FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyre több a mercifan 😄
Ja és végre nemalszikel senki F1-s versenyen.
Jólesz ez
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mindenki azt lát bele amit akar, de nem tudom mi volt a nem szerezhet elönyt a pályára valo visszatéréssel a Hamilton féle esetnél amikor verstappent probálta elözni és a sikán levágásával eléje ment majd Massi meg azt mondta, hogy már visszaadta a helyet amivel közel 1mpoes elönyt szerzett
Igaz, hogy azzal veszitenek leszorito erüt, de talán stabilabb autoval, könnyebb a fejlesztés, majd jövöre ha már tudják , hogy hogy küszöböljék ki meg eltörölnék ezt a szabályt.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mindenesetre az, hogy le van törve, mint a bili füle, enyhe kifejezés.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.04.22. 22:12:21
Isten nem bottal, hanem VMware.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nos, igazad van, neki is jár az esély evvel a normálisnak kinéző autóval, és a 3-ból kétszer lehet neki is balszerencséje, rosszabb napja, egyszer meg 12. volt Kmag 13. helyével szemben, szóval jogos. Zhu mint totál újonc felé semmilyen elvárásom, "reményem" nem volt, nincs.
Micknek viszont azért tényleg többre lesz szüksége, én picit csalódott vagyok, hogy nem ő villantja azokat, amiket Kmag, és mindjárt a második versenyen totálkárosra törte a kocsit önhibájából.
Szerintem Kmag egy középszerű pilóta volt csak, és ennek megfelelő kocsiban is ült. Lehet, hogy neki jót tett ez a kis szünet a karrierjében és drukkolok is, hogy megmaradjon benne a bugi, de persze ehhez az is kell, hogy az idei Haas is fényévekkel jobbnak tűnik a tavalyi fostalicskánál, és maradjon ez is így.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.04.22. 21:29:26
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A kis Schumi viszont sajna nagyon nem tűnik egy őstehetségnek"
Hm?
A kis Schumi viszont sajna nagyon nem tűnik egy őstehetségnek, azt, hogy Mazepint stabilan verte tavaly, kissé beárnyékolja a tény, hogy ő törte össze legtöbbször / legnagyobb kárt okozva a technikát, és ebben idén is eléggé az élen jár eddig. Bármilyen sajnálatos is, szerintem év végén ő is búcsúzik.
Régen sokkal rosszabb volt a helyzet , mert tényleg klasszikus fizetős pilóták jöttek kritikán aluli teljesítménnyel. Ilyen mostanában elvétve van...
Ha valaki tehetséges meg fogja kapni a lehetőséget, ahogy valószínűleg Piastri is (csak ő pont Alpine kötelékbe tartozik és ott jelenleg stabil a pilótapáros , fiókcsapat meg nincs 😊 ) De szerintem jövőre már találnak neki helyet ...
Azt utóbbi években extra sokan megkapták a lehetőséget.Régen lehet több mozgás volt számszerűleg néha , de csak azért mert sokkal több volt a valódi fizetős pilóta
De ez a része is kezd egy kicsit olyan fura lenni az F1nek, hogy nincs meg az a fajta kiválasztodás, hogy a legjobbak maradnak benn és jönnek fel az alsobb osztájokbol.
Manapság, ahogy látjuk akár 10 évekre is ottmarad valaki aki helyett lehet már lenne jobb és van olyan aki kiesik csak azért mert nem kapta meg azt a lehetőséget ,hogy megmutassa a tudását ,mert a kocsi nem engedte.
Persze a nagy ászoknál ott ez érthető, de az alsobb csapatoknál sokkal nagyobb volt a mozgás mint mostanában.
Piastrinak helye lenne akár a mostani mezőnyben is és remélem jövőre lehetőséget kap valahol (de nem Alonso helyén 😊 ) De rajta kívül jelenleg én nem látok olyatrt aki akár a fizetős pilótákkal szemben nagyon ígéretes lenne...
a tavalyi 3-as pl nem váltotta meg a világot (Magnussen és Roman és Albon is jobb lett volna ha marad szerintem )...Akkor Illot -ot sajnálta mindenki h nem kap helyet. Indycarban kapott ülést , de nem tud kitünni...
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Arról nem is beszélve, hogy más szabályok és más a kocsikkal szemben támasztott követelmény is.
Már nem a csavarjuk ki a legtöbbet a kocsikból van, hanem a ki tud a legjobban sporolni , ugy , hogy elöl legyen.

És azt sem vitatom hogy Bottas gyengébb mint Hamilton és pont ez a lényeg ha kiveszed Hamiltont mezőnyből akkor Bottas nyerte volna a VB-ket, mert azzal a technikával ő is elég lett volna. Nem kell a legjobb pilóta ha elég jó a technika alatta.
Persze lehet nem szeretni Hamiltont, sokan nem szeretik. De azt amit tud, el kell ismerni, mert az egyik, ha nem a legjobb a mezőnyben, az biztos.Hogy ki pontosan a legjobb, nehéz felmérni, mert nem ugyan olyan autóban ül mindenki. De hogy a legjobbak között van, nem a vita tárgya.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.04.13. 09:59:26
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2022.04.13. 09:08:14
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.04.11. 21:57:52