FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezért buta manőver az ilyen ...
Amúgy szerintem ha már valaki mellette van helyet kell hagyni neki a pályán, mintha betonfal lenne a fehér vonal. lehet kiszorítani ,de ha nem megy kis,.sok esetben jogosan a kiszorító kap büntit .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a legjobban a Mercedes baszta el,kibaszott shame ez a csapat.mi az,hogy nem tudnak csak egy garnitúra gumit melegíteni?húzzatok gokartozni,amatőrök...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
McHonda hozta versenyen azt amit edzéseken mutatott, ez a pálya nagyon feküdt nekik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.28. 17:59:20
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hamilton-nak meglesz a köv. VB cím. Ilyen mázlival anno Schumi nyert futamokat, hogy bármi történik a végén neki lesz jó. Rosberget sajnálom mert bár nem szurkolok egyik mercisnek sem de egy szoros vb fontos lenne.
Annak örülök, hogy a magyar futamon volt nem 1 nagyon bevállalós már-már a régi időket idéző előzés vagy előzési kísérlet még akkor is ha e miatt nem lett szorosabb a vb állása.
Vettel egész szerethető ebben a Ferrari-ban , egész jól építi az imázsát de egyelőre a körülmények is neki kedveznek.
Kimi-nek kijárna már egy jó futam, peches és fejben sincs annyira ott. Én azért még drukkolok Kimi-nek, hátha feltámad de ha minden így marad, akkor én is azt mondom, hogy jöjjön Bottas és lássuk mit tud a német mellett.
Honda most irreálisan sok pontot szerzett a valós teljesítményéhez képest. Jó lenne már ha fejlődnének is, mert ez a megbízhatatlan erőforrás a Honda szégyene. 2 világbajnok a csapatban + a Mclaren tudása. Elképzelni sem tudom mi megy a színfalak mögött de ez így édeskevés továbbra is.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 11:03:23
Vettel egyébként szépet ment maximálisan megérdemelte. Hamilton meg a teljesítményéhez és a rajt utáni helyzetéhez képest szép végeredményt kapott Fortunától.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2015.07.27. 18:56:11
Gether Dénes nagyon jó, nem mellesleg németül is és asszem franciául is tud szinkron tolmácsolni. a legtöbb szakszóval egyébként tisztában van, ritkán veszem észre h hibázna. elképesztő nehéz úgy fordítani magyarra hogy nem hallod magad szinte mert folyamatosan az angol szövegre figyelsz és azt hallgatod minden figyelmeddel
respect to the man in the ice cream van
Engem ez jobban zavart mint, hogy igy lett zenei aláfestése a Himnusznak ( bár az nekem sem tetszik, hogy a külföldiek ezzel azonositják az országot, hogy cigány zene.
Egyébként a szinkrontolmácsok egy fokkal jobbak mint régen volt,de még mindig annyira le vannak maradva mint a borra való.Értem, hogy nem egyszerű a feladatuk,de 30 év alatt csak kéne egy olyan személynek lenni aki az F1es zsargonszavakkal tisztában van és nem akad fenn rajtuk vagy nem helyettesiti mással.
Gondolom egy EU parlamenti tolmácsnál sem lehet annyira szabadon forditani a dolgokat mert máshogy is elsülhet a dolog.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezért mondom,hogy sokan tényleg csak a külseje miatt itélik meg (vagy inkább el),pedig mostanra nagyon érett versenyző lett,és helyen van az esze.
„Bizarr verseny volt. Nem is érdemeltem volna pontot sem, azokat ma ajándékba kaptam. Nem is emlékszem, mikor versenyeztem ennyire rosszul. De jóvá fogom tenni, ezt megígérem! Nem tudom, lehet, hogy ma egyszerűen csak nem voltam elég összeszedett, de vállalom a teljes felelősséget. Egyszerűen rossz futam volt, és csakis a csapat kiváló taktikájának köszönhetően nyílt lehetőségem a pontszerzésre.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

I met God. She's black
ajánlom figyelmedbe. /topic on
kicsit másabb, de USA himnuszát vajon indiaiak dobbal eldobolták volna egy NFL meccs előtt? (mondjuk ott ők az őslakosok , de hagyjuk már a témát..)
nem az emberekkel van baj, ne keverj bele ilyesmibe......
cigány zene kíséri a magyar himnuszt
katolikus templomba héber verseket olvasnak fel?
szerintem jó volt. ráadásul illett is a gyászos hangulathoz, "szerencse" hogy ilyen szomorú hangvételű himnuszunk van
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.07.26. 18:01:18

<#szomoru1>#szomoru1>