182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #160697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.05. 19:58:52 -
#160696 Ritka az az év az F1ben ( is ) hogy mindenki mindennel elégedett. Ha pedig 5 futamra jut 1 unalmas akkor már elégedtlenség van, szóval ez nem mérvadó, pláne hogy mindenki aki nem Ferrari, RB, Merci drukker elégedetlen hisz nem a kedvenc csapata a győztes az adott években.
Jövőre nagy szabályváltozások, talán kiegyenlítettebb lesz, reméljük nem mennek frélre a csapatok a fejlesztésekkel mint az elmúlt években. ( MotoGP sem büszkélkedhett az elmúlt években hogy óriási nagy csata lenne az élen, de ott is voltak szabályváltozások és pont idénre érett be s elképesztő jó futamok vannak, sok különböző nyertessel, megérte kivárni. ).
Spa-ban teltház volt, Monzában is akörül lehetett. A VB viszont szoros, bárki nyerhet, ott vannak ahol év elején elkezdték.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.05. 18:31:20 -
-
#160694 Azt kíváncsi lennék, hogy a pár millió emberből mennyien elégedettek a mai Forma 1-el. Azt ne feledd, ha kikopnak a fanyalgók, akkor elég tetemes tábor tűnik el. ;) -
Stockbauer33 #160693 " nem tudom, hogy ezt ki élvezi " csak pár millio ember
de kopnak ki a fanyalgók.Persze megnézik jövőre ők is :DDD -
#160692 Amúgy az is nagyon vicces volt, amikor Verstappen előzte Perezt. Bementek együtt a sikánba, aztán már csak egyedül jött ki.
Néztem, mondom mit csinált ez már megint. :-D Aztán csak előkerült a mexikói. -
#160691 Ez hatalmas volt. :-D Én is nagyot nevettem azon a reakción. -
#160690 Erre csak egy bennfentes versenyző tegnapi reakcióját tudom idézni:
-
#160689 Szokásos dögunalmas verseny volt, nem tudom, hogy ezt ki élvezi, de elég csekély lehet a minőségi szintje. Ismételten csak abban lehet reménykedni, hogy majd a jövő évi szabályok változtatnak valamit, lehet most a Ferrari lesz 4 évig mindenkit verő 2 másodperccel. -
SzocsA #160688 Max ehhez képest még kisfiú!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#160687 Senki sem mondta neki, hogy ne előzzön és tartson fel másokat! :) -
#160686 +1
Unom a Merci fölényt... -
#160685 Most abban mi az abszurd, hogy visszaesik az 5-6 helyre és visszajön a 2-ra? Az az abszurd hogy a rajtrács végéről is megcsinálja :D, de ilyet csinált Schumi meg Vettel is. Mégis jobb volt a verseny mert az a kevés előzés ami volt az izgalmas volt. Nem ilyen DRS szarság. Számokban mérik milyen sok előzés van, nem pedig minőségben. Arról nem is beszélva, hogy ha valaki egy kicsit is védi a pozicót akkor megy a hiszi, hogy milyen agresziv (nem, nem Verstappenre gondolok, hanem az egész mezőnyre).
De ha már Verstappen akkor kb ennyire izgalmas egy futam az ő szarkavarása nélkül.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.09.04. 22:04:22 -
#160684 "ez így nem verseny"
a többi csapatnak kellene jobban dolgozni... -
#160683 Én ebben nem vagyok olyan biztos.
Azért örülnék ha legalább annyi változatosság lenne, hogy idén nem Hamilton húzza be a vb-t :D -
#160682 Jovore ez megszunik,masok lesznek az eroviszonyok -
#160681 Iszonyat unalmas verseny volt és tök kiszámítható. Már olyan szempontból az, hogy simán borítékolható a merci 1-2, bárhonnan indulnak is. Azért az abszurdum, hogy elront egy pilota egy rajtot és gyakorlatilag büntetlenül megússza, mert az autó erejéből simán feljön a másik merci mögé. Ez így nem verseny. -
#160680 Az igaz de megis iden amikor polebol indult tobbszor is lerajtolta ot vagy Rosberg vagy hatulrol tobben,mint ma is. -
#160679 Pont ugyan annyi alkalma és ideje van Hamiltonnak gyakorolnia a rajtot mint a többi 21 pilótának. 2*90 + 60 perc szabadedzés. -
#160678 Lajos meg 2-3 ilyen ingyen futamot enged rózinak es a nemet bajnok lesz,ideje lenne ramennie ezekre a rajtokra es nem szorfozni hawaiion mert elmegy a VB... -
Stockbauer33 #160677 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!letiltva. töröld meg ezt is -
#160676 Kár hogy ebből nem ismételtek belsőt, kíváncsi lettem volna mennyire volt közel.
-
#160675 mea culpa,csak egy kicsit :)
"Rosberg speaks a whopping 5 (and a half) languages! German, English, Italian, Spanish and French but despite his father being Finnish, he only speaks a little of the language, although he is learning it." -
Stockbauer33 #160674 -
#160673 Finnul szerintem nem is tud;) -
#160672 máshol nem volt rá lehetősége,angolul meg németül szokott beszélni,finnül nem igazán van hol,az olasz dobogón meg nem sokat volt eddig -
#160671 Es a kozonseg futni is tud, a kozvetlen lelato tele van, nem onnan jottek le.
-
#160670 Az hogy "forditva van", gondolta, az meg OK, de a cimeren biztos elgondolkodott:))))
Komoly megoldas volt, eleg magasan vannak. -
#160669 wtf :D
-
#160668 Mar az is vicc, hogy felemerult Monza kiszedese a naptarbol:/ -
#160667 Én tudom. Ezért is csodálkoztam, hogy eddig sosem tett hasonlót máshol, pedig sok helyen fütyülték. -
#160666 Rosberg 4 nyelvet beszel elvileg anyanyelvi szinten, es valszeg az egyik legertelmesebb vesenyzo a mezonybol.
De az hihetetlen, hogy minden gyozelmenel az autoban akar "levetkozni", es ott szerencsetlenkedik 1 percig:D -
#160665 ahogy Alonso kinevette a mérnökét... :D :D
meg azért Nicola Rosberg és Thomas Ross beszélgetése sem volt semmi...kb ez a két említésre méltó pillanat jutott a mai napra :( -
#160664 általában balfék, de ez tényleg nagyon kellett, és igen, odapirított kicsit Vettel-nek olaszból. :)
Monza meg maradjon, egyrészt a pálya is jó, lehet itt akciózni, most nem volt sok...de Ricciardo jó volt most is. Minden kanyar híres és jó...és még az eső is eshet.
ja és a hangulat meg nagybetűs.
-
#160663 Azta, hogy ellopta Rosberg Vettel elől a showt! :D
Pedig hogy fütyülték amikor ment fel a pódiumra. :)
Jó politikus lenne. :) -
#160662 Hát én nem bántam volna ha nem hosszabbítanak, minden évben ez a dögunalom verseny. Egyedül Alonso rádiózásai hoztak valami színt a produkcióba. -
#160661 ezt Hamilton elengedte, ennyit nem lehet hozni, és a Ferrárik gyorsak lesznek. vigyázni kell a gumira
-
pr3cious #160660 előre borítékoltam hogy ez a pálya sínautó, történelem ide vagy oda nem lenne kár érte egyáltalán.... -
Lokker #160659 Hát ez a futam is felejtős. -
#160658 na, azért rendes gyerek ez a hamilton! elintézte, hogy legalább az esélye meglegyen egy nem dögunalmas futamnak.