FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kikockaztam 8:03-8:05 nel a videot, tenyleg nem ert hozza.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.06.26. 19:06:16
Folyamatosan kapjuk az üzeneteket, melyek bizonygatják, hogy Räikkönent igenis meglökte Alonso... Nos, itt van itt ÚJ VIDEÓ, ami pedig azt, hogy NEM!
De mondja meg az olvasó: miért nem hisz a kedvencének? Szerinte nem lökte meg senki...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha jól látom 720p felbontásúak, és legalább 60fps. A bitráta is jó magas lehet, ha ilyen nagy sebességnél nem látszik szinte semmi tömörítési zaj.
Feltételezem az autó rögzít mindent, onnan lehet ez a két kép, viszont a fent említett minőségi beállítások miatt az összes kamera egyszerre történő streamelése problémás lehet sávszél szempontjából, ezért nem volt róla élőben felvétel.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ez meg 1 éve:
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha fejlődni akarnak akkor sokkal "közelebb" kell hozni a nézőkhöz a sportot, ez lehet elég volt 15 éve de mára már egy NFL mérkőzést lassan több kamerával közvetítenek, mint egy F1-et.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.26. 11:32:44
ÉS ez mindig is zavart, hogy nagyon ritkán mutatják be a belső kamerás felvételeket a baleseteknél mind a két fél szemszögéből csak is a külső kamerák képét mutatják ami kimegy az élő képre,de plusz ismétlésként a belsős vagy nem kereskedelmi kamerák képét nem mutatják.
Pedig sztem érdekes nemme ez a része is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hagyják már békén őket is, meg minket is ilyen hülyeségekkel. Hazajön egy évben 2-3szor de arról mindig meg kell jelennie egy cikknek amiben leírják hatszázszor ugyanazt....
(Ráadásul nem is értem, hol volt szó a cikkben nyaralásról....)
Bulvármédia...

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.06.25. 19:50:56
Itthon nyaral a Mallorcán élő Palik
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.25. 18:40:58
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sztem mi mást mondana bármelyik versenyző??
Hogy látod magad 4 év múlva?
Grosjean: Remélhetőleg egy győztes autóban, remélhetőleg világbajnokként.
Grosjean mennyire beképzelt, eddig 5-6 alkalommal hagyta ki az egyik edzést Grosjean, hogy a tesztversenyző Jolyon Palmer beülhessen vezetni,...mivel Maldonado nem hajlandó átadni az autóját, és a szerződését lobogtatva minden edzésen szerepel.
..és Grosjean nyilatkozata:
Ez az állandó pilóta eddig rendre Grosjean volt (finn sajtóértesülések szerint a márkatárs, Pastor Maldonado egészen egyszerűen nem akarta átadni a helyét, sőt figyelmeztette a vezetőséget arra, hogy szerződése értelmében minden edzésen ott kell lennie), aki természetesen csalódott az elveszített tesztlehetőségek miatt. „Teljesen egyértelmű, hogy ez nincs a segítségemre” – idézi szavait a Sky Sports. „Néhány tesztet mindenképpen el akarsz végezni az első edzés alatt, majd meg szeretnéd figyelni, milyen hatása van a második gyakorlás előtt végrehajtott változtatásoknak, hiszen a legjobb döntést akarod meghozni a szombati edzés előtt!”
„Tehát, ha nem ülhetsz autóba az első edzésen, akkor maradnak olyan feladatok, amiket sajnos nem tudsz elvégezni. Másrészről, ez egy jó lehetőség Jolyon számára! Tavaly ő nyerte a GP2-es bajnokságot, szóval mindenképpen pozitív számára az, hogy ott lehet a csapattal a versenyhétvégék alkalmával és autóba is ülhet. Persze az ember inkább azt támogatná, hogy minél kevesebb
...
beképzelt, ...az persze..ezt a hülyeséget.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezért törlik az F1-es videókat a YouTube-ról
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Je suis blanc et européenne!
Je suis blanc et européenne!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.23. 17:27:11