182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mindenki megtehette. -
Nyilván szarrá büntetnéd őt, de csak egy kérdésem lenne. Miért? -
SzocsA #159965 Egyből mondta a kommentátor mikor Wéber mondta, hogy mekkorát szélesített a kanyaron, erre a másik, de az szabályos..... -
SzocsA #159964 Hát öcsém a ferkát még év végére a force india meg a williams is megelőzi lassan.... -
Lajos akkor pályaszélesítést nyomott az 1. kanyarban, remélem elveszik a körét. Szujóék majdnem lecumizták, hogy javított az 1. szektorban...
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.30. 15:02:58 -
SzocsA #159962 Rosberg mikor kijött a boxból, hogy füstölt a kocsija ez normális? :D
Totti5
Amúgy, ha az a két csávó nem kapott volna megrovást, hanem ott is a csapatot büntették volna nem szólnék egy szót sem.... -
Lajossal szembe eddig se nagyon volt irányítás -
Érdekesség, hogy hasonló ügyben egy hasonló vétségért tavaly Spában Danyiil Kvjat megrovást kapott. Az FIA akkor azzal indokolta a döntést, hogy „a versenyző nem volt elég figyelmes” a kiengedéskor. Most a csapat felelősségének tartották a hibát. Szóval igen, következetesek a versenybírák. Azt hiszem most csúszott ki az irányítása kezeik közül.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.30. 14:00:01 -
Hamiltonnak mindent és azért büntetik is ha olyan, de a boxból kiengedés a csapat felelőssége. A pilóta nem irányítja ezt, nem is látja ki jön, mennyire és merre. Nem is kell nekik, arra vannak ott az emberek és a jelzőrendszerek. Ha zöld akkor megy. Ha zöld és galiba van akkor az a csapat hibája, és kapotak is pénzbüntetést. Hamiltonnak mire kellett volna kapnia? mit hibázott?
Szabály eddig is csapatokat büntette ilyenért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 13:49:01 -
SzocsA #159958 Látom hamiltonnak mindent lehet, tök fölösleges bármilyen szabályt létrehozni, úgysem ér az egész egy kalap szart sem, már pálya sem kell minek a vonalon belül versenyezni, lekéne dobni őket egy jó nagy tér közepére és had menjenek mindenki amerre lát. -
Ugya akkora az "arcuk", az ember maga nem fog megváltozni, ezt a pályán folyamatosan bizonyítják. Hamilton agresszív a pályán mint mindig, Vettel anyázik, mutogat mint mindig... Alonso nehéz ügy, én emlékszem hogy Rönóban mit kapott, de most nem tud mit tenni, inkább viccesek a megmozdulásai, ami valójában számára rettentő frusztráló.
Fiatal pilóták amikor utánpótlásból bekerülnek ebbe a mezőnybe mindenki örül neki amikor középmezőnyben brillírozik. Először mindenki rácsodálkozik, aztán jön a média hype utálata, aztán ha hibázik jön az én megmondtam hogy túlhypolt, aztán fogja egy "gyári" csapat és beteszi. Jön a nem fogja bírni a nyomást, ha hibázik akkor összetört, ennyi voolt stb... Aztán miután, rendszerint oyan közeg ellen kezdenek el stabilan harcolni ahol ott vannak a nagy közkedvencek már világbajnokok olyan össztűz zúdul minden megmozdulásukra ami nem makulátlan mint most Max esetén.
Ezt kapta Hamilton és Vettel illetve Alonso is. Aztán eletelt közel 10 év szereztek 1-2-3-4 VB címet, kit jobban kit kevésbé utálva mindeközben. Most ők az a generáció akiket az ilyen Max féle fiatalok maszíroznak és tök ugyan ez figyelhető meg. Sok év múlva Max is bölcsebb, nyugodtabb, tapasztatabb, megfontoltabb lesz, kezeni fogja a médiát, nem áll bele hülyeségekbe ( erről beszélt pl Hamilton az interjúban aki olvasta ) de addig még sokszor lesz a közutálat központja és ha netán több VB címet is szerezne mint Vettel tette ( akinek pl minden rádiós győzelmi örömét a legalja moslék követte a hozzászólásokban ), akkor pláne kapni fogja az ívet. Ilyen szakma ez.
-
-
Az keves, leszamitom amit a kijelolt kivitelezo ellop majd visszaoszt, kb nehany toitoi wc-re lesz eleg :))))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.30. 12:55:13 -
Alonso-t is utáltam az elején, meg Vettel-t is a hülyeségeik miatt, viszont ma már nem az van, hogy nyalom a seggüket, hanem közömbössé váltak, kicsit visszavettek az arcukból. -
Arról van valakinek ötlete, vagy infója, hogy a hungaroring amit kap 5 mld ft-ot létesitmény fejlesztésre, az miből fog állni?Mert jó lenne ha egy kicsit modositanák a lelátók elhelyezését, hogy nagyobb terület belátható legyen egy-egy helyről.
-
Inkabb kellene egy pár MAX a töketlen Button, Kimi, meg a többi kivénhedt róka helyére ! :)) -
A korábban kiírthoz képest vannak minimális változások. Ez a mai program!
Július 30. - szombat
F1 - 3. szabadedzés - 10:55
F1 - időmérő edzés - 13:45
GP2 - 1. futam - 15:30
GP3 - 1. futam - 00:30 -
Vettelt is hogy utálta mindenki, aztán meg nyalták a fenekét mikor a Ferrariba ült és az aktuális győztes ellen küzdött:) ez már csak ilyen marad, ahogy mondod. Addig is, hajrá Max!
-
Ez a jelenség mefigyelhető volt sokaknál, a történelem simán csak megismétli magát. 10 év múlva majd Ő lesz a bölcsek bölcse. -
De így van éppen azért soroltam fel azt a 3at és nem Button vagy Ricet. -
Te linkelted, akkor a tartalmat is tudod : "TISZTÁBAN VAN A SAJÁT KÉPESSÉGEIVEL" -
Nyilván a sikeressége miatt sokan utálják, vagy a személyisége miatt, a nyilatkozatai miatt, komolyan úgy véded, mintha az apja lennél. Jos te vagy az?
-
kivéve Kimit, őt nem lehet utálni:D -
Ez nem így van! Anno Hakkinen-t sem utálták vagy csak kevesen de mondhatnám Buttont vagy Riccardo-t is a mostaniak közül. Személyiség kérdése. -
Lokker #159941 Hol írtam, hogy utálom? :) Azt se kérdőjeleztem meg hogy gyors versenyző, csak most ez a nyilatkozat megint olaj a tűzre. Úgy állítja be azt a győzelmét mintha a pályán megverte volna a két mercedes versenyzőt. Felőlem lehet Ő a vb, még jobban is örülnék mint egy újabb Hamilton vb-nek. Csak ha hibázik azt lássa már be és ne ilyen "én vagyok az ász" nyilatkozatokat dobjon. -
Nyilván egyre sikeresebb, egyre jobban kell utálni, ez így lesz, ha VBt nyer még jobban lesz utálva. Ezt minden fiatal tehetség bejárta a "vén" rókák közt brillírozva. Vettel, Alonso, Hamilton.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 09:16:49 -
Lokker #159939 Csak az előadás móddal van baj. Meg valljuk be nem az Ő győzelme miatt volt "emlékezetes" az a futam. :) Meg hát a RB döntése Ricciardo-val szemben..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:14:51 -
Ez így van, csak Ő tudott nyerni futamot idén ami nem Mercedes volt. -
Lokker #159937 „Mármint úgy értem, hogy képes voltam nyerni Spanyolországban és ezzel még mindig én vagyok az egyetlen olyan pilóta, aki nem Mercedes-pilótként tudott nyerni 2016-ban.”
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:09:02 -
Melyik része? -
Azzal azért tisztában vagy remélem, hogy az egyedül Kimi-n múlott, hogy nem lett baleset... Verstappen mindent megtett, hogy az legyen. Féktávon keresztbe menni a másik előtt nem vicces, persze lehet neki tapsolni de ha majd egy más mentalitású pilóta kerül Verstappen-el hasonló helyzetbe, akkor dupla kiesés lesz az biztos én meg annak fogok tapsolni. Ha van egy szabály akkor azt be kell tartani/tartatni. Itt a sportfelügyelők is nagyot hibáztak.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.30. 09:06:47 -
Lokker #159934 Ezt maga találja ki vagy a sajtósa segít ebben? :D -
Lokker #159933 ez Formula-E nem? -
A jövő F1-es kocsija.
-
-
Lokker #159930 Az robosztus védekezés volt. Ma hozták ezt létre hogy Verstappent ne kellejen büntetni... -
Milyen népnevelésre? Talán még szándékos baleset okozásra biztassuk őket.
Én inkább Max csattáit akarom nézni nem pedig a többi "menő" nyafogását,hogy "jajj engedjenek már el" -
Gábor Wéber 20 mins ·
Talán mégsem Massa, hanem egy másik latin-amerikai lesz az befutó a Renault-nál. Úgy tűnik Perez nem a levegőbe beszélt, amikor nem tekintette kőbe vésettnek a jövő évi Force India szerződését. A Renault-nál nagyon érik a kettős csere pilóta fronton.
Renault is hoping to sign current Force India driver Sergio Perez for the 2017 Formula 1 season during this year's summer break, Autosport has learned
Gábor Wéber 1 hr ·
Vandoorne után Ocon is esélyes lehet a Manor megüresedő ülésére, ha Haryanto nem tudja összehozni a folytatáshoz szükséges pénzt.
Bármelyikük is lesz a befutó, Wehrlein komoly kihívás elé néz.
Esteban Ocon is in the running for a seat at Manor following Formula 1's summer break, Autosport understands
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -