FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy mi a francért nem mutatják másik kamerából azt nem vágom..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ezt mondom enis, mi a faszomert nem tudnak ferrarinal is 2 koros idomero etapokat tolni? foleg raikovel aki arra panaszkodik hogy nem tudja felmelegiteni a gumijait. Mar kanadaban is feltuno votl ez az elteres merci es ferrari kozt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.21. 12:53:47
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez neki szólt, Hamiltonnak csak annyi köze van hozzá, hogy ha minden igaz ő a kedvence, így talán az ő minősítésével képes venni a lapot, hogy másnak hogy jön le, amit ő Kimivel szemben nyomat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Je suis blanc et européenne!
Je suis blanc et européenne!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.21. 09:11:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Folyamatosan szivatják, már vagy 2 éve."
Kb. Ha egy emberre akarod építeni a csapatot, akkor a másikat ha pattog ki kell golyózni. Érdekes módon a Lotusban nem úgy tűnt, hogy kiégett, nem szereti a versenyzést. Legtöbb előzés egy évben, meg a minden versenyen pont nem ezt mutatta ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.21. 08:40:15
..és nincs.
..és ez volt Alonso-Kimi párosnál is, arra hegyezi magát az ember hogy lát valami nagyot, pláne hogy emlékszem erre voltak kihegyezve a rajongók...mert annak idején Alonso miatt küldték el Kimi-t, hát most majd...
..és nem volt.
Nekem már személy szerint a Lotus savazása is sok volt, mert hogy a sz@r csapat miatt nem tud nyerni Kimi,..és majd a Ferrari, kell hogy emlékezz, mert pont veled dumáltam erről emlékszem.
..és a Ferrari-nál is ez van, mert hogy sz@r a csapat.
Írtam két nagy bajnokot tudott volna megverni Kimi, ALonso-t és Vettel-t, mindkettő levadászása komoly trófea....és ha annyira jó akkor legalább egy nagy csatát várna az ember, alul lehet maradni történik ilyen.....de nagy csatákat kellene látni.
Ehelyett még mindig a csapat a sz@r a duma....és tudod, ha valaki nem Kimi drukker, akkor ez már régen nem elég, mert a másik csapaton belüli versenyző van a cikkekben hogy mekkorát domborított, nem Kimi...a sz@r csapatban.
Azt is elfogadja az ember egy ideig, hogy mindig pont Kimi-t súlytja a balszerencse, de azért a másik is balszerencsés ám néha.
Semmi mást nem akarok csak valami összecsapás félét, hiszen nagy kaliberű csapattársai vannak, ezt a Vettel-Kimi felállást láttam a legizgalmasabbnak erre az évre....és nincs, ez a sz@r, nem a csapat. 😞
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.21. 07:18:46
http://gaborszantai.co.uk/
Ezt elfogadni még csak nem is intelligencia kérdése, sztem az egymás mellett éléshez alapvetően szükséges.
Kimi meg számodra tök rendben van, ellenben semmit nem mutat fel a vezetésben, káromkodik, ennyi. Egyedül egy kiscsapatnál, a Lotus-nál volt domináns, bár Grosjean-nal sem könnyen bírt, aztán most meg aki arra jár elveri...
Az általad kifigurázott versenyző mellett ...mondanám hogy észre se lehetne venni, de ennél lejjebb már nem nagyon van mint amit Alonso és Vettel mellett láttunk,...szal mondjuk ugyanennyire a fasorban sem lenne..
Persze megértem, hogy nehéz ezt egy olyan embernek belátnia, akit nem az irritál, ha valaki 3 számmal nagyobb sapkában meg fél kiló arannyal a nyakában a telefon kijelzőjét összetévesztve az objektívvel készít rendszeresen tájképeket, hanem pont az, ha valaki nem hajlandó erre, és mellette még az idióta értelmetlen kérdésekre sem próbál meg mindenáron diplomatikus válaszokat adni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hősiesen magára vállalhatta volna a dolgot, de inkább bevallotta őszintén, hogy már megint a csapat cseszte el az egészet. Nem szeret ő hazudni, ezért is szeretjük. Sosem hibáztatja a csapatát, most az egyszer kivételt tett.
Folyamatosan szivatják, már vagy 2 éve.. És a sok buta tuskó, meg azt hiszi, hogy milyen béna.. Pedig tudjuk mi folyik a háttérben 😞
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
szerintem holnap egy sima szuperlágy-lágy-lágy két cserés versenyt látunk,kérdés mennyire lesz meleg és ki mikor cserél.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.20. 15:58:28
Kimi mehetne nyugdíjba lassan,néhány Ferrarissal együtt mert elég feleslegesen fizetik őket,ha már a Q1-ből sem tudnak továbbmenni.
a Mclaren-Hondások meg mehetnek kapálni,közröhej hogy komolyan el kell gondolkoznom,mikor volt a 2 autóból problémamentes bármelyik egyetlen edzés/kvali/futam teljes idejére...hahó,ez nem a gokart vb,rengeteg idő és erőforrás állt rendelkezésre,ez a feladatvégzés brutálisan elégtelen.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nico milyen gumikkal indul? Ezekkel az elfékezettekkel?
http://gaborszantai.co.uk/