rántott húsos szendvicset belehet vinni?
- bipbipbip.(lerakja a túloldal)
:D -
2011-be voltam egy pénteki napon, vittünk be hátizsákba 2 doboz sört (annyit engedtek 1 főre), meg talán valamelyikőnk hozott szendvicset is de már nem emlékszem.
Kocsival mentünk, szabadedzés előtt 15 percel értünk oda, eléggé jó volt a közlekedés, sétálni kellett olyan 10-15 percet mire leültünk a box utcával szemben. Hogy azóta mi hogy merre, passz.
Szerintem hívd fel őket nyugodtan:
Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: [email protected]
-
Aki volt már kint korábban futamon, az meg tudná mondani, hogy csomagot lehet bevinni? Gondolok itt hátizsákra, amiben kaja meg ital lenne. Vagy vegyem meg a büfében 10x-es áron a felfogás? HÉVvel vagy a buszjárattal érdemes menni, vagy szarásig lesz tömve? -
Alonso 'not at all happy' with state of sport
The Indy 500 is a fascinating, radical change because you must learn a completely different driving style and way of thinking. Nevertheless, I'd be open and ready to learn it because when you have been F1 world champion there are only two other races that are equivalent prestige-wise: the 24 Hours of Le Mans and the Indianapolis 500. -
Új megoldással figyelik a pályaszélesítőket a Hungaroringen ( érzékelőkkel )
-
A gold tribunhöz , hogy a legegyszerübb odajutni, van arra kijelölt kapu vagy egyéb ut , hogy ne kelljen sokat gyalogolni ha rossz helyre parkolnék? -
Csupa jó hír. :) -
A Magyar Nagydíj győztesei újra Herendi porcelántrófeákat emelhetnek a magasba.
Hivatalos: Megvették a Saubert -
Sziasztok!
Tapasztaltabb Hungaroringre járóktól kérdezem, hogy a Forma 1 Clubkártyát mennyire szokták nézni belépéskor? Rálesnek, vagy elő se kell venni? -
Bevalollom hang nelkul neztem...sisakjat meg rajtszamat sajnos nem ismertem ezert "nyeltem be" csont nelkul,igy talaltam a videot hogy o volt benne a balesetbe :/ -
atiwrc #159699 Megnézted a videót?
Még jó hogy kiírják hogy ki szenvedett balesetet, de ha még a kiírás rossz lenne, akkor a kommentátorok csak emlegetnék Mick Schumacher nevét a baleset után.
A sisakja sem ilyen, másik csapatban megy és a rajtszáma is 5-ös......
-
a kis Schumi óriásit perecelt a hétvégén,nagy szerencséje van hogy nem történt semmi komolyabb
Lefulladt az autója a rajtnál,és hátulról televerte egy másik versenyző,az autója szó szerint kettészakadt
-
:-( -
-
Tájékoztató a 2016. évi Forma 1-es versennyel kapcsolatban.
http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/forma-1-2016/igy-valtozik-a-kozlekedes-rendje
-
-
akkor meg miért nem szól közbe,és csap az asztalra hogy legyen verseny,mert az kell a nézőknek,a befektetőknek,MINDENKINEK?? Ő az F1 ura,ilyenkor gyakorolhatná a hatalmát... -
Manor.
-
nem Börni nem engedte versenyezni a versenyzőket -
És még börni akar mesterségesen vizes pályát generálni, hogy változatosabb és izgalmasabb legyen.Mikor az ingyen jött vizre sem engedi a versenyzőket, de jópénzért kiépitettné a rendszert hozzá. -
Ő is nagy megmondó ember lett, de igaza van ebben. Volt két esős hétvége és mind a kettőn biztonsági autó mögül rajtolnak. Lassan tényleg bevezetik a 150 km/h sebesség limitet a pályán. -
Már gyerekkorában is egy kis genya volt. 
-
Már a címnél sejtettem, hogy a jó öreg Zsákos lesz az. :P -
Egy újabb elkapott döntés csupán ez a glória. Valamit biztos, hogy muszáj lépniük. Egyszerű a történet, zárják le a pilótafülkét, tervezzék át a kocsikat és akkor nincs open wheel széria, ennyi. Pontosan a széria egyediségét teszik ezzel tönkre.
Másik röhejes dolog. Kicsit túlkapják már a biztonságot. -
-
Kicsit konkrétabban, hogy hova merre kell menni vagy melyik buszokra szállni? Vagy hol lehet ennek utánna nézni, tényleg vakon vagyok , hogy hogyan és mikor tudok odamenni. -
Egyre több csapat tiltakozik a "glória" bevezetése ellen. Úgy látszik ők is azt mondják amit én, hogy nem lehet kilátni tőle rendesen. -
én 2x voltam kinnt, minden esetben jó korán mentünk, 8-ra ott voltunk, sima a parkolás így nem probléma.
meg kell nézni a pontos programot, de mindig vannak más kategóriák is és paddockba is mehetsz ha veszel jegyet :D
a hazaindulás előtt vegyél majd be nyugtatót mert az nem egy sietős menet :D -
A vasárnapi futamra a hungaroringre mikorra célszerü kimenni, lesz valami elöfutam vagy amit érdemes megnézni, a paddockba be lehet ilyenkor menni?
Autóval menynire gáz az odajutás? vagy mit javasol az aki már tapasztaltabb ilyen téren? Budapesten letenni a kocsit és valami tömegközlekedéssel kiemenni? Még sose voltam a hungaroringen és pesten sem vagyok nagyon ismerős. -
Surtees és Wilson esetében lehet hogy segített volna, de mindkét baleset, szerencsére, rendkívűl ritkán fordul elő. Wilsonnál inkább mintha felülről jött volna az alkatrész ott meg nem véd ez a keret. Maria de Villota ütközésénél az az acél lemez símán átvágta volna ezt a szerkezetet és ugyanúgy súlyos sérülést okoz.
Engem az is zavar, hogyha a versenyző sérülten ül a kocsiban az orvosi team nem tud hozzáférni csak ha előtte levágják a keretet. Osztrák GP-n csináltak mentési gyakorlatot is és 10 percig tartott mire kiszedték a versenyzőt.