182110
  • csabush
    Ez határeset, először kiment védeni a külsőt, utána visszabaszta belülre, de valóban nem egyértelmű, ellenben akárhogy is nézem ez két irányváltás volt és a második nem az ideális ívre visszatéréskor történt. Abban viszont biztos vagyok, hogy más esetben mást ezért minimum vizsgáltak volna. Mindegy, ettől függetlenül egy taliga fos volt ez a futam is, remélem jövőre a szabálymódosítások kicsit kutyulnak a dolgokon, mert ez már tényleg csak délutáni alvás alatti zümmögésre alkalmas.
  • adam46
    Szerintem Rózsinak most úszott el a VB.
  • bakkerman
    igen a végsebesség annyi körülbelül,csak ahogy te is írod a kisebb leszoritó erő miatt kanyarban lassabbak,ami tévén keresztül is átjön,ha youtube-ra beütsz egy 2005-ös onboardot mellé meg egy 2015-2016-ost. A hangokról nem beszélve,de az legyen a legnagyobb gond
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.24. 18:28:04
  • Totti5
    GP2 a V8 érában is ennyire volt kb. Az eleve annak készült hogy onnan bárki aki átül az F1be fel legyen készülve. Több mint 600 paci az is, elég jó aeróval + ott is slick gumik + ott is DRS.
  • HTS s3rg1nh00
    ööö nope?a hibrid rendszer miatt sokkal jobb a gyorsulásuk,a végsebesség nagyjából a V10-es érával egyenlő viszont kanyarban a kisebb leszorítóerő miatt lassabbak,nem értem hogy jönnek ide a talicskák...
  • Totti5
    Légyszíves nézd meg milyen köridők voltak 2005ben V10el és mik idén. GP2 jött fel, nem az F1 lett lassabb. Ezek az autók körrekordokat döntögetnek jelenleg akkora a tempó.
  • SzocsA
    Nem is tudtam, hogy a hungaroring önfenntartó, a jegyek bevételeiből működik csak....
  • bakkerman
    igaza van,ő még emlékezhet milyen volt amikor igazi aszfaltrepesztő gépekkel mentek,most meg talicskákban ülnek ahhoz képest.
  • Alexease
    Es ha az RB-ban Merci motor van, akkor meg ok gyoznek;)
  • Stockbauer33 #159828
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha alonso ott ül a RB-ba akkor dobogós.Jók ezek az eredmények.

http://gp-live.hu/f1-hirek/alonso-elfogadhatatlan-ami-a-forma-1-ben-zajlik/
  • Alexease
    A versenybirok valszeg nem csak abbol a 2 kamerabol lattak, mint te, hanem vagy 10-bol, sokszor;) Meg persze, van rendes verseny tapasztalatuk es ertenek is hozza:D
  • bakkerman
    Na csak helyreallt a vilag rendje juliusra,Lajos a tabella elen :) Hockenheimben kell egy ujabb siker es akkor megint ugy mehet pihenore hogy minden pacek,ez mentalisan nagyon fontos es nagy elony
  • HTS s3rg1nh00
    király,hogy még mindig nem értitek...védte az ívet,majd kihúzódott féktávot venni,ez eddig 1 irányváltás és szabályos,DE Kimi itt újra elindult a kanyar bal oldalára amit csak úgy tudott kivédekezni hogy a jobbra húzódásból ismét balra rántotta az autót,ezért kellett Kiminek félrerántani a kormányt jobbra.nem is értem a versenybírók melyik csatornát nézték,valószínű csak a fehér vonalat meg a boxutcai sebességtúllépőkre vadásztak ma a következetlenség jegyében.
  • lac coo
    Jah, ot evi gdp mar elment volna az uj palyara! :))
  • Totti5

• Alexease
    Meg szerncse, hogy a Nagy Vezer nem szereti az F1-et;DDD
  • lac coo
    Majd felcsuton .....!!! :)
  • lac coo
    Igy van. Egyszer vedte az ivet utana visszamenr i re, ez teljesen rendben van.
  • Totti5
    A digitális pályahatár jelző viszont remekül működött, remélem lesz mindenhol.

Kimi magát szivatta meg, bemehetett volna balra ott volt a hely végig, de nem ment, és jött a kanyar, későn fékezett ezért jobbra rántotta. Érdemes megnézni szimplán elnézte Kimi, még jó hogy nem sérült meg Max.

• Alexease
    Van ott hely, csak akarni kellene, es nem feleslegesen foci palyakat epiteni;)))
  • Alexease
    Ha nagyon raernek, hozzamodelleznem valamelyik szimhez, lehetne tesztelni;) De nem erek ra es annyira mar nem erdekel:D

Talan majd az uj autokkal (szelesebb gumik, uj hatso szarny) rovidebb tavon is kozelebb tudnak majd kerulni egymashoz.
    Vagy random rendszerben, a verseny 50–80%-a kozott, kotelezoen bekuldhetnek a biztonsagi autot:D
  • HTS s3rg1nh00
    azzal van a probléma,hogy eléggé be van korlátozva a hely a környéken,mikor a célegyenest először hosszabbították is ezért nem lett komolyabb az átépítés,a 3-4-5 kanyaroknál lenne csak hely bővíteni de ott mint sokszor(ma is) kiderült,felesleges lenne szvsz.
  • HTS s3rg1nh00
    no-no,utána tett még egy kormánymozdulatot amit nem lett volna szabad.WG is elmondta,hogy mi volt a szitu,védte a belső ívet,utána kihúzódott féktávot venni de mikor Kimi újra belülre húzta volna akkor újra belülre kormányzott.
  • Alexease
    Mostanaban, ezeknek az autoknak, egyik palya sem igazan alkalmas, hiaba regi vagy uj. Ha van is izgalmasabb, mozgalmasabb verseny, az nagyresz valami balesetnek, muszaki hibanak, idojarasnak, elbaltazott dolognak koszonheto.

A Hring-nel regebbi (klasszikus) palyakon annyival egyszerubb volt a kesobbi modositas, hogy eredetileg szaguldasra terveztek oket, a frissebb autokhoz "csak" roviditeni, lassitani kellett (Monza, Nord/Nurb, Hock, Spa, Silverstone, Interlagos stb.).

A Hring-et ismet boviteni kellene, minimum 1 (celegyenes) de inkabb azonnal 2 helyen. Ha mar csak a celegyenes hosszabb lehetne 150-200 meterrel, jonehany evig hasznalhatobb lenne.
    De ha a sikan utani reszt is modositanak, a tempos kanyargos resz utani "problemasabb" visszaforditoval es kigyorsitoval egy hosszabb egyenesre (esetleg elozes vagy kozelebb kerules), meg jobbb lehetne.

• allock #159813
    nem a pálya alkalmatlan, hanem a sok elrontott korlátozó szabály évek óta
  • lac coo
    Nekem szokasos program, jot szundiztam :)))) elejet lattam, meg vegebol egy kicsit , eleg is volt .
  • lac coo
    Visszament az ivre, azt szabad . Szerintem Kimi kapkodta azt el, ha nem rantja kivulre le is loki Maxet ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.24. 16:15:30
  • pr3cious
    Nem hogy unalmas, bakunál is rosszabb volt, a feléig bírtam nézni...
  • Lokker
    Verstappen belső kamerás felvétel kellene. Először külső ívet védte le majd vissza behúzta belső ívre.
  • sorler
    Muszáj mindig ezt a ripacs Kány Ébelt berakni interjúvoztatásra a végén?
  • lac coo
    En nem tudom mit latott ott Weber, szerintem Kimi cikazott ott nem igen tudta .i fog kisulni belole :)))
  • lac coo
    Eskuszom ez a palya alkalmatlan f1 versenyre, mintha direkt ugy terveztek volna, higy sem elokeszitesre nem alkalmas egy kanyar se , es egyenesek vegen meg mire elozni lehetne meg egy sokkal gyorsabb autoval is akar, addigra pont van egy kanyar, es pont olyan kanyar ahol meg nagyon vedekezni se kell, illetve a kovetkezo kanyar miatt veletlenul se kerulhet az ember rossz oldalra :)))
  • Lokker
    Pedig kellett volna. :)
  • Papa01 #159804
    Unalmas volt... :((
  • Totti5
    Nem volt belőle ügy.
  • Lokker
    Verstappen ügyet akkor el is felejtik?
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.24. 15:59:48
  • lac coo
    Erre komlyan modnom az idot kar pazarolni, hogy megnezze az ember !
    Foleg ilyen elb...palyan .
  • IXEMGabeo
    vegere egesz jo parocskak alakultak ki...ezen a palyan amugy is keves elozes szokott lenni...

mi tortent, hogy ez a...**Hami megnyerte a futamot...jol rajtolt megint?
  • Stockbauer33 #159799
    Ham

Alonso
  • Master91
    Kellett volna nagyon egy kis eső.