FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leoltod Szujót hogy csak az F1-ről beszél, aztán 2: kiderül hogy az a baja a pici szívednek hogy DTM közvetítésbe sokat beszélt F1-ről. megint F1 topikba.
Akkor te most Szujó ellentetje vagy, hogy nem arról beszélsz amiről kéne ? 😄
Nézd más nyelven, ne nézd, bánja fene, ez hülyeség ahogy van. Vagy hallgass közbe Czollner Gyulát, Mezei Dánielt. Ők is tudnak F1-ről beszélni... ja nem
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
én azon kevesek közé tartozom aki azt mondja, Monaco tökéletesen alkalmatlan 20-25 éve versenyekhez, de nem lehet kihagyni a versenynaptárból. Mindig megnézem bármilyen unalmas vagy nem unalmas.
Csak nem kell a szavaimat kiforgatni. Szujó ha DTM-et közvetít marhára nem érdekel Hamilton, Vettel és a többi..nem edzésen beszélt hanem verseny alatt totálisan másról. Nem kell leülni és közvetíteni ha nem érdekli. Én erre céloztam.
Megint más egy 1-1,5 órás szabad edzést közvetíteni ott belefér más is, mert azt valóban nem lehet kitölteni csak az edzéssel, főleg ha nem is történik semmi éppen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Már idén akar vezetni 😊
Indy 500: Bourdais calls for calm ahead of Sunday's race
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
F1 alatt 50%-ban Indy500-ról beszélnének majd. LOL?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.05.23. 12:06:24
\"If in doubt, flat out!\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"If in doubt, flat out!\"
Szujó meg semmi másról nem tud csak F1-ről..akkor is ha nem azt közvetítenek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

http://gaborszantai.co.uk/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk:
"Jackie Steward" Pedig szegény Skicc Palit, hogy anyázta anno az index! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.17. 08:32:53
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Topic
Utoljára szerkesztette: sorler, 2015.05.16. 12:55:46
sztem túlspirázzák, most azon gondolkoznak hogy hogyan tegyék izgalmasabbá, mert hogy a nézőket nem érdekli a technika...hogy hogy működnek ezek a csodaautók..
Ez sztem rossz út.....pont le kell szrni mi jó a nézőnek, mert így kezdődött az egész, elkezdtek foglalkozni azzal hogy mi jó a nézőnek...a néző nem akar korán kelni, a néző nem akar halált látni, a néző több előzést akar látni, a néző izgalmakat szeretne..stb.
Ennek köszönhető a manipuláltan sz@r gumi, a pazarló kivilágítás, a DRS és az átugrás taktikája..
hülyeség,...meg különben is...mi az hogy akit nem érdekel a technika? eleve rossz az elgondolás, mert így nem is fognak minket technikai infókkal ellátni,..pedig igen is qvára érdekel...akit meg nem az nézzen ölös-bszós filmet tetszőleges arányban, izgalmakat keresve..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type