FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
32 secből lett az inter miatt 66, majd 88, és még egy kerékcsere. Remek.
Mindezt MEGINT úgy, hogy Vettel előtt volt. Remélem Kimi helyett hoznak valakit Vettel nyakára, ha már annyira szar, akit szintén bedarálhatnak majd a hülye döntéseikkel, hiába is volt előtte fényes karrier.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de poén lenne, évekig beszélnénk róla ha ezzel tényleg elhúznának merciktől
I met God. She's black
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
fasza.Na akkor ennyi volt.Meg eszik a mercik <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.05. 14:05:49
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bár ebben valóban benne van kicsit az érdektelenség is tudat alatt, hiába nézek minden futamot, reménykedve hátha lesz végre valami izgalom, mégis sikerült tegnap megfeledkeznem a mai futamról, és úgy rábólintanom egy 15:00-s időpontra, hogy simán későbbre is rakathattam volna, ha időben kapcsolok...
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.07.05. 13:49:30
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nah kave,suti bekeszitve.
Na itt a duplacsavar a Red Bulltól, mert az egyértelmű volt, hogy csak úgy nem fogják feladni: Mercedes motorok Aston Martin néven 2016-tól!
Win-win szituáció mindhárom félnek, egyedül a Renault veszít rajta. Kiváncsi vagyok, valóban megállapodnak-e.
Mindenki a sajátját használja, névreszólóan. így a tiszta.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.04. 22:19:06
Most verseny közben ha mondjuk gyors egymásutánba akarnak cserélni, de már kint vannak a szerelők alonsó gumijával és a bályán meg beelőzi Button akkor mért nem tehetnék rá vagy kkor is kizárják?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.04. 21:34:33
Mi az hogy majdnem kizárták alonso-t mert nem a saját gumiját kapta? Ez is egy nagy hülyeség, minden guminak egyformának kéne lennie , nem számit, hogy kinek teszik fel ugyan ugy kéne müködjön. Az meg hogy megint a pilótát büntetnék azért, mert a csapat elrontotta, megint abszurd.