182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Lokker #160165 Hol mozgatnál bele a kormányba egy nagyobbat?
a, 50-60 km/h közepes fékezéssel
b, 120-130 km/h majdhogynem satufék
Elég csak rákeresni az orosz balesetes videókra, ott az élő példa mindenre. -
:))
Elfordította ő, csak a fehér vonal előtt egy centivel :)) -
ja, jó már értem :D sry...szerkesztettem
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.05. 18:51:36 -
Akko hogyvan akko...?
Max tud hirtelen iranytvaltani fektavon, Rozsi meg nem mert azonnal felborul ?
Ugyanma.... -
Ez a Max mar csak ilyen marad, par nagy rokat meg megetet.....:)) -
Kérek egy telemetriát ami mutatja, anélkül mindenki azt képzel bele amit akar, de teljesen mindegy, legyen a TE verziód a tuti. Miért nem engedte vissza? hisz akkor nem volt meg az előzés. -
senkit nem érdekel az ideális ív,ha maximális erővel fékezel akkor a gumi olyan határon van ahol a legkisebb irányváltás is csak úgy lehetséges,hogy visszaveszel a fékerőből (horizontális vs vertikális erők),ezért csúszott túl az ideális íven Rosberg.marha idegesítő,hogy a fizikai korlátoknak is ellent akarsz mondani a kis Max fanboysággal,kézenfogva a hozzá nem értő versenybírókkal együtt.úgy nevetséges az f1 jelenlegi formájában,ahogy van.senki ne mondja,hogy féktávon okos dolog akár csak egy autónyit is beljebb húzódni,ha a támadó ott még nem lép a fékre akkor 330-al kapja telibe a mocorgó versenytársat,erre megint nem tették helyre a renitens egyént,inkább megbüntették a másikat.nonszensz. -
Ugye megvan, hogy a féktávon nem váltunk hirtelen irányt?
-
Ugye megvan, hogy mi a kanyar ideális íve? -
Rosberg tényleg tökig elfordította a kormányt. Az alja van felül.
-
Egyrészt ÉN nem láttam a telemetriát, nem tudom mekkora erővel nyomta, és mennyivel nyomhatta még volna, másrészt ha el is szúrta, amiért még senkit nem akasztottak fel soha az életbe, egyszerűen visszaadja a helyet és nincs min rugózni. Azért van min rugózni, mert nem adta vissza.
Tehát ha nem tudott elfordulni és azért előzte meg mivel kitette a pályáról = szabálytalan
Ha nem akart elfordulni és azért előzte meg mivel kitette a pályáról = szabálytalan -
Mert a forma 1 nem is a bevetődő előzésekről szól. :D Hogy forduljon el, mikor satut fékez? Most ülj be szépen a kocsidba, ha van, és 90-ről nyomj egy satu féket, közben próbálj kanyarodni... Várjuk az eredményt.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.05. 11:47:49 -
Egy zsák, amit a fejére húz és azon át nézi a futamokat, ebben a zsákban mindenhol Maxot látja a szenvedő félnek, meg Hamiltont.
-
Mi a fa@om az a fanboy zsák?
-
Nem kellett volna onnan bevetődni és ha már fékez akkor tette volna látványosan és ha elakart volna fordulni tette volna látványosan, illetve ha már elrontotta ( feltételezzük hogy el akart kanyarodni, csak rossz sebességget választott ), akkor adta volna vissza a pozíciót / helyet csinál neki hogy lehető leghamarabb vissza tudjon jönni a pályára Max. Nos, nem tette.
De nyilván Max miatt volt az egész. Még 2 hétig lehet ezt rágni, aztán úgy is lesz új Max akció. -
Ha Max nem legyez rá féktávon, akkor talán nem kellett volna nagyon fékeznie, így meg hogy szinte satu fékkel ment, nehéz kanyarodni, de gondolom ez is hihetetlenül hangzik... 
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.05. 11:38:01 -
A direkt nem kanyarodok és direkt kitaszajtom is az, szóval megérdemlik egymást, csak éppen Rosbergé volt az amit a fél világ látott 10szer visszalassítva miközbe mozdulatlan kormánnyal tette ki a pályáról a másikat. Ez van. Ott még nem tartunk hogy az autónak mindig nyíl egyenesen kell mozognia féktávon, mert akkor 10 előzésből 10et lehetne büntetni.
Amúgy ha már ennyire rá van izgulva mindenki hogy ki mennyire baffanak meg, akkor érdemes megnézni Alonso-Perez manővert. Az sem volt szép. -
Gondoltam, hogy pillanatok alatt itt teremsz és megvéded a szeretett Maxodat, hirtelen irányváltások tényleg nem szabálytalanok, ha levennéd a fanboy zsákot a fejedről, akkor te is látnád. ;) -
Lokker #160147 Nem hát, a Hamilton szemüvegen keresztül szerintem se. -
Milért kellett volna büntetni? nem csinált szabálytalanságot.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.05. 11:16:10 -
Nem kerekedett abból semmi, de még mindig van 2 hét ezt kiheverni! -
Lokker #160144 Nem olvastad? Az FIA nem akar beleszólni a VB-be ezért nem büntette Hamiltont... teljesen logikus. -
Amúgy tényleg vicces, hogy Verstappent megint nem büntették a féktávon való hirtelen irányváltása miatt, amiből kerekedett az egész. Én nem értem, hogy miért nem tudják helyre tenni, Rosberget megbüntették vitathatóan, a kis csávót meg nem. Félnek apu haragjától, vagy mivan? -
Jó kis cikk. Mennyire igaza van mindenben.
-
Jo kis visszatekintő:) -
Azért Kimi 5,5ös kerékcsréje ( 22,3 összességben) sem volt semmi. Ha már a Ferrarit ekézik, és minden versenyen nála nyom egy hasonlót a csapata. Ehhez viszont nem kell Allison sem más, csak oda kellene figyelniük bamá+! -
Stockbauer33 #160139 http://www.gphirek.hu/f1/20160804-f1-max-verstappenre-mar-raferne-egy-alapos-fejmosas-hockenheimi-gorbe-tukor.html -
https://www.instagram.com/p/BIstgExh2JI/?hl=en -
Vettel is kapott egy 5 másodpercest Silverstone-ban,az is vezetői hiba volt...bár mivel a bírák soha nem hoznak két egyforma döntést,ezen kívül bármit kaphatott volna :D -
Mostani körülmények közt Fischicella - Schumacher incidenst vajon a versenybírák hogy reagálták volna le?
Én akkor is büntettem volna Fisckót, eltekintve attól hogy örök Sumis vagyok. -
Vettel azt hitte, egy körrel rövidebb a futam (videóval) -
Verstappen :DDDDDDDDDD -
-
Amiket leirtal az a Forma 1 :) -
Ezek a széles kerekek eszméletlenül jól néznek ki. -
Az a motor hang, te jó isten, mindig libabőrös leszek tőle, akkor volt szélárnyék, nem kellett a DRS lófaszkodás, plusz szép kocsik, kérjük vissza őket!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.04. 11:18:55 -
Stockbauer33 #160129 -
Elhunyt Chris Amon -
-