FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
1:beraksz egy F1-es topikba egy Indy 500-as posztot (amit baromira senkit nem érdekel)
leoltod Szujót hogy csak az F1-ről beszél, aztán 2: kiderül hogy az a baja a pici szívednek hogy DTM közvetítésbe sokat beszélt F1-ről. megint F1 topikba.
Akkor te most Szujó ellentetje vagy, hogy nem arról beszélsz amiről kéne ? 😄

Nézd más nyelven, ne nézd, bánja fene, ez hülyeség ahogy van. Vagy hallgass közbe Czollner Gyulát, Mezei Dánielt. Ők is tudnak F1-ről beszélni... ja nem
bakkerman
Koszi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Szerintem a boxutca fb oldalán kiírják majd az időmérő/verseny végén. Legalábbis szoktam látni, hogy kirakják

I met God. She's black

bakkerman
Valahol kiirjak,hogy milyen zenek futnak a "Boxutca" es a felvezeto musorok kozben? Van 1-2 szam amit mar regota vadaszok es mindig hallom az F1-es musorokban

Totti5
Versenyenként. Elrontotta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
nézem felvezető műsort... körönként több, mint 4000 váltás? heh?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
igen elkezdtem nézni, de fáradt voltam és mentem aludni.
én azon kevesek közé tartozom aki azt mondja, Monaco tökéletesen alkalmatlan 20-25 éve versenyekhez, de nem lehet kihagyni a versenynaptárból. Mindig megnézem bármilyen unalmas vagy nem unalmas.

Csak nem kell a szavaimat kiforgatni. Szujó ha DTM-et közvetít marhára nem érdekel Hamilton, Vettel és a többi..nem edzésen beszélt hanem verseny alatt totálisan másról. Nem kell leülni és közvetíteni ha nem érdekli. Én erre céloztam.
Megint más egy 1-1,5 órás szabad edzést közvetíteni ott belefér más is, mert azt valóban nem lehet kitölteni csak az edzéssel, főleg ha nem is történik semmi éppen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Le kell mutélni, vagy nézni más nyelvet. Tegnap nézted az edzést? nem volt semmi a pályán és rengeteg mindenről beszéltek. Persze sosem jó semmi...

nearo
lol, miez, colin mcrae rally 2? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
<#eljen>

Dietrich
van aki nézett DTM-t..50%-ban F1-ről beszélt alatta? LOL? fene tudja...ez csak őt mínősíti mert képtelen kitölteni a műsort. nem készül fel nem tud mit mondani ilyenkor jön az efegyezés.
F1 alatt 50%-ban Indy500-ról beszélnének majd. LOL?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.05.23. 12:06:24

desigo
Nincs szar élete amíg Kimivel van...
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

BooMiller

maffioso
Hirtelen nem tudtam hova tenni ezt az infót, mert csütörtökön voltak a szabadedzések. 😄 Sajnos ez nem mutat valós képet, mert kb 20 percet autóztak, aztán szakadt az eső és parkoltak. Ennek ellenére az elsőn is erősek voltak az idők. Meglátjuk délután.

\"If in doubt, flat out!\"

Alonso 8 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

maffioso
Mechanikai hiba okozta, utcai pályán meg is halt volna, mert nincs korház olyan közel, mint az indy speedwayen. Egyébként az indycar hivatalos emberei szerint nem ül többet autóba, mások szerint pedig még idén visszatér.

\"If in doubt, flat out!\"

Totti5
Remélem nem lesz probléma, mert egy ember már a korházban van súlyos sérülésekkel és lehet a pályafutásának is vége.

Master91
Szujó meg semmi másról nem tud csak F1-ről

lol 😄
végül is F1-et nézek nem?
Dietrich
Milyen kommentálás? Beszéltek valamiről.
Szujó meg semmi másról nem tud csak F1-ről..akkor is ha nem azt közvetítenek.

Jeffjohnson
Egy biztos a kommentálás még Szujó-nál is rosszabb "megy a csihi-puhi". Sokszor egy mondatot sem tudott elmondani normálisan.

Dietrich

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
mi történt Rosberggel,hogy így elverték az első prektiszen?

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

desigo
Jó az ideit simán behúzza,de remélem jövőre elpicsázza már valaki...
Totti5
3 év.

Pluskast
78 az 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nagyjabol. Neki is igaza van, mert latvanyosak a kamera bevagasok, de nem 50 koron keresztul...

http://gaborszantai.co.uk/

Pluskast
Tiszteletben tartva a véleményedet nekem nem emiatt izgalmas egy F1-es futam, számomra az általad leírtak huszadrangúak. Természetesen ez ízlés kérdése.

Totti5
Monacoban már az baromi lárványos amikor kigurulnak a pályára. Versenyzésre kb alkalmatlan aszfalt, előzésre kb alkalmatlan szűk katlan. F1es autókázásra kb alkalmatlan vonalvezetés. Minden kör elismerésre méltó és rettentő látványos s küzdelmes, amikor centikre mennek a faltól.

benőmenő
Azért általában valaki falhoz szokta csapni és akkor van egy kis taktikázás a safety carnál, de tényleg nem a monacoi verseny szokta a legtöbb izgalmat hozni.
Pluskast
Majd lehet aludni egy jót rajta. Amúgy is szar esős idő lesz a hétvégén nagyon kinti programot nem lehet csinálni. Amúgy én sem szeretem. Unalmas és egyhangú. A rajtot követő 5 perc után gyakorlatilag már tudni lehet, hogy ki nyert. Előzni szinte lehetetlen, így kb semmi izgalom nincs. Ezerszer inkább ezt a futamot áldoznák be Monza helyett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha az utolsó futam unalmas volt akkor ez még unalmasabb lesz.Utálom is.Csak villanások a képernyőn és 2 mp-es képek.Nem értem ezt miért nem dobják?Minden szezonban itt erőlködnek.Max f..sza yachtokat látni <#wilting>

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear

off

AnuluWork
Egy újabb énekesceleb a boxban? 😄

Szerk:

"Jackie Steward" Pedig szegény Skicc Palit, hogy anyázta anno az index! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.17. 08:32:53

sorler
2 óra múlva kezdődik a Nürburgring-i 24 órás verseny!

Topic
Utoljára szerkesztette: sorler, 2015.05.16. 12:55:46
BooMiller
Ez tenyleg jo volt es sokmindent megvilagit😊

Jeffjohnson
Olvasd el akkor mit mondott ebben a témában Wéber Gábor..... Ha már nekem nem hiszel.

Botond
Azért tiltották be, mert veszélyes és mert Rajkusz felgyulladt. Nem az unalom miatt.
b-type
Nagyon jó cikk....de
sztem túlspirázzák, most azon gondolkoznak hogy hogyan tegyék izgalmasabbá, mert hogy a nézőket nem érdekli a technika...hogy hogy működnek ezek a csodaautók..
Ez sztem rossz út.....pont le kell szrni mi jó a nézőnek, mert így kezdődött az egész, elkezdtek foglalkozni azzal hogy mi jó a nézőnek...a néző nem akar korán kelni, a néző nem akar halált látni, a néző több előzést akar látni, a néző izgalmakat szeretne..stb.
Ennek köszönhető a manipuláltan sz@r gumi, a pazarló kivilágítás, a DRS és az átugrás taktikája..
hülyeség,...meg különben is...mi az hogy akit nem érdekel a technika? eleve rossz az elgondolás, mert így nem is fognak minket technikai infókkal ellátni,..pedig igen is qvára érdekel...akit meg nem az nézzen ölös-bszós filmet tetszőleges arányban, izgalmakat keresve..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type