FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért szoktam agyfaszt kapni mikor a milliomos rinyálók hisztiznek, hogy 19 vagy 20 futam van...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Esőben ezen a "pályán" ez volt várható, zúzás. Még szárazon se egyszerű itt körbe menni. Hiába költöttek rá 4 millát...2 verseny egymást követő napon nem egészséges a tenyérnek. 😊
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.01. 17:50:21
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azért MotoGP-ben megy az adok-kapok rendesen. Mostani futam se volt semmi...
ON
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Kis kategóriák, sok sok fiatal, nagyon egyenautók és egyencsapatok, jóval több résztvevő s jóval kisebb tempó. Garantált a bunyó végig. Ugyan ez van motorversenyben is. Moto 3nál a fiatalok 20 körön át adogatják egymásnak az elsőhelyet az első 10 pilóta, nem szakad el senki mindenki egymás seggébe, minden kanyarban hatalmas harcok. MotoGP-ben pedig Lorenzo úgy nyer hogy senki és semmi nem veszélyezteti akkora az előnye. Mindenhol ez van, nem csak a Formula autóknál. A királykategóriák semmiben nem hasonlítanak az alsó osztályokra. Egy teljesen más világ.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.01. 15:55:21
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mivel sokkal összetettebbek ezek a rendszerek, biztos lehetsz benne.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ÉS mint párszor irtam, olyan szabályzás kell ahol nem a boxfal mondja meg, hogy mikor menynit kell mennie a pilótának ,hanem ahogy érzi és ahogy csak birja ő és a kocsi 100%on folyamatosan. Ha nem birja vagy a technika akkor igy járt akkor nem érdemlik meg a bajnokságot, ha nem tudják ezt nyujtani.
Ehhez kellen hagyni a fejlesztéseket mindenhol és mindenkor. Nem hinném, hogy lényegesen többet költenének a technikára mint régen,csak most nem lakókocsikban laknak hanem luxus helyeken és ez a verseny szempontjából lényegtelen körités növekedés viszi el a több lóvét.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A DRS. Persze mesterséges meg minden, de csak az van ami régen volt amkor még az aero csak a saját autóra vonatkozott, és nem volt ennyire fontos az első szárnyra jutó aerohatás. Manapság az F1-ben képtelenek visszahozni azt ami régen szélárnyék volt,..ezért van a DRS.
..de visszakanyarodva, amikor azt látod hogy egy motorversenyző nem akar(!) elsőként fordulni a Mugello-i célegyenesre, mert tudja hogy a célvonalig kényelmesen megelőzi a másik szélárnyékból....amikor az első célraforduló a 7. lesz a célegyenes végére, és aki jól helyezkedett akár a 7. pozícióból simán lehet első.
Ez az ami generálta hogy az első elkezdett jobbra balra menni a pályán, hogy ne hagyja amásikat szélárnyékból előzni....ebből lett aztán egy qva nagy baleset.
Ilyenek miatt születnek a szabályok.
A DRS semmi más mint a szélárnyék...kb. annyira igazságtalan mint az volt régen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként nem gondolom, hogy szándékosan mentek egymásba, elmérték a féktávot meg a helyzetet, ez benne van a pakliba, a jó versenyző ezt fel tudja mérni, hogy mit hol tehet meg aki meg nem annak le kéne morzsolódnia és egy tehetségesebbnek váltani,de amig a pénz és nem az eredmények számitanak addig ez csak rosszabb lesz.
ez igy van
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.06.01. 11:02:08
A versenyzés nálam arról szól, hogy egymás mellett mennek kanyarokon keresztül, vagy be beszúrogat a hátul jövő féktávon kontakt nélkül, esetleg túraautóban egymáson fordulnak a kanyarba úgy hogy egyik se esik le a pályáról.
Ez a leszorítom a másikat a faszba hozzáállást ki kéne tiltani az összes versenypályáról.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.06.01. 10:42:16
Itt legalább még lelkesek és van verseny egymással, nem ugy mint az elvileg a királykategóriában ahol meg van tiltva minden.
Nem védekezhetnek csak egyszer, 1mp-en belül a mögötte autózó ugyi kikerüli a drs-el,mert nem védekezhet, mindenért büntetés stb..
Mi lenne ha az F1be is minden baleset miatt SC után kéne menni,nehogy bajuk essen? ez a vicc, ezek az emberek ezt választották tudják, hogy bármikor balesetet szenvedhetnek és a bátorságukon múlik, hogy mit válalnak be, de ezek a szabályozások megolik a versenyszellemet és egy beleunt robotokká változtatja a versenyzőket mint ahogy látjuk is.
és ebből holnap is lesz még1 teljes verseny.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Úgy valóban nehéz lehet a Cheetosos zacsikat kerülgetni két bal kanyar közt. <#idiota>#idiota>
/Troll OFF
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.30. 18:04:02
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy bedőlt a saját csapata szakállas trükkjének. A Mercedes persze valójában nem őt, hanem a Ferrarit akarta lépre csalni – és fel akart készülni minden eshetőségre –, amikor kiküldte a szerelőit a garázs elé. Odaát nem kapták be a horgot: Inaki Rueda, a maranellói istálló stratégája megnyugtatta a társait, hogy hátradőlhetnek, mert a Mercedes csak egy „show-t" ad elő nekik éppen. „Azt mondta, bármit csinálnak, ha be is mennek a bokszba, mi maradjunk kint a pályán" – árulta el Maurizio Arrivabene, a Ferrari főnöke. „Nagyon határozott volt, és teljesen igaza is lett."
Hamilton viszont pechjére kiszúrta a pálya melletti kivetítők egyikén, hogy a szerelői a garázs előtt gyülekeznek, és azt hitte, Rosberg kereket cserélt. Ha tényleg így történik, ő kényelmetlen helyzetbe kerül, hiszen az újraindításnál a nehezebben bemelegedő, keményebb gumik lesznek az autóján, ezért hiába üzenték neki azt a Mercedestől, hogy maradjon kint a pályán, Hamilton mégiscsak be akart állni a bokszba. „Azt feleltem, ezek a gumik ki fognak hűlni" – emlékezett. „Feltételeztem, hogy az üldözőim autóján a szuperlágy gumik lesznek, az enyémen viszont a lágyak. Akkor végre azt mondták, menjek be. Abban a biztos tudatban tettem meg, hogy a többiek ugyanezt csinálták." Amire egyébként elvileg tényleg lett volna lehetőségük még a 64. kör végén, mivel ők még csak a Nouvelle Chicane és a Tabac között jártak a Safety Car beküldésekor, Hamilton viszont már valahol a bokszbejáratnál.
Szimpla kommunikációs hibáról volt szó: a Mercedesnél nem tudták, hogy Hamilton azért akar kereket cserélni, mert úgy hiszi, Rosberg (és esetleg Vettel) új gumikat kapott, ő pedig nem kérdezett rá, hogy tényleg így történt-e. Ennek fényében ő is saras egy kicsit, tehát nem merő szolidaritásból állította, hogy „kollektív döntés" született. Ugyanakkor az igazi felelősség a csapaté, hiszen nekik kellett volna jól felmérniük, hogy Hamiltonnak van-e ideje kereket cserélni; ő erre az autóban ülve nem lehetett képes. Meg kellett volna akadályozniuk a végzetes lépést, de a már említett okokból egész egyszerűen nem ismerték fel, hogy az végzetes lesz.
Az kemény 😄
Ezeket láttad? Fejhallgatón, maxi hangerőn kell nézni. 😊
https://www.youtube.com/watch?v=yQkocy2W3Q0
https://www.youtube.com/watch?v=96cVDpcNRxk
Power "csak" 792,555 dollárt kapott. Nem véletlen mondta anno PT, hogy csak az Indy500 győztesekre emlékszik mindenki, hogy ki volt x évben a bajnok senkit sem érdekel....
http://gaborszantai.co.uk/
Vigyázz mert itt rakottkrumpli funok vannak és nem tetszenek nekik a tények pedig ez tény mindig csak másodpilóta most és a közelmúltban is az meg a kutyát nem érdekli hogy régen mi volt régen ennyi érvel több pilótát is lehetne említeni milyen jók voltak nincs értelme, jelennel kell foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.27. 23:58:24

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.27. 18:23:21