FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.07. 10:07:30
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://gaborszantai.co.uk/
Jó volt olvasni a boxutca facebook kommenteket, tisztára meglepő hozáállással, ment a köcsögök ahelyett hogy javítanák az autót erre pazarolják az időt 😊))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Istenem 😄 Meg a tavalyi év vége is teljesen máshogy alakulhatott volna,ha Rosberg nyeri a futamokat és nem Lewis 😄 Eddig idén szarnak van csapva a német,időmérőn 1 körön lassabb,de még futamon se tudja tartani a lépést a brittel.A csapata persze bíztatja,mert mi mást mondanának,de azért nem csak apró különbségek vannak köztük. De még ezek "az apró különbségek" amikről beszél Wolff,ezek is elegendőek a világbajnoki címhez
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.05. 16:11:12
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
meglepett, hogy másoknak is hiányozna a Monza, azt hittem csak én szeretem a pályát, a többieknek meg unalmas 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"If in doubt, flat out!\"
Zseniális tényleg,Azerbajdzsánban rendezni európa nagydíjat...de legalább börni megint jól jár,az a lényeg!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
a 24 órások meg nem nagyon mennek mostanában, báris mintha hallottam volna a Le Manse körül valamit. szóval nagy képmutatás.
A tartósságot a 24 órás versenyeken lehet tesztelni, mert ott kapja az ivet a motor a gyors fejlesztést meg az lenne, ha nem 4 motort használhatnának egy évben hanem mint régen akár versenyenként u fejlesztés és ami a csövön kifér minden versenyen.
Semmi sporolás meg 100kg uza. Ez itt nem erről kéne hogy szoljon.
2004 óta 10mp-et lassultak. és itt nem a végsebességet kéne nézni a kanyarokban lehetne elérni gyorsulást , évről évre a kör rekordokat kéne feszegetniük ,mert az jelzi a fejlődést .
Ez olyan mintha az olimpián nem az nyerne aki a leggyorsabb hanem aki a legtovább birja visszatartott levegővel az uszást.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.02. 12:21:00
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"If in doubt, flat out!\"
Egy-két F1-es futamon meg kong a lelátó az ürességtől...
Nagy lehetőség, és nagy terület...a jelenlegi LMP autók..bár külön energiakategóriában futnak, pl: Porsche 919 LMP-H Hybrid 500Le jön a robbanómotorból de ... 900LE teljesítményt tesznek le hybrid hajtásban.
..és ez még lófsz 😊 ...az F1-nek is figyelnie kell, mert pikk-pakk letolják az LMP-k hiába próbálja az FIA nyomni lefele.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.01. 14:16:27
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
mondjuk Ő nem tötyög
Az autói meg brutáljók és imádom a képeit, mert igényesek.