182110
  • Totti5
    Hamiltonnak mindent és azért büntetik is ha olyan, de a boxból kiengedés a csapat felelőssége. A pilóta nem irányítja ezt, nem is látja ki jön, mennyire és merre. Nem is kell nekik, arra vannak ott az emberek és a jelzőrendszerek. Ha zöld akkor megy. Ha zöld és galiba van akkor az a csapat hibája, és kapotak is pénzbüntetést. Hamiltonnak mire kellett volna kapnia? mit hibázott?

Szabály eddig is csapatokat büntette ilyenért.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 13:49:01
  • SzocsA
    Látom hamiltonnak mindent lehet, tök fölösleges bármilyen szabályt létrehozni, úgysem ér az egész egy kalap szart sem, már pálya sem kell minek a vonalon belül versenyezni, lekéne dobni őket egy jó nagy tér közepére és had menjenek mindenki amerre lát.
  • Totti5
    Ugya akkora az "arcuk", az ember maga nem fog megváltozni, ezt a pályán folyamatosan bizonyítják. Hamilton agresszív a pályán mint mindig, Vettel anyázik, mutogat mint mindig... Alonso nehéz ügy, én emlékszem hogy Rönóban mit kapott, de most nem tud mit tenni, inkább viccesek a megmozdulásai, ami valójában számára rettentő frusztráló.

Fiatal pilóták amikor utánpótlásból bekerülnek ebbe a mezőnybe mindenki örül neki amikor középmezőnyben brillírozik. Először mindenki rácsodálkozik, aztán jön a média hype utálata, aztán ha hibázik jön az én megmondtam hogy túlhypolt, aztán fogja egy "gyári" csapat és beteszi. Jön a nem fogja bírni a nyomást, ha hibázik akkor összetört, ennyi voolt stb... Aztán miután, rendszerint oyan közeg ellen kezdenek el stabilan harcolni ahol ott vannak a nagy közkedvencek már világbajnokok olyan össztűz zúdul minden megmozdulásukra ami nem makulátlan mint most Max esetén.

Ezt kapta Hamilton és Vettel illetve Alonso is. Aztán eletelt közel 10 év szereztek 1-2-3-4 VB címet, kit jobban kit kevésbé utálva mindeközben. Most ők az a generáció akiket az ilyen Max féle fiatalok maszíroznak és tök ugyan ez figyelhető meg. Sok év múlva Max is bölcsebb, nyugodtabb, tapasztatabb, megfontoltabb lesz, kezeni fogja a médiát, nem áll bele hülyeségekbe ( erről beszélt pl Hamilton az interjúban aki olvasta ) de addig még sokszor lesz a közutálat központja és ha netán több VB címet is szerezne mint Vettel tette ( akinek pl minden rádiós győzelmi örömét a legalja moslék követte a hozzászólásokban ), akkor pláne kapni fogja az ívet. Ilyen szakma ez.

• RatBaG #159954
  • lac coo
    Az keves, leszamitom amit a kijelolt kivitelezo ellop majd visszaoszt, kb nehany toitoi wc-re lesz eleg :))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.30. 12:55:13
  • adam46
    Alonso-t is utáltam az elején, meg Vettel-t is a hülyeségeik miatt, viszont ma már nem az van, hogy nyalom a seggüket, hanem közömbössé váltak, kicsit visszavettek az arcukból.
  • repvez
    Arról van valakinek ötlete, vagy infója, hogy a hungaroring amit kap 5 mld ft-ot létesitmény fejlesztésre, az miből fog állni?Mert jó lenne ha egy kicsit modositanák a lelátók elhelyezését, hogy nagyobb terület belátható legyen egy-egy helyről.

• lac coo
    Inkabb kellene egy pár MAX a töketlen Button, Kimi, meg a többi kivénhedt róka helyére ! :))
  • repvez
    A korábban kiírthoz képest vannak minimális változások. Ez a mai program!
    Július 30. - szombat
    F1 - 3. szabadedzés - 10:55
    F1 - időmérő edzés - 13:45
    GP2 - 1. futam - 15:30
    GP3 - 1. futam - 00:30
  • szabii98
    Vettelt is hogy utálta mindenki, aztán meg nyalták a fenekét mikor a Ferrariba ült és az aktuális győztes ellen küzdött:) ez már csak ilyen marad, ahogy mondod. Addig is, hajrá Max!
  • Totti5
    Ez a jelenség mefigyelhető volt sokaknál, a történelem simán csak megismétli magát. 10 év múlva majd Ő lesz a bölcsek bölcse.
  • Totti5
    De így van éppen azért soroltam fel azt a 3at és nem Button vagy Ricet.
  • Totti5
    Te linkelted, akkor a tartalmat is tudod : "TISZTÁBAN VAN A SAJÁT KÉPESSÉGEIVEL"
  • adam46
    Nyilván a sikeressége miatt sokan utálják, vagy a személyisége miatt, a nyilatkozatai miatt, komolyan úgy véded, mintha az apja lennél. Jos te vagy az?
  • Count Adyn
    kivéve Kimit, őt nem lehet utálni:D
  • Jeffjohnson
    Ez nem így van! Anno Hakkinen-t sem utálták vagy csak kevesen de mondhatnám Buttont vagy Riccardo-t is a mostaniak közül. Személyiség kérdése.
  • Lokker
    Hol írtam, hogy utálom? :) Azt se kérdőjeleztem meg hogy gyors versenyző, csak most ez a nyilatkozat megint olaj a tűzre. Úgy állítja be azt a győzelmét mintha a pályán megverte volna a két mercedes versenyzőt. Felőlem lehet Ő a vb, még jobban is örülnék mint egy újabb Hamilton vb-nek. Csak ha hibázik azt lássa már be és ne ilyen "én vagyok az ász" nyilatkozatokat dobjon.
  • Totti5
    Nyilván egyre sikeresebb, egyre jobban kell utálni, ez így lesz, ha VBt nyer még jobban lesz utálva. Ezt minden fiatal tehetség bejárta a "vén" rókák közt brillírozva. Vettel, Alonso, Hamilton.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 09:16:49
  • Lokker
    Csak az előadás móddal van baj. Meg valljuk be nem az Ő győzelme miatt volt "emlékezetes" az a futam. :) Meg hát a RB döntése Ricciardo-val szemben..
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:14:51
  • Totti5
    Ez így van, csak Ő tudott nyerni futamot idén ami nem Mercedes volt.
  • Lokker
    „Mármint úgy értem, hogy képes voltam nyerni Spanyolországban és ezzel még mindig én vagyok az egyetlen olyan pilóta, aki nem Mercedes-pilótként tudott nyerni 2016-ban.”
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:09:02
  • Totti5
    Melyik része?
  • Jeffjohnson
    Azzal azért tisztában vagy remélem, hogy az egyedül Kimi-n múlott, hogy nem lett baleset... Verstappen mindent megtett, hogy az legyen. Féktávon keresztbe menni a másik előtt nem vicces, persze lehet neki tapsolni de ha majd egy más mentalitású pilóta kerül Verstappen-el hasonló helyzetbe, akkor dupla kiesés lesz az biztos én meg annak fogok tapsolni. Ha van egy szabály akkor azt be kell tartani/tartatni. Itt a sportfelügyelők is nagyot hibáztak.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.30. 09:06:47
  • Lokker
    Ezt maga találja ki vagy a sajtósa segít ebben? :D
  • Lokker
    ez Formula-E nem?
  • adam46
    A jövő F1-es kocsija.
  • Totti5
  • Lokker
    Az robosztus védekezés volt. Ma hozták ezt létre hogy Verstappent ne kellejen büntetni...
  • desigo
    Milyen népnevelésre? Talán még szándékos baleset okozásra biztassuk őket.
    Én inkább Max csattáit akarom nézni nem pedig a többi "menő" nyafogását,hogy "jajj engedjenek már el"
  • Totti5
    Gábor Wéber 20 mins ·

Talán mégsem Massa, hanem egy másik latin-amerikai lesz az befutó a Renault-nál. Úgy tűnik Perez nem a levegőbe beszélt, amikor nem tekintette kőbe vésettnek a jövő évi Force India szerződését. A Renault-nál nagyon érik a kettős csere pilóta fronton.

Renault is hoping to sign current Force India driver Sergio Perez for the 2017 Formula 1 season during this year's summer break, Autosport has learned

Gábor Wéber 1 hr ·

Vandoorne után Ocon is esélyes lehet a Manor megüresedő ülésére, ha Haryanto nem tudja összehozni a folytatáshoz szükséges pénzt.
    Bármelyikük is lesz a befutó, Wehrlein komoly kihívás elé néz.

Esteban Ocon is in the running for a seat at Manor following Formula 1's summer break, Autosport understands

• Fura Alak

• Totti5

• Totti5
    A fiatal holland védekezését sokan túlságosan agresszívnek tartották, szavaikat hallva pedig szinte biztos, hogy a téma szóba kerül a pénteki eligazításon is. A Red Bull pilótája azonban nem aggódik. „Nem kell megvédenem magam” – jelentette ki az edzés után, majd azt is elmondta, miért. „Magabiztos vagyok, és úgy érzem, semmi rosszat sem tettem. Beszélhetnek velem. Nem érzem, hogy komolyabb nyomás lenne rajtam. Beszélhetnek. Ez rendben van, nem igaz?”
  • pr3cious
    nekem megfelelt a mostani is, de bármi jöhet glória nélkül, úgy néz ki jövőre még nem lesz bevezetve ami nagyon jó
  • Lokker
    No, mától van "robosztus" védekezés.
  • szabii98
    egy minta, hogy hogyan is fog kinézni jövőre egy F1es kocsi
    felső kép az idei rönyó, alsó kép a jövő évi photoshoppolt
    -szélesebb kasztni
    -alacsonyabb és szélesebb hátsó szárny
    -jó vastag hátsó kerekek
  • paj01
    https://twitter.com/FiftyBuckss/status/758433809859801088
  • Jeffjohnson
    Button-t megkérdezték Verstappen hungaroringi védekezéséről:
    Button véleménye

Teljesen egyetértek. Reméljük Kimi legközelebb megbünteti a fiatal hollandot. Jöhetne egy jó kis beleszállás aztán meglátjuk legközelebb kacsázik-e féktávon. Maldonado-t vissza kellene hozni egy kis népnevelésre. Ellene biztosan nem merte volna megcsinálni de ahogy mások is nyilatkozták Senna meg Mansel idejében az ilyen pilótákat nagyon gyorsan a helyükre rakták és nem a pályán kívül.

Tehetséges pilóta és nagy sikerek állnak előtte de van még mit tanulnia.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.29. 11:24:19
  • Stockbauer33 #159919
    http://index.hu/sport/forma1/2016/07/29/most_csinalta_magabol_a_legnagyobb_hlyet_a_forma-1/
  • Jeffjohnson
    A végén van egy érdekes rész. Elvileg minden rádióüzenethez hozzá lehet majd férni. Reméljük a közvetítésben benne lesz minden fontos rádióüzenet mert eddig volt olyan (korábbi nem rádiótilalmas időszakban), ami nem volt benne a közvetítésbe pedig fontos lett volna a nézőknek.