182273
  • Lokker
    Hát ez a futam is felejtős.
  • RatBaG #160658
    na, azért rendes gyerek ez a hamilton! elintézte, hogy legalább az esélye meglegyen egy nem dögunalmas futamnak.
  • bakkerman
    Félelmetes milyen jók ezek a gp2-gp3-as futamok,felkéne cserélni az F1-el,inkább az lenne jó felvezető betét futamnak
  • bakkerman
    En meg tisztan emlekszem amikor Fangio kis ujonckent eloszor kigurult az idomerore...
  • mcmoha
    Ja. Én meg még mindig Sir Jackie Stewart visszavonulásán rágódok.
  • Count Adyn
    Ettől érezzük magunkat igazán öregnek:)
  • Totti5
  • Stockbauer33 #160652
    Massa és Button visszavonulásával már csak ketten maradtak a régi generációból.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.04. 09:21:39
  • IXEMGabeo
    engedelyezve lesz ismet a kiporgesgatlo?
  • IXEMGabeo
    ja 41 eves volt az oreg es az akkori gepek teljesitmenyben is erosebbek voltak am nehezebben, kemenyebben vezethetobbek...

Buttonban is benne van meg 3-4 jo ev siman, mert fizikailag eros...
  • AnuluWork #160649
    Mansell 1992? :) Ő se volt már elsős akkoriban.

Ráadásul, ha valakinek, neki pont papírja van róla, hogy verte 2011-ben Hamiltont ua technikában. :)
  • IXEMGabeo
    Schumacher is visszault es nem vallott szegyent...hibazgatott, de legtobbszor inkabb a technika hagyta ot cserben..utolso evben pedig siman Rosberg elott volt idomeron is...
  • Totti5
    2018ban, ha valami csoda folytán Vandoorne életképtelen lenne ebben a mezőnyben ( ez nyilván kizárt ) és ha a McLaren nyerőképes autó lesz, vagy ha Alonso lelép 2017 után. Sok lehetőség van, ott lesz kéznél 2018ra ha bármi közbejönne.

Szóval nem fog, viszont tartalék pilóta még 2 évig.
  • SzocsA
    Az a baj, hogy 36 éves és ha a merciben ülne akkor sem lenne esélyes vbre, lassan Hami, Vettel, és a többiek felett is eljár az idő.... Kimi is 36 éves és már kiégett....
    Amúgy Button mikor akar majd visszaülni a kocsiba versenyezni? 40 évesen egy 20 éves ellen? Vagy amikor VB lesz a kocsi azt ő sem gondolja komolyan, hogy ő fog oda visszaülni!?
  • Totti5
  • Totti5
    GP2 bukfenc
  • bakkerman
    Ha a srác töri a gépet vagy nem hozza majd a pontokat akkor legalább van egy világbajnok beugrósuk. Azért ezt nem sok csapat mondhatja el :D Ez nyílván teher is lesz majd Vandoorne-nak de motivációnak is tuti lesz
  • Totti5
    „Hogy világos legyen: nem vonulok vissza” – fogalmazott Jenson Button

„A nyári szünet idején döntöttem el, hogy nem folytatom a versenyzést. Beszélni akartam Ronnal Spában, ami meg is történt. Azóta megállás nélkül a jövőről egyeztettünk. Elárulhatom, hogy kétéves szerződésem van, ami a következő szezonnal kezdődik, csak kicsit más lesz, mint elsőre tűnhet. Amolyan nagykövet leszek a csapat számára, együtt dolgozom velük minden nap, amíg nem válnak jobb csapattá” – mondta a brit.

„Szimulátorozni fogok, képen leszek, a belemet is kidolgozom az edzéseken, ott leszek sok versenyen is, ellenőrzöm, hogy minden jól megy, és próbálok annyit segíteni a csapatnak, amennyit csak lehet. Közben olyasmiket is csinálok majd, amiket tizenhét éve nem tehettem. Több időt fogok tölteni a családommal, a barátaimmal, és a saját menetrendem szerint fogom élni az életem. Akkor fogok fölkelni, az év sok napján csinálom azt, amit akarok. Nagy triatlonrajongó is vagyok, és még sok más dolog is van, amit csinálhatok majd, de eddig az F1 miatt nem tehettem. Izgatott vagyok” – tekintett előre.

„Nem csak addig vagy versenyző, amíg az F1-ben vezetsz, ha ezt csinálod, ez az egész életed. Nekem pedig már szükségem van erre a 2017-es szünetre. 2017-ben tehát ez lesz, 2018-ra pedig a csapatnak lehetősége van újra autóba ültetni, ami hihetetlen. Ez még messze van. Az elmúlt hét nagyon érdekes volt Ronnal, sokat beszéltünk telefonon, Spában, és ez a megoldás igazán kedvező számomra. Örülök a megállapodásnak, és annak, hogy két évig együtt dolgozunk még.”

A McLaren első embere a mai bejelentésen hangsúlyozta, Button visszatérése ezúttal nagyon is valós lehetőség. „Más versenyzők, akik szünetet tartottak, sosem rendelkeztek szerződéssel. Jenson képes futamokat és világbajnoki címeket nyerni, de fizikailag nagyon megterhelő az F1. Jenson most próbál feltöltődni. Ez egy kreatív szerződés, amely mindkét fél számára jó. Tökéletes megoldás a csapatunk számára a körülmények ismeretében.”

Fernando Alonso szerint a McLaren a lehető legjobb megoldást választotta Button és Vandoorne megtartásával. „A legfontosabb, hogy Jenson a csapatnál marad. Ő a valaha volt legjobb csapattársam a teljesítményt és a visszajelzéseket tekintve. Stoffel pedig frissességet hoz majd, hajtani fogja a csapatot, miközben Jenson továbbra is nálunk marad” – nyilatkozta a kétszeres világbajnok.
  • mcmoha
    Nem is tudtam, hogy a célegyenesben építették fel a pályát.
  • mcmoha
  • bakkerman
    Wehrlein és a Haasok mekkorát mentek! Remélem futamra is kitartanak Grozsanék és valami színt belevisznek a buliba :)
  • Stockbauer33 #160638
    szujó mondja is hogy belefér nézdmeg itt a Q3 is
  • Totti5

• Totti5
    McLaren-Honda announces innovative three-driver strategy

Posted on Saturday, 03 Sep 2016 16:00 (BST)
    McLaren-Honda today announces an innovative three-driver strategy for the 2017 and 2018 Formula 1 seasons.

World Champion and 15-time Grand Prix winner Jenson Button has signed a new contract to extend his relationship with the McLaren-Honda team, is now contracted for two more years, and will consequently continue to play an active role as a key member of the team.

McLaren-Honda’s two race drivers for 2017 will be double World Champion and 32-time Grand Prix winner Fernando Alonso, and the most talented and exciting young driver in the sport today, Stoffel Vandoorne.
  • Totti5
    Azt hogy mit néznek szenzorral pályafügő, vonalvezetés, képítés és kanyarkarakterisztika függő, tehát egyedi helyzetek. Itt valszeg semmit, legalább is nem hallottam hogy lenne kitéve.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.03. 17:18:57
  • Totti5
    Senki nem vesztett el semmit, semmi nem történt, szóval nincs miről beszélni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.03. 17:16:52
  • Stockbauer33 #160633
  • adam46
    Csak éppen nem ugyan az, ha valaki véletlen veszti el az életet, vagy éppen egy tini fiú duzzogásából adódóan.
  • paj01
    Csak az egyszeri néző nem volt ott az eligazításon. Vissza is lassították, ezért is gondolhatná az ember, hogy problémás lehetett a dolog. Valszeg nem oszt nem szoroz az eredményben de egyik pályán szenzorral nézik miliméterre az elhagyást másiknál meg nem számít. Problémás ez, hogy mindenhol más a szabályozás szerintem.
  • Totti5
    Senkit nem vizsgáltak amiatt. Ez is meg lett beszélve valószínüleg az eligazításon, szóval kár ebből is ügyet csinálni. Ha bántana mást már jelentette volna minden csapat...
  • Totti5
    Remélhetőleg jó verseny lesz sok előzéssel.
  • paj01
    Vettelt amúgy hogy, hogy nem is vizsgálták? Az utolsó mért körén elhagyta a pályát négy kerékkel parabolicában... Nem azon van a sírás mostanában, hogy fehér vonalon túl menni 4 kerékkel az csúnya dolog? Parabolicából szélesebben kigyorsítani pedig szerintem egyértelműen előnyt jelent, hiába porosabb, ott már 2 kiló felett mennek így nem nagyon tud kipörögni a kerék. Következetlenség következetlenség hátán. Minden pályára minden kanyarra más szabály vonatkozik? Baromság. Ha a régi sóderágy lenne ott kiesett volna. Ebben a nagy aszfaltozott bukótár mániában azt azért megcsinálhatnák, hogy egy sávot meghagynak kavicsosan a fehér vonal/műfű mellett. Aki lesodródik annak cumi legyen, nem az, hogy még nyer is vele.
  • Totti5
    Kik? mert én csak Max reagálását olvastam és abban Jos nem szerepelt.

És Max sem ölt meg ( volna, ha ) senkit, szóval az is "gusztustalan" beszólás volt. Kvittek.

• Stockbauer33 #160626
    http://www.f1vilag.hu/hirek/vettel-mercedes-mas-ligaban-versenyez
  • adam46
    Ha visszaolvasnál akkor láthatnád, most Villeneuve-t fikázzák, hogy megmondó ember lett, erre hoztam fel, hogy legalább letett valamit az asztalra, nem úgy mint más valaki. A versenyzés pedig veszélyes, attól, hogy Villeneuve kereke találta el a pályabírót még nem ő ölte meg, gusztustalan.
  • AnuluWork #160624
    Épp itt az ideje, hogy az élet helyre tegye ezt a taknyos, pattanásos kamaszt! Erre a holnapi nap tökéletes.
  • Totti5
    Számodra névtelen "senki", bár hogy most miért Őt kezdted el ostorozni nem igen értem.
  • adam46
    Elég gusztustalanul pattan vissza a labda és elég tisztességtelenül, de gondolom ez így rendben van. Attól, hogy az apja sok évet húzott le, még mindig egy névtelen senki marad.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.03. 16:07:20
  • Totti5
    Jos sok évet lehúzott az F1ben ( is ) így mindent tud amit kell tudnia kell róla, szóval semmivel sem kívülállóbb az Ő véleménye, mint bármelyik más volt F1es pilótáé. ( mellesleges Jos Lömáni 24 órás LMP2 kategória győztes, de csak úgy mellékesen megjegyezve )

Ha pedig Villeneuve ilyeneket mond, akkor nem kell meglepődni hogy visszakapja. Másrészt állandóan az a baj hogy Villeneuve belepofázik ( most kivételesen nyilván azt mondta amit sokan hallani akarnak ) aztán meg az a baj hogy a jelen pilóták sablon szöveget nyomják. Hát Max nem fogja ezt tenni, tessék elfogadni hogy visszapattan a magas labda.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.03. 15:23:11
  • adam46
    Na, Hamilton nyert, de izgalmas futam várható holnap.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tényleg?
    [spoiler]Nem!

[/spoiler]