FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Erdekes futam lesz az biztos,mar csak Hami alulrol valo feljovetele miatt is izgalmas futam lesz,azert nem mostanaban volt olyan futama hogy ennyire alulrol kelljen eloremasznia,lesznek ott csatak boven

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Holnapi futamnak neki se állok megnézni, piros zásuló piros zászló hátán... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#eljen>

mcmoha
“Assessment at the Medical Centre revealed no injuries, and he has been transferred to King Fahad Armed Forces Hospital, Jeddah, for precautionary checks.”

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
no , mi t9rtént HAM elfelejtett vezetni ? 😄
Idióta egy rakés szar pálya, holnap ez tiszta lutri lesz ... Kis Shumiról lehet tudni mi baja lett?

Checo előtt le a kalappal <#worship> , ez nem tudom honnan jött, de gratula neki!!! Remélem Mick rendben lesz és hólnap látunk 1 jó versenyt.
Bercy
Absolute Animal Perez 😊
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sippie
fölösleges, lesz majd 5 kieső legalább aki falnak vágja a kocsit, és ismerve a legmákosabban fog kijönni belőle.
Pedig nem csak a kocsi miatt szerzett ennyi vb-t <#hehe><#gonosz1><#gonosz1> Remélem az összes rajongója érzi a mítosz rombolást.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2022.03.26. 18:39:16

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Nyugi, a holnapi rajtig biztosan kizárnak 6-8 autót mondvacsinált indokokkal......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HTS s3rg1nh00
Altat a Mercedes és Hamilton.<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

PLaci
Hamilton kiesett a Q1 -ben! <#taps>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

lac coo
No hány SC lesz vajon versenyen és hány autót vernek szét a kerékvetők ? 😊

__Jacek__
Bele kell gondolni egy hétre késleltetik az ország elhagyását pl. ausztrál nagydíj megint nem lenne.
PLaci

PLaci
Amúgy ha ez igaz, akkor a pilóták helyében soha többet nem mennék Szaúd-Arábiába.

Sippie
mondjuk nálam ez felérne egy fenyegetéssel. "Ha nem versenyzel nem fogod könnyen elhagyni az országot." vicc, hogy ezt meg lehet tenni.
__Jacek__
Gondolom nem ekhos szekéren jöttek, szerinted akkor szállnak fel gépek amikor akarnak 😄
Azt mégis hogy?? Rabláncot és vasgolyót kötnek, a lábukra? 😄

Reménykedjünk abban, hogy semmi rendkívüli nem fog történni, a hétvége hátralévő napjaiban.
__Jacek__
Állítólag terjed egy olyan hír hogy be lett lengetve hogy nem lenne olyan könnyű elhagynia az országot aki nem versenyez...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.03.26. 09:49:39
HTS s3rg1nh00
az FIA hagyján,de a szerződésükben szvsz elég komoly kikötések vannak mikor maradhatnak távol egy versenytől és mik a szankciók,ha ennek ellenére mégsem vesznek részt (valószínű eddig rakétatámadást egyikük sem írt bele,majd kiegészítik)

Sippie
a pilótáknak egységesen fel kellett volna állni, és elhagyni az országot. Mit tehetett volna a FIA? kizárja mindegyiküket?
Ezt sajnos nekem sem kell bemutatni. Nálunk pár hónapja a termelési részen volt cián szivárgás a multinál, vérző orral zuhantak össze az emberek. Pár óra szellőztetés után kezdhetett a délutános műszak, a médiában meg pár ember szédüléses rosszullétéről írtak, meg hogy semmi veszélyes anyag nem volt. Az igazgató másnap a beszédében azt mondta, hogy kintről ment be az anyag... Hamiltonban egyébként nagyon pozitívan csalódtam.
PLaci

HTS s3rg1nh00
na ezt nem kell bemutatni,egy olyan multinál dolgozom ahol körbeküldték h.akkor hagyjuk el a maszkhasználatot ha a pozitív tesztek aránya 5% alatt lesz...most mondjuk 3000 fő + lesz 9000 tesztből az 33,3%,de ha 30 pozitív lesz 90 tesztre,akkor is...magyarul soha nem törlik el a maszkhordást,max.akkor ha már a működést veszélyezteti az emberhiány 😊

Sippie
pénz beszél... dolgoztam multinál, ami vallotta hogy "diversity, equality, egyenlő jogok, egyenlő bánásmód, kikezdhetetlenség blabla" de amikor Szaudi vevő került elő a pénzével, egyből nyalták a seggüket. Képmutatás megy csak, de legalább Hamilton most itt is felszólalt, nem csak a hungaroringen (nem tudom mondjuk Vettel elmondta-e idén is a tutit, és lobogtatja az lmbqt zászlaját, vagy ki se utazott covid miatt?)
Sippie
Sennánál nem a tervezés volt szar, hanem a verseny előtt vágták ketté az alkatrészt mert Senna panaszkodott, hogy nagyon kilóg a kormány, és szarul lett meghegesztve/összekötve azért tört el állítólag. (bár ez lehet csak utólagos magyarázás)
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2022.03.25. 21:40:38
lac coo

mcmoha

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.25. 17:40:55

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nearo
mi történt?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

Ok. Ha van egy kis lelke a vezetésnek a pénz imádatán kívül, akkor azonnal csomagolni kell és menni! Ennyi erővel lehetne ukrán GP is.
AnuluWork
Ne birkázz!

AnuluWork
Senki sem vitatkozott azzal, hogy baromság-e vagy sem, csak példát hoztam az "ezt én nehezen hiszem el"-re. Felőlem a szaGértők azt magyaráznak amit akarnak. Tény, hogy Senna egy eltervezett alkatrész miatt halt meg, ami az egyik pályaegyetlenség okán, egy huppanón tört el azután, hogy áttervezték. Newey volt a tervező ott is, ott is vékonyított, szarabb lett minden. Bár nem ő a főnök, tuti, hogy az idei kocsihoz több köze van, mint a tavalyihoz!

Persze lehet, hogy a szaGértőknek van igaza, azt is elolvastam, de ezek inkább együtt több hibának tűnnek, így bármi lehetséges.

Tuti, hogy mind tervezési, esetleg gyártási hiba, mert új fejezet van, még a Mercinek se jött össze minden elsőre, pedig jók az ötleteik. A Ferrari meg első versenyen nagyon erős volt. De erős volt 1997ben az első versenyen a Meki is (1-3), aztán a végén sehol se voltak.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.25. 14:19:44

AnuluWork
"ezt én nehezen hiszem el..."

Erre válaszoltam.

Hány olyan kerék volt a F1ben, ami beragadt és a gyárban szedték le? Toto szerint Bottas állt be szarul.

Én se hittem el, hogy lehet olyan kerék, amit csak a gyárban tudnak leszedni, erre mégis.

Egyébként ez a RB ua Newey munkája, akinek a tervezési bénasága okán, halt meg Senna. Ezt maga Newey ismerte el.

Pont ez a lényeg, hogy nevetséges az összehasonlítás.
HTS s3rg1nh00
amikről itt szó van,azok a mechanikai feszültség/szilárdságtan és a terhelések típusának témaköre a kormányzással kapcsolatban.
szvsz nagyon spórolni akartak (kb.minden autó többé-kevésbé túlsúlyos),mert egy nagyobb kerékvetőről is hasonló erőhatás érné a kormányművet (és nem a felfüggesztést).ez csak azt mutatja,mennyire a sötétben tapogatóznak a legjobb mérnökök is a szabályváltozás után.
gyártási hiba sem kizárható,de némi +mm anyagvastagság és +pár gramm súly lehet befigyel most a RB-nál ezen a téren a biztonságért 😊

Cserébe szétrohad a küszöbe... eleve az összehasonlítás is nevetséges.
Master91
Megmondták mi a baj.
SZAKKOMENTÁTOROKTÓL kezdve mindenki elfogadta.
Fórumon néhány birka meg bégeti hogy kamu-pr fogás stb.

Miért érveljek ellen? De komolyan? Számára a röhögős fejek a legjobb válasz amit adhatok.
Régóta látom én is hogy merre hány méter lac coo-nál, itt is meg ph-n is. De valami ellenérvet felhozhatnátok a röhögős fejek helyett. Csak mert szerintem is a világ faszsága ez a sztori. Egy 30 éves Punto-ban sem menne tönkre a kormányzás egy 10 centis ejtéstől. De lehet hogy akkor sem, ha egész nap ejtegetnék le 10 centiről. Érdekelne az ellenkező érv. Az én alusipkás összeesküvés-elméletem az az, hogy gyártási hiba volt, és nem akar az RB semmilyen biztonsági vizsgálatot, nehogy ne engedjék őket addig versenyezni.
Master91
😄 D 😄😄:😄😄:😄PD😄PD😛DD😄😄D:😄😄
lac coo
Értem...És annak mi köze egy kamuhoz mely szerint leejtik 10 cm.ről az autót és elgörbül a felfüggesztés? 😊

AnuluWork
#179482 ahonnan indult.

Bottassal nem ez történt Monacóban?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Hányszor is szorult be úgy kerék, hogy csak a gyárban tudták leszedni?

AnuluWork