FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I met God. She's black
ajánlom figyelmedbe. /topic on
respect to the man in the ice cream van
kicsit másabb, de USA himnuszát vajon indiaiak dobbal eldobolták volna egy NFL meccs előtt? (mondjuk ott ők az őslakosok , de hagyjuk már a témát..)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem az emberekkel van baj, ne keverj bele ilyesmibe......
cigány zene kíséri a magyar himnuszt
katolikus templomba héber verseket olvasnak fel?
szerintem jó volt. ráadásul illett is a gyászos hangulathoz, "szerencse" hogy ilyen szomorú hangvételű himnuszunk van
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.07.26. 18:01:18
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.26. 17:57:52
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
de a himnuszt cigány muzsikusok adták elő..hát nem szólok semmit.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerintem nem voltak...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Eltartott egy ideig”- mondta ma Vettel, utalva rá, hogy sokadik nekifutásra jött össze a siker. “Kicsit csalódott vagyok, mert nem a hagyományos magyar serleget kaptuk, ami porcelánból készül”- jegyezte meg félig mosolyogva.
“99.8 százalékban vagyok boldog. Nagyon vártam már, hogy kapjak egyet, ehhez a futamhoz tartozik, szóval kérem a szervezőket, térjenek vissza ahhoz. Te porcelánt kaptál tavaly?”- fordult oda Ricciardóhoz, 2014 győzteséhez.
“Nem”- felelte az ausztrál. “Fenébe”- értékel a ferraris. “2010-ben közel álltam a győzelemhez, de vétettem egy hülye hibát. Majd ott volt az a nagyon csúnya kutya, nem mondom ki a brandet. Négy lábbal, vagy öttel. Vagy hattal, nem is tudom… Utána visszatértek a porcelánhoz, majd ismét valami másra. Persze remek nyerni, és ahogy mondtam, nem teljesen tökéletes a dolog. Remek látni a sok rajongót, a sok német zászlót. Sok osztrák és német jön el ide, de gyanítom, idén kevesebb osztrák érkezett miattam. Ugyanígy sok olasz és Ferrari-zászló. Boldog vagyok, remek kipipálni ezt is.”
I met God. She's black
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
Rai csóri milyen peches volt is 1-2 évig McLarennél, úgy néz ki ő már csak ilyen marad :S
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ugyan azt csinálta mint Hamilton, kakaskodott egy lágyabb keverékű ellen, azt meg is itta a levét, felesleges volt mind a kettőjüknek
De hát ez adott plusz izgalmat
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.26. 16:19:12
..
egyébként meg besz@rás futam volt, sok jó előzés volt de Hamilton-Massa az egyik legjobb szvsz, megfüstölték egymás gumiját.
Vettel-nek nagyon jót tett a Ferrari, teljesen 'látható' lett. Rosberg...sztem mérges.
a Bíráknak kicsit eldőlt a borjú, szvsz Hamilton és Maldonado esete sem egy kaliber, mert Hamilton megpróbálta elkerülni, csak már blokkolt az ívbelső, elbaxta az tény,..de Maldonado már kigyorsítási szakaszon szélesítette rá a másikra a kocsit, az kontroll alatt tartott ütközés volt.
Jó futam volt megemlékezni Bianchi-ról <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#szomoru1>#szomoru1>