182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De hát nem előzött, a féktávot pedig ő nézte be. Azt hogy Verstappen 10 méteres pályaszélességből fél métert mozgott és Kimi ettől elkezdte jobbra balra rángatni az autót mint aki azt se tudja hol van nem Max hibája. Tette volna be valahova, de nem volt olyan távolságban viszont ahhoz elég közel hogy a kapkodásban beszopja a féktávot. -
Bezzeg amikor polet futott sárga zacsek alatt Cunci! Akkor is de kurvára értettek hozzá, mi?! :) Kiskedvenc Verstappen volt, így félrenéztek. Ellenben fordítva - vagy ha már vezéreztetek - elquró kint van, Kimit még gumilövedékkel is fejbe lövik, hogy ne ugráljon, fakkot akar előzni egy F1en!
Mottó:
-
"Érdekes, hogy hami közelébe se mert menni"
Biztos érdekes, ennyi kitaláció közepette minden érdekes. A valóság az hogy nem volt gyorsabb, Hamilton pedig kontrollálta a versenyt, pont annyira hogy ne tudjon támadni. Ezért volt nagyon ideges amikor az óramű pontossággal felépített és stagnáló 2-2.5 mpt bukta feltartás miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 23:12:16 -
Ne is mondd... egyre szimpatikusabb az ötlet, hogy forma1 helyett inkább bringázzak egyet... -
pr3cious #159841 100erzen látták. ezt a dögunalmat, remélem a pálya melett izgalmas volt legalább.., így nem lehet új nézőket vonzani ilyen futammal nem, és 100% megértem aki azt mondja hogy unalmas mert az, kár hogy volt egy baku és ez mert akkor azt mondanám hogy fergeteges az idei szezon!
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.24. 22:08:58 -
SzocsA #159840 Persze, mert most kapott új szerződést, amiben a kisbetűs részben benne van, hogy 2. számú pilóta. Érdekes, hogy hami közelébe se mert menni a versenyen....
Miért húzták eddig a szerződéshosszabbítást? Mert nem akart 2. lenni... -
SzocsA #159839 És igaza van...... -
memphis1985 #159838 pic.twitter.com/wXxkDp1zOt -
Ez határeset, először kiment védeni a külsőt, utána visszabaszta belülre, de valóban nem egyértelmű, ellenben akárhogy is nézem ez két irányváltás volt és a második nem az ideális ívre visszatéréskor történt. Abban viszont biztos vagyok, hogy más esetben mást ezért minimum vizsgáltak volna. Mindegy, ettől függetlenül egy taliga fos volt ez a futam is, remélem jövőre a szabálymódosítások kicsit kutyulnak a dolgokon, mert ez már tényleg csak délutáni alvás alatti zümmögésre alkalmas. -
Szerintem Rózsinak most úszott el a VB. -
igen a végsebesség annyi körülbelül,csak ahogy te is írod a kisebb leszoritó erő miatt kanyarban lassabbak,ami tévén keresztül is átjön,ha youtube-ra beütsz egy 2005-ös onboardot mellé meg egy 2015-2016-ost. A hangokról nem beszélve,de az legyen a legnagyobb gond
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.24. 18:28:04 -
GP2 a V8 érában is ennyire volt kb. Az eleve annak készült hogy onnan bárki aki átül az F1be fel legyen készülve. Több mint 600 paci az is, elég jó aeróval + ott is slick gumik + ott is DRS. -
ööö nope?a hibrid rendszer miatt sokkal jobb a gyorsulásuk,a végsebesség nagyjából a V10-es érával egyenlő viszont kanyarban a kisebb leszorítóerő miatt lassabbak,nem értem hogy jönnek ide a talicskák... -
Légyszíves nézd meg milyen köridők voltak 2005ben V10el és mik idén. GP2 jött fel, nem az F1 lett lassabb. Ezek az autók körrekordokat döntögetnek jelenleg akkora a tempó. -
SzocsA #159831 Nem is tudtam, hogy a hungaroring önfenntartó, a jegyek bevételeiből működik csak.... -
igaza van,ő még emlékezhet milyen volt amikor igazi aszfaltrepesztő gépekkel mentek,most meg talicskákban ülnek ahhoz képest. -
Es ha az RB-ban Merci motor van, akkor meg ok gyoznek;) -
Stockbauer33 #159828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha alonso ott ül a RB-ba akkor dobogós.Jók ezek az eredmények.
http://gp-live.hu/f1-hirek/alonso-elfogadhatatlan-ami-a-forma-1-ben-zajlik/ -
A versenybirok valszeg nem csak abbol a 2 kamerabol lattak, mint te, hanem vagy 10-bol, sokszor;) Meg persze, van rendes verseny tapasztalatuk es ertenek is hozza:D -
Na csak helyreallt a vilag rendje juliusra,Lajos a tabella elen :) Hockenheimben kell egy ujabb siker es akkor megint ugy mehet pihenore hogy minden pacek,ez mentalisan nagyon fontos es nagy elony -
király,hogy még mindig nem értitek...védte az ívet,majd kihúzódott féktávot venni,ez eddig 1 irányváltás és szabályos,DE Kimi itt újra elindult a kanyar bal oldalára amit csak úgy tudott kivédekezni hogy a jobbra húzódásból ismét balra rántotta az autót,ezért kellett Kiminek félrerántani a kormányt jobbra.nem is értem a versenybírók melyik csatornát nézték,valószínű csak a fehér vonalat meg a boxutcai sebességtúllépőkre vadásztak ma a következetlenség jegyében. -
Jah, ot evi gdp mar elment volna az uj palyara! :)) -
-
Meg szerncse, hogy a Nagy Vezer nem szereti az F1-et;DDD -
Majd felcsuton .....!!! :) -
Igy van. Egyszer vedte az ivet utana visszamenr i re, ez teljesen rendben van. -
A digitális pályahatár jelző viszont remekül működött, remélem lesz mindenhol.
Kimi magát szivatta meg, bemehetett volna balra ott volt a hely végig, de nem ment, és jött a kanyar, későn fékezett ezért jobbra rántotta. Érdemes megnézni szimplán elnézte Kimi, még jó hogy nem sérült meg Max.
-
Van ott hely, csak akarni kellene, es nem feleslegesen foci palyakat epiteni;))) -
Ha nagyon raernek, hozzamodelleznem valamelyik szimhez, lehetne tesztelni;) De nem erek ra es annyira mar nem erdekel:D
Talan majd az uj autokkal (szelesebb gumik, uj hatso szarny) rovidebb tavon is kozelebb tudnak majd kerulni egymashoz.
Vagy random rendszerben, a verseny 50–80%-a kozott, kotelezoen bekuldhetnek a biztonsagi autot:D -
azzal van a probléma,hogy eléggé be van korlátozva a hely a környéken,mikor a célegyenest először hosszabbították is ezért nem lett komolyabb az átépítés,a 3-4-5 kanyaroknál lenne csak hely bővíteni de ott mint sokszor(ma is) kiderült,felesleges lenne szvsz. -
no-no,utána tett még egy kormánymozdulatot amit nem lett volna szabad.WG is elmondta,hogy mi volt a szitu,védte a belső ívet,utána kihúzódott féktávot venni de mikor Kimi újra belülre húzta volna akkor újra belülre kormányzott. -
Mostanaban, ezeknek az autoknak, egyik palya sem igazan alkalmas, hiaba regi vagy uj. Ha van is izgalmasabb, mozgalmasabb verseny, az nagyresz valami balesetnek, muszaki hibanak, idojarasnak, elbaltazott dolognak koszonheto.
A Hring-nel regebbi (klasszikus) palyakon annyival egyszerubb volt a kesobbi modositas, hogy eredetileg szaguldasra terveztek oket, a frissebb autokhoz "csak" roviditeni, lassitani kellett (Monza, Nord/Nurb, Hock, Spa, Silverstone, Interlagos stb.).
A Hring-et ismet boviteni kellene, minimum 1 (celegyenes) de inkabb azonnal 2 helyen. Ha mar csak a celegyenes hosszabb lehetne 150-200 meterrel, jonehany evig hasznalhatobb lenne.
De ha a sikan utani reszt is modositanak, a tempos kanyargos resz utani "problemasabb" visszaforditoval es kigyorsitoval egy hosszabb egyenesre (esetleg elozes vagy kozelebb kerules), meg jobbb lehetne.
-
nem a pálya alkalmatlan, hanem a sok elrontott korlátozó szabály évek óta -
Nekem szokasos program, jot szundiztam :)))) elejet lattam, meg vegebol egy kicsit , eleg is volt . -
Visszament az ivre, azt szabad . Szerintem Kimi kapkodta azt el, ha nem rantja kivulre le is loki Maxet ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.24. 16:15:30 -
pr3cious #159810 Nem hogy unalmas, bakunál is rosszabb volt, a feléig bírtam nézni... -
Lokker #159809 Verstappen belső kamerás felvétel kellene. Először külső ívet védte le majd vissza behúzta belső ívre. -
Muszáj mindig ezt a ripacs Kány Ébelt berakni interjúvoztatásra a végén? -
En nem tudom mit latott ott Weber, szerintem Kimi cikazott ott nem igen tudta .i fog kisulni belole :))) -
Eskuszom ez a palya alkalmatlan f1 versenyre, mintha direkt ugy terveztek volna, higy sem elokeszitesre nem alkalmas egy kanyar se , es egyenesek vegen meg mire elozni lehetne meg egy sokkal gyorsabb autoval is akar, addigra pont van egy kanyar, es pont olyan kanyar ahol meg nagyon vedekezni se kell, illetve a kovetkezo kanyar miatt veletlenul se kerulhet az ember rossz oldalra :)))