FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát ez benne van a versenyzésben.
Grosjeannak jár a taps tőlem nem tudom honnét szedte ezt a sebességet a kocsiból.
Perezre számítottam, hogy ő lesz a győztes a Mercedesek után, de így se rossz az 5. hely.
1. körben Eau rouget Hamilton jól levágta. Perez nem, ennyin múlott kb hogy nem előzte meg Hamiltont.
Nem volt unalmas a futam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.23. 17:40:54
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy büntessék őket vagy ne, de hogy éppen csak egy véletlen rádión el lett kapva h figyelmeztették... így nincs semmi értelme a szabályokat. Vagy a pályán mennek vagy mehetnek bárhol. Ma mehettek bárhol.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Visca El Barça!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tudtok ingyenes livestreamet mondani?
Köszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.08.23. 13:16:37
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gerincét törte a Spában súlyosat bukó GP2-pilóta
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.08.23. 11:12:56
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Per Aspera Ad Inferi.
He was taken by ambulance to the medical centre, with the GP2 Series tweeting that he "is fine and in a good mood".
De Jong was subsequently transported to hospital for a full assessment.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.08.22. 14:34:39
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MILLER: Remembering Mark Donohue
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."