182153
  • Mentolospogacsa
    A Merci a világ összes pénzével sem tudna idén felzárkózni. Rossz autót fejlesztettek, és még mindig nem értik. Hosszútávon viszont kifizetődő lesz a számukra hogy nem lesz pénze a 2 nagy csapatnak mégjobban elhúzni. Lajcsi nem tudom hogy jön egy fejlesztésekről szóló beszélgetéshez, most nem a női csizmákról volt szó. Azt hogy mások mit mondtak, beszéld meg velük...
  • lac coo
    Ez netto hülyeség, ha lenne pénz a Merci, McLaren simán fel tudna, vagy jobban fel tudna zárkózni. amugy érdekes a lajosozóüktól, Hamnakseggrakétája volt most a ferka meg az rb nem az, csak a többi rossz ... Ham csak az autó miatt tudott jó lenni, Lec, meg Perez nem amiatt, mert olyan autóban úl amivel mindenki elöl lehetne . :D :D :D
  • PLaci #180066
  • Mentolospogacsa
    Ezek hosszútávon fejtik majd ki a hatásukat, teljesen felesleges az első szezonban már júniusban hisztizni. Pont hogy a limit nélküli fejlesztések betonoznák be azok előnyét, akik eltalálták az autót az új érára. Pont mint a Mercit 2014-től. Ha nem lenne limit, az RB/Ferrari kombó most rálocsolna még 600 milliót az autóra, aztán mindenki nyalhatná a kupakot 2025-ig. Így viszont ahogy értik majd meg az új szabályokat, úgy egyre jobb autókat hozhatnak a kicsik. Nem lesznek olyan hátrányban mint eddig, hogy pl a Merci 640 milliót tudott költeni, a Williams meg 132 milliót. Az olló idővel fog záródni, senki nem mondta hogy a hatás azonnali lesz.

Amúgy meg nem a Ferrari/RB-nek van seggrakétája, hanem a többiek csináltak szar autót.
  • Botond #180064
    Nade cascora meg tudták csináltatni, nem?
  • Palinko
    Nem fejlesztünk mert Schumi úgy is odabassza. Amúgy lehet nem is csak vicc, gondolom a 2 kocsi törése az bele volt számolva az éves kvótába de az kb most kiürült és legalább ennyivel már egészen biztosan ki kell bővíteni hogy az év hátralévő fele is biztosítva legyen.
  • greenkawa
    Sajnos igen ! Korcs világunkban csak az diszkrimináció, amit a tetves globalista nyugat, annak tart.
  • lac coo
    Eddig a Mercinek volt seggraketaja , most a Ferka RB kettőnek.. :) Az a baj , koltsegsapka miatt senki nem is tud utánuk fejleszteni. Kicsit zsákutca lett szerintem is az idei F1... Előzni továbbra sem lehet, fejleszteni se, néhány drs kikerulesen kívül semmi nem történik.... Pont az ellenkezőjét értek el mint amit akartak.
  • mcmoha
    Úgy gondolom a Mazepin pénz megszűnése komoly érvágás volt a csapat költségvetésén. Azóta se jelentkezett új névadó pénzes szponzor, szóval szerintem szarban vannak.
  • repvez
    A HAAS-t sem értem, tavaly az volt a mantra, hogy azért nem fejlesztenek, mert a 2022es kocsit csinálják és arra koncentrálnak, idén meg azért nem fejlesztenek mert költségsapka? vagy most mi a kifogás, hogy nem csinálnak szinte semmit a kocsin.
    Eddig azért sirtak, hogy nincs költségsapka és a nagy csapatok sokkal többet tudnak fejleszteni, msot , hogy beleférnek a költségekbe meg megint nincs pénz? vagy hiányzik mazepin pénze?
  • repvez
    Még az a szerencse, hogy azt akarták, hogy ne legyenek nagy különbségek a csapatok között , most elérték, hogynem a legvége van lemaradva hanem már az elejétöl fogva 1mp-el a top csapatok után.

Az idömérü lebonyolitás is fura számomra , amiota bevezették ezt a 3as qualit azota sztem nem lett egyenlö feltétel mindenki számára jo köridöt menni.
    Az elején még egyáltalán nem olyan jó a pálya mint a végén, az idöjárás is változhat és igy, hogy minden etapnál uj gumikat tesznek fel igy még környezetkimélés szempontjábol sem jo, arrol nem is beszéléve, hogy ha nem tudja valaki elhasználni mindet vagy épp többet használ akkor máris meg van kötve a keze a versenyen vagy épp csak megy a kukába az a szett.

Azok akik meg a q3 és q2 ben az elején vannak és nem valószinű , hogy kiesnének, miért olyan fontos , hoyg elöl végezzenek és elhasználják a gumiaikat mindenképp? elég lenne a q1ben megnyomni ugy, hogy az élen végezzenek.

• mcmoha
  • lac coo
    Esélye nincs a ferrarinak holnap, megeszik az egyensekben a rb-k . főleg mert Saintz elrontja, még taktikával is előnyben lesznek az rb-k ..
  • Mentolospogacsa
    Lec megint befűzte az oktatófilmet.:) Il Predestinato, nem hiába. Hajrá holnap is, remélem a csapat is összeszedett lesz...
  • IXEMGabeo
    Nagyot ment a nagy négyes... Leclerc nagy időmérő menő lett mit pakolt oda a vegen:)))
  • IXEMGabeo
    Vettel és a Toro Rossok teljesítménye meglepetes
  • Mentolospogacsa
    Máté még hány hónapig akar rácsodálkozni a pattogásra? Esemény van, lila szektor, de neki tízből tízszer az az észrevétele, hogy hÚ dE pAtToG.
  • IXEMGabeo
    Stroll csinálja itt az izgalmakat
  • RatBaG #180050
  • Mentolospogacsa
    Megtanulhatnád leírni az új kedvenc nevét azé'. Mellesleg arra válaszolok egy nyilvános fórumon amire akarok, nem oszt vagy szoroz hogy mit kérsz. Ha nem vagy Ham fan akkor sorry, csak a múltkor valami minősíthetetlen "vicces" képpel személyeskedtél, amikor rosszat mondtam róla. Azt hittem fűt a férfiszerelem.
  • RatBaG #180048
  • RatBaG #180047
  • greenkawa
    :)
  • adam46
    Valakinek szívesen átadom a topik gazda szerepét, már sírhatnékom van az állandó cookie elfogadástól ezen a gyász oldalon, szóval keveset leszek, hogy cserélgessem.
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #180043
    Figyelj ide kicsit friss reg.

NAGY ÍVBE LESZAROM HAMILTÖNT.capiche?

Ham már itt nemrúg labdába.Ezen te(ti ) rugóztok.Kb itt véget is értek.

Az én favoritom harcol a vb címért hogy elvegye Max-tól.Az új kedvenc Russel meg tartsa magát az elejéhez.Jól debütált a mercinél remélem méltó utodja lesz Ham-nak.

Ha nincs vmi kényszered erre akkor neválaszolj és ne irjál nekem többet

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.06.09. 17:51:11
  • AnuluWork #180042
    Ha már Baku ...

• RatBaG #180041
  • IXEMGabeo
    Durca:) Emlekezzunk vissza Vettel hasznalodott gumikkal simán védekezett 2011ben aztán Ricciardo meghibasodott energiaelnyelo rendszerrel 2018ban pl... Szinte lehetetlen elozni
  • Mentolospogacsa
    Nem, csak le kellett írni negyedjére is, hogy azért tudta tartani a Szőrt mert szar a pálya. Hamilton nem maradhat alul.
  • Magnum PI
    És most akkor mit is akarsz mondani ezzel? Én mást mondtam?
  • Mentolospogacsa
    Pont a napokban olvastam, az utolsó pályán történt előzés a P1-ért '96-ban volt. Hill előzte Alesit. Én meg az oviban játszottam az udvaron. Most vagyok 30... Mehetne a naptárból ez a pálya.
  • AnuluWork #180036
    A reakciók :D
  • Stockbauer33 #180035
    Gondolom azért az megvan neked is ha Alonso gyorsabban megy akkorse tudta vna Ham megelőzni?Ezen a fos pályán nem nagyon előznek.Még régen Schumiéknál az alagút után néha néha sikerült oszt ennyi
  • maffioso
    Hagyd, szegény SNI-s.
  • Magnum PI
    Milyen nagy mellény? Kezdettől fogva fikázza Monacot, hogy alkalmatlan versenyzésre főleg a 2022-es kocsikkal amik nagyok, nehezek és pattognak. Nem azért mondta hogy sima liba volt tartani Hamiltont mert olyan májer, hanem trollkodott.

Szerintem az egész feltartás trollkodás volt, hogy más is felfogja végre, hogy ez nem versenypálya. Amíg Hamilton top3ból indult nem zavarta ez annyira de a középmezőnynek minden év ilyen Monacoban.
  • sure
    Én először azt hittem, a két Haas ütközött és ez két autó roncsa, mert látom sárga zászló, aztán ez a kép, majd utána Magnussen gyalogosan. A közvetítés sem ált a helyzet magaslatán, pedig okulhattak volna a tavalyi Strollos mémözönből, és hát állítólag rezeg a léc Monacónak (bár én személy szerint sajnálnám, ha kikerülne a kalendáriumból, és egyébként ha valahol, akkor ott van a világ összes pénze, hogy kicsit "segítsék" a javukra a döntést)

Szegény Mick megint jól halad a legnagyobb kárt okozó pilóták nem túl dicsőséges versenyében, 2 autót már komplett hazavágott. Legalább villantana valamit cserébe, de sajna Magnussen egyelőre könnyedén veri. Egyfelől örülök, hogy KMag visszatérése ilyen jól sikerült, de ez lehet, hogy MIck F1 karrierjének a végét fogja jelenteni.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.31. 19:49:11
  • repvez
    Tök érdekes , hogy ez igy sokkolo, hogy kettétört, pedig nem is volt olyan nagy ütközés és ez direct lett meggyengitve a grojan baleset miatt .
    DE az nem sokkolo, amikor egy hatalmas baleset után egybemarad és megmenti az életét a pilotának.

Nem nagyon értem a logikát, hogy most majd minde olyan balesetnél kettészakad az autó ahol hátulrol kapja az utést? Ezt beleszá,molták a csapatokkal a költségsapkába? Mert eddig amikor leszakadt minden sallag, a kocsirol azért az nem csak a pilotát védte, de a belső részegységeket is, de egy ilyen után lehet kukázni mindent föleg, hogyha az elsö becsapodásnál leszakad és ezután még jön egy második vagy harmadik is, akkor olyan elemek fognak ütközni amik nem erre lettek tervezve, hogy felvegyék az utközést.

A tavalyi kocsikkal egy ekkora bukás után másnakpa összekalapálják a kocsit versenykész állapotba, itt meg lehet mindent cserélni.
  • __Jacek__
  • ToxiMaxi