182110
  • Amiga
    De pont ez a baj.

"Ezért sír a nép, úgyhogy tegyünk bele."
    "Minek a karrier-mód, kinek hiányzik, úgyis szar volt."

Ez az ellentmondás a baj. Nem, ne tegyenek bele. Ha "csak" azért teszik bele, mert a nép sír érte, az látszani fog rajta. Akkor csinálják meg normálisan, igényesen. Mert az nem működik, hogy "oké, nincs karrier-mód, de vannak helyette az animációk meg a körítés", de közben a körítés is csak azért, mert a buta-hülye gamer azt szeretné, és olyan is. Elsőre hű meg ha, a második évadra meg elnyomod, mert mindent láttál.
  • pr3cious
    Hol lehet kérdést beküldeni az adásba?
  • Jeffjohnson
    Kimi-vel aláírt a Ferrari 2017-re
  • Szabi #159552
  • pr3cious
    Annyit vitatkoztunk a játékon közben megy a szabadedzés.
  • Totti5
    Néztem.
  • Jeffjohnson
    Nézz meg egy Project Cars-t és meglátod mi az, ami ma a minimum grafikának kellene lennie.
  • Totti5
    Így van, copy paste, nyilván ez nem az a játék ahol ennél több kellene és ez is sokkal több mint kellene, de mivel ezért sír a nép és baj ha nincs benne hát benne van.

Amúgy Kimi is szokott nevetni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.08. 14:18:33
  • Amiga
    Mondjuk a szereplők lemodellezéséről annyit, hogy amit itt látunk, az egy vicc. Kimi, amint gyakorlatilag extázisban van a dobogós helyéért (és talán mert a csapattársa megverte). Mikor láthattál ilyet a valóságban? Ha már betették a versenyzőket, a gesztusaikra figyelhettek volna, mert így illúzióromboló copy/paste az egész.
  • Totti5
    Láttad már a 2k NBA-t? hova tolják még? őrület milyen. Fifa mindig is előremutató graffal, részletekkel jött, a tavalyi rész is nagyon baba. Idén meg teljesen új motort kap ( Frosbite 3 ) így várható más látvány ( hogy szebb e majd kiderül, az így is nagyon szépet persze minden évben lehet feljebb pofozni és kell is, így nyilván az lesz )

Ha nem tetszik akkor elnyomod és nem nézed, ilyen egyszerű.
  • Jeffjohnson
    Tehát azért mert autós játék... ez aztán a jó kifogás. Igénytelenségre nincs kifogás. Meg lehet csinálni azt jobban is csak addig, amíg ez is elég addig nem változtatnak semmin lásd az összes Fifa, NBA játék.
  • pr3cious
    A lényeg az hogy olyat várok ettől a játéktól amit nem képes nyújtani mert nem én vagyok a célközönség. Régen sok játékban amikor történt egy borulás azt nem a fizika határozta meg hanem egy borulás animáció és ez sok esetben még így van ebben a 2016-os játékban is értem ezt úgy hogy vannak kanyarok amit ha nem úgy veszel be ahogy az alkotók kitalálták akkor megcsúszol és kész lehetsz akár vérbeli versenyző is. Ellenben a jó-öreg F1 challengel ahol teljesen következetes volt a fizika és ilyen előre eltárolt dolgoknak nyoma sem volt.
  • Totti5
    Beletrafáltál. A fizikát, kormánykezelést alapjaiban újraírták a 2015ben, az egy teljesen új alapokra épülő rész lett. Nem felületesen kell nézni, hanem részleteiben. "Effektek" mellett modellek részletessége, anyaghasználatok részletessége is sokat nőtt, pálya részletessége is. Lengedező fű, felverődő gumitörmelék, részecskeffektek, vízcsepp effektek, sóder, fű részecskeeffektek, új füst animáció. Átszűrődő fények a fákon, levegőben szálló szöszök. Új vizesfelület, ahogy áthalad az autó a tócsákon azokat kiszorítja animáció, új bevilágítás éjszakai fuamokon.

Végülis majdnem ugyan az.
  • pr3cious
    Az teljesen mindegy néhány effekt lett rádobálva az egyébként 2007-es motorra. Azt szeretném hogy alapoktól kezdve írják újra az egészet beleértve a fizikát is mert sokszor nekem úgy tűnt mintha lenne kormány rásegítés minden assist kikapcsolása mellett
    , megérzem az ilyet és allergiás vagyok rá.
  • Totti5
    10 éve sem volt ilyen autós játékban és most sincs csak ebben. Ez nem fps vagy tps ez autós játék.
  • Jeffjohnson
    "az összes főszereplő nagyon élethűen le van modellezve"
    10 évvel ezelőtti színvonalon. Bűn ronda kisfelbontású textúrákkal telehányva az egész.
    Ha nem nézem ezt, akkor is mérföldekre van egy Project Cars-tól. Ennél sokkal több kellene manapság.
  • Totti5
    Nem, nem a 2007 motor, annak a sokadik revíziója. 2015ben új EGO motort kapott a sorozat, minden téren modern és mindent tud amit kell. Autós játékok közt brutál részletes megoldásokat produkál vele a Codie elég csak a 2015ös játékra nézni.
  • pr3cious
    Aláírom! A grafikát direkt nem emeltem ki mert még mindig a 2007-es ego motor-t használja és már már elavulttá vált. Viszont a hangulat tetszik. Kicsit (nagyon) olyanná kezd válni ez a sorozat mint a Fifa. Codemasters messze van az olyan gyöngyszemektől már mint a CMR2 vagy a Toca2. De egyébként ez lenne a legkisebb gond a játékkal ha csak minimálisan is de megközelítené azt amit a simbin felépített. Még mindig az F1 challenge 2002 -tőt tartom az egyik legjobb szimulátornak más tészta hogy már évek óta nem vettem elő mert már annyira elavult.
  • Totti5
    Ennél szebb ótós játékot keveset telálsz a piacon, és ez nem emberszimulátor, viszont az összes főszereplő nagyon élethűen le van modellezve. Nincs más autós játék amiben ilyen lenne így megvalósítva.
  • Jeffjohnson
    2016-ban ez kb. nulla. Grafika egy hulladék. Az emberek kinézete egy vicc (nulla SSS). Lenne hova fejlődni.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.08. 08:43:27
  • AnuluWork #159535
    Ezmiez?
  • pr3cious
    Itt is határozottan élethű volt a kiszakadó hátsó futómű.
  • Totti5
    Vettel máris nyerő pozícióban.

• Stockbauer33 #159532
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor egy F1-es Benettonnal lezúznak egy Champcar autót! :o
    BOSS GP, Monza

• pr3cious
    wow, a leszakadó kerék animációja

a hangulat jeles :)

• Lteebee
    Köszi.
  • RatBaG #159529
  • Stockbauer33 #159528
  • mcmoha
    http://www.gpticketshop.hu/Formula_1.html
  • Stockbauer33 #159526
    http://mcsatorna.hu/f1/nem-lesz-kesz-a-red-bull-ring-bovitese-2017-re-1777443
  • Lteebee
    Sziasztok!

Jegyet szeretnék venni az idei futamra.
    Van valami javaslatotok, hogy hol érdemes?

Köszi.
  • Stockbauer33 #159524
  • Pluskast
    Játszadozni kb másfél két órára jó, de utána gyorsan el is felejteném.
  • pr3cious
    Szeretnék ilyet. Ronda de rendkívül hasznos és valószínű pofonegyszerű irányítani :)
  • Norbi1990
    Kimi nem kímélte a "jövő autóját" :D
  • Szabi #159520
  • pr3cious
  • bakkerman
    a csapat egyik fő részvényese
  • Stockbauer33 #159517
    Ugyanezt csinálta a Schuminál is.Csak ekézte minden német újságnál a vén gyökér.Miinden verseny után belekötött a Lauda.Nem is értem mit szakért egy ilyen vén idiota egy ilyen modern csapatnál?!
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.06. 16:55:27
  • pr3cious
    Halo minek ide? Megvan oldva a probléma