FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem a "hangtalan" gp2 időmérő zavart, átváltottam a másik hangsávra és nem Natural Sound volt hanem rajta volt az angol kommentár, gondolom ezért volt elnémítva, de hogy miért angol kommentáros verziót kaptak???
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
mokusON • 16 perce
m4-en interjú van éppen Nelson Piquet-vel és Kiss Pál Tamással, zseniális
riporter : Tamás te láttad élőben Piquet hungaroringi győzelmét (1986-ban volt)
Tamás : nem, ugyanis 1991-ben születtem
xD
nem is tudtam hogy velem egyidős KPT, ez most megütött
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Tudtam hogy lesz külön csatorna, csak meglepődtem hogy már van.
Végülis már a szezon eleji tesztek előtt szóltak, hogy a Hungaroringgel kezdve már ezen lesz az F1. 😊
Vettelé azért elég átlagos.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"